Слагат камери на завоя-убиец „Стависки”

Камери, които ще следят за висока скорост на печално известния завой „Стависки”, ще бъдат поставени в най-скоро време, съобщиха от РПУ-Приморско, предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Слагат камери на завоя-убиец „Стависки” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Po-dobre kameri otkolkoto nishto. Kolko hora triabva da zaginat tam predi da se napravi neshto?

АВЕРА ОТ ЗАВОЯ СТАВИНСКИ СИ ПИЕ УЙСКИТО С ДРУГОТО БРАТЛЕ ДЕТ ПОНАТУПА ФУРАЖКАТА,ЧЕ СЕ МЪЧИЛА ДА ГО ИЗЛАГА ПРЕД КУРВОЯЦИТЕ! А ВИЕ БАЛЪЦИТЕ СИ ЧЕШИТЕ ЕЗИЦИТЕ ХАХАХА

Голям праз като сложат камера! Ази и сега си карам без кетап за шефер ама поршето невърви по-малко:) Е ако ме снимат да паратят снимката на офшорката дет е регистрирано..ако има кои да им плати да си жземат парите:)

nadqvam se,4e nqma da vzemate ferarita:)

Поредната простотия. То трябва на всеки 100 метра по пътищата да има камери. Отде толкова пари? Неграмотници да карат с купени книжки, пък и другите нямат акъл в главите си, та нямало да се увеличават катастрофите! Още повече ще има, защото всеки си мисли, че е изключение и за него физичните и биологичните закони не важат.

Ще цитурам една поговорка .... След дъжд качулка

Незнам кои институции прибират парите от глобите, но знам, че ако се инвестира в камери, а те са належащи, като се има в предвид как се кара по софииските улици, то пари от глоби ще има много.

Мисля, че един вечен пост на това място, който да глобява ефективно и да отнема колите от джигитите също така ефективно, без разлика порше ли е или хамър, само след една седмица ще донесе мир и любов на завойчето, че и по цялото шосе! Камерите са излишен и неефективен разход, но като се бръкне в джоба на българина, при това веднага и с много, с отделни глоби за липсата на колан, друга за превишената скорост, трета за липсата на нещо друго по документите, трета за липса на усмивка в диалога със служебното лице, ... и т.н. - и ако не плати немедленно, да остави колата встрани и да си ходи пеша! и да видите как ще кротнат веднага великите любители на какво ли не!!!

ee kameri vii ste mnogo nagli e napraite pati6tata ko mi gi slagate teq kameri samo da zimate parite na horata ako e da dadete za da pe4elite ste gotovi ina4e nqma maikavi da eba nagla

kvo stana s tozi s prosheto deto pomete belgiikite i nai-spokoino otide na potchivka v tchuzbina...basi i debila smurt za takiva..

А какво стана с нашия човек с поршето между другото? Гние ли в затвора вече? Каква глоба му присъдиха?........Оо извинявам се, забравих че живеем в България.....

Завоят не е убиец, Стависки е убиеца.

Поредното малоумно решение - какви камери, трябваше да осъдите това лайно стависки и следващото дето сгази белгийците на по 100 години затвор и няма нужда от камери - всеки ще знае, че ако кара бясно в този участък ще лежи доживот. А питайте сега алчните съдии, които пуснаха лайното на свобода какво мислят по въпроса - дали ще осъдят и лекето, дето уби още двама ?

I kakvo kato ima kameri?Te sa za ustanoviavane koi e ubiecut.I bez kameri znaeme za Stavinski i tozi s Pirsheto,koito ubi belgiikata.I dvamata sa na svoboda.I istinska pravova durjava i dvamata shte izgniat v zatvorut.Legnali policai shte svurshat po-dobra rabota

защо винаги тия където ни управляват мислят по Тъпо от коментаторите да не сте с дипломи от Унсс как може да има толкоз невежи хора докато чертаят пешеходни пътеки вместо подлези докато слагат светофари по околовръстното вместо надлези ще се избиват хората а камерите са за Рекет само нищо друго да намират работа на компютърните синчета от Мвр шефовете

изправянето на завоя не е решение - веднага след него има мост над ропотамо, района е резерват... а завоя е почти 90 градуса след няколкостотин метра прав участък (при това надолнище). това с нямането на средства - айде не на нас... а легналите полицаи е перфектното решение - така или иначе скоростта трябва да е 40-50 максимум. цената им няма да е висока (много по ниска от тази на камерите). елемтарно, лесно и логично решение - но не се взима?!? въпроса е защо?

пОЛИЦАИТЕ ДА РАЗДАВАТ ПРАВОСЪДИЕ САМО ПРЕД КАМЕРА! ДА ИМ ЛЪСНАТ ДАЛАВЕРИТЕ!

Що не сложите 20км/ч ограничение? Как да Ви се спазват ограниченията като са идиотски и безумни?

Пълна глупост и хабене на средства доказано е че Максим е пиян като свиня и какво нали уби човек и рани друг тежко и е без присъда с която да Лежи в затвора с камера ако беше сигурно нямаше да е работила в въпросният ден

Явно мисленето си остава и живеем в миналото - защо??? Слагат камери на завояубиец, но нещо за неговото обезопасяване прави ли се - не. Значи правим завойчета - касички. браво бе Ваньо, браво бе Костов!!!!

Da vzemat da opravqt putq! Kakvo stana s gospodina s porsheto?

