Намалиха присъдата на шофьора, прегазил 2 деца

Апелативният съд във Велико Търново намали присъдата на 28-годишния Филип Михайлов, който блъсна и уби две 16-годишни деца край село Лесидрен, от 8 на 5 години.

Обратно в новината

Коментари - Намалиха присъдата на шофьора, прегазил 2 деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано не стани така че да и му платят че е невинен?как можи да му е намалите за тез две невидни рожби

Е как ще убие две деца със скорост 122 км и ще му намалят присъдата Съдията намалил присъдата заслужава разстрел

Вярвам, ама много вярвам в българския съд!!!

бг съдът е цирк, а съдиите в него са трагикомици!

Щяха да го пуснат

как се казва съдията от апелативния съд в търново

Накрая може и обезщетение да му присъдят.

Е това ни е реформата,в българския съд,,

Сега се очаква следващата инстанция да намали присъдата от 5 а 3 години.

УВАЖАЕМИ СЪНАРОДНИЦИ,ТОВА ИЗВРАЩЕНИЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ САМО В ЕДНА ШИБАНА И ЗАГНИЛА ДЪРЖАВА НАРЕЧЕНА БЪЛГАРИЯ. В НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ,ТОЯ ЩЕ ЛЕЖИ ДОКАТО УМРЕ И ТАМ ЩЕ МУ СЕ РАДВАТ НЕГОВИТЕ ХОРА,ЧЕ КАТО ГЛЕДАМ Е ОТ МАЛЦИНСТВОТО. МОЖЕ БИ СЪДИИТЕ ГИ Е СТРАХ ОТ БХК. А УМРЕЛИЯ МЯСТОТО МУ Е В ГРОБА,ТОЙ НЯМА ПРАВА. ДВЕ ДЕЦА СТРУВАТ 5 ГОДИНИ. ПОЖЕЛАМ ТОВА ДА СЕ ВЪРНЕ НА УВАЖАЕМИЯ СЪД.

Напълно те подкрепям. Най-големия цинизъм на тези, дето правят законите и другите дето ги прилагат е, че търсят под вола теле за да намаляват присъдите на убийци в каквато и форма да са го направили, като продължават да нагнетяват разслоението сред хората с липсата на справедливост.

Българският съд отново демонстрира своята перверзност. За убийство на две деца осъжда циганина на 5 години затвор. Немският съд ще даде приблизително същата присъда, а може би и много по-строга на онзи циганин, който с ритник свали една жена и й строши ръката. Ето едно доказателство за това КОЙ КОЙ е!!! ЖАЛКА ЦИГАНСКА БЪЛГАРИЯ!!!

Сега онемях, просто- въздух не мога да си поема! Искам, АДСКИ МНОГО ИСКАМ на тия съдии дацата им да ги сподели същата участ, като на жертвите на тоя ИЗРОД!

От 8 на 5, явно схемата работи. Сега цака на последна инстанция И... условна присъда ! Ха, ха , ха.....ба си съда, ба си следователите... Ба си корупцията

1.Как е в белите държави?-всичко е автоматизирано.Камерата е край пътя.Като превишиш скоростта с 5 км и автоматично получаваш смс с глоба...20 евро. 2.Какво стана в Германия?-Манго ритна в гърба жена и и счупи ръката.Ония обърнахаха Европата и го намериха.Сега обмислят варианта да го осъдят ДОЖИВОТНО!!!А тук убиват деца и дават 5 години.Докъде ни докараха тия измекяри в парламента за 27 години?!?

щом излезе от затвора ВЕДНАГА ЩЕ МОЖЕ ДА СЕДНЕ ЗАД ВОЛАНА И ОТНОВО ДА УБИЕ НЯКОГО "ПО НЕПРЕДПАЗЛИВОСТ"?!?!?!?!.... БЪЛГАРСКИЯТ СЪД ТЪЛКУВА НЕСПАЗВАНЕТО НА ЗАКОНИТЕ КАТО "НЕПРЕДПАЗЛИВОСТ" И ОПРАВДАВА ПОСЛЕДСТВИЯТА........ Резултатът от такива "съдебни практики" е налице - всеки ден има убити и ранени по пътищата - бабаитите , които нарушават закона ЯВНО НЯМАТ НИКАКЪВ СТРАХ И ТРЕПЯТ НАРОДА "по непредпазливост".....................

