Отмениха присъдата на гръцкия студент, прегазил ученичка

Пловдивският окръжен съд отмени условната присъда на гръцкия студент Христос Боскос, който блъсна 16-годишната Катерина Матеева на спирка в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Отмениха присъдата на гръцкия студент, прегазил ученичка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

После съм бил родоотстъпник, защото не искам да живея в чалгаристан. На оставащите - успех. Живот като на чифтокопитно на сафари.

Tака са изковани българските закони, че винаги да са в полза на престъпника.

Явно българския съд мери с калпав аршин - дават условна присъда за майката пребила учителката на сина си, а тук при този фрапантен случай само глоба. Казано честно изглежда всичко ни е наред и трябва да караме със сто километра напред и бодро да влезем в Шенген с две евро на ден.

От познати съм чувал че ако в Гърция удариш човек с автомобил ..."ставаш грък". За съжаление у нас нещата са съвсем различни , тук сме "Мека" на "Демокрацията" , "Свободата" и т.н.. ТЪЖНО МИ Е ...

Аз

Това е толкова трагично, че ме напушва смях... 5000 кинта, баси... Ми то щом СЪДЪТ е определил такава цена... и аз си търся 16-годишна ученичка, за ползване по предназначение... И 5000 кинта ще дам, и месечна издръжка мога да осигуря, гарантирам, че няма да я повреждам... освен само съвсеееем мъничко..., пък колко ще научи, не е истина... Бахти срама майни...

Е, сега поне всеки може да си отговори на въпросите които се задават от известно време из различните медии: 1) Успява ли съдебната реформа в България? 2) Ще спре ли войната по пътищата? 3) Борим ли се с корупцията в България?

Струва ми се,че буквите "Н" и "Е" дават отговор и на трите въпроса. Сега трябва да си отговорим на още два въпроса,които обхващат и горните три,а именно: "Защо това се случва?" и "Как да се оправят нещата?". Ако не направим това нещата ще станат още по зле.

Когато "изтрещели" от мъка хора започнат да отстрелват магистрати и политици (закона са го приели те), нещата ще започнат да си идват на мястото. Явно по друг начин не се получава. За съжаление.

Ще се изходя на гроба на всеки от тея боклуци дето са я отменили присъдата. А на тва момче му пожелавам да умре от рак на червата. Много бавно да умре.

Да минеш на червено,с почти 100 км ,да пометеш хората на спирката и да не получиш присъда .Това е поредният абсурд!Следващият убиец на пътя може да прегази Вас или Вашите близки УВАЖАЕМИ СЪДИИ!

...Те са "Вездесъщи" и "Недосегаеми"...

С 98км/ч в населено място и минаване на червен светофар - на кое точно му казвате "непредпазливост" бе?

На това че е избягал. В Гърция щяха да му ги акомулират поне за 10 години ефективно при каналджиите.

Ако момичето беше дъщеря на някои от тези съдии друга песен щяха да пеят -но господ забавя,но не забравя!

...така се борим с войната по пътищата,като си пърним джобовете с рушвети и освобождовоме виновните.....Да гниете в ада!

Щом е с превишена скорост това не е по непредпазливост, а предумишлено!!!

За съжаление "независимият" и "компетентен" български съд за пореден път дава зелена светлина за всички джигити по пътищата. Нека сега другаря Борисов да ги пита как да спрем войната по пътищата.... ама се вдигат само глобите( за някои те не важат както се знае) за да има още какво да лапат като бонуси. И реални наказания няма, ако говедото има малко връзки или повечко пари да си плати на съдията. Системата е тотално сбъркана и извратена......

Братя, няма справедливост в БГ. Време е за БОРБА със всички средства .

Ха-ха, Дир-а, кое му е противообщественото да призоваваш за правосъдие, пък макар и като в първобитно-общинния строй? :))) На корумпираните съдии това им трябва, друго няма да ги оправи! Ай скрийте сега и този коментар, за консистентност! :)

Цацаров не беше ли от Пловдив? Мъка ми е, че живея в БГ

И обезщетението за момичето е отменено от същия този съд! На протест, 12-ти октомври! Не яйца и домати, павета заслужават тия съдии!! "ПРАВОСЪДНИЦИ", ДОКОГА ЩЕ НИ ПРАВИТЕ НА МАЙМУНИ?! САМО БОЙ ЩЕ ВИ ОПРАВИ!

Интересно защо съда не е дочел въпросният член до края и да види последната му (седма) алинея какво казва: (7) Алинеи 1 - 5 не се прилагат, ако причиненото увреждане е тежка телесна повреда или смърт, или деецът е бил в пияно състояние....

Този грък го пуснали, а момичето за цял живот инвалид ???? СКАПАНО ПРАВОСЪДИЕ .

Кофчези за корумпираните пловдивски магистрати. Изроди

Лично ще платя един!!!!!!!!!!!!!!!!!!

как да коментираме, решението на Пловдивския окръжен съд, слад като .... В тези случаи, при наличието на всички останали предпоставки... е та то е ясно, по-силна предпоставка от тази, да си купиш съдебното решение няма!!! Лек ден.

