Съд в Милано потвърди 20 г. затвор за Брендо за наркотрафик

Апелативният съд в Милано потвърди присъдата от 20 г. затвор за наркотрафик на Евелин Банев-Брендо, наложена му на първа инстанция по делото "Кокаинови крале".

Обратно в новината

Коментари - Съд в Милано потвърди 20 г. затвор за Брендо за наркотрафик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Току виж един ден станал и президент ! Вече нищо не ме учудва в тази държава - ако е държава това ?!

Да попитам: след като военният министър предложи да въведе регистър на всички млади мъже от 18 до 32 години и после се отказа, въпреки възгласите във форумите, твърде патриотични да се върне военната служба поне за година, да ви кажа ли защо този закон вече не работи2 ЗАРАДИ ДРОГАТА И АМФЕТАМИНИТЕ! Скандалите ще са огромни. Как ще се раздаде оръжие и ще бъдат дневални днешните лайна-млади мъже, пазещи една нощ -огромно изпитание за меките им души? Та те ще се изпозастрелят за един спор на тема футбол! После как ще се отговаря пред родителите? Родителите, не подозиращи, че децата им им пушат трева, че за купон се друсат с амфитамини. Аз не го знаех, не го вярвах до преди 20 дни, когато на спирката един младеж ми каза, че само 2-3% от днешната младеж в ученическа и не ученическа възраст не се друса, поне за купон.Ходех обезумял, безмълвен, замлъкнал - и аз имам деца. Не съм далеч от 90-те, но не можех да го възприема, дори подсказвано много пъти от племенници, близки младежи и децата ми. Почувствах се предател, спрямо децата си, спрямо българската младеж. Та ние учихме и се възхищавахме от Вапцаров, от Дебелянов, от Гео Милев, от Ботев... Но обичахме и Пърпъл, Мадона... НО имахме имунитет, опазващ морала и човеколюбието, и Родината. А сега - дори не могат да съберат децата ни да преспят в общо спално в казалма, камо ли да им дадат оръжие. ИЗТРЪПНАХ. Това можеше да е равно на убийства, самоубийства... До къде стигна света? Заради такива като Брендо, Илия Павлов.... МАФИОТСКИЯ И МУТРЕНСКИЯ СВЯТ. ЩЕ загубим границите си, суверинитета си, здравите новородени, работната ръка, семействата на младите.....А ЗА РОДИНАТА???? КОЙ, КОЙ, КОЙ ЩЕ Я ПАЗИ ???Тук, на вратата на Азия и Европа, на исляма и християнството??? КОЙ, КОЙ, КОЙ?? КОЙ СЪЗДАДЕ ТАКИВА, като Брендо, КОЙ им пазеше гърба от ЗАКОНА???КОЙ?КОЙ?КОЙ? КОЙ сега ще налива пари в държавата, в здравната каса, в пенсионния фонд, във войската и военната отбрана на нашата БЪЛГАРИЯ? КОЙ?

какво ще каже правителството по темата за обезкървената с работна ръка бг-икономика, заради дрога от ученическа възраст? Заради безкрайната работа на полиция-следствие-прокуратура-съд от ефекта от дрогата и скандалите между тях, прераснали в НЕУПРАВЛЯЕМОСТ НА ДЪРЖАВАТА И ИНСТИТУЦИИТЕ?????

Наркотрафика, преминаващ през България е политика на всяка държава, печелеща от това, но ако се пласира продукта в държавата - тежко ѝ! Само след 10 години няма да има работещи, няма да има данъци, наливащи хазната.... Така, че държавите да мислят какво печелят, след това какво губят и накрая къде са в световната ранг-листа!

брендо присъда може да даде само шефа му по мафия.Сега нито ще го намерят,нито ще го задържат.

Тиквата ще го даде ли?

someone

хитрата сврака с двата крака. не е знаел кога да спре. иначе трябва да е голям хитрец да тръгне от малко градче в българия и да натрупа милиони. а честните с по 2 висши работят за 800 лева.

и с по 2-3 езика владеещи! Инвестирали в себе си по 20 години образование и курсове. И потрошили сума пари на родителите си - с една дума взели им живота! ЗА РЕАЛИЗАЦИЯ В НОВОТО ВРЕМЕ!

И Гълъбин Боевски е невинен също! А Бойко пък каза, че в България нямало осъдени политици, защото не били корумпирани .....

Личи си къде е платено и къде не !!

Ма как така са го осъдили на 20 г. затвор па тия, ма! Ма как така, като в България е невинен, ма? Искаме справедливост за Брендо! Ма тоз италиански съд направо е за закриване, ма!

