17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Швабите сега ще почнат да мислят с дрег акъл,точно казани неща.Швабия е все още окупирана,ама хак им е ,кой какво надроби това ще папка,амин.

"От днес нататък обаче омразата към политиците, агитацията срещу Бундестага, правителството и "системата" ще трябва да се разглеждат в друга светлина. Може да се предположи, че всеки, който говори по този начин, независимо дали в Бундестага, на масата в кръчмата или на улицата, го мисли сериозно........................... Какво да коментираш повече, позната история "маккартизъм", "националсоциализъм" , "болшивизъм", "комунизъм" все познати "явления" обяздени от управляващите елити, с подобна предистория на яростна защита на "правовия" ред.

ли някой, който да вярва на тези глупости?

Катя

"Федерална република Германия не е суверенна държава. Монархията? Унищожена от еврейската финансова индустрия. Първата световна война? Подстрекавана от чуждестранни масони. Германия? Не е суверенна държава. Основният закон? Не е конституция, а е написан от съюзниците, за да доминират над Германия." Принцът е напълно прав.

Статията много точно описва идеологията и разбиранията и на нашите "русофили". Те не са почитатели на Чехов, Достоевски, Рахманинов и Чайковски. Те са зомбирани от теорията на великия заговор на евреите срещу Човечеството и нейните производни. Евреите вече не са сами сред посочените за врагове на Човечеството, такива са и масонските ложи, тайното общество, дълбоката държава, сатанистите и други подобни. В последно време към тях са приобщени глобалистите и неолибералите, които се символизират от Сорос, както и "джендърите", зелените, веганите, мигрантите, медицинските фашисти и др. Теорията на Александър Дугин е изградена на тази база, Путин като негов последовател е изразител на тази нова философия, а Русия се възприема като страната, която може да унищожи посочените зли сили, да създаде един по-справедлив свят с няколко полюса, като се изгради и Нов Световен Ред, с преразпределение на зоните на влияние на всички полюси. Затова всякакви плоскоземци, антиваксъри, лумпени, маргинали, изобщо хората, които търсят лесни отговори на сложните въпроси, включително касаещи причините, поради които те самите са имали по-малък шанс в живота, се самоопределят като русофили, без те самите да осъзнават, че не са русофили!

Брутално прав сте. Повечето русофили в БГ не са прочели в живота си и половин страница руска класика ( освен може би малко от нещо на хора с психически отклонения като Дугин).

Брутално тъпо писание. Но както казва Лермонтов в „Бородино“: Да, были люди в наше время, Не то, что нынешнее племя

До русофил- ти май нещо си се наплашил от Русия.правите,струвате,все Русия ви е в главите,нещо като Мирча Кришан с краставицата

Изглежда странно, но доста истини са казани за днешна Германия. Не случката е толкова важна, а това, че за да се каже нещо смислено или важно на обществото трябва да се стига до абсурдистки театър! Страшно е да ги повтори човек, но очевидно, че нещата са стигнали до там, че за да се кажат някои истини в Германия трябва да се мине през такъв хиперболизиран спектакъл! С просто говорене и меркелиански каламбури вече не става- населението е тотално зомбирано в пропаганда и подчинение и само оруелски сценарий може да го предизвика и стресне!

правят атентат. Те и децата ще ви се изсмеят.

Спомням си как Ердоган сам си направи преврата срещу него и после вкара цялата опозиция по затворите, Назначи си собствени съдии и прокурори навсякъде. Да не говорим за армията и полицията . . . . Е, в Германия няма как да постъпват по този начин, нали са демократи . . . Само това, дето ако чуели някой да говори против тях вече ще се счита за много опасно, ми предизвиква някои "леки" съмнения...

Аха, имало и руска Мата Хари... Очакваше се.

Нищо не се случило в Германия ,а Шолц провежда пиар кампания срещу германци неподкрепящи вътрешната му и външна политика.Спомнете си какво бе в България когато Борисов ,Цветанов и подбрани прокурори вилнееха срещу инакомислеши граждани използвайки спецслужбите и МВР за пиар пред Запада.То бяха ,,Медузи” ,,,Раци”и разни други герберски активни мероприятия с екзотични имена.

