17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази държава е тотален провал от където и да я погледнеш.

Тия тъпаци не разбраха ли най после че нямат нищо общо с древна Македония и само географски са на тая територия ама нека си сърбат попарата която сами си дробят-ще им дойде акъла един ден ама късносъщизли българи са е и кибритлии на всичко отгоре

Тях поне ги питат.Нас никой за нищо не ни попита.Ние станахме окупирана територия в интерес на американските монополи,а ЕС не е съюз на равноправни. Браво макета,не влизайте в мрежите на фащ.Това-демокрация и бля,бля са прикритие за техни интереси.

оправдание на нашите политици мооже да се каже, че през последните 10-тина години времената се попромениха. Сега явно има нужда от някаква фасада. Накрая резултатът е същият. Но се чудя на едно нещо - защо са им на САЩ "съюзници", които при първа възможност ще обърнат оръжието срещу тях? Защото би трябвало да са наясно, че политиците не са в армиите.

Овцата някой пита ли е къде иска да пасе-млък такива сте измекяри.

Де гиди тънка пушка Манлихера да заигра.....От заглавието- в коя държава става референдума? Защо пишете Македония? Де гиди евро......

Заев от днес е политически труп. Финита ла комедия или "Господин за един ден" в македонски вариант. Натовското мекере получи звучна плесница от народа. Македонските ни братя се оказаха костелив орех. Язък за гизметата на Меркел до Скопие и на Никола Димитров до Вашингтон за среща с одиозния Марк Помпео. Ние сме по-лесни - трима американски сенатори и клякаме веднага, няма Южен поток, има Турски поток, както заповядате, г-да началници. Жалка история...

Жалък си ти! Гнусна подлога! Копейкаджия смотан!

Ако се бяха хванали на акъла им, както е при телефонните измамници щеше да стане следното: 1.Хашим Тачи щеше да ги приобщи към Косово- със подкрепата на столтенберг,меркел и останалите. 2.След това тези наши съседи щяха да ни бъзгат,че сме братя и да понахлуят и у нас- по братски. От юг- другите комшии. 3.Останалото е исторически ачик ачик. Заради това да не се забравят Гоце,Гьорче,Даме, Яне и всички останали българи оставили костите си по македонските чукари в името на България! И да се четат Хайдушките копнения на Яворов. Те все още са реалност!

Хе, хе ! Независимо колко са участвали в референдума и че той е невалиден , тук ще се използват резултатите от него ! А те са, че по-голямата част от гласувалите са казали "да". Заев няма да подаде оставка, а парламента им ще гласува за промяна на името и започването на разговори за членство в ЕС и НАТО ! Едно нещо трябва да им стане ясно на македонците : когато става въпрос за НАТО и ЕС лабаво нема, а конституцията им не важи !

Прави са ..не искат да бъдат под джендарски ботуш

Македонците излязоха по умни от българите хахаха

С РУСКА ТЕХНОЛОГИЯ.

Защо ли се занимаваме с макетата като винаги ни прекарват? Оставете Путин да ги пази от албанците...

Македонци юнаци :)))

Македонци глупаци по-скоро

като албанците станат мнозинство - да благодарят пак на крушовица и генерал кремфирш, и разбира се на бкп-то и умствено болните паразити на Бузлуджа

да благодарят на рассията :)))

Сега вече има залагания - ще имали Майдан в Скопие . Дедо Сорос вече е пратил бойци със снайпери .

Аз лично се радвам че не влезнаха, Македония не е военна сила за Нато и не е икономически силна за ЕС. Щяха да се окажат още една тежест на нас и на европейските държави финансово и много македонски прошляци и шиптъри щяха да наводнят Европа.

А България да не би да е военна сила, с половин хеликоптер и две гуми от самолет в действие, и повечко от газка - готови за търкаляне по баира надолу? Стратегията на нато е да подчини територии. Като онази, с името България, например. Където има държава, при нужда може да се разбие и даде на мафията, за да вървят полулегалните или чисто тайни далаверки на военните.

Кой е този НАТО, който искал да получи територия?

