Принцеса българка направи огромно дарение в Бургас

Германска принцеса от български произход дари 40 тона медицинско оборудване на УМБАЛ-Бургас. Това съобщиха от здравното заведение.

Обратно в новината

Коментари - Принцеса българка направи огромно дарение в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Благородна жена. Нека все такива хора се намират като нея.Благородни и добри.

Ако е ново-благодаря.Ако е бракувано е обида и подаяние.Мисля ,че не за първи път "дарява" запазени болнични мебели.А вие, дето всички се превъзнасяте ,би трябвало да се почувствате като аборигени.

Виж снимката по добре?На стари ли ти приличат леглата?

Тъпанар, при това горделив....Ако могат да се ползват ,какво значение има дали са стари или нови? От Москов ли да чакаме?!?В Германия по закон трябва да си сменяш мед. апаратура на всеки 5 години! А ние работим с апаратура от 1980 година! Щото пари няма!

А би трябвало да е обидена на комунистите ,че са ги прогонели от БГ,а тя дарява? Да си жива и здрава и Бог да те благослови!

БРАВО НА ТАЗИ ВЕЛИКА БЪЛГАРКА, КОЯТО НЕ Е ИЗКОРЕНИЛА И ЗАБРАВИЛА ИЗВОРА ДУХОВЕН НА ДУШАТА СИ! И ХРИСТИЯНСКИ ПОСТЪПИЛА! Д а не забравяме хилядите гърчеещи се и турчеещи се чорбаджии във всички векове. Както и днешните танцуващи гръцко, сръбско и турско БЪЛГАРИ и МЛАДЕЖИ !!! Тази пре-задоволена успяла Жена-Българка -Аристократка ги удари в земята тези отцепредатели, национални родоотстъпници, обикновени хлебоеди-консуматори-простаци!!!!

Тези, същите за които пишеш се нареждат всеки уикенд и празник на сръбска, турска и най-вече гръцка граница да се веселят там и оставят парите си, ненавиждайки сънародниците си-хотелиери, страдащи от техния недоимък. Но, там са готови да поемат чуждия недоимък като екзотика и връзка с природата. Ако ги подценяват там, ако ги пренебрегнат, нахранят със сурово месо на скъсани покривки или не изпълнят нито едно тяхно музикално желание, свързано с бг-музика, те играят сертаки, въртят гюбеци сръбски и турски, прибират се тук и пред познати и колеги се правят на велики, че са много доволни. Търчат като луди на 45 градуса в Анталия на много по-лоши хотели от 5-звездните в България, на "тюркоазения" турски бряг, неразличаващ се по нищо на цвят от българския. ДОСТАТЪЧНО ИМ Е ДА СЕ ПОЧУВСТВАТ ВЕЛИКИ, АКО ЕДНО ЧЕРНООКО, СЛАБОТЕЛЕСНО КЪСОКРАКО ТУРЧЕ ГИ ПОПИТА С ВЛАЖЕН ПОГЛЕД КАКВО ЖЕЛАЯТ и КАК СЕ ЧУВСТВАТ. Комплекси, комплексииии...!!!! Майко, Българийо!ЧЕСТ И СЛАВА НА ТАЗИ БЪЛГАРКА, НЕЗАБРАВИЛА КОРЕНИТЕ СИ, НЕЗАВИСИМО КОЛКО Е БОГАТА!

Добра жена..Бог да я благослови!

кво става бе ак ?хората бягат в германъ ,изгонени от твоите лубими руснаци и булгарските им лакеи.дали ако беше избягала в русся стеше да ги праща тези неща?бог да я благослови с здраве и още да праща от победената германъ. мерръ чристмас.чеерс. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ВСЕ ЕДНО ДЕЦАТА НА СИМЕОН ДЯНКОВ, ИЛИ НА ИВАН КОСТОВ , ИЛИ РУМЕН ОВЧАРОВ ИЛИ ОГНЯН ДОЙНОВ ДА НАПРАВЯТ ДАРЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ :))) БАЩА И БИЛ МИНИСТЪР НА ИКОНОМИКАТА :))

ЗАЩО омърсяваш това хубаво родолюбиво дело, бликащо от дълбините на една душа българска, не скъсала духовната си връзка с предците си? Въпреки благоденствието си? БЪЛГАРИН ЛИ СИ? ИЛИ ПЛЮВАЛНИК?

