Коментари - 6 г. затвор за изверга, опитал да изнасили и намушкал жена | dnes.dir.bg
назад

6 г. затвор за изверга, опитал да изнасили и намушкал жена

Районният съд във Велико Търново осъди на 9 г. затвор 24-годишния рецидивист Георги Джуров, който опита да изнасили жена и я намушка 7 пъти с нож.

Обратно в новината

Коментари - 6 г. затвор за изверга, опитал да изнасили и намушкал жена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Задържане под стража. Абе у тая държава има ли затвор? Или думата отдавна е изчезнала от езика...

защитават извратени престъпници и рецидивисти. Какъв е резонът да му се намали присъдата с цели 33 % ако се признае за виновен. Защо? Ами само и единствено защото е спестил от безценното време на съдиите. Само луд няма да се признае, като види какво са събрали срещу него в един момент. Не значи, че се е разкаял и че съжалява за стореното. Съжалява че са го хванали- само толкова. А на нас какво ни е файдата - да се чудим откъде излезлият без време от панделата извратеняк пак ще се заеме със старото.

Без конвенция, със цялата строгост на закона въпроса е решен.

"45 криминалистически регистрации" имал човечецът...Питам се какъв е смисълът от тези регистрации? Полицията се превърна във филиал на статистическия институт. Броят, броят докато убият човек....

Убйите боклука!

Жалки и мизерни тролове защитават съдиите, а те са няй-виновни за никаквите присъди в такива случаи. При седем намушквания единственото решение, при присъда виновен, е опит за умишлено убийство, а не средна телесна повреда.

няма ли според теб значение? Ако е обвинен в нещо, могат ли съдиите да го осъдят за друго по-тежко или по-леко деяние? Не сме във времената на хан Крум все пак.

Повярвайте, ако утре прочетем, че този го е "блъснала" кола, или е решил "да се отрови", понеже не може да понесе мисълта за 6 години затвор, няма да се разсърдим и да плачем. "Самоубийството" му може само да ни радва и да ни пести пари. И нека да е по-тихо. Стават и такива неща, нали!? Айде, действайте момчета!

Не знам тия съдии в какъв свой свят живеят.... Явно в ...БЕЗПОЛОВИЯТ! Ако,недай си Боже,тоя бе посегнал на жена ми,дъщеря ми и сестра ми....не 6 години....поне 6 дни щях да го дера жив....7 пъти и свестявам,докато си сдъвче сурови карантиите..... Какво са 6 години бе госпожи съдийки/те днес 90% са женоря/...тоя само след 3 ще е на свобода,само на 27 ,заякнал,охранен /с нашите и тези на потърпевшите/ пари....ЗАГОРЯЛ И ОЩЕ ПОВЕЧЕ ...ОЗВЕРЯЛ.... ДАНО ВИ СРЕЩНЕ ВАС ТОГАВА,В НЯКОЯ ТЪМНА ДОБА.....НЕУВАЖАЕМИ СЪДИЙКИ....И СЪДИИ И ДА ВИ....,,,МУШКА....МУШКА..." ДО РАЗПАРЯНЕ!

и дедо ти да ти каже нещо, а!? те, съдиите, съдят според закона, дядовото! според закона! а закона, такъв какъвто е, го направиха комунделите още през великото народно събрание, и го доразвиват и днес!

Защо му бухате минуси на дядо ти? Защото ви казва истината ли? Имате интернет, проверете и сами - действащият в момента наказателен кодекс е приет през 1968 г. Предлагате съдиите да не го спазват ли?

за такива изверги най малко доживотна присъда и то без замяна, и на каторга, да си заработва издръжката в затвора или смърт, тогава ще намалеят тези тежки престъпления, стига хуманно отношение към престъпниците.

Изверг и до живот в затвора и да чука камъни в някоя кариера

TIREX

как може да има споразумение за Убийство? а жертвите ? значи за престъпниците всякакви намаления, извинения бонуси? значили че като намали корумпирания съд ще увеличи конфискацията?

За да станеш прокурор съдия или следовател в БГ трябва да си комунист или с родители комунисти - така че комунистите раздават правосъдие и се вижда какво

виновен бе, кво го усукваш. В КГБ и Политбюро на КПСС са написали нашия Наказателен кодекс, от там назначават и ВСС-то ни. Ей много сте малоумни тва декоратите, ей. Я виж едно време при комунистите какво го чакаше тоя и тогава пиши глупак.

Видяхте ли съа дето не щете конвенцията? А ако я ратифицираме, изверга пак ще е най-много на 6 години осъден, но пък жертвата ще има право на консултация с психиатър, настаняване в учреждение и квото там. Ама вие не щете.

Ами този изрод като излезе ще е на 30 и ще продължи с криминалните си деяния. Докога!? дори след затвора ще е още по-опасен и по-закоравял. За такива доказани престъпници трябва доживот, за да спести разходи държавата за съд, за разследване и още куп други условности. Този НЯМА!!! да се оправи!!!! Ама наистина няма. Или го самоубивайте или го затваряйте и да не мърда от затвора.

Поредната демократична, евроатлантическа присъда. Не разбирам защо не ви харесва?