македонците ще си останат кенефът на балканите! редно е да спрат да им дават български паспорти и да си седят в албанизираната територия.

За ке. ефа на Балканите, съжалявам. Увековечено е от чешки художник и това е България.

в Дир-а днес на смяна като модератори са много корави копелета. трият здраво и при най-малко съмнение, че някой не е съвсем атлантик. Това няма да помогне, нали го осъзнавате? Лека.

Не не искат да станат просяци като нас .

Пълни смотаняци! И какво точно празнуват в момента,може би светлото си бъдеще извън ЕС с преобладаващо албанско население?

Албанците да не избягат към Европа? Да бе...

Прдсрочни парламентарни избори, мнозинство за албанците, албански премиер и правителство, след това и президент. Звездата на Вергина се заменя с двуглавия орел и това е краят на Македония.

Тия пламнаха.

Голяма бъркотия на Балканите. Мешаница. Караница. Гърци и македонци подписаха на Преспанското езеро в село Псарадес уж гръцко , а всички в него говорят български защото да началото на 19 век е било чисто българско и се е казвало Нивици. Гърците не са хубави хора, има Македония толкова години, има Гърция, какво делите, станалото станало. Жалко за Македония, дали с пари, дали с хитрости работата на македонците се запича. Очевадно е, че Македония е в ЕС. Жалко за управниците на ЕС дето не удариха шамар на Гърция да си затваря устата. Губи ЕС. Няма сила. Гърция си играе с тях и се правят на тарикати.

Следва продължение ... 1.Парламентарна криза 2.Девалвация на динара 3.инфлация 5000% 4.Спиране на заемите от МВФ 5.Албански бунтове 6.всенародно недоволство 7.Емиграция в ЕС 8.Повишаване цената на енергоносителите 9.Тотално обезверяване на населението 10.Хуманитарна криза 11.Хуманитарна помощ от ЕС и САЩ 12.Безработица 80% 13.Издигане на демократични лидери, които са убедени в Евроатлантическите ценности 14.Коалиционно правителство с програма за смяна на името и ченство в ЕД и НАТО ...

Пътят е труден ,НО - славен!

така планират на Ленгли. Какво ще стане, ще видим. Играчите вече са повече от един. А тези от Ленгли са се омързеливили и постепенно изпадат в слабата позиция.

Какво бойкотират точно, само не можах да разбера? Питат ги едно към едно вие за ЕС и НАТО ли сте или не? Като са против, да гласуват, против, какво бойкотират? Или бойкотират, защото да ЗА, но не искат да си сменят името на измислената държава? Ами да, ама явно не са разбрали, че такава аванта няма кой да им пусне. Завалийте, личи си, че са си наши хора, сакат и те чистата аванта...

Доста сте се пообъркали! Там вече влиза китаеца! При него няма шиптари,шменди капели и ала бала. Досега внасяхме от пуста опустела Македония разни зеленчуци,щото ние не можем да ги правим / ще се затрие контрабандата/, а съвсем скоро ще ходим да видим / ако ни пуснат/ как от нищо става нещо. Китаеца не пуска аванта- или правиш бизнес по правилата или четят по пресата как показно си гушнал босилека.Може и да се смеете, но шиптарите ке бегат. При цин пин мин няма лабаво!!!

Мамkа им! ..От четите им по трима, май са оцелели само ,,третите,,?!

О, това е доста грубо! ...Няма да го гласуваме.

И какво стана със "Западните балкани" сега? Ще строят комунизма май.

И май се ,,охълцаха,,?

Сега западните келеши ша ревнат, че Вова е провалил референдума. Той - президент на Кочината избра, че един референдум ли?

Тиква и кво сега стана с великата ти мисия ''Западните балкани'. Все такива са тиквените ти работи - тиква вувузела

Шут в г.ъза на незабавното НАТО и далечната неопределена перспектива за ЕС. Ето колко мъдро постъпиха нашите управници, като не ни запитаха нас дали искаме тези "членства". Вярно, че тогава времената бяха други, а сега е доста по-ясно кое накъде е.

