18 години затвор за Куйович

18 години ще лежи в затвора сръбският наркотрафикант от черногорски произход Будимир Куйович.

Обратно в новината

Коментари - 18 години затвор за Куйович | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

za tezi koito se pritesnqvat za tozi,spokoino-vliza za 1-2 meseca v zatvora i posle go osvobojdavat poradi dobro povedenie....

Не се притиснявайте неговото място ще се заеме от друг наркодилър.Един си заминава друг идва, така стоят нещата в България.

Споко! Ще влезе за малко в затвора докато позабравим и после за добро поведение и сътрудничество, ще излезе да си хапне пържени яйца, както направи днес Митьо Очите.

Когато следващият път се пише за тази банда, ще бъде с малки буквички на предпоследната страница на някоя малотиражка и ще гласи: Съдът на Н-ска инстанция отмени присъдите на Куювич и останалите от групата, поради недоказана виновност и процедурни нарушения, и разпореди да бъдат незабавно освободени. Адвокатът на осъдените обяви, че ще съди България, за обещетяване времето прекарано в ареста и затвора. Гланият прокурор не пожела да коментира случая... Друго нещо да сте чели през тези 20 години? Сега вдигаме данданията, осъждаме и хоп после си плащаме за рекламата. Бих се учудил, ако не е така, но едва ли...

За него браво! Дайте сега по толкоз и на съучастниците му от полицията!

Цитат :Адвокат Елеонора Дулендерова заяви, че задължително ще обжалва присъдата, защото нейният клиент е абсолютно невинен - защо не се иска освидетелстване и на адвокатите - в случая неговата адвокатка демонстрира очевидна невменяемост !

BRAVO!SEGA E RED BANDITITE OT PARLAMENTA I PRAVITELSTVOTO DA BADAT OSADENI!

Ами за генералите , които го покровителстваха и закриляха - колко годинки се полагат ?Жена му е дъщеря на един от тях !!!

Мнооого сте НАИВНИ, бе хора! Тези присъди са замазване на очите на Европа. Ще ви припомня какво стана с една наркотрафикантка от Стара Загора - Светла Кънчева хваната с 25 кг. хероин и уж осъдена през 2007 год. на 10 год. строг затвор и 100 000 глоба. Четете какво стана тази година в нашето Второ основно училище в Деня на българската Конституция и професионалния празник на българския юрист. Собщение в пресата Състав на детския Старозагорски съд осъди Кумчо Вълчо за това, че на 1 февруари е изял бабата и Червената шапчица. Подсъдимият получи три години престой в клетката на лъва и една година общественополезен труд в стопанството на бабата. Присъдата може да бъде обжалвана, постанови Старозагорският детски съд. Ролята на подсъдимия вълк Кумчо Вълчо в пиеската изигра едно момченце на име Боби. Добро дете - син на Светла Кънчева, която преди 5 години беше заловена официално с 25 килограма хероин. Майката на Кумчо Вълчо осъдената миналата година на 10 год. ефективен затвор Светла Кънчева също беше в залата по време на представлението, седнала до уважаван съдия и други представители на българското правосъдие. Без коментар, както се казва!

Vlastta pravi podarak na opandizenite mangali - shte se radvat na srabski zadnik. Mnogo barzo shte transformirat Uiovich v Gazovich.

Приветствам показването на снимки на престъпниците.

ZATVOR I ZA POLITICITE , KOTO OGRABIHA BALGARIQ ISKAME VSI4KI MINISTRI V ZATVORA SEGA I VEDNAGA

DOBRE DOTUK NQKOLKO PILENCA V ZATVORA A VSI4KI POLITICI KOITO OKRADOHA BG S MILIONI KOITO SE RAVNQVAT NA POVE4E OT 60 KG. HEROIN KOLKO 6TE LEJAT V ZATVORA, PISNANI OT KRADCI

ДА предадеш някого и да го набедиш са две различни неща. Да го набеди е да излъже че другия е направил нещо, което всъщност не е< А да го предаде е да каже на опонентите му къде и как е уязвим. В случая ако някой е казал как един престъпник да бъде уличен в действията си не е нещо което е лошо, даже е похвално.

браво! ето това се казва присъди 18,15, 14 години. Ако искате да знаете точно това са прословутите сталински репресии На времето така бащицата е съдил престъпниците и затова СССР стана най могъщата държава.