ц!! това си е ваша, комунделска присъда! в онези , евроатлантическите държави, няма как на 24г. да има 45 криминалистически регистрации, каквото и да означава това, да е осъждан многократно, и да получи 6 г като рецидивист! в щатите още на вторият път щеше да е навсегда!

То нямаше как и европейски цивилизовани уж граждани да вършат такива изродщини под флага на ИДИЛ ама се оказа, че отиват и ги вършат. После се връщат и пак ги вършат.

Това е Европа. Не се учудвайте че па за изнасилване изобщо дават условна. Европа е хуманна. В дивия Китай на този щяха отдавна да му пръснат тиквата, а в дивата Русия щеше да опознае отблизо дървета в Сибир. Но ние сме цивилизована страна, бандита и след 45 престъпления си има права.

щеше да висне на кран. С примка на врата. Е наистина дискусията за и против смъртното наказание не е тука мястото. Ама все пак за опит за убийство, умишлено защато седем удара с нож в главата и шията нищо друго не са, само шест години? И от тях сигурно ще лежи четири.

виновен,колкото тия дето ни управляват 29г.От тях трябва да почнем,от "демократите" и "защитниците на човешките права".

убеден съм, че този ще го пуснат скоро. Съдебната ни система и властите са особено загрижени за такива индивиди, явно разпознават в тях сродни души. Да не говорим, че здравословното състояние на изнасилвача рязко ще се влоши в затвора и пускането му ще е направо неизбежно.

в условията на рецедив ... 6 години??? Браво бе, бераво.

24-годишният Георги Джуров е осъждан многократно и има 45 криминалисти. ОСТАВКА НА ЦЯЛОТО ТЪПО СКОТСКО ПРАВИТЕЛСТВО ! Затова ли се плащат данъци?????????? Къде отиват данъците???? Шибани крадци

а бе лай.номет, в държавата властите са разделени както следва законодателна съдебна изпълнителна! а познай, иди.отино правителството коя от властите е!

Късметлия, че живее в България - раят на престъпниците. В други държави, вече щеше да е "ходещ мъртвец".

Джуров "джуревец" ли е, още повече, че брал бакърени кабели.

Не заслужава да живее този изверг. И да го храним до следващото престъпление. Т.е. у нас се защитава престъпника-изверг, не обикновения човек. Това се нарича "демокрация".

И след 6 години? На какво се надявате?

Соросите-либерали накрая ще отменят и затовора за такива. Бъдете сигурни.Терора на всякакви бъгави малцинства над мнозинството върви с пълна сила.

"след като подсъдимият се призна за виновен, наказанието му, съгласно закона, бе редуцирано с една трета на 6 години". ДОЛУ ТАКЪВ ЗАКОН, който намалява заслужена присъда за тежко престъпление само защото на разследващите и съдебните органи са им спестени усилия да ди свършат работата, както са длъжни. А тук има и свидетели, т.е. е нямало големи трудности да се доказва извършителя.

Поне да му бяха дали за всяко намушкване по една година. Срамота! Ако на съдията по същия начин да убият майка му, дали ще лежи само 6 години? Напълнихте държавата с убийци, престъпници, бракониери и ............. педераси!

Жените са половината от населението на земята, а нинова се е вкопчила в малкото изключения на объркани хромозоми . Това е поредният акт на насилие върху суздателките на животаа, нали се бороте за по-голяма раздаемост, драти комунисти!

Премахнете тази "съкратена процедура" бе лумпени ! "Признал се бил за виновен"? Че вие нали сте установили, че той е изнасилвачът? Какво има да признава ? Значи щом си е признал вината, е много "добро, честно и почтенно" момчето, така ли?

премахнете тези договорки в Закона. След 4 години този ще е на свобода и пак ще върши същото. Спасете човешки животи, а не неговия.

Значи, след 2-3 години ще го пуснат за да убие някое момиче.А бе тия в парламента са анрибългари и интихора наистина.Къде е Православната църква да се застъпи за хората.Българи нещо трябва да се направи.Така и през Турско не е било.

Куршум в главата и готово! Резултат - много невинни хора спасени и един бесен изверг по-малко.

Имаме проблем в България.Този индивид е напълно непотребен на обществото а 9 години за опит за убийство и за изнасилване е малко.от това човек няма да стане да го убиеш не може.освен да го сгази влак...или да се самоубие.

6 години при 45 престъпления и опит за убийство ?!?!? WTF.. Тоя е за електрически стол бе хора след 6 години пак ще тероризира народа и ще убива такива хора не се променят!

Какво се чудиш, престъпленията служат за укрепване на властта. Ако не беше страхът от подобни престъпления, никой нямаше да търпи държавните злодеи, които уж ни пазят. Затова са на свобода престъпниците, за да се чувства нужда от ченгета и камери и следене на всякъде.

що за правосъдие е това, 45 криминални прояви, рецидивист от класа прави опит за убийство и изнасилване и само 6 год затвор това е подигравка и долно азиатско отношение към човешкият живот

Добре ли ни е с евро толерастията?! Нека ни е! Подобни преди години отиваха в Белене и за радост - не се връщаха!

Vinetou

За такава гад - съд по бързата процедура и до стената с "Калашника"...

Да се преразгледа понятието хомо сапиенс! Изверги като този не могат да бъдат причислени към човешката раса. Върнете смъртната присъда!!!!