Осъденият Писов отрече полицаите да са били Чората при ареста

Бившият полицай от Благоевград майор Мирослав Писов, който получи най-голямата присъда за убийството на Ангел Димитров-Чората - 18 години затвор, разказа вчера своята версия за случилото се.

Обратно в новината

Коментари - Осъденият Писов отрече полицаите да са били Чората при ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МВР трябва да се само разпусне, а тия полицай убийци да бъдат уволнени всичките.НЕ стига че са тъпи ами и прости - страшна комбинация хора !

Полицаите да започнат да трепят наред - първо такива като Чората, после - крадците, после пияните шофьори, малко ще се затруднят да избият тези, които си изхвърлят боклука през прозореца - бая дебнене ще трябва - я да не се озорват толкожа, а да избият тези, които пресичат неправилно - лесно и бързо - те имат опит с убиването. Така де - да не остане нито един престъпен елемент - няма чявек - няма проблем - беше казал Другарат Сталин. Да останат само неграмотниците - като Мунчо. Хвала на ТакЪви граждани.

Да се прекрати делото и полицаите да се наградат.Правдата ще победи !

Евала на полицаите.. Само така се прочистват градовете от такива мародери и изверги. дано избият всички като тоя чората. а чичо му да се засрами от постъпките и мародерствата на племенника си , а не да използва ртурския си имунитет за расправа. Блюдолизец такъв

MNOGO KUKI V FORUMA,KOGA PA SE NAU4IXTE I DA PISETE

Първо - прекратяване на съдебното дело и второ-награда за полицаите,че са отървали обществото от един бандит!

Няколко мафиоти /куките, де/, бяха хвърлени на вълците от шефовете си. Голяма работа, разчистване на сметки между мафията. Хич не ми пука за тях, нито за гадната им мафийка - държавата. Който чака нещо добро от държавата е глупак.

До сега пред обществото бяха излагани само льжи, които Ви заблуждаваха. Напр.: 1. Потрошен от бой - ЛЬЖА. Фактите - експертизите са категори4ни - няма наранени и с4упени кости, 4ереп. Посиняването на тялото не е ж следстжие на нанесени травми, удари, а е в резултат от при4ината за смьртта му 2. 4ората /зна4ение - крадец/ не се е занимажал с престьпления - ЛЬЖА. Факт - лицето има висящи наказателни производства в сьда, образувани дознания, арестуван е 3. Не е употребявал кокаин - ЛЬЖА. Факт - в медиц. експертиза е установено нали4ието на кокаин в урината му. 4. Не е разпространявал кокаин - ЛЬЖА. Факт - двете свидетелки казват и пред сьда, 4е тои им е давал кокаин, но не са наркоманки. 5. Пьрвата експертиза е посо4ила при4ина за смьртта, която е отре4ена от втората експертиза - ЛЬЖА. Факт - по делото е назна4ена 3-на експертиза, която е дала заклю4ение след 5-ната експертиза /абсурдно/, но констатациите и на двете експертизи не си противоре4ат. Нещо пове4е - в петорната експертиза у4астват и тримата лекари от тройната. Нямат противоре4ия в заклю4енията си. С тази информация бяхме манипулирани само ние - зрителите.

Ако е умрял случайно и наистина не са го били-жалко. Такива трябва да ги смелят от бой и да ги оставят да умрат на улицата, за назидание и благодаря Да кажат на полицаите.Неговата смърт е много малко въмездие за десетките семейства, които е почернил.НИЩО ДОБРО ПОВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА В ТАЗИ ДЪРЖАВА!

Има такъв удар с длан в гърдите около гръдната кост който има точно такава симтоматика.Този удар е от спорта Токуен до,който е широко разпространен в Благоевград.