никакви камери и летгнали полицаи...трябва да се изправи там завоя...с 1-2 млн. лена ще се реши проблема..просто да се изправи завоя ...нищо повече

Не легнали полицаи, не камери ами и на Стависки шлифера да окачат резултат няма да има докато такива като него и най-вече самият той се разхождат на свобода и ни се подхилкват вместо да лежи поне 30 години.

Tova e re6enieto na injiner Ganev :)) Su6to moje da napraviat pe6ehdna pateka i da slojat svetofar.. S tia kameri ne praviat ni6to osven da pulniat joba na firma vnositel na kameri!

Камери ще ми слагат! Да оправят завоя и да сложат ограничители на скоростта, а не камерки!

Сетила се Мара, да се побара....

А стига с тоя световен шампион! Световен шампион, ама убиец! Погуби един млад човек и инвалидизира за цял живот Мануела Горсова! И вместо да понесе заслужено наказание, сега тормозят семейството на нещастното съсипано момиче! Егати тъпата нагла и идиотска държава! Вземете си руснаците световни шампиони и отидете да се радвате на разцвета на братята руснаци!

Какво стана с господина с Поршето. Мина малко време и случката се позабрави. Нищо чудно да си е купил ново Порше защото старото се поизмачка.

Между Камчия и Шкорпиловци има една защитена плажна ивица нарича се Лонгоза в момента летуват доста тъпанари разхождат се с джипове между лежащите на плажа хора на зиг заг и едно АТВ което гази защитената разтителност. Всичко е опоскано.

Тези камери няма да решат нищо щото за всички е ясно че в територията бълхаристан е фрашкано с отрепки, който се качват да карат след солидна почерпка с твърд алкохол. А Стависки кога печелеше медали за България беше велик, а сега е боклук. Убеден съм че почти всички, които пишат срещу него като нищо поне веднъж за шофирали мъртво пияни.

Камерите никога не са излишни на полицията: винаги могат да изнудят някого за заснето нарушение ... Идеята им е ясна, но мисля, че най-функционално е там да се изгради бизнес център с офиси на погребални бюра. Ще бъде печеливша инвестиция! А синът на Огнян Дойнов може да добави и чудесно VIP гробище.

А за сутеньори и тям подобни, които нагло джиткат по осевата линия, каква ще е превантивната мярка?

Ако имаше легнал полицай едва ли някой щеше да го пренебрегне и да не намали скоростта. Така с някви си камери ше уплашат чичовците с ладите и голфовете, ония с джиповете и поршетата даже няма да намалят там. И как така община Приморско нямала средства като само преди 3 дена писахте (dir.bg), че точно Приморско, Банско и още няколко крайморски общини били най-богатите в БГ. Няма ли контролен орган да следи къде се разходват средствата - по кои направления, и човешкия живот не е ли по-важен от всички други инвестиции.

Стига тъпи идеи - легнали полицаи на извънградски път... Ограничението 60км/ч ли е или 10?

Какво стана с господина с Поршето. Мина малко време и случката се позабрави. Нищо чудно да си е купил ново Порше защото старото се поизмачка.

По удачен вариант е светлинни знаци които ти показват скоростта с която се движиш в момента. По този начин освен че виждаш твоята скорост без да откъсваш очи от пътя виждаш и с колко карат кретените около тебе!

Безумието на чиновника неминуемо се мултиплицира. Затова трябва да ги сменят много често! Вместо да оправят завоя и обезопасят пътя, те ще слагат камери!!! Толкова ли извратени идиоти има в полицията, че да се кефят на записи от ужасяващи катастрофи, вместо да се опитат да ги предотвратят ? Типично за нашата държава ...

Не е ли по-добре там да пази денонощно патрулка, а също така да се направи и медицински превързочен пунк с дежурен медик - за по-бързо обслужване на евентуалните пациенти. Като знам колко е дисциплиниран българинът, едва ли много-много ще се стресне от такива камери. Даже може и някой да си ги открадне за в къщи, сигурно и там ще му вършат работа за нещо... При навлижаване на опасното място според мен е по-добре да се сложат и плакати със следния текст - На това място има вече над 50 катастрофи с над 30 жерви, внимавайте - Вие може да Сте следващите! Подобни плакати с такива текстове има на опасни места в някои други страни, където дисциплината на шофиране е къде-къде на по-високо ниво.

POREDNATA GLUPOST . ZACHTO NE OSADIHA PIANIA RUCHNAK?????????????

И като сложат камери на този завой какво ще стане? Ще натиснат газта на следващия и същата история...да сложат камера на всяка една патрулка отпред, да се вижда какво пръвят като спрат нарушител на пътя и ще даде по-добър ефект...

Тази мярка (лежащите полицаи) е доказала своята ефективност! Няма как да не се съобразиш с нея! А и тези полицаи не вземат рушвети!

Легнали полицаи със съответната предупредителна маркировка и всичко ще е ок.

демек завоя е убиец, боклука стависки - ангел.

не завоя е убиец а ставийски - комунистическото чедо.....нима всеки който мине от там убива....тва са глупости....

Да си имат заснети катастрофите ли? Щото не вярвам,че някой пиян с бърза кола ще се съобрази с камерите!

А на самия Стависки кога ще му сложат белезниците?????????

през 100 метра легнали полицай и готово.по -ефикасно ще е....има токива през които спокоино можеш да минеш с 60-70 километра.....

е й какво като сложат камери....да си гледат филмчетата по интернет после ли?!?