Пак Македонците излязоха по-умни от нас.

Що не ги питаш тях? Идват в София и се редят на опашки за бугарски пасош.

Е, па българите одят на пазар в Турция.

Ма ти верно ли наричаш македонците "по-умни от нас"? Стой та гледай какво ги очаква сега с албанци и гърци.

Визи за вас за Гърция и България македонски селяндури.

а? Ужасен ужас!! Вече официално някои заявяват, че не желаят да бъдат в лелеяният "западен клуб". Както вие обичахте да казвате: Свиквайте!

Не съдете македонците и не им се присмивайте за решенията им като хора /не пиша "народ"/ Имам една молба към десните, либералите и тия тето са зинали по Европа.... Айде да оставим македонците - ама нас като хора, като човеци някой пита ли ни на референдум. Искаме ли да влизаме в НАТО /2004-та/ и в ЕС /2007-а/????? Питали ни ни някой? Е те за това непитане, те тоя "някой" ще плаща. И така ще плаща, че Народния съд от 1946-та ще му се стори като самодейно представление на "Многострадална Геновева".

И да беше питал то резултата щеше да е същият та по-добре , че и за това паре народни не са арчени .

Завиждам Ви на убедеността в изказаното. То може да бъде плод на две неща.... 1. Или сте много информиран, начетен и интелигентен и работите в МВР /което изключва предните три качества/, или работите в МвВР... 2. Или сте малоумен, което Ви вписва автоматично в работещите в МВР.

Буеното е явно от КГБ(ГРУ) личи си по отсъстващия интелект и неприкритата злоба. Хубавото е, че дните ви са преброени.

Питаха те на няколко поредни избора и ти избира партии, които са за Европа и НАТО. Не помниш ли?

Предателите са навсякъде. Платени мекерета от фондации на говедата.

Пита се пич на РЕФЕРЕНДУМ... Аре не извъртай по килифарски.

Неоспоримо доказателство, че са Българи македонците

Още едно доказателство,

Още едно доказателство,

Още едно доказателство,

Тия па ква история са "градили" та ще "градят" бъдеще ? Да ги зимат албанците та поне пътищата им да оправят .

В един момент бат Бою говореше само за Западните Балкани и изключително светлото евроатлантическо бъдеще пред тях. Беше забравил думата България. Темата на европредседателството - Западните Балкани. Естествено че не България. Нас кучетата ни яли. Важното е Западните Балкани да цъфтят и връзват под мъдрата мисъл на Меркел и бащиното крило на НАТО. А сега се оказва, че всичките напъни на бат Бою са били на вятъра. Мисля си че такъв звучен провал няма да му се размине току така. Ще има някакви невидими за нас санкции от един дърт и богат бивш унгарец в Щатите. Сеира предстои.

Аааа , Боце отдавна стои над тия неща като как живеят хората в България . Докато беше ЕС преЦедател оправяше Западните Балкани и Европата , ся оправя световния мир в ООНето и после май до Сатурн щел да отскочи та да прегледа оная му луна с моретата от метан та едно хъбче , космическо такова , да спретне .

Значи остават БЮРМ, и май изпускат влака. Гърция печели както винаги напоследък. Не ги признаха и тваси е. Нашите политици да ае учат от гърците...

Ако Македония не влезе в ЕС, тя ще навлезе в период на безвремие. Ръст на доходите няма да има. няма да има растеж. Русия няма какво да предложи в икономически план. Сърбия е в същата ситуация. Ние сме в ЕС, но сме пленена от Русия страна т.е и ние ще сме в пакет с най бедните на Европа.

Абе смешник, досега Македония не е нито в ес, нито в колониалния съюз и ПЕНСИИТЕ ИМ СА ПО- ГОЛЕМИ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ.

30% безработица, 45% младежка безработица. За разлика от България техните комунисти не окрадоха пенсионния фонд.

Безродници сте, а и гадни лъжци !!!!!

30% безработица? Явно печатат пари гадовете, щом и пенсии и заплати са ПО- ВИСОКИ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ...

