Две доживотни присъди за убийството на Анна Политковская

Московски съд постанови доживотен затвор за организатора и за извършителя на убийството на руската журналистка Анна Политковская.

Обратно в новината

Коментари - Две доживотни присъди за убийството на Анна Политковская | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

У нас осъдиха и разстреляха набедени турчета за подготвените и извършени от ДС атентати, предшестващи "възродителния процес". В Русия взривиха (организирано от ФСБ) няколко жилищни блока за да започнат втората чеченска война. Още по отдвна съветски спецчасти заклаха в Кабул двадесетина съветски специалисти за да нахлуят в Афганистан съветски войски... Така, че наистина няма такава държава!

Няма такава държава!

Прилича на процеса на срещу лекарите отровили М. Горки.

Осъдиха стрелеца. Да. А поръчителя кога ? Кой дръпна слусъка е ясно . Кой купи оръжието и поръча убийството е по-интересно. Кога него ще го осъдят?

Путин сдаде поста. Тогава! Но... евентуално.

Само ме съмнява, че са осъдили когото трябва! Но....

"Руската" журналистка Политковская ( с моминско име Мазепа ),беше една русофобка (както и всички от богоизбрания народ).Такива зверства описва в книгите си (естествено изпълнявани винаги от етнически руснаци с/у "мирните" чеченци),че просто им личи ,че са художествена измислица.И естествено нито дума за обратното-хилядите руски войничета избити от главорезите.Който не вярва-Google Изображения:"чеченцы убивают русских" Внимание! 18+

Поне като си се цанил да клеветиш - прави го професионално. Ако можеш. Защото това, което си написал изобщо не е вярно и всеки, който прочете написаното от Политковская, ще го разбере. Така че - на всички, които обичат да четат, да знаят и да мислят - горещо препоръчвам книгите "Русия на Путин" и "Руски дневници". Една велика жена! И истински русофил - за разлика от самозваните нашенски подлоги.

Разбира се, че убийството е политическа поръчка. На всеки, който е чел трудовете на Политковская му е ясно, че е така. Русия е все още в абсолютен тоталитаризъм и свободата на словото е само привидно право.

комунизма убива несъгласните

тез, които не изразяват телешки възторг от властимеющите.

На рожденния ден на другарят Путин.

Аз

За да могат олигофрените да квичат.

му казвам с един куршум - два заека. Искахте присъди - ето ви присъди, а осъдените - чеченци.

Аз

Няма абсолютно никакъв спор, че Путин е най-великия държавник на 20ти и 21ви век. Много е вероятно това да е вярно и за по-дълъг период.

му е великото ? Щот цената на петрола беше под 80 долара, хленчеше и заекваше - ана утанула...

Аз

Като погледнете ЧИСЛАТА за развитието на Русия от 2000 до сега, ще разберете. И имам предвид точно това - ПРОМЕНИТЕ в Русия след 2000 год., когато беше на крачка от колапса, разпадането и унищожението. За руснаците няма съмнение, че Путин буквално им спаси държавата. Без него днес Русия нямаше да съществува. През 1999 Русия не можеше да се съпротивлява (пример - Чечня), днес преминава в контраатака.

Никой не пише - какви са мотивите според съда, защо са я убили ? Защото не им е изгодно да напишат. Важно е в съзнанието на хората да остане, че Путин е виновен. И каква връзка само - рожден ден !?! Може би за да не остане съмнение кой е "поръчителят". Или пък да остане съмнение, обърках се вече. Че да бяха намерили и картичка с честитка за РД на Путин, колко му е да се организира: "От бойните другари от КГБ, ЧРД скъпи Владимир Владимирович !" и.т.н. Манипуланти.

А за рожденика какво - присъда или славославене?

Непричастност

Кой, на Путин ли? Или да прочета статията?

ЩАТИ критиците на властта са мултимилионери, печелят оскари, кан , берлин,..., живи примери майкъл мур, ноам чомски, джейн фонда,..., а във варварски москалистан ги трепят като нищо ?????

М ЧИ ЗНАЧИ ИДЕ РЕД И НА РОЖДЕНИКА !!!!!! ХЕПИ ПАНДЕЛА!!!

Аз

Путин бил поръчителя... Аз пък от сигурен източник знам, че Обама, следвайки родните си традиции, всеки ден изяжда по едно бебе, което му доставят от клиниките за малолетни майки-наркоманки.

сте бил примитивен, тов. Randall Zwinge. Пък аз Ви смятах от по-тежката артилерия на поръчковите писачи тук.

...Две доживотни присъди за убийството на Анна Политковская.....браво! Значи каПутин ще лежи в затвора! Това е добра новина...който си прави такива подаръци за рождени ден, това го чака!

Този когото наричаш каПутин управлява голяма държава. Ти сигурно в собственото си семейство не можеш да се оправиш. Добре, че има къде да избиваш комплекси.

tartarianeyes

така де....голяма държава то и чингиз хан е управлявал още по-голяма важно е как се управлява, ама това са подробности, те русите са милиони, мноо важно че ще гръмнат тоя-оня, важното е да се възхитим от фустин :))))))

Абе Мунчо ,ти що използваш чужд ник? Не ,че ми дреме особенно.Ако е необходимо ще го сменя ...ама не е коректно ня'кси .

То е ясно кой е - дребен, вреден, с големи за ръста и възможностите му амбиции. Просто те винаги така действат - крадци, лъжци и убийци.

Luna0102

"Предприемат се мерки за установяване на поръчителя на убийството, срещу когото ще бъде възбудено отделно дело" Поръчителят ще бъде Сорос или Обама защото са били много възмутени че госпожата не е одобрявала Путлер.