96-годишният ”деловодител на Аушвиц” влиза в затвора

96-годишният Оскар Грьонинг, известен като "деловодителя на Аушвиц" и осъден за участие в убийството на 300 000 души, бе признат за годен да излежи присъдата си

Обратно в новината

Коментари - 96-годишният ”деловодител на Аушвиц” влиза в затвора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и тяхното правосъдие е за пред медиите....и какво са правили от 1945 до 2017. човекът е бил само в германия.

"96-годишният "деловодител на Аушвиц" влиза в затвора" Значи никога не ще бъде късно и за наш Баце...

А КОГА ЩЕ ВКАРАТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ СЪДЪТ В ХАГА В ЗАТВОРА?

Занимават ни с абсолютни глупости... Реджеб Ердоган трябваше да са го унищожили заедно с цяла Турция, задето подпомага Ислямска ДЪржава да напада Европа, свали Руски самолет над Сирия и убиха руския посланик в Турция.Реджеб Ердоган е лично отговорен за Арабско- мюсюлманските атаки с оръжия , ножове и бомби в цялаЕвропа и САЩ. Щото оня лично праща Ордите Башибозуци.

Това шега ли е или майтап?

Чета един Холокс от 16:55 ч. и тоя който го поправя в 17:25 ч. и се изумявам. Вярвам на първият му е простено, че не знае, защо никой не иска да им се опъне на евреите. Ами и в тоя портал тук има дежурен цензор, работещ вечерта, който ще ни тръкне материала, а сме му засегнили народността. Холокостът е еврейски термин и това тяхното за германския холокост е тотална измама. Вече над 70 г. тия негодници цоцат Германия с репарации, без да имат никакво право, като държавен субект, просто защото Израел е създаден 3 години след ВСВ. Такова нагло чудо в световната история го няма, но понеже чифутите цоцат марките и еврото на германците - за тях може. "Холокостът" не е бил изобщо за убиване на евреите, а за тяхното опазване, чрез събирането им в устроените лагери, иначе са щели да бъдат изпотрепани по фронтовете. Имали са десетки детски градини и театри, опери дори. Умирали са стотици хиляди за 4 -5 години, но това са естествени процеси на стари и слаби хора, поради намалените военни дажби, епидемиите и липсата на лекарства при военното обкръжение навсякъде наоколо. Митовете за газовите камери и пещите за изгаряне са пълен кич. Всеки нормален химик като ги види т.н. камери и ще ахне, как така всички надзиратели и лаборанти и целите лагери наоколо не са се изтровили вкупом с обгазяваните, при такива огромни пролуки и общо взето обикновено затваряне на вратите. Там са били обезпаразитявани превантивно като купища народ, лашкан по конски вагони и какви ли не камиони седмици наред, докато дойдат мърляви в лагерите. А относно горенето? -Е, къде да бъдат погребвани в границите на лагерите, когато гробищата биха станали по-големи от самите лагери?! - Затова са ги изгаряли като в екарисаж. Само че ако е имало истинско горене на стотици хиляди и милиони евреи, то и до днес трябваше още да горят техните трупове на евреите и циганите... - глупаво и измамно!!!

Това шега ли е или майтап?

АБСОЛЮТНА ИСТИНА КРЕТЕН! ХАУ!

Е, ако са му дали "доживотен", не ще да му е много дълга присъдата...

Абе има нещо гнило в този Аусшвиц. И между надзиралителите и между затворниците има в пъти повече дълголетници и то в добро здраве, отколкото измежду връстниците им.

То има и оцелели от концлагера в Белене и "Слънчев бряг" в Ловеч, ама едва ли би искал да си на курорт там, да чукаш камъни, да ядеш бой и накрая да нахранят свинете с теб.

Много интересно какви са били бащите и дедите на сегашните управляващи Гермяния. Може тяхната вина да не е по-малка от на този. Той реално не се е занимавал нито с убийствата, нито с мъчения. Неговата работа е била финансите, пък макар и от събраните от затворниците пари. Иначе е просто държавен служител тип Меркел. Е доста по-ниско в йерархията. Вината му е само дето е постъпил по собствено желание. Иначе са изпълнявали дълга към родината. Почти на всичките сега дедите или бащите трябва да са били участници във ВСВ. Единственото по каквото се отличава е, че сам изтъква това. В момента го съдят, защото говори! Един вид се самоосъди.

Измисли си нов нормален никнейм, този е на смешна шльокавица - чужденците него разбират, но го четат - българите се смеят и плачат не се чете, но се разбира, че тъпан го е написал!!!!

боли го дъртия каква присъда ще получи,изживял си е живота.

рано или късно ще си получиш каквото търсиш! Само стой и гледай!

Дано си доживее в здраве 100-те години човекът!

На дедо фашист пенсийката ще бъде изядена от арапските немци.