Защо трябваше от ЕС да ни критикуват за несправяне с престъпността, за да се сетят нашите съдии да осъдят някой. Какво им пречеше досега? /Не прати където трябва ли?/ Най-после Уйович си намери мястото.

И аз като адвокатката смятам, че нейния клиент е абсолютноневинен за чадър дума да не става-той никога не е ходил под дъжда. Да го пускат човека да си ходи бос.

Няма ли най сетне да има един осъден адвокат който пледира невинен. Когато има един тикнат в дранголника, другите ще се замидлят кого и как ще защитанат. Но ядно тези адвокати доста са платили и продължават да плащат.

Pochnahme da zamazwame o4ite na Bryuksel.

prijatno hujovi4... dano i drugite kato teb da ti stanat sasedi, dori i kogato o6te ne sa stanali neudobni

Това ли беше най-страшният бандит? Значи от утре ще настъпи хероинов глад в България! :D

Така става като се спрат плащанията към МВР! нека всички дилъри, дилърчета и трафиканти гледат тоя светъл пример и да им е ясно че без да си плащат подкупите към МВР им е спукана работата!!

Ето какво става с хората, които внасят наркотици и не плащат на политиците ни! Да послужи за обеца на ухото на бъдещите герои, които възнамеряват да повтарят тази грешка! Когато си цъкнеш на политиците и те хванат с 30 кила дрога, учтиво ти се извиняват и те придружават до вкъщи, да не вземе някой да те обере по пътя..

Ето, че става, но защо трябваше да стигнеме толкова далеко ???

защото нейният клиент е АБСОЛЮТНО невинен - заради което предлагам адвоката да излежи присъдата вместо АБСОЛЮТНО невинния.

ще видим последната инстанция какво ще отсъди и срещу колко, после има и съд в друга държава, където винаги губим и плащаме ние обаче, а не персонално някой, който си разиграва коня

Браво!Да лежат доживот тия убийци!Само да не ги пуснат след два месеца с Митьо Очите на Несебър!Маргините защо са още навън!Защо ли ми се вижда справедлива критиката в Доклада на ЕС!Има хора в Правителството,които трябва да са в затвора,а вместо това ви се подхилкват ехидно!Защо ли им позволяваме всичко това!Някой,който знае да пише!

Ами да ги избием тези от правителството.

А ЗА НАШИЯ КУЙОВИЧ,МУЙОВИЧ И УЙОВИЧ ПИЯНИЦАТА КОГА ЩЕ ИМА ПРИСЪДА?!?!?!

PRATETE GI V SINGAPUR TE TAM IMAT PO DOBRO ZAKONODATELSTVO PO TEZI VAPROSI... SMART IM E MALKO DETO TROVIAT TOLKOVA NAROD ...

В братски Китай присъдата щеше да е: на градския стадион за Куйович - по 2 куршума от упор в лявото и дясното слепоочие, за останалите 3-ма - по 1 куршум. А у нас с тези присъди чак се разплакахме от умиление към тази долна измет.

В централния го чака с нетърпение Уйович.

В централния го чака с нетърпение Уйович.

КАКВА Е ВРЪЗКАТА МЕЖДУ КУЙОВИЧ И ДСБ? ТОПЛА ЛИ Е ТАЗИ ВРЪЗКА МЕЖДУ КУЙОВИЧ И ДРАГАЛЕВЦИ?

Бре, че се засилиха. Жалка работа, ако не беше доклада на ЕК, щяха да размотават делото с години.

извинете, това което написах по-долу е глупост, сам не си вярвам, но така съм чувал и затова...и аз като другите искам да квакам..ква-ква

v saita na focus pi6e 16 godini. Koj dreme? Kato e na chujd grab mnogo ne mu mislite kolko godini pi6ete.

е айде уточнете се - 18 или 16 години.. не че на някой му дреме, ама все пак..

Най-после нещо доведено до край.Поздравления !

Evala na Haskovskiq sad!!!!!!!!!!! Samo pederasite ot Plovdiv da ne userat rabotata!!!

Evala na Haskovskiq sad!!!!!!!!!!! Samo pederasite ot Plovdiv da ne userat rabotata!!!

Evala na Haskovskiq sad!!!!!!!!!!! Samo pederasite ot Plovdiv da ne userat rabotata!!!

Evala na Haskovskiq sad!!!!!!!!!!! Samo pederasite ot Plovdiv da ne userat rabotata!!!