Учен: Ебола е тръгнала от прилепи, които местните ядат

Източник на болестта Ебола са големите прилепи, които се ядат в някои отдалечени африкански села.

Обратно в новината

Коментари - Учен: Ебола е тръгнала от прилепи, които местните ядат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Източник на ебола са американските военни лаборатории. Ако има още някой неразбрал де.

Мдаа, и как се оказа, че американците имат експериментално лекарство тъкмо в момента?... Чудна работа!...

Прилепите са носители на много опасни за човека зарази. И от баба си и от дядо си съм го чувал. Това се знае не само от професионалистите, но и от народа. Като деца ловихме прилепи в пещери около града, давахме и на котките. Но родителите ни приложиха физическо въздействие и ни отказаха от опасната игра.

В книгата на Левит пише какво се яде и какво не се яде.

До средата на миналия век всички черни негри имаха едно нарицателно - диваци и канибали.

вируса на ебола е открит в минна галеря при добиване на въглишта в африка ,попадат на кухина която е садъжрала атмосфера отпреди шест00 миллиона години

Това си е позитивна новина направо. Тая Ебола, ако вземе да затрие 90% от населението на Африка, и половината от останалия свят нещата ще се оправят от самосебе си. Природата си знае работата

М-да... разбира се стига ти да не фигурираш в затритите 90 процента...

И какво му е лошото, ако си прочел книгата на д-р Ибън Алегзандър, "Свидетелство за Рая" /от умрял, писмо/, тогава не ще се страхуваш, че не си попаднал сред онези 50 милиона, дето ще трябва се справят с поразиите, които сега нанасяме на Земята.

Тук, ти улучи "ДЕСЯТКАТА" на таргетта. Ако едно време, преди 20 години си задавах такъв въпрос "КАК?", не знаех какво ще се случи с България и Африка. "Мътилката" в процесът на "РЕСТРИКЦИЯ" на земното население, вече се избистря и става видимо и за духовно слепите.

Luna0102

За голяма част от бялото население и ти ще влезеш в категорията на африканец, нищо че си бял.

Я всички с лекари да си обират крушите от Африка, за да не намажат скарите. Идват тука и под предлог, че лекуват само болести внасят.

Е стига де дир, преди 2 месеца беше тази "новина"!!!

Постът ми го "отрязахте", но той вече е Акаша. А това означава, че мултиплицирането му вече е ход, който не можете да контролирате.

никъде не пише как се разпространява, някой прочете ли?

пот, кръв, лимфа, слюнка, урина, семенна течност, фекалии, клетки на епидермиса и тогава дори докосването до кожата може да причини заразяване. Дори и при излекуване спермата продължава да е вирусоосител още поне два месеца...

За спермата кефиш брат,2 месеца къдеее?????Във вагинките ли е активна 2 месеца??

Предава се даже и по интернет! Ебола-та освен всичко друго е и компютърен вирус страхливци!

НАЧАЛОТО НА ВСИЧКО Е ЧЕРНОБИЛ. ВСЪЩНОСТ, ПРЕДИ ТОВА - "ВЕЛИКИЯТ ОКТОМВРИ".

Луда крава, птичи грип, свински грип,ебола, див петел, бясна кокошка, мръсна котка. Айде на противоотровите! Айде, че не останаха! Вземайте сега, защото другите партиди ще са на по-високи цени. Ха-ха, някои са наистина големи глупаци за да вярват на прости ПР и маркетингови трикове. Най-лесно е да кажеш, че и тая болест е от Африканските племена. Който не вярва да иде и да провери.

и СПИН-а дойде от Африка и зелените маймуни! Едно от малкото хубави неща да сме бедни, е че държавата ни не е привлекателна за чернокожите мързеливци!

така е. СПИН дойде също от Африка. НО, с любезното съдействие на Бели хора в Бели престилки, ваксиниращи африканци против нещо. В тази ваксина добавиха някакви антитела от бъбреци на маймуни и ето на- СПИН беше готов. Нормално е местните да се отнасят с враждебност към тези "лекари".