ПОКЛОН пред такива задоволени хора, които имат още острие и дълбаят в душите си, в корените си, в идеалите на предците си! Защото всеки редови българин тук е зает с оцеляването си и не вижда главния спасителен пилон към оцеляването си. Просто е зает с ежедневния къшей хляб и храна и гони лобалния модел за стандарт на живот - интернет, мобилна телефония, интернет, отопление, ток, вода, мода, коли, гориво, ремонти, данъци и ТВ-идеали. ЧЕСТ И ПОКЛОН на такива Българи, събуждащи народа!

Alex Ginev

плювалник е, точно това е - ялук многознаико дето не знам кога успиява да се изсере по всияка тема, ако наистина живее в америка де (то да се хвалиш че си от детроит е все едно у нас да се хвалиш че си от перник ...)? понеже тук, в уса, а и не само, ако си безделник, какувто тои очевидно е, тогава ниякои триябва да те храни и да ти плаща, нали? а сещаи се сега кои би могул да е и защо ... познавам такива парцали като него в америца още от 90-те, имаше и много бивши ченгета между тиях - не случаино те са успели да се доберат! една мастия имаше такава, уясна гад, баща и бил пурви секретар на партията ниякуде, маи в русе беше ... тия - ченге и "доктор по научен комунизум" беше! между всички мрусотии дето правеше, беше крадене на луксозни палта от скупи бутици, маи в комбина с една рускиния! тогава света, а и америка още бияха по-невинни, ниямаше навсиякуде видео-камери и детектори, а и вуобще хората бияха сувсем доверчиви, добри и наивни.та двете болшевишки свини-апашки направо изнасияха палтата на себе си и после се опитваха да ги пласират на "намалена" цена :)! ... с типичната им наглост. еи такув лумпен е и детроита, сигурно бивше ченге, ниякои полу-интелигент - продукт на бившите аоунсу (висши партиини школи бияха, за тези дето не знаете - една от многото безполезни и паразитни институции предназначени за средната номенклатура), или нещо подобно! дава акул налияво и надиясно, на много информиран аналъзатор се прави, интернет източници, цнн, не знам си кво (пак питам, от куде време?), по ш0-70 постинг-а на ден дриска, плюе тук америка и американците за всичко, прави се на остроумен, ама иначе ... будете сигурни че си налияга парцалките и си кротува и не мисли изобщо да си се вруща обратно в перник, в жямбол или от кудето и да е там :)! абе нещастник ... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

abasador

на човек, му става хубаво и леко на душата като чете такива новини, че все още има и родолюбиви Българи, които милеят за родината. Респект и най-сърдечни пожелания за здраве, радост, добруване и...и... на сънародничката ни и нейното семейство! Лек ден.

НАСКОРО МИ СТАНА ЯСНО ЗАЩО ЦАРЧЕТО СИМЕОНЧО БЯГА ПРЕЗ ТУРЦИЯ И ЕГИПЕТ В МАРОКО... ... ПО ХИСТЪРИ ЧАНЕЛ ДАВАТ ЕДНО ДОКУМЕНТАЛНО ФИЛМЧЕ " ПО СЛЕДИТЕ НА ХИТЛЕР" ... И ЕДНА ОТ БАЗИТЕ НА НАЦИСТИТЕ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА 4-Я РАЙХ Е В ТАНЖЕР МАРОКО :))

Тези боклуци за да се рециклират ще струва десетки хиляди евра. Я по добре да ги подарим на балъците, хем без пари, хем реклама. И от кога принцесите са дърти и грозни, убихте детската ми мечта да целуна една спяща принцеса.

ОГРОМНО БРАВО на дарителката. Много жалко че интернет пространството е пълни с някакви дребни душици чиято единствената цел в живота е да оплюят малкото нормални хора на този свят.

золизец, мри.

А ти бедни ми НЕГЪЗОЛИЗЕЦ кога за последно направи поне 1 добро дело? Иначе казано Кой си ти БОКЛУК долен че имаш наглоста да си слагаш ЛАЙНЯНОТО си мнение след мен? Кое точно не ти хареса в написаното от мен? Гарантирам ти че ако си ми наблизо ще те отровя със собствената ти отрова.

КЕФ Е ДА ЖИВЕЕШ С КРАДЕНИ ПАРИ:))

В ДУБАЙ Е ОЩЕ ПО-ГОЛЯМ КЕФ :))

АЗ СЪМ В ЕДИН ОЩЕ ПО-ДОБЪР СВЯТ. НАЙ - ДОБРИЯТ! ЧАКАМ ВИ!

