Апелативен съд потвърди присъдата затвор за Филип Златанов

Софийският апелативен съд (САС) потвърди присъдата от 3 години и половина затвор на бившия председател на Комисията за конфликт на интереси Филип Златанов.

Обратно в новината

Коментари - Апелативен съд потвърди присъдата затвор за Филип Златанов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Златанов е осъден по чл.282 от Наказателния кодекс затова,че:"като длъжностно лице не е изпълнил своите задължения, с цел да набави облага за президента на Републиката Росен Плевнелиев и с цел да причини вреда на Ранкова"

Знае ли някой какви са щетите или облагите, ако има такива, респективно кои са ощетените и облагодетелстваните?

Няма да лежи в затвора,президента Плевнелиев ще го помилва,нали Златанов е осъден ,че е прикрил проверка срещу него.Ще върне жеста по метода на Конфуций-аз на тебе,ти на мене.

А бе, този ми прилича на джоревец!

Горкото момче. Какви престъпления се извършиха в тази държава и останаха ненаказани. За българския съд все няма достатъчно доказателства, а как ги намериха тези достатъчни доказателства в този случай, просто им се чудя. Всъщност, не се чудя, отдавна всичко е отчайващо ясно.

Какво му е горкото на този боклук, малка му е присъдата дори! Той е един съучастник след като прикрива престъпници!

Ф.Златанов никога няма да влезе в затвора ! Обонго ще се нарека ако този влезе , колкото влезе Цв.Цветанов , осъден с ефективна присъда ! Цветанов нарекъл съдите прасета на ДС , а той кой е магаре на ДС , нали фатмак е излязъл от ДС , прави се на чистичък ! Докато Офшорковци , Цецо Слушалката , Филип Тефтерчето и оня ат Банкя ни управляват не споменавайте че сме в ЕС , не мислете че ние ги избираме , сивите кардинали от Вашингтон нареждат кой да ни управлява , какви заплати и пенси да получаваме , дори и колко да останем до 2020год , вие си мислите за Евроатлантически цености , няма такива и никога няма да бъдат приложени тук не се заблуждавайте ! Защитниците на Ф.Златанов тук ще кажа , този човек си е играл със съдбите на хората ,това му е малко , ДО ЖИВОТ трябва да стои заключен !

На Цв. не му е произнесена присъдата на три инстанции, т.е. още няма влязла в сила присъда. осъден е само на първа такава. при ф. нещата вече вървят към трета инстанция, която ако потвърди първите две - ще влезе - ако не отиде в юар например...

Защо не е наказано вещото лице умишлено позволило да откраднат тефтерчето на Ф. Златанов , за да го прикрие ?????

ЦВЕТАНОВ БЕШЕ ПРАВ, МНОГО ДС-ПРАСЕТА СА В СЪДИЙСКИ ТОГИ. ТАЗИ ПОЛИТИЧЕСКА ПРИСЪДА ГО ДОКАЗВА ПО НЕОСПОРИМ НАЧИН !

Браво, осъдихте този лумпен, но не разбрах какво се случва с хората от тефтерчето хората с инициалите Цв.Цв, И.Ф., Б.Б. Д.П. и други такива, стана ясно, че се е отчитал на тях, за тях няма ли да има някакво възмездие?

Този , ще бъде оправдан. Може да му е платено добре. Все едно , че е емигрирал някъде за 3,5 г. Даже ще е като на почивка.Служебна.

е хайде напишете мотивите по кой член , алинея>>> баси мамата за тефтерче 3.5 години ефективна??? а за убийство 2 години условна аре сиктир бре и ченаловата и сертов вся сволоч да ходят в затвора да ти имам и демокрацията и .......

тъп, че не вдяваш , че тефтерчето е управлявало живота на хората, записани в него, решавала се е съдбата на бизнеса, на близките им - това наричаш БЕЗОБИДНО?! Как разбираш запис "да се удари" срещу някое име?! Не се съди за притежание на тефтерче, а за злоупотреба с власт и подкупност, непрофесионално изпълнение на служебните задължения и нещо повече, във вреда на нарочените за разследване лица.

ама наистина ТРЯБВА да си адски тъп за да не вдяваш, че няма как да е виновен за неща надраскани на някакъв тефтер и тълкувани на магия..

Главата на ламята е в съда и прокуратурата.Докато не бъде отсечена не можем да бъдем нормална и демократична държава.В момента пак се гаврят с нас.

Не се притеснявайте, мили мои. Това се нарича "златен парашут", ама по български. Ще излезе по-богат и по-щастлив след много малко време престой на място, което, бъдете абсолютно убедени, е много по-елитно и изискано от панелните ни дупки.

НЯМАШЕ ДА ПИШЕШ НА ХАРТИЯ-----ТРЯБВАШЕ ДА ПОМНИШ НЕ ДА ПИШЕШ....!!!!!

" с цел да набави за другиго облага и да причини другиму вреда" Те съдиите това упражнение го правят вече 20 години в полза на бандитите от топлофикация и не им пука нали са с имунитет, как нямат капка морал останал поне да се засрамят и да не вдигат шум за двойното кривосъдие.