а на теб умнико ти препоръчвам да отидеш на екскурзиика до западна африка. еи така да докажеш на място колко си прав.

нямат какво да ядът а африка ще утрои населението си през следващите 25 години. те вече изядоха почти всички горили, които имат 99% от човешкото д.н.к. сигурен съм, че и канибализма е широко разпространен, защото като няма горили месото е същото. бил съм в африка и знам, че за всяка успешна история има 10 провала, но на нас ни се сервират само хубавите защото политиците не искат хората да знаят, че най голямата заплаха за европа е емиграцията от африка а след това от азия. затова направо ми се гади като видя хора да събират пари за африка. африка най богатия континент на полезни изкопаеми и плодородни земи, но беден на човешки материал. разбира се, африканците трябва да благодарят за положението си в момента на америка която под прикритието зад човешки права им даде независимост с която месните незанаят какво да правят.

ПОДОБНО Е ПОЛОЖЕНИЕТО В РУСИЯ. ТОЯ ПРОФЕСОР МНОГО ДОБРЕ ГО ЗНАЕ.

както и африка така и русия не можеш да ги покажеш на картата, но пък си експерт на глупавите коментари.

С ТОЗИ КОМЕНТАР СИ ГОТОВ АГИТАТОР В СЕЛОТО НА МАЛОУМНИЦИТЕ. ИЛИ ПЪК СИ МНОГО ХИТЪР. АФРИКА Е ЕДНА ОТ ЛЮЛКИТЕ НА ЧОВЕШКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ И САМО КРЕТЕН КАТО ТЕБ МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛЯВА ДА ПИШЕ ТАКИВА НЕВЕЖИ ПРОСТОТИИ ПО АДРЕС НА ХОРА, КОИТО НИКОГА НЕ Е СРЕЩАЛ, ВИЖДАЛ ИЛИ С КОИТО ДИРЕКТНО ДА Е РАЗГОВАРЯЛ. ДОКАТО СИ СКАЧАЛ С БАБА ТИ ПО КЛОНИТЕ, ТАМ СА ПИСАЛИ СТИХОВЕ И СА СЕ РАДВАЛИ НА СЪЗДАДЕНОТО ОТ ТЯХ ДЪРЖАВНО УПРАВЛЕНИЕ. МАЛОУМНИЦИ КАТО ТЕБ ПОДЧИНИХА ЦЯЛА АФРИКА НА НЕВЕЖЕСТВОТО И АЛЧНОСТТА СИ И ЕКСПЕРИМЕНТИРАТ ВЪРХУ МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ ВСЯКАКВИ БАКТЕРИАЛНИ И ПСИХОТРОННИ ОРЪЖИЯ. ПРОКЛЕТ ДА Е ВСЕКИ, КОЙТО СЕ МИСЛИ, ЧЕ Е ПО-ЦЕНЕН НА ТОЗИ СВЯТ ОТ СЕБЕПОДОБНИТЕ СИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Всички болести са от лабораториите на фармацефтичните компании...., това са глупости, че са от прилепи, маймуни, антилопи, дрън, дрън.

Мдааа и когато в Европа е върлувала чумата, проказата, тифът, шарката е имало лаборатории на Инквизицията, която ги е пускала за да се страхуват хората от Бог.

Човече винаги са произвеждали вируси, даже и в средновековието.

Бъзикайте се вие.. В този глобален свят ебола може да прескочи до Европа за 1 ден и докато се усетим, 90% от хилещите се ще се озъбят. Въобще не обсъждам какъв ужас е тази болест за държави, в които аспирина се има за висшо достижение на медицината.

По-зле е от спин... а за спин още лекарство няма и... имаш или нямаш аспирин все тая... А ако ебола попадне в претъпкан милионен град... не ми се мисли...