Значи мангалът отнел 3 живота, създаващи в бъдеще поне 5 деца български, съсипал живота на родителите им -6 човека и на техните родители -12 човека, общо дотук -18 души, сложил дерт на братята и сестрите на тези родители= още 12 българи в стрес и грижи или равносметката е: 3 отнети живота 6 отнети бъдещи живота на достойни българи, създадени от тях 18 напълно съсипани животи родителски 12 поне съсипани по роднински българи и техните семейства от 35до 48 души. НОООО....... МАНГАЛЪТ ПОМАГАЛ И НЕ ИЗБЯГАЛ.......... НОРМАЛНОТО В България е БЯГСТВО от местопрестъплението и БЕЗНАКАЗАНОСТ!!!! И справедливия СЪД възнаграждава това с минимална присъда. НЕ ЗНАЕХ, че 3 млади живота и поне 50 съсипани СТРУВАТ САМО 5-8 ГОДИНИ ЗАТВОР. ЗНАЧИ ТУК ВСИЧКО МОЖЕ! БРАВО НА ПРАВОСЪДИЕТО, ПОДЧИНЕНО НА УНИЩОЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ! С 1300 Г ИСТРИЯ. НЕ, С НАД 5000 Г ИСТОРИЯ, но днес - ИЗЧЕЗВАЩ НАРОД. А Съдът имал ли е предвид, че в едно село, дори да избягаш, оставаш разпознат и СЪДЕН???? Да са ни честити убийците на децата ни, отнели за отглеждането им поне 8 човешки живота на изчезващите българи!!!!!!!!!!!!!! Логичният въпрос е : ПАК ЛИ Е КУПЕНА ПРИСЪДАТА??????? Да си търсим ли накъде да се изнесем, за да оцелеем, поне биологично????????????

Дигнете им заплатите на тия съдии бе!!! Дайте им и 13-та заплата!!! Оставете ги и да си построят по един хотел в Созопол или Приморско, и накрая да не забравите да извикате сто пъти "Браво" !!!!!!

Поръчват ти някого, Премазваш го с кола, лежиш 1 година и прибираш 50000 евро

Малко е. Не може да кара с над 120 км в някакъв междуселски път, а после да му намаляват присъдата, защото съжалявал. Нелепо, тъжно, грозно е, че за убийства на пътя дават по пет или по-малко години, или дори условни присъди.

Това , че българският съд е корумпиран от А до Я, е ясно на всеки. Но аз си мисля, че е нужна и тотална дебилщина в допълнение, за да отсъждаш по този начин. Само с корупция не става...

Eми от облагодетелствания етнос е. Бай Тошо си ги отгледа милион!

ЗА КАКВА ЕВРОПА СМЕ ТРЪГНАЛИ БЕ СКАПАН НАРОДЕ ??

НА ТОЗИ СЪДЯ ОТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО НАМАЛИЛ ПРИСЪДАТА,МУ ПОЖЕЛАВАМ СЪЩОТО И С НЕГОВИТЕ ДЕЦА ДА СЕ СЛУЧИ....

Българските съдии явно не си дават сметка, че след като излезе тази новина, пак всеки ще си кара с колкото си иска защото ще мине с макс 5 годинки. Ако аз бях съдя и бях писал закона най-малко 20 години бих му дал. 1. Кара умишлено с избушеното си ауди над ограниченито и 2ро позволява си да го прави въпреки, че няма добра видимост и рискува да убие всичко, което излиза на пътя. Па на беше стадо диви прасета? Ако очите му бяха на пътя и караше с нормална скорост по закон и обстоятелства това нямаше да се случи.

