Планът за косвените данъци се изпълнява на 45 на сто

Правителството одобри информация от министъра на финансите Симеон Дянков за изпълнението на републиканския бюджет за първото полугодие на 2011 г., съобщиха от пресслужбата на МС.

Обратно в новината

Коментари - Планът за косвените данъци се изпълнява на 45 на сто | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дянкооов, още не ми се е напълнил хладилника, както ти разправяше преди една година. Няколко пъти излизаме от кризата и все по-зле ставаме.

Когато безработицата расте, когато намалява потреблението естествено косвените данъци намаляват, плащаме ги ние потребителите, а колкото по-малко получаваш толкова по-малко харчиш и от там в хазната влизат по-малко приходи. Така е , а уж излизаме от кризата, от кризата ще излезем , когато потреблението порасне и задвижи производството и изцяло икономиката.

"Правилното неизпълнение" на "Програмата Ран и Ът", води до съхраняване ЖИВОТА на българският народ. С 10 години, сроковете в горепосочената програма са компрометирани, а в следващата година се СВЪРШВА СВЕТЪТ НА ПАРИТЕ и календарът на маите. Боже, пази България.

Вярно бе Дянков не разбираме защо още държиш този некадърник от НАП. Тихичко се скатава и нищо не прави освен да си урежда Доганчо и неговите фирми.Нали е негов човек и там се нагласи от квотата на ДПС.Изхвърлете го този нагаждач и мързеливец.Работа за пет лева не може да свърши , но даламерките си ги върти по цял ден !

Колко са приходите от старците и майките с деца. Ало, младите, закъде сте се запътили, я стойте тука, какво сте се разпътували насам-натам.

стига с това "НА" процента.... кой ще учи децата на правоговор, когато от министър до чистачка всички говорят неправилно!!!!!

Сменете некадърниците като Красимир Стефанов на НАП например .Тоя е пълен алкохолик !

В уредените държави сменят некадърниците.Тука ги издигаме до телевизионни водещи,защото в приказването са по-добри, отколкото по длъжността си.

Б.Б.: "Сиреч - има неизпълнение, но сме по-добре." ;) :))

Може и да има неизпълнение, но това е добро, правилно неизпълнение!

Поредната лъжа. Сложи му още 10% отгоре и ще лъсне работата.

С тези сметки правителството заявява: Вече живеем по-добре. А електоратът отговаря: Радваме се за правителството.

Дянков скоро ще стане и 15% от гол цървул какво може да се сбере ? вместо да се помогне на малкия и средния бизнес който пред фалит - Дянков тръгнал да затяга събираемост . просто смешен . да видим до година какъв процент ще има . просто смешен . Дянков мини из махалите попитай хората , попитай производители , попитай търговци - те ще ти кажат за процент .

А се засрамете,па малко морал в поведението е нужен.Ние всеки следващ ден ставаме от зле по зле,а те все изпълняват и преизпълняват.Не се ли нагушихте дано ви приседне.

кое става по-зле с всеки изминал ден че не разбрах?

Браво бе, не разбрал...?! Само се огледай и ще проумееш. И ако ти си добре, явно си доста приближен до управляващите. Всички останали живеят все по-зле, защото бизнесът е на последни издихания, безработицата - расте, цените - не спират и те да растат, но доходите - не. Разбра ли??

5+5= 10% бюджетен дефицит в края на годината

Не изпълнението на приходите за полугодието е 45%, а за годината.

ами в края на годината...

Е как да разчетем тази информация? Това което ни се казва е хубаво за правителството или е хубаво за нас? На някой от нас стана ли му по-пълно джобчето или само на тях им се напълниха писанията със слова омайни?

тази информация е за специалисти които нямат нужда от обяснения. Тази новина е пусната за такива форумни философи да въртят трафик и рекламки на дира :)

А ти какво си? Нещо по средата между форумен философ и специалист, което също прави трафик и рекламки ли? По - разбираеми са онези хора, които нито са мъже нито са жени, но полуфилосов?????

Гордееш се, че четеш без да разбираш написаното ли?! Много сложно - някой направил сметка, че до края на юни ще вземе "ени" пари, пък не ги взел, ама имал харчове. Мноо сложно.

Това, което ни се казва не е хубаво нито за правителството, нито за нас. Колкото и да е чудно не е добро и за "смукачите" и комисионерите около властимащите. Е, ако се стигне до заеми... ще има стане хубаво на една шепа хора.

