Съдът: Присъдата на Златанов е за превъзпитание на чиновници

Съдът е издал тежката присъда на бившия шеф на Комисията конфликт на интереси Филип Златанов за назидание на чиновниците, поведението му ерозирало държавността.

Обратно в новината

Коментари - Съдът: Присъдата на Златанов е за превъзпитание на чиновници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

по проблема в агенцията по храните къде са управляващите от бсп, къде е председатела на комисията по земеделие светла бъчварова, спас панчев, а защо мълчи явор гечев зам. министър на земеделието нали той е ресъорен управляващ на агенцията по храните и става ясно ,че на всичките тези не им пука важно е коалиционния партнъор да се облагодетества от власта и най-много двамата моллов и лазаров, а ние какаво ще консумираме като качество на храната им е все тая.

по проблема в агенцията по храните къде са управляващите от бсп, къде е председатела на комисията по земеделие светла бъчварова, спас панчев, а защо мълчи явор гечев зам. министър на земеделието нали той е ресъорен управляващ на агенцията по храните и става ясно ,че на всичките тези не им пука важно е коалиционния партнъор да се облагодетества от власта и най-много двамата моллов и лазаров, а ние какаво ще консумираме като качество на храната им е все тая.

обществено укоримо е и назначаването на пламен лазаров за зам.изпълнителен директо на агенцията по храните, който е в грандиозен конфликт на интереси собственик на фирна за търговия с препарати за растителна защита, която лягтото на 2013 г. прехвърля на съпругата си и професор пламен моллов го назначав м.ноемрви за свои заместник. агенцията се управлява от дпс. не е ли престъпление от страна на моллов да си затваря очите и да върти заедно с лазаров конфликт на интереси но явно ,че добре се облагодетества и самия той. предлагам на комисияна да се самосезира защото тия двамата спират закона за растителна защита и тровят растенията с неразрешени препарати за растителна защита да се продават.

Този човек може и да е много виновен, но тази формулировка е наглост. Защото греховете на съдебната власт са много повече, отколкото на администрацията. С разликата, че магистратите са недосегаеми. Така че и те имат нужда от назидание, само че така са си оплели кошницата, че няма кой и как да ги постави на място.

дали съдията му има зъб ? а дъщерята на съдията ?

Като гледам тая силиконова уста, и тоя сочен, набъбнал език, Повече от ясно е, че това Цецка, Боко, Цветко и Фидос, са осребрили Всичките си бонуси, полагащи им се за тоалетна хартия, и вода за подмиване ?

ИМА нещо от Началника, Боца - Месоядната свиня. една баба

На този мухльо тъпотията е изписана на лицето му - и това е човекът,който щял да реши кое е правилно и кое -не! Как да ходиш да гласуваш като ти предлагат такива недоправени мижитурки!

До Зъбчето, червен мизантроп, а от другите партии кога ще има осъдени и кои са те!??? Специално за бесепетоо кои са те!?? А червен миризлив трол!??

Може ли да осъдиш "тешко" дърта проститутка, Че си е сваляла ченето, да увеличи "Кефа", и да Набъбли "ТАШАКА", на своя баровец-работодател една баба

А къде са другите отрепки от кочината ГРОБ? Къде е Б.Б.(Боци Боклука), Ц.Ц.(Цеко Цветанов-Ушето), незабравимата И.Ф. която си хранеше пудела с филе от сьомга?!?! Защо не са в панделата??? А Миро Мършата, Емо Фаса, сиМунчо Дянков....?!? Единственото, което можем е на 25 май да наврем тази ГРОБарска пасмина на майка им в П.....А!

Този Златанов, както свинята Фидосова си го заслужиха! НО ПАК СЪМ ЗА ГЕРБ, А НЕ КАТО БСП КЪДЕТО РЕАНИМИХА И ИЗВАДИХА ОТ НАФТАЛИНА РУМЕН ГЕЧЕВ! САМО ГЕРБ!

Луд не умалява. Дай поне един смислев довод за какво ще гладуваш за гробарите. Гонов съм публично да дискутираме. Какво добро си видял от гробарите

Уважаеми г-н Съдия,Андрей Ангелов, със страх пиша това, но съм българин!!! Вие по-добре знаете, колко е " висока обществената опасност и колко е морално укоримо поведението на Филип Златанов"- за"Тефтерчето"!!! НО РЕШЕНИЕТО НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА- КС И ВСС -- ЗА ЗАКОННОСТТА НА ИЗБОРИ 2013г.,КОГАТО БЕШЕ НАРУШЕН -- В ДЕНЯ ЗА РАЗМИСЪЛ - ЧЛЕН ОТ -КОНСТИТУЦИЯТА НА РБ от С.Станишев, М.Манолова,Н.Бареков и В. Сидеров,но нарушението им не беше наказано, за да послужи, за да има превантивен ефект за последващи нарушители. И ето: ненаказано престъпление се повтаря се от лица ангажирани в системата на държавното управление- непроменената, след 1989г. съдебна система -- е порицавана и от ЕС, от света- резил стана!!!Дребните хора -осъдени, силните- "невинни"? Така ли е?

