Магистрат осъди България посмъртно в Страсбург

Застреляният на 28 декември 2002 г. прокурор Николай Колев вчера посмъртно осъди България в Страсбург. А евросъдиите обявиха, че фигурата на тогавашния главен прокурор у нас Никола Филчев на практика е била недосегаема за правосъдието, пише вестник "Труд".

Обратно в новината

Коментари - Магистрат осъди България посмъртно в Страсбург | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А защо не типично по демократически, тъпанарино.

Сега Филчев да извади парите и да плаща, а не всички ние данъкоплатците.

Аз пък съм тъй! Да станем провинция на ГФР. Само софиянци как ще се наричат!

Бг институции МАФИЯ (без изключения)

абе магистрат ми звучи като маскара, може би защото са едно и също?

Не може ли вече по-ясна отговорност- заради некомпетентни и корумпирани съдии, плащаме ние? Да си плаща съдебното министерство и да завеждат регресивен иск срещу Илчев. Чудим се как да скалъпим бюджет и откъде стотинки да спестим, сега трябва да ги даваме заради идиота Филчев

Глобата се плаща от държавата-сиреч нас данъкоплатците

да закрият българския съд !!!

Никола Филчев беше и остана седесар, а убитият прокурор Колев си беше най-обикновен мафиот. Типичен мафиотски разстрел. Ега ти и Страсбург, ега ти съда!

Престъпността в България е по-високите етажи. За открадната бала слама се влиза в затвора /справка районен съд Добрич/. Вижте какви са ни съдебните лекари, какви са ни прокурорите, съдиите, министрите. Досега да сте чували, да са ви казвали това? Всички го знаехме, но официално не се казваше,, нали. Когато се ловят престъпници, сраснаали се с властта, защо го приемате като разправия с бивше пправителство, а не като съвсем нормално. Не е ли нормално някой като е извършил престъпление, пък бил той и червен екс министър-председател да бъде разследвал и , дай Божее, съден и осъден??? Не се ли прави така в една нормална държава? Дайте шанс на Борисов, спрете да плюете най-сетне. Да не мислите , че му е лесно, след като навсякъде са ей такива корумпирани или ненормалници.... Как да работи с тях, след като непрекъснато му се слага прът в колелото. Уж искаме престъпниците да бъдат наказани, обаче пък да вземем да плюем Борисов за всеки случай, че нищо не прави. Какво е НИЩО и какво е НЕЩО в края на краищата, според вас??? С вълшебна пръчица да дойде във всеки дом и да ви остави по един чувал с пари, нали се сещате, че няма да стане. Просто му дайте шанс!

филчев не е комунист ,а фашист- подлец мошеник и шарлатанин. Той си влезе в ролята на комунист във цирка който играха с Иван Костов, че и Доган и даже Сидеров. Всички тези са безскруполни шарлатани, а цирка на комунисти-антикомуни е прах в очите на хората. Разберете най после че всеки който води борба с комунизма е мошеник и шарлатанин.

Разбира се, че заради този (тези) психопат (и) ще плащаме пак ние с теб.

Ne znam zablujdava li se niakoi, che shte se razminem bez predpazna klauza za pravosadie i vatreshen red. Vijdat se slabi napani da se izdadat niakakvi izkliuchitelno leki prisadi, kolkoto za prah v ochite na EU, no ... sega naesen, kato zapochnat tradicionnite ostrelvania na hora i pak se prochuem shte se sluchi. Politicheski priatelstva i lobirane niama da svarshat rabota - v EU ima demokracia i grajdansko obshtestvo. Sarbia e iarak primer, kak se chisti korupcia i mafia. No e viarno i, che ako se deistva i tuk shte bade zastrelian niakoi politik

колев си беше просто един мафиот, начело на върхушката от остатъците на армията. беше начело и на прословутите военни пирамиди, когато военни бяха ограбени от върхушките им... търсел си го е дълго заради всичките си връзки с мафията. защо ли сега НИКОЯ МЕДИЯ НЕ СПОМЕНАВА ЗА ТЕЗИ ВРЪЗКИ?!!

другарят филчев не е просто психично болен. биби трябва на всяка цена да го притисне ако иска да ликвидира доан.

Интересното в този случай е, че Филчев какъвто и да е, бе кадър на Иван Костов, назначен лично с неговта благословия! По-едно време, когато стана неудобен с повдигане на обвинения на някой от тогава управляващите, той бе съсипан с помощта на медиите и веднага бе обявен за комунист, какъвто той никога не е бил. Но, сега ако попитате който и да е, Филчев комунист ли е? Отговора ще бъде: Да, естествено! Пропагандата у нас, чрез медиите има най-голям ефект от всяка страна в света, май!

А сега, г-н Н.Филчев ще плати ли присъденото, или ще бъде от джоба на данакоплатците? Ще бъде ли осъден бившия главен прокурор? Или, както за останалите магистрати законите ни не са валидни?

типично по комунистически е бил разстрелян прокурора, пред дома му...но не разстреляха корумпираните прокурори...

Аз предлагам да закрият българския съд и да прехвърлят нещата към Страсбург. Не може да имаме най-много съдии и прокурори от целия ЕС при такава колосална престъпност.