Попадне ли в голям град, докато се усетим ще е късно! За седмица, преди още да има симптоми, всички ще са вирусоносители. Започнат ли симптомите, даже няма да има кой да погребва мъртвите.

То и СПИН пак от африка дойде. Уж от маймуни - употребени незнайно как...

НАЧАЛОТО НА ВСИЧКО Е ЧЕРНОБИЛ. ВСЪЩНОСТ, ПРЕДИ ТОВА - "ВЕЛИКИЯТ ОКТОМВРИ".

Има и едно друго начало, м. август 1891 година, когато е поставено началото на "Световният еврейски конгрес" в Базел-Швейцария, приключил с РЕШЕНИЯ в 24 области. Нещата които днес, сега стават, са плод на реализиране на тези решения. Разясняването на тези 24 "протокола", е най-вероятната причина за смъртта на Никола Николов. А JFK бе убит, защото им се противопостави през 1962 година (22 ноември 1963 г.).

За последните сто години интензитета на магнитното поле се е сринал с пет процента... В последните години този процес се ускорява все по-осезаемо... По-нисък интензитет означава повече радиация, а радиацият за вирусите е като анаболни стероиди за културистите. Вирусите мутират ускорено и стават всепо-гъвкави в адаптационните си механизми за поразяване... Тези вирусни епидемии са все още само върха на айсберга, който ни очаква ако магнитното поле продължи да спада и радиацията да се увеличава...

Май-май множко жълта преса си чел... То като гледам и тука драскачите какви са компетенти, не се учудвам и на коментарите...

BЪPKOЛAKЪT

Ако НАСА считаш за жълта преса... никой не може да ти помогне да придобиеш някоя и друга гънка в мозъка...

Глупости- и децата знаят,че тръгна от онзи мармот,който не си мие лапите,преди да завие шоколада. Природата да е създала хеморагичен вирус,предаващ се по въздушно-капков път? По-скоро бих повярвал в Дядо Коледа. Изродите просто взимат грипния вирус поради прекрасната му способност да се пренася по споменатия начин и го рекомбинират с хеморагичен за по-висока смъртност. Няма нужда да се открива колелото всеки път,нали така?

Точно от прилепите е ......как не се сетихме до сега:( Не знам дали някой вярва на тези информации!?Всичко са лабораторно(изкуствено създадени зарази) и съвсем умишлени пуснати в по бедни райони.............пишете може и да ви вярва някой!!!

ДА използват напалм. Трайно и ефективно средство.

Мдам.. НАтриев ПАЛМитат - с бензинец образува много хубава, гъста каша... АКо има и алуминиева пудра в нея - температурата на горене достига до 3000'С... Ама те, африканските печки, са свикнали на жега...

Ужас!И такива изроди идват у нас за убежище,а от ЕС ги насърчават да идват и остават в България,но не и при тях.А като се замислим,че и китайците ядат хлебарки,скакалци и други гадости и са се настанили в целия свят.

Дали не е и КОЛКО е опасно , те го трият, и ни обясняват че името му е "Неприемливо" ? Ми яжте си го, дъфчайте го, направо си го гълтайте, така де !

Трябва да ни е страх?

Страшно си е. Само не ми се връзва как при 90 процента смъртност има 1300 починали от 2700 заразени, но нека оставим този казус на математиците от Дира.

1300починали от 2700 заразени. 1300 поичнали ЗАСЕГА. Освен това в статистиките са само тези , за които е потвърдено , че са починали. Ако болният е в отдалечено село как да се знае какво става с него?

работата е там, че май има лавина от заразени напоследък, а е възможно все пак лекарите да постигат някакви успехи при лечението. Аз за ебола и мотаба съм чувала много отдавна и знам, че и двете са доста смъртоносни.

колкото да ти боднат ваксината! Не повече! Или поне да нямаш нищо против правителството да закупи ваксини за няколко стотици милиона народна пара...