Е ТОВА ВЕЧЕ Е ПЪЛНА ПОДИГРАВКА С НАРОДА И ДЪРЖАВАТА,НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА,,,НАДЯВАМ СЕ РОДНИНИТЕ НА УБИТИТЕ ДЕЦА ДА ГО ХВАНАТ И ДА ГО БЛЪСНАТ С 120КМ/Ч ТОВА МЕРЗСКО НИЩОЖЕСТВО....

А дали,ако това беше детето на съдията,отсъдил делото с подобна присъда,години щяха да са пак толкова? Една мина, ще поработи малко,ще му признаят престоя за две и след година вече ще е на свобода,да се гъзарее пак с аудито си

Току-що в bTV! Прокуратурата поиска 8 г. затвор за Мария, която уби изнасилвача си! ДА Я СПАСИМ!

"искреното съжаление за нелепата смърт на децата" БОГ ЩЕ ВИ НАКАЖЕ !!!

Прав сте колега много прав.Само да допълня, че наистина госдпод наказва ,но както казват евреите за арабите НАША РАБОТА Е ДА ГИ ПРАТИМ ПО БЪРЗО ПРИ ГОСПОД.

Тоя що го съдят изобщо, циганията е пълна.Убил 2 деца. За добро поведение след 2 ше излезе и пак със 130 некъде ще убие. Време е за саморазправа.Просто няма друга логика.Показно да се очистват такива елементи и ще улегнат нещата.При това го казавам с огромно съжаление. Държа на ДЪРЖАВНОСТТА. Но, АКО ИМА НУЖДА ОТ ПОМОЩ, СЪМ НА ЛИНИЯ.ВРЕМЕ Е ДА СИ ОПРАВЯМЕ ДЪРЖАВАТА.

Само едно ми е смешно в цялата работа - че всичко станало виждаш ли по "непредпазливост" - каква непредпазливост бе - карал е със 120 километра умишлено! Не е непредпазливост - има два варианта - или е тотален идиот или си е съвсем умишлено.... Защо такива гамени не ги съдят за умишлено убийство... Пък като им дадат 25 години затвор след тва да им намалят с 2.... Пък той нека да излезе побелял от там.... Толкова ли ни е импотентна прокуратурата.... Този човек с ясното съзнание е натискал педала на газта за да дигне тая кола 120 км в час.... Подигравка с жертвите....

демократините принципи и върховенство на закона, комуняги,герберасти, полудесни и всякакви патриоти! До къде ни докарахте, пасмина неграмотници?!

Не се чудете!В България човешкият живот отдавна не се цени!Законът трябва да бъде смърт за смърт!Тогава ще се оправят нещата,но с тия "демократи",така ще бъде!Бог да ви е на помощ!

Статията е написана тенденциозно. Бих желал да попитам журналистите, дали съответният е бил осъден и за кръвнина, което в статията не се споменава. Защото в случая този е нарисуван! А отделно, че в този случай си правиха гонка прави случая особено тежък. Най-вероятно роднините на загиналите така и така ще обжалват, но децата им никой няма да ги върне. Каквато и присъда да му дадат - малко ще му е!

На нормалниюя човек м, е ясно,че превишаването на максимално разрешената скорост и също така при пияно състояниое могат да доведат да произшесгвие със летален изход.Следователно такива лица следва да се считат извършили умишленно убийство, а не по непредпазливост

Що и изобщо ги съдите бе?! Пуснете им едно съобщение в пощенската кутия, че на еди коя си дата са размазали на шосето еди колко си лица и толкова - да си ги отбелязват с резки на волана . Съответно ще разпуснем, и няма да хрантутим *ибаните съдилища и низките им обитатели!!!

За това, че е местил пострадал от катастрофа, са му намалили 2 години!!!? Азбучна истина е, че пострадал НЕ СЕ ПИПА! Защото като нищо ще ми прекъснеш нервните връзки, особено ако е счупен гръбначния стълб. Единственото изключение се допуска, ако оставането му на място представлява опасност за живота (напр.ако автомобилът гори). В САЩ дори удвояват присъдата, ако лице, което няма лиценз за извършване на медицинска помощ, тръгне да си пъха носа там, където нищо не разбира. А тук - кретенът влачил децата из тръните и за това му намаляват присъдата!?

jingiby

Сигурно БХК се е застъпил за тъмнозеления убиец...