А защо защитаващите полицаите не помислят, че Чората е убит не от чувство за справедливост, а защото се е канел да свидетелства срещу тия петимата и шефовете им? И затова го отстраниха и за малко да им се размине, но си направиха криво сметката.

nikoi ne moje nasila da napravi sina vi narkoman ili dusteria vi prostitutka.tova sa nesta koito seki izbira sam za sebe si.niakoi sa bili e_ani 500 godini i za da preodoleiat stresa sa pili 500 godini rakia.za tova mnogo nenormalni nesta im se struvat napulno normalni :)

Ако е така, както мислите - че полицаите са престъпници - нека да сключат сделка с прокуратурата: престъпниците в България правят точно това / Куйович сключи сделка, наркодилърите -вж.по-горер сключват сделка/, а не получават най-високите присъди. Освен това, ако са били обвързани с престъпния свят - нека да бъдат наказани /уволнени и пр./ и техните началници, които са допуснали това. А що се отнася до фразата, че е престъпление да се прави проверка за връзките им с престъпността, може би Писов е имал пред вид - морално престъпление по отношение на чистата съвест на МВР и лично на тяхната. Но всеки може да си прави каквато иска проверка.Само че е малко трудно да се предположи, че цялата група полицаи е била във връзка с престъпника, защото това би означавало, че МВР не е нещо друго, а подразделение на мафията и случаят е бил разчистване на сметки. В такъв случай Баш шефът на МВР трябва ясно да изрази собственото си мнение по въпроса и ако то е в потвърждение на такива твърдения, незабавно да разпусне цялото МВР.

Има такъв удар с длан в гърдите около гръдната кост който има точно такава симтоматика.Този удар е от спорта Токуен до,който е широко разпространен в Благоевград.

Аз също съм от Благоевград и не защитавам Чората - той беше пълен боклук, но същото с пълна сила може да се каже и за полицаите, които му отнеха живота (изключвам Борис Механджиййски) и със сигурност го направиха умишлено с цел да не ги натопи. За никой не е тайна, че всички по-големи престъпници са толерирани от полицаи, на които снасят.

Аз живея в Мадрид. Абсурдно е някой да посегне на полицай,камо ли да окаже съпротива при арест, да ги псува и тем подобни. Но в тъпата България всичко това е нормално. Затова и държавата я приемат като ненормална държава в света. Евала на полицаите,които са го премахнали. Колко ли семейства е разплакал тоя мръстник. Осъдиха полицайте , защото чичо му е депутат от ДПС. Отврат.

Мечка, пожелавам ти ако имаш дъщеря, някой Чора да я продаде за проститутка и ако имаш деца, някой Чора да им продава дрога. Е тогава ще ти видя какви ще ми ги запееш.

чета всички коментари и стигам до извода, че те са повече от показателни за мнението на обществото по случая чората.Почти 90% от тях са в защита на полицаите.Аз също.Жалко за съдебната ни система, асо продължава да работи и изпълнява политически поръчки!питам се: кога ще станем нормална държава?

Този съд се е обърнал на безплатен защитник на престъпниците в БГ. Затова се наказват полицаите, дръзнали да направят нещо срещу мутрите и престъпниците.

Повечето благоевградчани се радват, че са се отървали от Чората. Смятат го за долен престъпник. А тези които го защитават искам да ги попитам: Ако е бил толкова чист и неопетнен защо е хукнал да бяга. Жалко за полицаите. Ясно е че процесът е напълно политически и служи за назидание. Мисля обаче, че ще има много негативен ефект върху полицаите и още повече ще ги обезвери. А засягането на авторитета на полицията е опасно за цялото общество и последствията могат да бъдат много по-сериозни от загубата на един отявлен престъпник. Защото ако кръговете които защитават Чората имаха поне малко страх от полицията, може би сараите щяха да бъдат по-малко на брой.

Самият факт, че ги осъждат е достатъчно красноречив. Ако всичко беше предварително планирано или поръчано, нямаше да има нито следствие, нито съд. А и как смятате, че трябва се усмирява мъж с такава физика?? С масаж и усмивки ли??? За жалост наистина този процес намирисва на назидание за полицията, че изобщо дръзва да се занимава с едри риби. Смятате ли, че вече някой полицай ще си помисли да гони когото и да било, вместо после да напише, че лицето е избягало и се укрило.??? Те затова стоят на метри от случващо се престъпление и не реагират, защото после няма кой да ги защити. Тъпа система! Познат полицай каза, че преди, като влезели в циганската махала, циганите сами си предавали издирвания престъпник, защото в противен случай полицаите биели наред. А сега не смеели да влизат в гетото, защото можело и бой да ядат. Дори самозащитата им ще се тълкува за нападение. Затова и вече има случай на бити от цигани полицаи, за които боят е по-малкото зло, отколкото да използват служебното си оръжие.///////////// си скорошната случка с българското знаме! Кой виновен, кой бит и кой осъден...----------- МАЛКО СЕ БИЕ В ТАЯ ДЪРЖАВА!!!