като слагате тези квалификации "фашисти", мислите ли с ума си? По-рано руснаците биеха фашистите, сега те са такива? За мен е важно да си образован, честен и добър човек, да мислиш за доброто на страната си и да работиш за това, другото е демагогия и празни приказки!

си имаме български райх - възраждане на Копейкин

Путьо стига си ни занимавал с менталните си отклонения...

Да му мислят вещиците в германия. Започнаха да ги ловят. А много трудно се доказва че не си вещица. Фашизма пак от там започва.

Много грешиш! Фашизмът се заражда в Италия от Мусолини и продължава в цяла Източна Европа в по-извратения си вид под името комунизъм а в Германия НИКОГА не е имало фашизъм.

Да Адолф е бил чавдарче а после комсомолец.

термина идва от fasci/ленти, черни с които са се отличавали в/у облеклото привържениците му. Фашизъм като доктрина е представлявал един 3 алтернативен път м/у либералният капитализъм и марксисткият комунизъм,базиран на тоталитарен и корпоративен държавен режим който е против популизма/ масовата демокрация. М/у другото, Мусолини е внедрил няколко привилегии от които в Ит още се възползват. Една от тях е законна 13 заплата за всички, още я има в Ит, народни жилища за най бедните соц слоеве със символични наеми е негово дело. Комунистите в Бг точно от него са копирали жилищната държавна система, където в началото плащаха две пари за наем и после можеха да си го купят. Ето това е заслуга на Мусолини.

режими, нацизъм, фашизъм, комунизъм, маоизъм са една съща страна на медала, разликите са минимални, но резултата е един и същ.

Когато един селски кретен е станал член на комуноидната партия спира да мисли защото партията мисли и знае а той само да повтаря лъжите и-знаеш ли глупако какво означава тази думичка която плесвате на всеки който не ви харесва?Знаете ли от къде произлиза,какво означава,кои са били такива и накрая КАКЪВ Е ЗАВЕТА НА КАН КРУМ селска подлого?

Най-интересното в изказванията на райхбюргерите е твърдението че еврейте ги клатят от много години. Изглежда доста логично това твърдение, а това е недопустимо в свят доминиран от еврейски пари..

Случи се това ,което отдавна трябваше да се случи.Бабичката напълни държавата с всякъква паплач .

Каква е програмата и конкретните неща които обединяват превратачиите? Германия си навлече много неприятности, посочени отопозицията. Това са ковид пандемията, огромният брой имигранти, социалните помощи за тях за сметка на немците, икономоческата криза, ин!флацията и т.н. Явно либералния модел се изчерпва. Даже при футбола я няма тази немска машина, която мачкаше всичко.

Това съм аз, а не онци дето ползва никнейма ми защото не може да си измисли свой. По въпроса знаех че има бургери, чийзбургери, бигбургери, ама тези райхсбургери са нещо претоплено старо, забравено в повреден фризер -но пък заразно. 100 години Германия е всичко друго освен империя а Вилхем две го пратиха в изгнание до живот....Ама то в повредените фризери какво ли няма

Наистина си СЕЛЯНИН и не е нужно да го крещиш-"бургери" има в тъпата ти тиква а в Германия има БЮРГЕРИ които са били средната класа но с РАБ ФАК образование какво да очакваш от един селски комуноид

Хората да определят искат ли си Ваймарската конституция или не. Защо им е "преврат"? Ако конституцията не е формално отменена, но хората не я искат - то тя и без това не може да сработи. Ако пък е отменена, но хореата я искат - значи ще бъде възстановена.

Болни мозъци!

"окупационна власт - или фирма ("ФРГ" ООД), управлявана отвън"

Винаги съм твърдял, че рускините са най коварният и опасен враг на евроатлантическите ценности

Господин Щерев, моля, обяснете ми евроатлантическите ценности! Всички споменават това понятие, но никой не обяснява съдържанието му. Благодаря!

