Коментари - Майкъл Шийлдс се бори да изчисти името си | dnes.dir.bg
назад

Майкъл Шийлдс се бори да изчисти името си

Освободеният от британските власти Майкъл Шийлдс заяви, че се надява да успее да изчисти напълно своето име.

Обратно в новината

Коментари - Майкъл Шийлдс се бори да изчисти името си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ako ne DOkazhe, da prikazwa gluposti wseki ingilizin mozhe, a kojto ne mozhe ima advokat.

Той каза, че не е пребивал бармана -- водка Спирт - изтрива спомените ---

Като е чист и невинен, нека пак да дойде насам - лично ще изчистя името му, него и всички мръсни островитянчета...нап ще го изкюритирам от регистрите...!!!

Прав е Khan Krum той просто е един бъдещ английски алкохолик. Добре че сме добри хора, докъто беше тук си мълчеше сега го пусна гроздовата. Сега трябва да отиде в Либия да се напие пак, да направи същото и да стиска бузките

Той казва, че ако има възможност да засрами Българите, ще го направи. Ами, че той я получи тая възможност с помощта на своята държава той сра на Българите в устата. И това ако не е възможност на кое той казва възможност не знам.

Затворите са пълни с такива невинно осъдени като Майкъл.

Много точно казано! Като не е виновен той, да посочи виновника!

SHIIILDS E OT EDNO DOSTA BEDNO SEMEISTVO, ZIVEE V LIVERPOOL VAV TERASSED HOUSE, MAIKA MU E 4ISTA4KA A BA6A MU SE ZAIGRAVA SAS NARKODILARITE A EDNATA OT SESTRITE MU ZIVEE SAS NEGAR

Тоя и нагъл. Не знам колко дрогиран трябва да си за да си вярваш, че не си бил ти, при толкова свидетели. Но ако иска да си изчисти името, да плати подобаващо обезщетение на бармана.

Tozi problem mnogo po-polzotvorno bi bil obsujdan ako britanskata presa go bi dislotsrala chatsichno v kontelksta na angliiskoto futbolno huliganstvo.

Едно поредно пияно, дрогирано и нагло английско говедо, сякаш тук е английска колония!?! Шийлдс ..много лаеш, но ще си получиш заслуженото от оня ..там ГОРЕ!!! И не си само ти, който си го е получил...долно говедо!!!

Майки ако не кажеш кой е виновен,значи си ти.

И нашето момче на очите си ли да вярва или на приказките на пиян англичанин дето не е знаел въобще къде се намира , защо се намира там и какви ги върши

Абе,глупак, стой си в Англия и никога повече недей да идваш тук. Само гамени като тебе идват , правят поразии и бели, мислят си,че всичко им е позволено и се държат все едно сме роби и после , като им покажем,че сме хора, се държат като ощипани моми. Баба ми имаше една приказка Хем посрано, хем голямо Много е вярна за подобни лекенца.

Той по-добре да не се беше борил с бармана, вместо сега да се бори да доказва тази лъжа.

мога ли да отида в УК, да му строша главата и после да ме пуснат? или това може само на барманите там?

бахти и делириума има този Шийлдс, в затвора явно е сменил алкохола с дрога.

Давай Майки! В държава като България и с прост народ като българският, част от който съм и аз можеш да постигнеш всичко. Сигурен съм, че барманчето се е самобичувало, ти си бил свеж, като репичка, а не както твърдят пиян като талпа, а правосъдието наистина сляпо.

Абе я се скрий някъде бе гей нещастен!

Като е чист и невинен, нека пак да дойде насам - лично ще изчистя името му, него и всички мръсни островитянчета...нап ще го изкюритирам от регистрите...!!!