Приемните семейства са се увеличили двойно

Почти двойно са се увеличили приемните семейства в България за две години, съобщи в Русе зам.-изпълнителният директор на Агенцията за социално подпомагане Янита Манолова.

Обратно в новината

Коментари - Приемните семейства са се увеличили двойно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като управляващите освободиха асоциалната и неграмотна циганска общност от всякакви задължения, се проведе масирана медийна кампания, след която българите поеха и отглеждането на циганските деца не само чрез данъците, които плащат, но и непосредствено, чрез осиновяване. Тези, които изказваха предпазливо мнение, че не желаят да вземат цигански деца за осиновяване, бяха охулвани и кастрени от хора, които много държат да имат в къщите си например кучета от определена чиста порода с потекло. В момента нещата стоят така: предлагат се за осиновяване само циганчета, като доста от тях имат някакви вродени аномалии, поради ниската култура и деградацията на родителите им. Моя близка в началото на годината си осинови дете, за което доста време чакаше, тъй като са и предлагали деца с аномалии. Да е живо и здраво, ще наследи голям апартамент на 100 метра от Съдебната палата и други имоти в престижни квартали. Но много се съмнявам, че вместо викове "Смърт на българите!", ще чуем Благодарим ви! При толкова много паразити, възможно ли е нападнатият организъм да оцелее?

Това увеличение на приемните семейства е от невъзможността на хората да си намерят работа. Зорлем принуждавате младите семейства да отглеждат цигани, каквито са почти всички изоставени деца, за да имат пари да си купят хляб. Продължавате да сменявате по всякакъв начин етническия състав на държавата.

Светът, който си си създал и обитаваш трябва де е едно ужасно място...

а сега кажи нещо за естествения подбор,по точно защо зорлем размножаваме индивиди с такива гени.геометричната прогресия ще е факт! успех в твоя измислен розов свят.

Защо не вземат БОГАТИТЕ ЦИГАНИ - с къщи на по три-четири етажа и скъпи коли да "ОСИНОВЯВАТ" циганчетата на близките си? Да не са луди! Трябва ли пенсионирани учителки с мижавите си пенсии да "заработват" унизителните 150 евро отрочетата на онези, духнали и печелещи завидни суми родители! На един мой познат, кандидат за приемно семейство, му казали, че предлаганите деца са деветдесет процента цигани! Близките на този мой познат го ВРАЗУМЯВАТ да не прави такава грешка, а да прескочи до Гърция и си "осинови" БАБА, която може да му осигури далеч по-прилична заплата, а даже и наследство:)