Полицаите - затвора и да се държат причлично, за да ги амнистират след 5 години. Толкоз! А тия с ченгесарско-милицион мислене за изпълнение на неиздадени присъди направо на улицата (хе, хе, петима полицаи не могат да задържат един невъоръжен гражданин! но го настигат и пребиват) да си помислят: как Съда в Страсбург ще приеме приказките им и колко ще трябва да плащаме от джобовете си за това убийство. Колко присъди има убития? Нито една! Колко ареста? И изведнъж се оказава по-страшен от ламята в Джумаята. Може и да е такъв, но чкла пък да бъде убит невъоръжен при първия опит за арест! Хайде де! тези които подкрепят полицаите - знайте, че утре това може да се случи на роднините ви или на вас. С изненада да научите, че Ал Капоне е младенец в сравнение с вас. Не се шегувам. И ако нямате вуйчо политик - ще се окаже и истина ...

Чората - човек висок около 1,60 и тежащ 60 кг с мокри дрехи е оказал яростна съпротива на полицаите ( поне двама от тях са с тегло над 120кг. и излъчване на типична мутра )

Добре де ... що ли пък аз нямам ядове с полицията.... дори и вече доста често ми се случва да пожелая лека работа на КАТ след проверка... все пак има шанс тази държава да се оправи... Но както се е случило и преди.... трябва и последния видял робството да си отиде за да има свобода...

Боклуци ... и куките, и мутрите.

Най-после се казва нещо хубаво за Полицията. А престъпниците: тях като ги арестуват предупреждават полицаите, че си знаят правата, ама бива да научат и задълженията си като граждани. Тогава нито ще имаме нужда от много полицаи, нито ще казваме, че много от тях били с 0% интелигентност. И тогава сигурно ще заживеем по-спокойно и ще мислим по-положително.

Да, ама да... в САЩ престъпниците се третирак като такива и когато има заповед за задържане и лицето окаже съпротива полицаите използват сила ТОЧКА, айде мий си краката и лягай да спиш.

Виновни ли са полицаите? Ето няколко факта - всеки да реши за себе си: 1. Проведена е същата операция по задържане и в Холандия, но там няма умрели по време на задържането. 2. Чората бил бандит - всеки който не е осъден е невинен по закон. Точка! Щом няма влязла в сила присъда не е виновен. По тази логика и полицаите не са (все още). 3. Имало е опит за прикриване на следите - първата експертиза показваше че един млад и здрав е умрял от сърце както си е седял. Всеки опит за такова нещо мирише страхотно на прикриване на нещо. Как и какво се прикрива - решете сами. 4. Ако това се беше случило в САЩ, тези всичките щяха да са полд на разследване на вътрешната им полиция - много по-сериозно отколкото тук. Щяха да са освободени от длъжност и най-вероятно вече щяха да са на топло. На толпо щяха да са и всички хора занимавали се с изготвянето на 1-вата експертиза, а най-вероятно и тези дето са я поръчали. Цялата история смърди жестоко. Според мен има още много виновни за цялата гнъс, но ще го отнесат само полицаите - като изпълнители.

Виновни ли са полицаите? Ето няколко факта - всеки да реши за себе си: 1. Проведена е същата операция по задържане и в Холандия, но там няма умрели по време на задържането. 2. Чората бил бандит - всеки който не е осъден е невинен по закон. Точка! Щом няма влязла в сила присъда не е виновен. По тази логика и полицаите не са (все още). 3. Имало е опит за прикриване на следите - първата експертиза показваше че един млад и здрав е умрял от сърце както си е седял. Всеки опит за такова нещо мирише страхотно на прикриване на нещо. Как и какво се прикрива - решете сами. 4. Ако това се беше случило в САЩ, тези всичките щяха да са полд на разследване на вътрешната им полиция - много по-сериозно отколкото тук. Щяха да са освободени от длъжност и най-вероятно вече щяха да са на топло. На толпо щяха да са и всички хора занимавали се с изготвянето на 1-вата експертиза, а най-вероятно и тези дето са я поръчали. Цялата история смърди жестоко. Според мен има още много виновни за цялата гнъс, но ще го отнесат само полицаите - като изпълнители.