"ceмeйcтвo Алaджoви e изceлвaнo двa пъти, нo бaщaтa ycпявa дa зaминe зa Гepмaния и ce ycтaнoвявa в Мюнхeн, а впоследствие прибира семейството си." ТОВА ПОСОЧВА БЕЗПОГРЕШНО ЧЕ БАЩАТА Е ИЗПРАТЕН ОТ "ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ"С МИСИЯ В ГЕРМАНИЯ

Нещата бавно, бавно се проясняват.... Съветския агент Иван Маринов , министър на войната в правителството на Констанин Муравиев..... КОИ СА ДРУГИТЕ ПРОДАЖНИЦИ???

Благодарско на принцеса Саксонска! Нека има повече такива,а и не всички болници са обзаведени напълно,както някой се изказа че сме си имали всичко!Винаги има нужда и не е само за Бургас има и други болници в областта!Няма да има доволни никога ,въпреки че повечето обзавеждане по болниците е от дарения,кога са стигали парите!

Това което си написал не е вярно. Болниците ги ремонтираха с пари по европейски програми със съвременно обзавеждане и оборудване. Вехтите боклуци на принцесата са за само за сметището.

Кой каза че леглата са стари,така си мислиш ти? И колко много са 30+ 6 легла за едно примерно отделение,след като в някои стаи има по 8 легла! Жената сама плаща транспорта до тук и смяташ че произволно ги доставя в Бургас без да е съгласувала!Ама че хора!

Нарове като този на снимката имаше в болниците преди 40 години. Такива отдавна нито се произвеждат, нито се ползват. Съвременните болнични легла са съвсем други. Който скоро е лежал в болница ги е виждал и знае какви са.

Toва не е оборудване а обзавеждане. И между другото българските болници си имат кревати. При това нови и далеч по модерни и по хубави от тези на принцесата. И шкафчета също си имат. Тази ни взема съвсем за туземци. Бас държа, че тези нарове ще отидат тихомълком на боклука.

vasil

В местната ни болница (по-малък обл.град)леглата са си с висналите пружини от време оно,с по 1-2 "повдигащи се"в стая.Злобеенето ти е от лош характер и отриц.нагласа.

Нали уж БКП тия са ги избивали, пък сега "принцеси".

vasil

Ще ти се да са избити до крак,знам...

помислих че го направила Цветелина Борисова.

Туркофилите не помнят как ръкопляскаха на турското дарение на Москов, така ,че не бързайте . Тия току така не дават нищо.

на статията във Фрог...Карат онкоболни да си доплащат... и пак ми похвалете МЗ и Москов..и ми кажете... Как няма един свестен политик който да не се изгаври с нас? А как изглеждаме отвън ...погледнати с очите на такива българи като тази жена...не ми се мисли.

а тоя до нея за какво е на снимката.. "ей како ши даваш ли мен идно дарение ма?" му се чете на лицето

Червените сатрапи, по които милеят сегашните патрЕоти са избили достойните българи! И все пак не са успели до край!

Да дава Господ повече такива принцеси, че нашите "принцеси" в парлаМента докараха народа до просяшка тояга.

Тук ги няма рублофилските тролове да храчат.

Тази история ми е позната от от филма "Хубава жена" само тук има намесена и бългаска връзка.

То и аз съм наследник на патриций Кубрат от Дуло,ма кой го бръсне.

То и в БГ е пълно с принцове и принцеси, ама малко даряват!

Браво на Пинцесата !

и оак ни липсва...

бай Мангасарян, почнали са бе! В Курило знаеш ли колко специалисти творят безплатно. Кат искаш да минеш метър, там отивай.

С тази новина поздравявам всички системни, ДС партии. Те се се смеят и се подиграват, пък аз ги съжалявам.

Гледам на снимката принцесата и гледам лицата на тия с шапките и веднага ми става ясно защо в България оставате само тъпанари

Гените на са си гени. Принцесата идва от подобаващо интелигентно Българско семейство,а комунистите са си тъпи алчни потурковци пооблекли се,но простотията им се вижда отдалеч- и в пари да се заринат сто вида подарени дипломи пак си остават долна класа неграмотници,които съсипаха и съсипваъът България,превръщайки я в мизерна селяндурско-катунарска страна

Едно голямо БРАВО, жената не е задължена с нищо на никого, но го прави! Не живее тук и никога няма да живее, но го прави. А в България живеят хиляди милионери кой от кой по-стиснати и забогатели по незнайни пътища, не им се свиди да направят такова добро никога и за нищо. БРАВО на госпожата с български корени, принудена да живее в изгнание със семейството си толкова години. БРАВО!!!

колко тона ще бъдат откраднати от 40-те тона дарения? може и в кг :) да дадете отговора :)

Хвала на такива българи!