се наричат характерни за западните социални общества. И са" универсално избирателно право, aбсолютното първенство на Конституцията, разделяне на трите държавни власти, разделяне на държава и религия.

Щурав, явно си вкусал от ценностите на рускините, щото легнеш станеш се са ти нв устата. Незабравим вкус, и мерак за още и още, и още .... То така е и с ценностите на рускините -вкус незабравим

По склоро някой руснак на младини е чукал жена му, и сега още го е яд на цялата руска нация. Аз съм забелязал, че най върлите Русофоби са тия, които са си имали вземане-даване с някой руснак и не им е минал номера. Нека не забравяме, че Глупаците си нямат държава, но всяка държава си има глупаци, които са разположени така, че да ги срещаш всеки ден.

Този така наречен преврат е нещо водевилно,но въпросът е какво той прикрива.Ще отшуми за 2-3 дни.Да не би Германия да не иска да подскача под музиката на САЩ , иначе е много лошо, ако са искали засилване контактите с Русия.

Да, водевилно е, но отразяването му не е. Типична пропагандна техника на "първото впечатление". Три страници какво им е под шапката и какво са искали да направят, и три реда оценка, че са нямали никакви шансове. А кучето е закрито в следващите три реда - какво ще случва на всеки, който си позволи да изразява мнение, различно от официалното. А това за руската гражданка.. "Ало, Москва ли е?..." направо разтърсва душата... Навремето си запалиха Райстага и Хитлер получи извънредни пълномощя. Да видим сега какво ще последва след този водевил.

Сега ако почнат швабите, поне 5 години има да произвеждат сапун. Къде по-черен, къде по-жълт, ама доста работа ги чака.

Значи Райхсбюргери и националисти не може, а педали, джентъри и орки от Азия и Африка може! Пълен разпад на Германия!

" От днес нататък обаче омразата към политиците, агитацията срещу Бундестага, правителството и "системата" ще трябва да се разглеждат в друга светлина. Може да се предположи, че всеки, който говори по този начин, независимо дали в Бундестага, на масата в кръчмата или на улицата, го мисли сериозно, пише в заключение изданието." Да ви пикая на правата, на свободите и на ценностите! Явно се задава брутална дигитална диктатура. Добре, че изживях активния си живот в по-нормални времена.

Явно в Германия болшевиките яко пипат. К'ъв преврат к'ви 5 лева ?

Някой наистина ли вярва че тоя 100годишен клоун може да направи преврат у германистан...,. Явно са намерени личната карта и застраховка на Путин за съюзо.

За тези няма ли курабийки? Няма ли да ни обяснят как се борят за демокрация? Или само в Украйна или Сирия може да стават тези неща?

Бежанците ги колят и изнасилват, а те гонят "райхсбюргери" ... няма такава лудост ...

Принцът е поредния перко. Цялата история е буря в чаша вода. Какъв ти преврат в Германия? Невъзможно! No way!

идиотски коментари тук, без хал- хабер да си нямат. Германия в момента се управля от екстремни култур- марксисти. Това е най- ляеото и " прогресивно" правителство в Европа. Целта им е да подменят цялото обшество с мангали на социални помощи и повече да не пускат властта. В Германия положението е катастрофално във всички сфери. Нахъсва се едно разединение и упадък каквито не се помнят. Преди два дни поредния т.н бежанец наръга две момичета без причина на 13 и 14 и едното почина. Така че преди да почнат да се надигат мислещи хора и да решат да кажат: абе кво става с тав държава, ляво - екстремистката вътрешна министърка реши асиметрично да покаже какво се случва с мислещите хора. Вече само който се осмели да каже гъг срещу тази комънистическа диктатура се обявява за Враг на народа. Нещо като правителството на Червенков

Обаче този път жертвата не е германка, а туркиня. Затова имаше посещение нс Ердоган и турският посланик е при семейството. А отделно погребението беше "пазено" от няколко хиляди полицаи... Този път зелените марксисти може да не доживеят пролетта

Само благородниците имат право да управляват. Те са посочени да управляват. Още от Римската империя се вижда когато управниците са от простолюдието какво се случва - опростачване, корупция, безредие, хаос, безпътица. Сещам се за фон дер Лайен. Тя нама право, по скоро мъжа й няма право да се смята за аристократ, защото титлата “фон” не е по произход, а е купена. Селяните, пролетариата, парвенютата и буржоазията трябва да си знаят мястото и за не се допускат до висши постове.