ДА, МА! Малиииии Брендо! Кой сега ще рани учениците с дрога пред училищните дворове? Кой ще осигурява дрогичка за самочувствие на Охраните на дискотеките, биещи децата ни - щото и те са деца, но с комплекси за малоценност! Поради тъпите си овални темета на главите безмозъчни и разплутите си едри тела? И поради неуспеха на родителите им да бачкат за 300-600 лв или да са безработни в напреднала България? За да имат разни евтини ку-вета, наследнички на гордите българки, опазили езика, обичаите и националността ни в турско с кючеците. Продали се за прашки, гримове, бюстиета, питиета, возене в коли и вход в дискотеки - тряя да са модерни, НЪЛ ТЪЙ??? И ДА ИГРАТ КЮЧЕКККК!!!ХА-ХА-ОПАА!ТАМ, измежду дрогираните, напушените, нашмърканите, с леви и десни резби, в Нощта на Истината - КОЙ, КОЙ Е! Всичко чудесно, но.... Годните да работят избягаха, а тия не работят, не плащат данъци, и да работят от тях не се печели, щото дават огромен брак и наелите ги едвам оцеляват..... И КВО??? НЕМА КОЙ??? БЛЕНДО ДА КАЖЕ КОЙ. БРЕНДО ДА НАЛИВА ПАРИ В ДЪРЖАВНАТА КАСА, ИЗПАДНАЛА В КОЛАБС!

То в тази България да е само Брендо с мед да го намажеш , ама то всичкото ни е такова . Така че ....... !

Другари другарки,тук гледам некво "недоверие" към БГ съд.Това е напълно "неоснователно, злонамерено,обидно...".Не бива така другари.БГ съд многократно е доказал своята "независимост и обективност".Но скъпи другари другарки,света от известно време ако не сте забелязали се промени.И неща за които преди това "определени сили" много,много не придиряха вече са на отчет.И БГ ше бъде принудена да предаде този "прекрасен млад сопол-исках да кажа човек" на италианския съд.Момчетата от DEA ше се погрижат това да се случи(нали ви казах нещата вече са мааалко по-различни в сравнение от преди година и нещо вече).Освен ако...ми освен ако БГ началниците на тоа сопол не ги изпреварат и не го ...

Да пращат всички в съда в Милано, нашия съд в отпуск...

ujabg

Ей, останахме без бизнесмени!

ПРАВЛНО! БИЗНЕСМЕН е МРЪСНА ДУМА в България. Наложено е правилото от медиите, които назовават с тази дума картофените босове Маргините, наркотрафикантите, сутеньорите...автокрадците...!!! А на българската соц-душа, възпитавана половин век, че предприемач=капиталист е кръвопиецът на народа. ДА! Едно време новосъздаващите се представители на частния капитал са ползвали хората за 18-, 16-,12- часов работен ден, женския труд са го плащали наполовина, ползвали са детския труд. Същите са осъдени след 9.09.1944 г от Народния съд. Борците за социална справедливост за премахването на това робство са били БОРЦИ ЗА СОЦИАЛНА СПРАВЕДЛИВОСТ още преди 1929г, по-късно членове на РП /работническа партия/, след това прераснала в БКП. Същите са бъркали в интересите и джобовете на създаващия се капитализъм и капитали и съответно преследвани, арестувани и бити по затворите с подписа и благоволията на бащата на Симеон Сакскобурготски, като не са имали комунистически, а чисто социални искания.

По-късно, преследваните от властта защитници на народа, са станали комунисти, по-точно националисти, защитаващи според тях интересите на България като не допускат да се хранят немските войски с български продоволствия и дрехи в една обречена война. Взривявали са влаковите композиции, препятствали са достигането на храна и топли дрехи до немските войски, окупирали огромна, неудържима дължина руски фронт. Ето това са днес, отричаните ни деди, прозрели историческото бъдеще и края на войната. Същите са се отказали от власт и управление, заради съсипано здраве по затворите и концлагерите, заради травмите от военните действия в Освободителната война на българите за Сърбия, Полша, Унгария, заедно с руските войски. Това са хората, слагащи днес под един знаменател с тези, качили се в Балкана на 8 септември и слезли на 9-ти септември 1944г, след това като верни стражи инквизирали българския народ и дори българските освободители и дейци на БЗНС. тОВА СА ХОРАТА ОПОРОЧИЛИ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ИДЕАЛ ЗА БРАТСТВО И РАВЕНСТВО, напълнили архивите на ДС с доноси. Днес думата капиталист и бизнесмен се свързва с това минало, четено половин век в учебниците, а днес доумърсено с имената на наркотрафикантите и престъпниците, но дадено им от пазителите и стожерите на словото - журналистите. Днес БИЗНЕСМЕН = МАРГИНИ, БРЕНДО, ДОКТОРА.... И чакаме повишен БВП от хора, които мразят работодателя си, защото е БИЗНИСМЕН - нещо като тия същите. КАКВА НЕДАЛНОВИДНОСТ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ, чакащи пари и БВП, за да е успешен мандата им!