Топлофикация ли е проблема на държавата?

Знае се ,че винаги трябва да има "Жертвен агнец",иначе му се пише по-лошо!И три месеца няма да изкара в затвора и ще е навън!

Това че е виновен е ясно, изпълнявал поръчка на някой над него, обаче това не го прави невинен а съучастник, винаги могъл да напусне поста и да откаже поръчката. Като за начало е добре че по не един среден престъпник ще влезне в затвора, след време ако дойде ново правителство може да посочи изпълнителите и те да му правят компания. Тази последна атака на посланици срещу съдебната власт не е случайна, а цели да отстрани и малкото почтени съдии като тези. При колониална власт, съдебната система трябва също да е подчинена. Бай Ставри с нетърпение чака булката.

Да се готви Цвъки!

Тоя добре са го осъдили, обаче, защо са пуснали от Затвора корумпирания бивш Директор на Бъргаския затвор ??? Оня го пуснали защото в обвинителния акт объркали НЯКАКВА ЗАПЕТАЙКА. Това правосъдие ли е или корупционно- съдие ??

Като парафа на Борис Трети: -да се обеси не, да се помилва! -да се обеси, не да се помилва! Та човека го обесили заради преместената запетая...

Една хубава новина ,да му скъсът герберското дупе от чукане мангалите в затвора.

3 години и половина в затвора, отколкото на 2 метра под земята! С Мутрата и престъпникът Цвъцко шега не бива!

момчето е доста тъпичко, трябва да му вкарат малко акъл в панделата...

калинка

съдиите пак се доказаха като слуги на догановата компания

jingiby

Бедният човек. Падна изкупителна жертва за Б.Б., Ц.Ц., И.Ф. и други знайни и незнайни герои и героини като Христо Бисеров и т.н...

Изобщо не е за съжаление. Арогантен, нагъл, нахален тип без капка морал - също като чачалника си

А защо не осъдиха Станишев !?!?!? Той изгуби секретни документи. Това не е ли подсъдимо??? Защо си траят? Да не мислят , че сме забравили!!!

Ама това един Боко го казва! Станишката твърди, че документите са си там и няма как да изчезнат!

Секретните документи се оказаха в Банкя

Айде бате вади още пари и за ВКС, като си толкова тъп! Там може и да ти минат номерцата с Иренка и Краси!

Тоя абдал ще го спукат. Ми признай си бе шумтилник. Ама шубето е голям страх. После бб,цц и другите идиоти ще го унищожат.

Затвора е нормално нещо в нормалните държави! Защо да го спукат? Ще излежи година и ще продължи кариерата си... "Вълкът от уол стрийт"...

Откога Софийски апелативен съд се управлява от новото правителство? Да Ви кажа,че САС работи по-добре от СГС!

Съдията-докладчик е настоявал Златанов да бъде оправдан. Ето този съдия е за гонене от съдебната система. Доказателствата бяха очевадни, потърпевшите от действията и бездействията на Златанов са факт, така, както са набелязани в тефтера. Докато има такива съдии, макар и единици, трудно ще се вдигне авторитета на съда.

Не знаем мотивите му! Но,съдията е имал куража да си даде решението си,което е добре... Рейтинг 80-90% има само в Русия

Мотивите на съдията ги подразбиране - не са труден ребус. "Вътрешното убеждение" е удобна вратичка за правене на услуга на определени политици. Така, В.Сидеров за инцидента на магистрала "Тракия" бе оправдан от съдия Панева с мотиви, че свидетелите по делото не били надеждни. В тая късна дъждовна доба, сред полето на магистралата, откъде да се появят по-надеждни свидетели !?. Съдия Роглекова оправда Цв.Цветанов с мотивите, че , това не е било клевета, а изразяване на мнение...Съдия Ченалова оправда Илиян Тодоров за двойното убийство пред дискотека "Соло" с мотиви, че нямало достатъчно доказателства, макар, че за нея било ясно, че той е извършителя.. на втора инстанция Ап.съд го осъжда на доживотен затвор....така, че съдия Иван Стойчев може да си измисли колкото си иска мотиви около откраднатото тефтерче /Б.Б. каза "няма тефтерче - няма престъпление"/, но при сегашните управляващи, това особено мнение го приемаме като заявка за място към по-висшите етажи на съдебната власт.

Да се внушава:" Никой не страхува Златанов и съда"!

ти си доста просто парче... спускай си опорните точки и си заслужи заплатата.

Даже в Нюрнберг осъдиха онези, които са давали заповеди, а не които са ги изпълнявали. Какво е виновно това момче? Че е бил служител и е записвал какво са му нареждали? Ами на много ще се случи същото ако си водят записки.

Да се внушава: " Борисов и Плевнелиев са нареждали на Златанов"!

за плевнелиев е ясно, че е обикновена мишка, но също така е ясно, че тези които са нареждали на златанов са ББ, ИФ и ЦЦ. Ясно е също така, че ти се иска това да е опорна точка и също, че споскаш опорната точка, че е такава!