Циганите са защитен вид...

След прочитане на мотивите на съда,човек се пита как са могли тези деца така нагло да съсипят живота на бедния,нещастен и изключително добър и отзивчив господин Убиец,който въпреки уплахата се е борил за живота им,който преди това е отнел.На този фон,пет години звучат ужасно несправедливо,засрамете се,господа съдии!

Много сте жестоки всички, докато не се наденете вие на тоя хал, тогава рязко почвате да фърляте торби с пачки през терасата "за роднина причинил катастрофа" и да търсите условна. Ма то българиана винаги е така. Само да ви кажа, че няма 5 години, няма 8 години присъда. Всичко е ДОЖИВОТ. Тоя и след 1 и 2 и 5 години да излезе е все тая. Той е приключен. Нищо ще си намери работа нито ще има приятели или роднини. В България всички присъди са доживотни.

На тоя хал можеш да се докараш само ако караш с "изключително" нормалната скорост от 122 км ,които ако не се лъжа са разрешени САМО по магистрала.Съд до дупка за мангала!

Отново виждам няква неадекватна озлобеност срещу свободата и демокрацията. Що така?

Няма ли кой да спре този театър на съдии и прокурори?

Да питам съда: "Ако мангала се разплаче, ще му отмените ли присъдата, мама ви проста корумпирана да отрепя!"

Толкова струва един детски живот в България ,някъде към 3 години ,а не е ли по -добре ,да се поднесат извинения на това човекоподобно същество.Може и да бъде компенсиран от близките на убитите от него деца за претърпяни материални и морални щети.А най -накрая ще го пуснат с извинения за пречинени неудобства

"нашенеца" го грозят 10г, а тук за две жертви даваме 5г.......с две думи, нямам думи! Господ да ни пази!

Мръсни,подкупни съдийски боклуци!За пореден път в България няма правосъдие.Дано и вас някъде би блъсне подобен нагъл мангал и после роднините ви да се задоволят с тези 5 г,подлежащи на обжалване!

След 3 - 4 седмици ще пишат, че ефективната му присъда е намалена от 5 на 2 години. Но тъй като той е бил в ареста година и половина ще го пуснат след 3 месеца за добро поведение.

Пожелавам на тези съдии и адвокати да им се случат същите страдания в двойна доза, нещастници бездушни!!!

очевидно ще има твърде "възпиращо" действие върху перманентните участници в автомобилните гонки!Само трябва да запомнят, че когато прегазят някого по време на гонката, да започнат активно да се тюхкат и да помагат да вадят умрелите!И все пак този е капиш!Максим Стависки се отърва даже с условна, защото също беше участвал във ваденето на труповете!

Там майх и Гоце се намеси да не разваля Бъгаро-Съветската дружба.

Вие хора не знаете каде живеете! Сигурно от вас я 2% са имали дела в съда и са разбрали каква зган е това. За кви 5 лв говорите, като има случей Убиеца лежи следствен 6 г. за Убито дете, системата го осъжда след влачене 5 г. на делата и го осъжда на 5 г. затвор, а той съди държаваата за тази една година която е лежал повече!

Убийствата са по непредпазливост. Не са умишлени. Би трябва да му се зарани и да кара автомобил също 5 години или повече. И това наказание да не се намаля, както може да зилезе по рано от затвора. Това ще предпази обществото от такива като него, забраната да могат да карат автомобили. Защото тогава те са опасни.

Когато караш с 120км/ч при 50 ограничение - това не е непредпазливост, а си е умишлено и съзнателно.

На последна инстанция след като излезе от затвора някой почернен родител ще вземе нещата в свой ръце и тоя ще си плати даже и с лихвите , там вече няма да може да обжалва.

А дано!