Страхувай се калинке - щом закриляш такива корумпирани катили като този на снимката трябва да се страхуваш ! Щом има съдии като Андрей Ангелов и прокурори като Сотир Цацаров - всички крадливи мижитурки ще се страхувате !

Добър ден ГЕРБЕРЮГИ.Спите ли спокойно или сънувате раирани костюми и небе на квадратчета?

А добрю ЮТРЮ,...СЪСЕЛИ,СЛУГИ ПОДЛОГИ ИЗТРИВАЛКИ ,на величайшето ви 26г.,....ДЕ-ПЕ-СЕ! И какво призна съселът ,преди около 40 дни??? ''БЪЛГАРИЯ ТЪРПИ НЕГАТИВИ ЗАРАДИ ---ДПС". Защо чак сега се е оСЕТИЛ? Защо предаде своя електорат ,от бсп ,с малки букви?

Присъдата не е окончателна и подлежи на обжалване

Евала на съдията!!! За да се ограничи престъпното поведение на всички лица заемащи високи държавни постове, трябва да се действа точно така. Високите постове са съпроводени с повече привилегии, по-високи заплати и власт над хора и процеси в държавата и когато някой тиквеник като този, като Георги Харизанов, Цецо Лъжеца, Калинка Малинка и т.н. и т.н. си позволи пристъпване на закона в угода или срещу някого трябва да се съди толкова по-тежко, колкото е по-висок неговия ранг. Така разбирам аз демокрацията- екстрите трябва да бъдат заслужени и трябва да са съпроводени с крути наказания за престъпления по служба. Тогава и авиоотряда ще си лети по закон, СРС-тата ще се използуват по закон, напоителните системи няма да се разграбват, няма хора без образование да се назначават на високи държавни постове във фонд "Земеделие" и "Напоителни системи", няма министри и политици да виждат бизнесмените като свои спестовни книжки от които теглят пари след всяка спечелена от тези бизнесмени държавна поръчка и т.н.

Затвор това хубаво ма давидим на по-горни инстанци!

Че тоо, и при Комунизма си беше точно така!!?

Какво ти тефтерче ,какви ти 5 леА? Какво каза ОМБУДСМЕНЪТ на РБ,пред медиите? ''ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ОТСТРАНЕНИ ,ОТ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ,...ОПОРОЧИХМЕ И МЛАДИТЕ КАДРИ''....

Хм. Този без адвокат ли се е явил в съда? :)) След като входираните документи в комисията имат входящ номер се разглеждат от всички членове как така ги е укрил? Това че е политически представител на ГЕРБ в политическа комисия и получава инструкции в кои случаи да е по взискателен не означава, че е нарушил закона. Именно за това комисията е съставена от политически лица, а не от съдии. Ако някой иска да не зависи от политически лица винаги може да заведе дело в съда без съдействие от въпросната комисия.

И сега следващите държавни престъпници... С адекватни присъди.... Какво стана с Бисерът, Дивизиева, влиянието на Дебелян....

пропускаш Боко Цеко Цецка Фидоска и други безумия от гробарите

...тефтерчето МУ... По- нататъка не четох.

...тефтерчето МУ... По- нататъка не четох.

Не за назидание на чиновниците, а за герберите. Да помнят кога са опитали да ни спират хранилките.

Ако за назидание бяха осъдили например Иван Костов или Доган по щях да съм доволен

за разлика от чиновниците не се превъзпитават чрез съд и присъда.

да го осъдят Костов, че благодарение на него имаше какво да се краде от царя, бсп, герб и дпс!

един герой от "Хайка за вълци""то и за разсипията се иска майсторлък".Майсторлък може и да не му достигна,но желание имаше предостатъчно.

Там именно съдебна експертиза доказа ,че е фалшиво .

Съдът и прокурорите не смеят да пипнат поръчителите Б.Борисов, Цв.Цветанов, Р.Плевнелиев и И.Фидосиева т.е поръчителите от тази престъпна политическа групировка.Най-лесно е да осъдиш този ,който послушно си е водил записки по заповедите на босовете.Същото театро следствие ,прокуратура и съд разиграха и разиграват по случаите ,,Мишо Бирата" и за незаконите подслушвания по заповед на Цецко Ухото.

Ей малоумници сте и малоумници ще останете. Само в-к Уикенд и тв7 четете. Вярвате на всеки компромат на Станишев и господарите на Местан. Няма оправия с чугунените ви червени кратуни!!!