Кажете ваксините на какви цени са. И от кой фармаконцерн трябва да се купуват.Така ще ни се изясни картинката. Оставете ги тия приказки за прилепи, маймуни и т.н. за лека нощ.

привижда заговор на компании или на ЦРУ. А това е единствено и само с цел да се пишат гадости по форумите. Трябва да си много извратен да мислиш, че някой би вложил средства и ресурс да изтребва африкански племена.

А ти трябва да си доста глупав(а) да смяташ, не само че не се случва, а че е и невъзможно...

И теб бавно те убиват с отровни ГМО храни (също са създадени от компании), с лекарства ( уж създадени за лекуване) и ти като последен глупак с промит мозък продължаваш да твърдиш, че това са конспирации. Айде събуди се!

Най-вероятно е тръгнала от някоя лаборатория в някой американски институт,който работи за фармацевтична компания,която случайно има лекарство! Тия номера не минават вече с прилепите,кравите, пилетата и.т.н.

После американците, маскирани на снимачен екип, са заразили нещастните прилепчета. После са изкопали големи дупки и се самоубили. После скочили в дупките. После се самозаровили и прикрили следите. Всеки път така правят!

аиде вече достигнахме нивото на онези от африканските племена. и те вярват че лекарите ги заразяват умишленно и ги гонят. преди няколко дни пък бяха нападнали някакъв център за болни и почнали да изнасят каквото намерят включително и завивките на болните.

Прилепи, лисици, маймуни... сигурно от тях е тръгнала, ако това са прякорите на работещите в ЦРУ...

Кучи грип, пичи грип, куш гриби...

Интересно: 'Семьонов изтъква и крайно отрицателното отношение на африканците, живеещи в пустошта и горите, към лекарите, които идват, за да помогнат на пострадалите от епидемията страни. Мнозинството от местните ги считат не за лечители, а за съучастници на болестта.'

Това не е особено изненадващо, местните племена се отнасят с недоверие и дори враждебност към всеки, който не е от тяхното племе. Отделно че смятат че болестите се причиняват от магии и зли духове, и ги лекуват чрез племенни магьосници. Нищо чудно да смятат, че Ебола е зла магия, направена от чужденците.

не са по-различни от " цивилизованите " колкото и в Европа се отнасят с подозрение и недоверие към чужденците, толкова и в Африка са подозрителни към " другите "

Чукат маймуни, ядат прилепи ... а после реват че са болни от СПИН и ЕБОЛА....

там ги наричат,,пещерни пилета,,и в фраи чикен им казват така

Вярно ли преди няколко дни пристигнал кораб с африканци във Варна???

Ама не кораб, а яхта. И не е пристигнал, а граничните са го заловили. И не са африканци, ами сирийци. Продължавай да трепериш от страх и незнание.

"отдалечени села", "реликтови племена", яли прилепи и маймуни. А к'во са търсели там "цивилизованите", след като местните са ги посрещали според новината неприязнено ?! Живеещият сред/със(!) маймуни може би има антитела към специфичните зарази, за разлика от европееца, а после се чудим на пандемиите !

И РУСНАЦИТЕ ЩЕ ПОЧНАТ ДА ЯДАТ ПРИЛЕПИ, ХАХАХА

а ти ще ядеш от моя

ОТ ТВОЯ ЩЕ ЯДЕ ПУТ.КИН, ХАХАХА

ДИР-а, това го даваха по телевизията още преди месец.. Много ви е бавна информацията.

Най страшното е, че никой не взима проблема достатъчно сериозно..А това е чума съвременна и лек няма....Трябва спешно да се огради границата с турция и да се засили митническия контрол. Това не е въпрос н аполитика, а на оцеляване....

точно това забелязвам - вирусът се разпространява с много голяма скорост и е доста показателно, че вече двама медици и мисионери се разболяха. Това стигне ли Европа ще е мор...