такъви

Още едно доказателство, че има и нормални българи. Но за жалост по-голямата част живеят в чужбина.

Като бонус за това, че приехме 40т. скрап, за нова год. ще ни изпратят и доктор менгеле/менгеме...

Срам ме е, като чета: "А онзи какво ще ни даде?" "А защо и еди-кой-си не ни даде?" Превръщаме се в цигани, бе, хора! Никой нищо не ни е длъжен и всеки жест към нас трябва да се оценява, не преценява. Весели празници!

Кое повече дразни: 1. САШ какво ще ни даде? 2. Русия какво ще ни даде?

Все някой нещо трябва да му дава... Пълна кретения. Неспособен да реализира нещо, а все чака, я съветския съюз, я сащ... Прост народ от просяци.

+100 И аз не искам нищо от тях. Даже напротив. Да си вземат ТЕЦ-овете, ВЕЦ-овете, АЕЦ-овете, бензина, газовете, гъзовете и да се махат, че да си наредим малко ценообразуването.

а отзад е контингента за който обикновено отиват даренията , едновременно с което и бъркат в джоба :)

Благодарим за свежия полъх дошъл от старата българска аристокрация, която червените червеи явно не са успели докрай да унищожат!

Български еснаф е имало у нас! Тази жена е принцеса по мъж..не бъркай понятията. За Коледа в чужбина богатите правят дарения...хубаво е че се е сетила за нас.

Поклон пред такива хора, родолюбци, които не забравят от къде са тръгнали!За съжаление сега няма такива!!! Желая на принцесата и нейното семейство много здраве и щастливи дни!

Браво! А на комплексарите, които по цял ден стоят във форума злобеят, лапат мухите и се оплакват от всичко без да виждат, че всеки сам си гради щастието мога да кажа да го дух.. сецат се

Да не оставим ненаказано добро, другари! Ще ни навреди на имиджа!

Как пък един не каза добра дума! Комплексари!

Единствената принцеса, която признавам, е жена ми.

Сега остава ние да признаем теб за принц. Много се съмнявам, че ще можеш да минеш за такъв.

Хехе, не се и опитвам да претендирам за титлата! Няма нужда да бъда принц, за да бъде жена ми моята принцеса.

Mъжо, ти ли си?

Хехе, не съм Генко, како Гинке, но поздравления, че си имаш мъж, който те има за принцеса, и още много години да сте заедно и щастливи!

с какво можеш да задържиш една жена?, засърби ли я путката, не я ли оправиш в момента-отива при друг

а в СОЦА имахме всичко и лечението ни бе БЕЗПЛАТНО.

няма безплатни обяди баце, даже и в соца. Безплатно е било за бай Тошо и Боков, за останалите не е било безплатно. Нали не мислиш, че спринцовките и антибиотиците растат по дърветата? Всичко си има цена и някои я е плащал. Безплатно мога да ти бия само един шут по дирника :)

ОК, нека го кажа така тогава: И в соца събираха пари за лечение, ама тогава стигаха за всичко, вместо да ги крадат и после да реват как няма пари!

,, ЗЕМЯ КАТО ЧОВЕШКА ДЛАН ,, Г . Джагаров ,заместник председател на Държавния съвет от 1971 до 89г. умира 95г. и той и женаму до последно живеят на квартира ...... посочи ми един сегашен да не е в дворец. що ли питам , омърсените няма и да проумеят .......

до 2011 ви плащахме заемите от соца. Червени боклуци!

Безплатно беше само за обикновените леки болести. От тежките болести хората просто си умираха, без да знаят, че някъде по света това се лекува или поне се прави опит да се лекува. Сега всичко се знае, как да кажеш на човека, "има лечение, но не и за теб". Дано не дава Господ....

Ами да, едно е да си царство и да имаш принцеси ( каквото можем да сме ) и друго мафиотска, народна парламентарна република с Боко, Доган, Първанов, Каракачанов, Марешки, Сидеров и 6 млн. племе с манталитет на печатарски работници от 1923 год.

За манталитета на печатарските работници си прав, но за царство не ставаме.

А ут САШ кога ще получим нещо?

Е как да не получаваме ,те ежедневно но го подават .От посолството,от мариците ,от базите им,от ястребите им които прелитат чат пат тук за да набият канчето на някой непослушен министър...

епа да сте си оправили дереджето бе мили българи ся намирате и кусур на дареното скоро и жената ше оплюеме и отде взела толкова пара има нещо мътно тука дали не е от комунистически род и праща комунистически пари от гузна съвест ...абе въобще българите сме долен народ завистлив мързелив глупав

не съди по себе си за останалите