Поръчково изпълнение от страна на съда - толкова е явно, че няма повече накъде

Справедливо, но малко ще лежи. Библиотекар или нещо такова, с домашни платени и неплатени отпуски.

Ади, аз ще те посрещна! Пазя ти килия с изглед към Кауфланд!

Филип, не се страхувай! Усмихвай се! Престъпният, наследство още от комунистическо време СЪД, взе твоята сромна и никому невредима работа за изкупително решение - 3 години ефективна присъда! Хиляди престъпниц - комунистически мъчители и доносници, крадци и убиици, живеят охолно и предателски сред нас...и те са помилвани! Съдът реши тебе да накаже изкупително! НЕ СЕ БОЙ, ЩЕ СЪБЕРЕМ ПАРИ И ЩЕ ТЕ ИЗДЪРЖАМЕ 4 ГОДИНИ. ЩЕ ИЗЧАКАМ ДА МИНЕ ОБЖАЛВАНЕТО И ЩЕ ТЕ ПОТЪРСЯ, ЗА ДА ТЕ ПОКАНЯ НА ОБЯД, ВЕЧЕРЯ И....НАТАТЪК....

Ти да не искаш в затвора да идат порачителите бб цц иф и пр? Що мълчи тоя пукал. Да не би аз да съм изпълнявал престъпни заповеди? Страх му се вика и има защо. Един ден ще го възнаградят . КАЗВА СЕ МАФИЯ. ВИЕ Я ИЗБРАХТЕ. ДА ВИ Е СЛАДКО УНИЖЕНИЕТО ПАЧАВРИ!

Един непрестъпник ще отиде на място, където всички казват, че са непрестъпници. Едно не толкова далечно място. Ще е там заради мръсотията, която като съучастник е вършил.

Ами Мутрата проста защо още е на свобода?

Уважаеми ми Schilo Бих спорил с теб до утре сутринта Помня от втората световна война до сега мога да ти разкажа много неща за които нямаш и представа с уважение Виели

Три години и половина е добре за един слуга на управляващите от ГЕРБ. Само не се знае какво си е записал бай Ставри в тефтерчето.

ЕГАТИ С СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ЗА НЯКЯКЪВ ТЕВТЕР 3 ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА УБИЙЦИТЕ И ТЕЗИ ДЕТО ОТКРАДНАХА 4.5 МИЛИАРДА НЕ МОГЛИ ДА ГИ ОСЪДЯТ. РЕЗИЛ

Шило

Май така и не сте разбрал, че не всъщност тефтера е важния, а информацията в него, както и действията на г-н Златанов. Как ще ти звучи "Vieli да се удари!"?

Съдът може би правилно е осъдил Златанов. Учудваща е обаче бързината на съдебните дела. Защо обаче съдът бави делата на Масларова, Бисеров, Станишев, Р.ОВЧ и десетки срещу социалисти.Ще излезе вярно, че има не само гнили ябълки в съда, а цялата овощна градина е загнила. Лекарството е изкореняване на старите дървета и засаждане с млади.

Защо само се хабят пари за дела! Златанов рано, или късно ще бъде оправдан! Та, той е от ГЕРБ и е назначен съгласувано напълно с ген.Бойко Борисов, дори и с Цв.Цветанов и Цецка Цачева!

Златанов е осъден, друг въпрос е, че ще излезе след година, което е нормално. Защо намесвате ГЕРБ и Борисов?

с това се доказа, че тези съдии са за доживотен затвор. Те никога няма да бъдат честни хора, а злините които са причинили на цял народ, не могат да се поправят!

Шило

Защо да са за затвора? Малко е наказанието ли? Може би!

Какви са тези 100 съдебни инстанции. Трябва да са най-много две. После защо имало много дела и съдиите горките били натоварени.

Има 2 инсталации, третата е контролираща. Друг въпрос е защо Вещите лица са фактор! в. л. Живко Палазов-графолог е подсъдим за подкуп в СГС, но работи усилено... гилдията на института по криминалистика

Ако му бяха дали една десятка, можеше и да пропее. Сега обаче ще спазва омертата и няма да накисне господарите си.

реално решението е правилно! реално ще излезе след 18 месеца, което също е правилно. Не разбирам, защо намесвате Борисов?

от нищо не разбираш. Изкажи се, когато започнеш нещо да разбираш

Шило

Айдееее-ФЗ-СЗ-северно крило, при бай Курти! Суров и несправедлив!

ок, Златанов е в затвора А къде са ИФ, ББ, ЦЦ? ББ сега държава ли управлява??? Странна работа. Как е възможно Златанов да е в затвора, а други да са министър председатели?

МВР - ТО , ДАНС , КЪДЕ Е ТЕФТЕРА ? ОТ ТАМ ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ КОЙ Е ДАВАЛ ЗАПОВЕДИТЕ И НА КОГО СЕ Е ОТЧИТАЛ ! И Д.П . НЕ Е 88 !

Мъшата ,се издъни!