Интересно ми е как ще назидат серГЕЙ за документите?

Само така,а оня русия гей Сидероглу в затвора ли е вече ?

А кога за поръчителите Б.Б.,И.Ф.,Ц.Ц. ,КОГА,КОГА БЕ???

Причина за присъдата "назидание". Първо Вас съдиите, трябва да ви набучат на колове за назидание.....

По физиономиите ще ги познаеш...

Too little, too late... Народът не вярва в правосъдната система и никога няма пак да повярва в нея,опасявам се,докато един ден сам не стане такава. Грозна гледка ще е обаче този момент...

ПРОКУРАТУРАТА СЕ НАПЪНА ПО ЕДНОТО ДЕЛО, А ПО ДРУГОТО, ЗА ЗАКОНОТВОРЕЦА БИСЕРОВ МЪЛЧИ КАТО РИБА. Гоподин Цацаров да не би и вие да сте нещо ''ерозирал''?А?

Великият Сталин имаше ефективен метод за превъзпитание на самозабравили се чиновници - злобни антикомунисти и изпедепцани крадци. В Колима - да копат злато до второ пришествие. Или да секат дърва в Далечния Север. Въобще трудът е мощно средство за превъзпитание на демократите ни. Затова не долюбват червените, от които изпитват животински страх. Ако бяха нормални хора, щяха ли да са толкова боязливи? Впрочем, те трябва първо от Бога да се боят, защото губо и нагло нарушават Божиите заповеди, помните ли ги? А уж сте набожни...

iq oosh

сталин е бил пръв следовник на божиите заповеди - не е ясно каква е идеята да следваме сталин или божиите заповеди - новия завет бог е любов

Да, велик урод беше Сталин. Уби около 30 милиона души. Много велик, бе! Ама направо се сцепил от величие. След като изби военната интелигенция, Германия нападна Русия, която не можеше да се защитава, защото когато пролетаритът воюва, от липса на акъл дава много кръв и жертви. Хайде още 20-30 милиона! И черни забрадки, този път на комунистически съпруги и деца. Той много е велик Сталин! Майката си е тракал уродът, който така ви пасва на уродясалите мозъци, че не се знаете какво приказвате. Зад очите ви няма нищо. Коефициентът ви на интелигентност е плизо до олигофренския, тръгнали да повтарят плакатите от средата нна миналия век.

Да бе - 30 млн. - това сигурно е без ДДС ! Направо 30 млрд. ! Къде го научи това - в посолството на сащ ли ? Ако не беше Сталин сега нямаше да говориш български бе нещастник ! И как точно ги е убил - ти наясно ли си с числата - знаеш ли колко са 30 млн. ? Само жертвите на Русия във Втората световна са 25 млн. - образовай се бе злобен катил !

Браво - одобрявам присъдата, най-после осъден корумпиран политик ! С пободни присъди съдът ще си върне доверието на обществото !Разбира се милиционерските зомбита ще ревнат, но нормалните хора не ги интересува от коя партия е осъденият - боклуци като този на снимката нямат нито морал, нито мнение, нито желание да служат на хората - те са послушни лакеи на някой по-висшестоящ и ще мачкат народа, само за да си запазят поста ! Затова се радвам много, че този индивид е осъден и никога повече няма да заема политическа длъжност ! Дано все повече такива изроди получават справедливи присъди !

ТОЗИ Е ЧИНОВНИК.

A за поръчителите ББ, ЦЦ и ИФ ще има ли присъди?

Ха сега и Станишко за назидание да влезе в затвотра за изгубените секретни документи.

Баси тежката присъда за един хрантутник! Колко ли му е тежко? Сигурно другите хрантутници се смеят и вдигат мизата на химикалките и тефтерчетата. Интересно ако съдът вярва на тефтерчето, защо Фидосова, Цветанов, Борисов са на свобода? И дали няма връзка помежду им със Станишев и Местан?

До колкото съм запознат, "тефтерчето" не е веществено доказателство по делото - факт!!!! А за какво са го осъдили - незнам точно, не съм се интересувал. Сигурно има за какво.

А онова момче черничкия с неговото тефтерче за купени съдии нищо ,всичко се покри.

Не бързай,присъдата е от първа инстанция.

а сега в затвора си пишат в тефтерчетата кой първи да го удари!

Тези мотиви веднага ще паднат на по-горна инстанция. Не е допустимо да има сегрегация (едни ги съдим леко щото няма кого да плашим а други строго за да плашим не е ясно кой точно) - присъдата зависи от доказатвествата и характера на престъплението а не от това дали искаме да плашим някои или не

А за превъзпитание на съдиите каква мярка следва???

Гьостерица, и здрав бияч (намират се)...