Така беше нормално да завърши-не им харесва да са американо фили като нас.

Кофти работа! Можеше и те да апнат дръвцето , а нас да ни позаборавят. Не успяхме да се преборим за Западните Балкани.

Сега ще дойде лично Александър Македонски , за да поздрави древните македонци !!!! Да трепери Персия , защото древните македонци не желаят на Запад, те си искат "исконните " македонски земи до Инд и Ганг :((( Загубена работа !!! Сега всичко в Македония ще цъфне, ще върже, даже на гордиев възел ще се завърже !!! :((( Но Ал Македон ще го разсече с един удар :(((

Не ги мисли. От утре - 14% по- скъп газ, да ти дойде акъла.

От Русия с любов

Не те ли е гнус от себе си ???? Да пишеш в български форум, а да мразиш България ??? За пари и майка си ще продадете , путлеристи !!!

Като няма аргументи, почват простотиите с лични нападки. ГЛЕДАЙ СЕБЕ СИ, КРЕТЕН!!!!!

Върви в Русия, не си измъчвай тялото в ЕС!

РУСИЯ ПАК ПРАВИ ПОЛИТИКА ЗА СМЕТКА НА БЪЛГАРИЯ 20 юли 2018 Гръцки бизнесмен с руски корени ”спонсорирал” протестите в Македония От разследването става ясно, че "Савидис е дал поне 300 000 долари на македонски политици, членове на радикални националистически организации, включително и на членовете на фен клуба на Вардар - „Комити", цитира БГНЕС. Средствата са били раздавани на "противниците на Договора между Македония и Гърция" за разрешаване на спора за името на Република Македония.

говедата колко дадоха?

Дадоха на майка ти миризливата Вуна.

Защо за сметка на БГ Сега пак Путин е виновен според теб

Македония гласува по съвест А в БГ само Ага Боико гласува а народа спи В Македония купуват бензин от нефтохим Бургас и е с 30 процента по евтин от тук Техните съседи от БГ ходят и от там го купуват А тези тук го купувате от Ага борисоФ и Аише Нинова

В Македония има рафинерия Лукойл в Куманово. До магистралата е, ако си забелязал.

Да но е на лукоил и нямат евтин морски път и пак цената е много надолу надолу

Едно от последствията сега ще бъде увеличаване на молбите за българско гражданство от което пък България няма никаква полза защото макетата остават да живеят в Македония или отиват с БГ паспорта да работят в Зап.Европа. На нас ни трябват хора с български корени които да останат да живеят в България.

То хубаво, че Ви трябват, ама направихте всичко възможно никой да не остане.

Вие явно сте англичанин владеещ перфектен български? В противен случай, моля да ползвате - "Ние". А във всеки случай си епм.

сега като я делиме с Шиптарите на Елините ще даваме ли нещо ?

Зайо лъжеше народа, че ще ги приемат бързо в ЕС. Но това няма да стане поне още 20-30 г., ако въобще стане.Хората разбраха това, няма да се откажат от името си, само и само страната им да стане натовска територия, с бази насочени на изток.

Не помня да е обещавал бързо приемане. Може да обещал само на теб на ушенце.

Кочо ли си, коч ли си, но не се излагай.Самият въпрос на референдума е " Искате ли Македония да влезе в ЕС и НАТО".По - голяма лъжа и манипулация не може да има.

Когато третополови утрепки дават оценка на стоиносни хора ,ми идва да кажа една българска ..........

За начало научи езика, малкия.

Българският малко те зори. Пробвай на руски.

Николай Малинов БСП 4 юни 2014 "ЕС е икономически и несъстоял се политически съюз. Cъдбата ни е неизбежно свързана с нашия цивилизационен брат - Русия, само заедно ние сме наистина силни и истински щастливи"

Да,но синът на Нинова и доведеният син на президента Радев избраха САЩ.Защо ли?

Щото в Русия не ги пускат. Пробвай да идеш в Русия.

Някой си Малинов може и да си мечтае за Русия,но явно българите са на друго мнение,защото масово се изнизват в друга посока.