на тук пишещите - не ви е работа да коментирате съдийските решения това е съдебна власт тя решава по закон кое е право и кое не вие нямате работа да коментирате

Имам, и още как, и да ги млатя право имам, нали аз им плащам заплатите на тия путьовци с моите данъци! Ай сиктир и ти, акъл ще ми даваш!

като прочетеш мотивите на съда , излиза че ония художник с нужника е бил прав ! и кобурга за смяната на чепа ! и борисов за кофтият материал ! и франсето за гнилите ябълки ! прави са си , пък ние не вярваме !

Кво лаете като помияри по форумите ве идете и гласувайте пак за същите и чакайте да стане чудо

Правилно! Вече и условно няма! Само плащаш! Като на сафари - плащаш си и отрстрелаш и тук така - плащаш и осакатяваш! Това е цинизъм, но явно населението го кефи! Всичко живо си мълчи като бит задник и се надява на него да не му се случи!

Чист случай на корупция!!! Едва ли не ще изкарат, че това е обикнвено административно нарушение, като неплащане на билетче в автобуса. Разследване за съдебния състав и ефективна присъда за гърка! Цацаров, къде си, кога ще бъдеш мъж и ще си свърпип работата, да не си и днес при Пеевски?

Не, днес е с Боко при Сокола!

иска да убива безнакзано да заповяда в България - гарантиарно няма да влезе в затвора!

Може ли някой запознат да каже този член 78 от кое правителство е гласуван и кога са го приели?

Всеки божи ден благодаря на Бог че се измъкнахме от България. Това не е дърдава, това е затъващо вонящо блато и все повече затъва. Жалко за толкова млади хора загинали нелепо. Както е тръгнало млади няма да остнат.

на Запад е супер, на 1 бял се падат по 6 черни, нагли, крадливи, вечно безработни изнасилвачи от Конго, Ботсвана, Малави, Турция, Афган, Сирия..

сигурен си ?

Тоя гърчо колко ли ги е нагушил тия корумпирани съдии, че да му отменят дори и условната присъда. Родните направо да преминат към саморазправа. То се е видяло, че на българския съд не може да се разчита за справедливост.

Съдътмай не е дочел чл. 78а от НК докрай. В последната алинея е посочено, че такова освобождаване от наказателна отговорност не е предвидено ако е прчинена тежка телесна повреда.

Със залепени на очите зелени банкноти тия не видат нищо!

само че те са я класифицирали не като тежка. да се чуди човек какво е тежка

Сега цайса да се хване и правосъдие според традицията : око за две, крак за два (в случая и 2 ръце), зъб за чене, живот за 3. А на съдиите - еее бял ден да не им видят семействата и те да го преживеят всичкото това! Мизерни продажници. Вместо Ада да се изсипе над този гръцки пумияр, ние го галим с перце....

ДИРА, къде е другата част от новината? "Изненадващо бе отменено и присъденото през юни тази година обезщетение от 12 000 лв., които двамата трябваше да платят на момичето за лечението ѝ. "

Утре някой без връзки ще направи нещо много по-леко, а може и без да има пряка вина и ще му го сипят башка и в затвора ще го натикат, а после ще се пъчат по медиите колко са строги с нарушителите. Ама явно богатото гърче е платило където трябва и законът се изтълкува по "правилния" начин.

Браво!

Аре бе, онзи англо-саксонец, дето разби главата на барман с паве, поне британските власти трябваше да понапънат, да си го вземат там, пък после кралицата да го помилва, въобще бая калабалък, а сега вече направо нашите съдийй ги пускат, при т'ва гърци.....

Ето го доказателството че няма смисъл от промени в закона за движение по пътищата а трябва се смени целия правораздавателен орган там е проблема не в закона а съдии прокурори там е проблема защото за едно и също нещо наказанията са различни а закона един. значи че ако имаш финансова възможност носиш по малко наказание или в повечето случай никакво. Браво но Пловдивския окръжен съд.

Вече прекалявате - това НЕ Е новина. Новината е нещо различно от обичайните събития - като например - потвърдиха присъдата на гръцкия студент прегазил ученичка.

Ба маа му!!! Увисна ми чеенето.

Напълно съзнателно Гъркът(убиеца- нереализиран) е карал с 98км/ч. Напълно съзнателно Пловдичанина е завил въпреки, че е видял колата, но той е на зелено! Ха сега ми обяснете как така - без да искам? , "по непредпазливост" ? Това е НАРОЧНО! С УМИСЪЛ! ПРЕДУМИШЛЕНО!

В тази псевдо държава най-големите балъци са тези, които спазват законите и живеят порядъчно и по правилата. Тук е рай за убийци, джигити, мафиоти, крадци, изнасилвачи, хулигани, корумпирани, ДДС-ари, джамбази, сводници, каналджии, контрабандисти, терористи, мародери и всякакви измамници!

Някъде спипан на тъмно...без камери и свидетели...натрошен и задължително скопен...Иначе в бъдеще ще пострада някое друго невинно момиче/момче. Колкото до съдиите - както се казва по народному - да им се връща тъпкано на тях и децата им.

Да спрем войната по пътищата, като не осъждаме престъпниците, които блъскат хора...

.ибана държава и .ибани политици!!!

Няма по- големи боклуци от съдиите в БГ!!!

Защо не са приложили тази възможност, която дава закона: лишаване от свобода до пет години или друго по-леко наказание, когато е непредпазливо