Русия поддържа връзки с терористи и никога няма да признае това.

Пак свързвате Русия с Американците ! Ама моля, недейте така !

Като властта е от Бога, защо Мони Сакскобурготски се яви на избори като най-обикновен човек?

Жалко..

Прав е принца Германия е васална държава.

Обсолютен ПР на Германското правителство. Явно много е паднало доверието на обществото към действията на правителството. Още от времето на Меркел се започна и сега вече тотално нямат одобрение. След като от толкова години го има този "принц" и чак сега е повратен "момента"! Хаха

май се почва...

Кочината почна да се тресе.

През 2019 г. в реч на Worldwebforum, който се провежда в Цюрих, принцът твърди, че: Федерална република Германия не е суверенна държава. Монархията е Унищожена от еврейската финансова индустрия. Първата световна война е Подстрекавана от чуждестранни масони. Германия Не е суверенна държава. Основният закон Не е конституция, а е написан от съюзниците, за да доминират над Германия.

Човекът просто си е говорел,но едва ли е бил луд,за да очаква,че има ресурсите да извърши преврат в държава окупирана от чужди военни бази. Просто всяка опозиция се ликвидира,дори най-мижавата.-

Разплаках се от умиление. Всички тия фашисти на съд по бързата процедура и да ни ги дадат на нас чужденците....

Да,иначе ще светиш като лампион

Райх=Царство

Казвал съм го и преди. Фашизма не е напускал Европа и в момента всички фашисти са по постовете си. Колконо до т.н. ровина. Щом Ваймарската конституция не е отменяна, то тогава явно ФРГ-то е фалшиво и страната се управлява от хунта.

Класическо активно мероприятие. Очаквайте скоро и у нас.

"От днес нататък обаче омразата към политиците, агитацията срещу Бундестага, правителството и "системата" ще трябва да се разглеждат в друга светлина. Може да се предположи, че всеки, който говори по този начин, независимо дали в Бундестага, на масата в кръчмата или на улицата, го мисли сериозно, пише в заключение изданието." Светна ли ви сега? Готина провокацийка. Вече като напсуваш правителството и качулките ще ти разбият вратата. 1984 здравей!

Е, браво на немските служби и на всички BND-та по всичките земни кълбета. Добре, че в последния момент са успели да ги хванат тези 40 човека, преди да узурпират властта и да овладеят критичните институции. В учебниците пише при преврат кое трябва да се овладее веднага - там разните армия, полиция, комуникации, медии и т.н., та тези са били на косъм да го постигнат това, предвид че се падат по двама-трима превратаджии на федерална провинция. В същите учебници, на тоя водевил му се вика активно мероприятие.

Неолиберализма си помисли, че ще мине по 'тънката лайсна', ама май няма да е съвсем така.

За арабския или циганския клан и мафия - нищо.

Това са гласоподавателите на нео-либерастите, няма да ги барат.

в германия всички с маски, и ваксини задължително

му остава както едно време дядо му е правил като гестаповец...да изкара по улиците шпиц командите и всички по концлагери и газовите камери!!

ебем ти панаира.......и това ми било Германия в която цари тероризма!

Беше на косъм от преврат хахахаха.Не можаха да го инсценират така перфектно както по времето на ГДР то. Просто Правителството в момента на Германия е претоварено и се чуди какво да измисли за да си запази позицийте.

След близо 100 години, швабите пак си ''запалиха Райхстага''!? Очакваме обвинените...Путин е със сигурност единия