Звучи предизборно - плана се изпълнява 45 на сто?! Средата на годината сме и по мои разбирания плана трябва да е изпълнен 50%. И тогава може да се каже, че чашата /бюджета/ е наполовина пълна. Сега трябва би трябвало да се напише "Плана за приходите с неизпълнение 5 на сто" Аман от комунизъм!!!!!!

Какво общо има комунизма с глупостта която си написал??? За собствената си простотия обвинявай само себе си или родителите си, комунизма не е виновен.

Извинете, не разбирам, кое е простотия и кое глупост? Употребата на - "комунизъм" ли? Не е ли по-добре употребата на комунизъм да се състои тук, отколкото в управлението на страната?

Като чете човек направо да повярва че живеем "много" добре..а като се огледа вижда че освен да обедняваме и да се разболяваме нищо друго не става..

БОГ да пази правителството на Република България, сформирано от Бойко Борисов.

Не се ли умори, кажи...? Не се ли умори - едно и също, едно и също... За глупостта няма ли почивен ден?!

ПЕРЕВЕРЗИИТЕ НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО СА БЕЗГРАНИЧИНИ. Не сме късопаметни и не сме забравили , че тази година трябваше ЗДРАВНОТО И ПЕНСИОННО ИСИГУРЯВАНЕ ДА БЪДЕ ИЗВАДЕНО ОТ КОНСОЛИДИРАНИЯ БЮДЖЕТ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО !!!!!!! Нищо подобно не се е случило !!! Парите ни за здраве и пенсии отиват не по направление и служат като патерица на бюджета на най големия длъжник на НЗОК и НОИ -правителството на Борисов !!!! ДОКОГА ПАРИТЕ НИ ЗА ЗДРАВЕ И ПЕНСИИ ЩЕ СЕ УПОТРЕБЯВАТ ЗА ПЛАЩАНЕ НА ЗАПЛАТИ НА ДЪРЖАВНИ ЧИНОВНИЦИ ???? КОГА ОТ ЗАПЛАТИТЕ НА СЪЩИТЕ ТЕЗИ ДЪРЖАНИ ЧИНОВНИЦИ ЩЕ ЗАПОЧНЕ ОТЧИСЛЯВАНЕ НА ЗДРАВНИ И ПЕНСИОННИ ВНОСКИ ??? ЗАЩО САМО НИЕ ИЗРЯДНИТЕ ПЛАТЦИ ЩЕ ПОДДЪРЖАМЕ ЗДРАВНАТА И ПЕНСИОННА СИСТЕМА???? Защо тези комунистически профсъюзи с някакви останали от прехода динозаври, които участват в ръководството на НОИ и НЗОК и да се правят на силно задрямали на тези беззакония и безобразия ??? ЗАЩО ??

На мен пък ми е интересно да разбера защо една дейност в държавно учреждение се върши от поне 4 служителя? Толкова ли е сложно да се оптимизират нещата? Или това е така за да не излязат още няколко хиляди на борсата на труда?

Когато на мен, като държавен служител ми отпаднат ограниченията за странична работа, тогава ще си плащам и здравното и пенсионното и не мислете, че заплатите на нас редовите държавни служители са високи...

А ЗАЩО МИСЛИШ, ЧЕ НАШИТЕ ЗАПЛАТИ СА ПО ВИСОКИ ОТ ВАШИТЕ. Не сме ли всички ние равни пред закона ??? Защо аз да плащам здравно и пенсионно осигуряване , а вие да не плащате вашите дължими вноски. ПРОБЛЕМА Е, ЧЕ ПАК НИЕ РАБОТЕЩИТЕ ПЛАЩАМЕ ВАШИТЕ ВНОСКИ , НО ЧРЕЗ БЮДЖЕТА НА ДЪРЖАВАТА!!!!! Защо аз трябва да плащам твоята вноска , а ти да се ползваш от облагите на здравната и пенсионната система. Нима това е нормално - един да плаща а друг да потребява ???? ТРАГЕДИЯТА Е ТАЗИ, ЧЕ ВАШИЯТ ДЯНКОВ НЕ ПРИВЕЖДА НА НОИ И НЗОК ПРЕДВИДЕНИТЕ ЗА ВАС ЗДРАВНИ И ПЕНСИОННИ ВНОСКИ. Наглоста на вашето правителство стига до там, че то като длъжник управлява чрез КОНСОЛИДИРАНИЯ БЮДЖЕТ парите ни за здраве и пенсии.Вместо за здраве тези пари отиват за вашите заплати !!!!!

Ами , по един милион долара ДНЕВНО- глоба за ЛУК - че работи без уреди ..:))- да им наложи митницата ::))

Изглежда е забравил и единствения който го е пил се очертава да си ти.