spunah se :)

Що така става всеки престипник, който е задържан и веднага го изкарват болен.Що ял бой ще яде даже малко му е това

Ето някои факти от експертизата на проф.Раданов: 1.Няма счупвания на кости и черепа. 2.От спукването на аортата са изтекли само няколко мл кръв, ако беше се спукала приживе щяха да изтекат над 1л. кръв 3.Удара от който е спукана аортата не се вижда на снимката от аутопсията между трети и четвърти гръден прешлен. 4. Този удар е бил нанесен в изправено положение като преди това чората е бил изпаднал в коматозно състояние ???! 5. Имало удар в главата но травмата е закрита черепно мозъчна, т.е без счупване а само вътрешен оток. 6.В урината на Чората е намерен кокаин. 7.Налице са установени масивни сраствания на белите дробове с ребрата, както и уголемяване на щитовидната жлеза/базедова болест/. 8.Лекарите допуснаха в съдебната зала че аортата е възможно да е спукана с ножицата за аутопсия. 9. Петорната експертиза е приключила преди тройната. Как тогава е допуснато петорна? Раданов го признава. Находки в експертизата са верни, а за изводите на проф.Раданов нека да кажат специалисти ако четат тук. Въпреки противоречията не бе дадена възможност за нова експертиза.

Вие какво очаквате?Людмил георгиев да признае за Чората ,че е наркоман и разбойник.SORI.Прест да убиждате полицаите.,и те са граждани на България като вас.Със сигурност знам ,че трима са с више образование и са завършили елитни училища,и са одобрени след като са показали качества и са завършили полицейска школа най -малко шест месеца

ЖАЛКО ЗА ПОЛИЦАИТЕ,ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ ОКАЗВА,ЧЕ СЪДЕБНА СИСТЕМА НЯМА,КАК МОЖЕ В 21-ВИ ВЕК ДА ИМА ТАКЪВ СЪД ,ТА ТОЙ ТОЗИ ЧОРА СИ Е ЗА УБИВАНЕ,КОЛКО ДУШИЧКИ Е ЗАТРИЛ И МАЙКИ И БАЩИ РАЗПЛАКАЛ - НЕКА ТЕЗИ СЪДИИ,ИЗДАЛИ ТАЗИ ПРИСЪДА БЪДАТ ТЕ ОСЪДЕНИ НА ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР,ИЗУМЕН СЪМ,ПОТРЕСЕН СЪМ-ТО ОТДАВНА НЯМА ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ...

Има също и един закон в щатите ако полицай използва насилие дирекно с него се занимава Вътрешен отдел и го съдят по бързата процедура. Много филми гледате а реалноста никой не я вижда

Не като , ами Чората си е куче. Наркотрафиканти , своднмици , убийци , всякакви мутри. Мястото им е 2 метра под земята. А полицаите могат само да ги наградят за добре свършената работа. Тази държава трябва да бъде изчистена от всякаква измет,която на всичкото отгоре се прикрива от политици. Да ги избият всичките дано.

Има Писани закони които трябва да се спазват от абсолютно всички Най-вече от полицаите. Няма значение какъв е бил ония полицаите не са господ за да решат кой е виновен икой не има си съд има си и съдии има и депутати които пишат законите. Работата на полица е да задържи престъпника а не да го убива. Какво ще стане ако полицията трепе наред престъпниците доста народ покрай престъпниците ще си отиде е така за това че полицая си е мислил че ония е престъпник. Не говорете глупости.

А колко ли семейства е затрил този трафиакант и на наркотици и на момичета. Защо никой не казва какви вреди е нанесъл той с престъпната си дейност. А ако искаме полицията да ни защитава, трябва да имат закрилата на Закона, както е в САЩ например-който посяга на полицай може да очаква всичко да му се случи- така се постига действена полиция.