Ха, ха, ха, глям виц си написал! В нацистка Германия НИКОГА не е имало фашизъм! ;-)

Евреите са завладели света. Те са специална порода, и не е ясно защо никой не иска да им се опъне. Бившата ГДР, която не е създадена от Хитлер и не бива да й бъде приписвана някаква вина по отношение на тези хора, беше пълна с , възпоменателни табели, паметници, и т.н. и т.н. Сега, този човек на почтена възраст, трябва да бъде съден за това че някога си е изкарвал хляба в лагер. Е, какво от това - там е намерил работа, там е работил, и не той е направил лагерите ! И въобще, докога цял свят ще им играе по гайдата на евреите, като че ли са богопомазани ?

Ами как няма да им игарат по свирката, като ,софтуера' на христени и мюслита е зададен именно от еврейските митове? Бръммм. Сега се чакат да видим новите опорни точки.

Говедарите изтребиха 1.5 млн иракчани от които около 1 млн дечица под фалшивия предтекст за ОМП. Ще има ли Хага или други международни съдилища за тях ? Просто питам.

Ще има , ако се обърне палачинката !

А колко от тия 300 000 са русняци и комуняги?

А за предишни прераждания кога започват да съдят ? За бъдещи престъпления в бедещи прераждание ? Ред да има !

Не му е чиста работата на тоя съд ! 70 години мъдрували ! Наказват 96 годишен старец , за делата на 25-26 годишен келеш !

Глупости на търкалета!!! Първо на първо - за убийство давност няма ли или като кажем "Холокост" всичкото закон отива на майната си? Второ на второ - как точно е участвал в убийствата - докато е броял парите ли?!?

Това вече е голяма простотия!!!

Човекът си е вършел съвестно работата,не е имал избор,а те сега го винят.....

96-годишният деловодител на Аушвиц влиза в затвора Тези що решиха,че трябва да навърши 96 г.за да влезе в затвора,като цял живот си живее в Германия,не крие своето минало, и можело да бъде осъден още преди 50-60 г.

За да могат да го държат в затвора до сто години.

За да може да се поддържа чувството на колективна вина у немците. Много доходна политика за малкия народ.

А за приватизацията има давност? Народът гладува и мизерства, а Корнелия тъне в разкош, сгазила стотици хиляди под ботуша си.

как се страхуват червените убийци, още са живи доста от тях

Защо чак напоследък му е повдигнато обвинение, при положение, че не се е крил?

а американските президенти кои ще осъди ? кои ще плати репарации на посочените по долу страни ? да но виетнам , ирак , либия , сирия , сърбия не са евреиски ... а това че днес евреите убиват бавно и мъчително стотици милиони хора с гмо храни , с измислени болести и лекарства , с ипотеки , заеми и лихви ... кои ще ги съди тях питам ??? проклиятие !!!

Айде бе, евреите убивали. Убиват ти мозъчните клетки май. И не евреите, а авторите на конспиративните теории, които четеш, и на които вярваш повече, от нормалното и истинското знание. А проклятието си го запази за себе си, то ще ти се върне!

А защо хитлеристите са гонили именно евреите .. странна работа .. не мога да разбера - защо именно тях ?!

ами то е ясно приятел... не виждаш ли днес тази чума как мори цял свят ...

Сталин и Хитлер стоят в една палатка и чертаят нещо на картата на света. Заблуден турист ги среща и пита: - А! Ама вие какво правите тук?! - Правим планове за нова световна война. - И какви са вашите планове?! - Ще убием 3 милиона евреи и 5 камили - спокойно обяснява Хитлер. - А защо 5 камили? - Е, видя ли, бе?! - обръща се Хитлер към Сталин - Видя ли, че никой няма да пита за евреите?

Защо ли? Защото са разпънали Христос? И са прокълнати да бъдат пръснати по цял свят. В библията го пише.

Нищо подобно не пише в Библията, не приказвай глупости. Нито ЦЕЛИЯТ еврейски народ е разпънал Христос, нито пък са прокълнати да бъдат пръснати завинаги, а само наказани временно- при това наказанието им вече свърши- държавата Израел е факт. Самият Христос е бил евреин, Неговите апостоли- също. И между другото само 30-40 години по-късно повече от 50% от евреите са приели Христос.

Глупости. Хитлер не се е церомонил с църквата. Опирал се е на науката. Като сега.

Те са гонели всички. Ама евреите имат свирката сега и си свиркат че са били само те. А иначе причината на Хитлер да гони именно евреите е че като отишъл във Виена да става художник не го приели в художествената академия, защото рисувал много "постно" и започнал работа в строителството като работни. Е там имало много евреи и от там го уволнили именно евреи за несправяне с работата. Затова им е имал зъб цял живот.

Глупоста на германците.