Един готин пич пое малко към затвора заради организирана престъпна дейност по пренасяне и търговия с наркотични вещества. За его разбира се нямаше доказателства в друга държава, защото тя може да му е съдружник и опора. Но пък какво друго да е майката родина? А и за него 20 години си е нищо- на 12 -та ще излезе тихо. Ще се свие в някоя виличка, ще сложи на барбекюто месце от месарницата на дедо Гошо и ще гледа богатите си внуци.

точно , България е най-най-демократичната държава на мафията !

ужасно комунизъм = престъпления от най-гнусните

А нашият съд за нищо не става. Съдии-бизнесмените хотелиерите/ ще вземат друго решение.

Брее, то не бе съдене не бе чудо. А съдиите постоянно се бият в гърдите, колко много са работили.

Защо не са написани имената на българските магистрати, които са го оправдали? Та те са негови съучастници, бе Цацаров! Родината трябва да знае имената на своите негодници.

Тази наша държава овен кокошкар можели да хване някой,ама друго ще е като му вземат отпечатъци за да си купи лекарства тогав няма накъде ще го хванат ,смях и всичко на наш гръб

ей тия съдии ще се изтрепат кой да отмени по-яка присъда

Тъкма да напише още един-две романа.

Цацаров, Борисов и Цветанов какво ще кажете сега.Много ми е интересно как ще коментирате тази новина.Страшни смешници сте

ами нали затова осъдиха сидеров , който настъпа точно мината "наркотици",а сега свободно ще им процъфтява бизнеса !

На Брендо му дреме на каскета ,какво са решили Италианци те или Румънци те камо ли пък Българите . Кой знае от кога си пющи белота в ЮАР с дупнешките братоци !!!!!!!!!

Е как може. Тук нали е чист като сълза а там - осъден.

Много го интересува Брендо какво си мислят някои за него.

всички си го коткат тоя, той осигурява парите за черните каси на партиите!

Съд в Милано потвърди 20 г. затвор за Брендо за наркотрафик От три години слушам как Брендо го съдят в Италия на по 20 г., в България го оправдават, а той си пише романи на спокойствие на някое екзотично место.

Не искам да се самоизтъквам ама аз бех единствения който писа тук за истината за търговията с дрога.И то преди мнооого време.Година или две не помна.За това че преди 89г това беше държавна-партийна политика осъществявана от кинтекс.И от там са тези "традиции" в търговията с дрогата в малка БГ.Тогава когато го пишех за сефте никой не смееше да каже и дума.Сега с удовлетворение забелязвам че и други у форума са наясно как стоят нещата и си отварат устата.И ако тези които се борат с търговията на дрога по света наистина искат да разкрият БГ връзка могат да предложат на на тоа келеш да се разприказва за тези които са зад него.И честно казано не бих се учудил ако това се случи.Щото тези дето са зад тоа сопол са хора свързани със русия-генетично,без да е кръвно.А русия трябва и ше бъде рязана по всички линии.Където бъде завърната.Така че времето на другарите изтича.Русия ги издъни...

Присъдата (присъдите) са на лице. Остава да се намери осъдения!

НЕВИННИ СМЕЕЕЕЕЕЕЕЕ С БРЕНДО

три държави осъждат този празноглавец и той сигурно пак е на свобода?

е осъдена в Съвецкия съюз на 22 години, защото е предала координатите на украинската артилерия и точно там са се нахождали двама съвецки журналисти, които са загинали вследствие обстрела. И тогава Савченко пресякла украино съветската граница с цел да направи партизански отряд и да свали съвецката власт! Ето защо е осъдена!

Четири пъти сте изписали "съвецки съюз" и нито веднъж не сте уцелили правилния правопис. Ставате за бандеровец....

върнали делото за го изнудват за още пари -щото са алчни нащи съдии

Е, защо се притесняваш как е написано СССР или съвеТЦки съюз? Или си путинофил?

Не закачайте Брендо , пише книга . Не знам само какво ще напише , за Съд. система в Бе-ГЕТОТО !?

Брендо върви към пенсия , нашите Дедовци от службите ще го пратят при Ало, Ванйо и Мишето с Бирата !

Очевидно Е у Нас.

уЧЕВИДНО , няма да лежи и един час...

А бе този Брендо не му ли отвлякоха дъщерята и срещу какво я върнаха?

Той не се разприказва за шефовете си, които по между другото управляват България и му я върнаха.

Те сега ще откажат да го екстрадират в Италия и двете страни доволни и трафика на бело си върви нормално...