бахти... да живей ... коминизма и комиците. и стависки, и другите герои. а тука бият един боклук при съпротива и кво става? предлагам на всеки на челото да се удари печат, според който полицията да знае да бие или не. на циганите и престъпниците печата да бъде стоп! боя забранен!

Те и ония от протестите не го биха и ония журналист също сам се самопреби Трябва да си получат заслуженото.

Те и ония от протестите не го биха и ония журналист също сам се самопреби Трябва да си получат заслуженото.

а бе стига сте ги оправдавали тез зверове - полицаите (не казвам всички Полицаи защото и между тях има много честни и почтени хора) не го били ами само са го погалили с палки по бъбреците. Всеки да си получи заслуженото и най вече полицаите тъй като са служители на закона.

E shtom ima hora koito zashtitavat 4orata to e iasna rabotata. Dobre 4e sum emigriral. A tupite bulgari niamashti respekt pred zakona neka si sedat v skapanata prestupna durjava. I ako shte i zad evropeiskia saiuz da vlezem pak sme si sushtite laina. LAINA .. tapaci prosti.. Navsiakude policaia e zashtitnik na zakona i tejko mu natozi koito go napadne po niakakuv na4in.. V belite durjavi e taka .. no ne i v skapanata prestupna bulgaria.. mrete nishtojestva

Хайде стига сте писали небивалици. Точно в цивилизованите страни при употребено насилие при задържане се провежда следствие. В случая проведеното следствие е заключило, че група юнаци наричащи себе си полицаи са убили един човек от бой. Гледката бе потресаваща. Човекът е бил бит супер жестоко и е издъхнал в адски мъки. Нали се сещата, че няколко души полицаи съвсем спокойно могат да обездвижат и най-якия задържан. Той нито е имал оръжие, нито нищо. Хайде стига с тези плиткоумни ченгесарски приказки. Може да е престъпник, може и на дявола да е ортак, но не могат да го убият като куче на улицата вързан с белезници, за да не бяга. Присъдата в този случай е напълно оправдана и свалям шапка на военните съдии и прокурори, които са си свършили работата перфектно в този случай. Дано да продължават в същия дух.

Пак ще кажа: 96 години затвор и 150 000 лв. са ШОКИРАЩО ВИСОКИ ПРИСЪДИ ЗА ТОЗИ БОКЛУК ЧОРАТА. За мен присъдата е 100% политическа, за назидание и сплашване на полицията, да не закача определени престъпни групи със силна политическа протекция.

Абе вместо да им се благодари на тия мом4ета , че ни оттърваха от един престъпник те взеха , че ги осъдиха ако това беше в Америка нямаше да има присъди ...тук просто играят само парите...

Всички знаем защо беше нападнат Чората. Всички знаем, че е убит по погрешка. И все пак на ченгетата трябва да дадат медали и повишения, а не присъди. Продавал бил дрога и момичета. Малко са го били.

тази присъда не е нормална ,но то какво ни е нормалното и аз съм за полицаите да бъдат оправдани

Не съм запознат със случая Чората, но мога смело да кажа: В България повечето полицаи са с престъпно мислене и нагласа.Всеки гражданин който е контактувал по някакъв повод с полицията мисля че се е сблъсквал с ниските им морални качества и престъпна психика.Има следната закономерност в полицията : колкото повече израстващ в йерархията толкова повече се превръщаш в престъпник.Лошото в случая е че и в полицията важи правилото: Колкото повече ненаказани престъпления извършваш, толкова повече се приближаваш до определението Бизнесмен .

Това ще бъде най-дългото дело, то ще продължи още поне 5 години, а може би и повече. Полицаите ще обжалват тази незаслужена присъда, след което Наркопласьорите и сутеньори/чора старши,вуйчо ходжа../ и т.н. и т.н. докато някой по-голям от тях бос бъде прецакан или първокласният мафиот чората напусне земния свят. Мафията е октопод с много пипала и има възможност да стига до всички точки на властта, не само,че е трудно направо е невъзможно да я победиш. Това са дефилета на манекенки/проститутк това балове, спонсорства и др.