Ето затова лаят гнусотняците и помиярите им срещу ЕС...Щото европейските правила им бъркат в разклатеното здравенце..Всеизвестно е, че такива, като Брендо боледуват много...Не искат мафиотите европейски контрол, уж щото са ''патриоти'', как ще им дават другите акъл?!

Тя и България е в ЕС, ама положителна промяна не се вижда в никоя сфера. Не мислиш ли, че това е причината хората да са ядосани и обезверени. А такива като Брендо са начело на държавата...па в ЕС.

Положителните промени са във всички сфери..И това, че сме в ЕС не означава, че седнат да ни оправят всичко..А такива, като Брендо БЯХА начело на държавата..Даже и бат Сали БЕШЕ..И Бисеров БЕШЕ, ама вече не е

Смазаният, окалян и унижен Брендо трябва да вдъхнови всички нас да излезем на улиците и да покрепим другаря Миков от Партията и пашите от Фирмата, за да НЕ допуснем нахлуването в нашата Съдебна система на европейски Прокурори! Ще останем без бизнесмени, бе?! Как не съзнавате опасността?!

Точно Миков е виновен за всичко, а боко, цецо и цацата са целите в бяло.

Политиците са само част от проблема. Основата сме ние, които им позволяваме всичко това. Ако питате кучето ми, ще яде от моята чиния и ще спи в леглото ми. Ама не му давам.

И Брендо си го премести от единия крачол в другия, на плажа в Дубай, Рио или Южна Африка...

Брендо е ортак на гнилата тиква,HEДOCEГAEM E

Делото срещу Брендо беше пратено за втори път на Апелативния съд, след като миналата есен Касационният съд в Рим отмени присъдата Касационният съд анулира повече от два пъти издадена присъда В България Евелин Банев е подсъдим за пране на 21 млн. лв. от наркотрафик, но миналата година бе оправдан от апелативните магистрати През май м.г. обаче Върховният касационен съд отмени оправдателната присъда и върна делото на Софийския апелативен съд Баси съдийската помия в "демократична" Европа.

СЪДА В ИТАЛИЯ,ТРЯБВА ДА СЪДИ И НАШИТЕ ПРЕДАТЕЛИ ОТ ПРЕДИ 26 ГОДИНИ,НАЧЕЛО С:СОФИЯНСКИ, ИСКРОВ,ДЕДИ ОТ МАДРИД,СЕРГЕЙ, КОСТОВ,МАСЛАРОВА,ПЕЕВСКИ, БИСЕРОВ,ЦВЪК-ЦВЪК,БОЧКО И ОЩЕ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ КРАДЦИ НА БЪЛГАРИЯ!!!

Нещо май пак сме изгубени в превода а дирници? 200 милиона в куфар, трябва да е бил бая голям куфар... 7 милиарда...

... батко... 200 милиона - равностоиността им в €, , $... - ама в куфара има кокаин, бе... даже за митничар не ставаш...

Ако произхождаме от цена на бялото от 100 лв. на грам означаве, че 1 кг е 50.000 Евро за да прекараш 200 Милиона са ти нужни 4 палета по 1000 кг. И защото тука става дума за цена на дребно го умножи това по 3.

Моля Захариева да ми обясни като на работодател как в чужбина виновен, а у нас почти реабилитиран? И изобщо не може да е случайно точно него да заподозрат за пране на 20 милиона и да излезе напълно невинен? Що не ме обвинят мен?

Захариева е част от групата за усвояване на средствата от наркотрафика и тя си получава % редовно

200 млн. $ в куфар? Това са 20 000 пачки по 100$ от по 100 банкноти. Куфарът би тежал 2 тона ако изобщо може да ги побере. А да намери толкова 500 или 1000-доларови банкноти е невъзможно.

Б, Шефа или дядо ми - що ли се сещам за един обикновен гражданин на Банкя, в чиито двор растат манголии и неотдавна стана дядо ... и името, и фамилита му започват с Б?

Цоцата ще изложи ли личната си позиция по казуса?

Пък нашите магистрати го "изпуснаха" хи хи

Ако не бяха техните пари,икономиката ни щеше да грохне!

Радвам се, че и други го осъзнават! Затова Съдът ни направи всичко възможно да спаси тези инвестиции, но под натиска на тъмните и недемократични европейски прокурори и съдии, все пак го осъдиха!

добави думичката "ще", приятелю! Всичко по осъждането му в България е във Future време. И не е ясно какво ще се случи, тогиз!

А нашия съд го пусна че бил болен. Мале мале нема такъв майтап честно. И Боко разправя онзи ден че просто нашите политици не били корумпирани затова нямало осъдени. Смех бате!

Смех.. ама къде го набута Боко в целата схема?

боко държи трафика минаващ през България.