Приемна майка пребивала дете с точилка, намушкала го с нож, заканвала се да го убие

Обвиняемата накарала момчето да притиска тениска към раните, за да спре кървенето

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жена съм. Добронамерена съм. Не толерирам насилието нито във физическата, нито в психическата му форма. Наскоро вървях по улицата и пред мен жена и две момчета - едното по-малко, а другото на видима възраст може би около 20. Младежът видимо с агресивно поведение в един момент започна да налита на бой на по-малкото момченце. Не го удари, обаче беше на път да го направи. Веднага се намесих, за да обърна фокуса на агресията му върху себе си и му обясних, че а е цапардосал малкия, така ще му стъжня живота, че ще се чуди откъде му е дошло. Успях. Като знам какво изпитах само при мисълта, че едно дете може да бъде ударено, без да е и бях в състояние да смачкам агресора, не искам да си мисля какво щях да направя на тази лелка, която години наред не само, че е малтретирала това дете, а го е биела и го е ранила с нож ако ми беше пред очите.

Аз нормален човек от северозапада не познавам, там са от примат надолу. Скотове и цигани.

Хайде "Северозапад" да не си толкова отворен! Тук нямало свестни хора, да ама не! Такава измет като тебе се е изнесла от такива райони като Северозапада, надявам се за добро!

Всяко трето дете е жертва на домашно насилие от жена.

Господи, помилуй! Що за зверкиня е тази?!

Цигани не трябва да са приемни родители. Само парите ги интересуват

А българите да не са по-различни?

КК тази жена е била одобрена за приемен родител? Четири години е страдало това дете. Къде са били социалните ? Добре. ‘ че учителят е обърнал внимание.

Поредният булгаристански изрод, който демокрацията толерира 5 години да издевателства, тормози и упражнява психическо и физическо насилие над едно беззащитно и самотно дете. Тази проклета територия не е никаква държава. Населена с оскотяла пасмина, жестоки и бездушни дегенерати.

58 годишната дъртуша не му ли се пада по възраст баба на осмокласника? А има и син, т.е. на тези които имат собствени деца, не трабва да им се разрешава приемно родителство. Наистина бездетните трябва да са с предимство. Аве и при тия социални си е мафия, нема друго...

За пари вземат да гледат деца, социалните са някакви кокошки, които си бъркат в носа от сутрин до вечер, такова едно бездушие се е настанило навсякъде. Тази освен парите от държавата, е искала и да ползва детето като роб. Всъщност дали са в приемно семейство или в социален дом тези деца все са малтретирани. Приемен родител се превърна в бизнес. Реално само отчитаме някакъв напредък в приобщаването на изоставените деца или сираците в домашна среда, а на практика те са пак толкова зле, колкото и в социалните домове. Там гледачки са все такива като това животно от Бяла Слатина.

Боже Мил3! Направо настръхнах!Трудно ми беше да дочета докрай. Просто ужасно...нямам думи да коментирам. Обществото е много болно...душевно болно,ментално и физически.

И за таяя мърша това е трудов стаж и ще вземе пенсия. По северозапада това се е як мангалски бизес и подбор на електората, ако се разровите в селата около Вършец ще видите много такива неща па и не само там

Тоя район трябва да бъде унищожен с цялата тази паплач там

Абе....ако всичко това е така, даже не всичко, а малко от това да е верно, тая е за затвор. Но има и друг момент...изоставените деца са доста ...травмирани. Случва се и да крадат пари ит вкъщи, и да продават вещи. А и да дават воля на въображението си. Не се знае как е

Голяма фантазия ще го тресе малкия. Толкова голяма фантазия, че успял да инициара масова психоза, та директори, съдебни медици и съученици започнали да халюцинират прорезни рани и хематоми по цялото му тяло. А да и откраднал слушалките от "брат си" малки мизерник на всичкото отгоре. Вие нормални ли сте бре хора, винаги търсите причина и вина в жертвата, егати психясалата маса от социопати населява тези земи.

Много е силна пред дете.Сигурен съм че щеше да се насере ако имаше кой да защити детето

Как да се разбира това "Обвиняемата е реабилитирана по право" ?!

Че е настъпила пълна реабилитация, защото само тази по право е пълна. Предполагам всички тука са наясно, че реабилитацията заличава осъждането и се издава свидетелство за съдимост "НЕОСЪЖДАН"?! Кво ли питам Чл. 88а. (Нов - ДВ, бр. 28 от 1982 г.) (1) (Доп. - ДВ, бр. 89 от 1986 г.) Когато от изтърпяването на наказанието е изтекъл срок, равен на този по чл. 82, ал. 1 и осъденият не е извършил ново умишлено престъпление от общ характер, за което се предвижда наказание лишаване от свобода, осъждането и последиците му се заличават независимо от предвиденото в друг закон или указ. (2) Когато наложеното наказание лишаване от свобода е повече от една година и лицето не е освободено от изтърпяването му на основание чл. 66, срокът по ал. 1 не може да бъде по-малък от десет години. (3) При условно осъждане и условно предсрочно освобождаване срокът по ал. 1 започва да тече от деня, в който е изтекъл изпитателният срок. (4) (Нова - ДВ, бр. 89 от 1986 г.) Когато лицето е извършило две или повече престъпления, за които не е реабилитирано, осъждането и последиците му се заличават след изтичане на предвидените в предходните алинеи срокове за всички осъждания. (5) (Предишна ал. 4 - ДВ, бр. 89 от 1986 г.) Разпоредбите на предходните алинеи не се прилагат по отношение на осъдените за тежки престъпления против Републиката и за престъпления против мира и човечеството.

Айде, малко по-нормално, а ?! Никой не е длъжен да разбира от реабилитации. Има си юристи за това. Аман от самозвани идиоти-юристи, завършили по разни ПУЦ-ове.

Eee, алооо, аз съм завършил пуца в центъра на София, бе! Който си няма понятие от основни правни термини трябва да бъде ТРЕПАН! Ignorantia legis neminem excusat! Скапани, бедни, ПРОСТИ плебеи! Ще ми цъкат минуси!

Казах ли да не цъкате минуси, ще ви еба майката проста?!

Приемната 'грижа' при нас е мръсен бизнес. Всяко дете си има цена, колкото е по-бяло, толкова повече пари системата точи от него. Приемните 'родители' викат на децата 'банкоматчета'. По селата повечето са роми, защото са научили, че е далавера и плащат. Потърсете предаването на НОВА телевизия за село ДИНЕВО да видите грозната страна на приемната грижа. В Ямбол, дори , приемният 'родител' (не мога да го нарека такъв) се гаврил сексуално с повереното му момченце. Но понеже е бил роднина с няква мастита местна мутра, всичко се покри. Социланите при нас са просто сводниците, които уреждат деца на разни педофили и извратеняци, като жената в статията. Отделно, разни НПО и мрежи за децата (звучи като педофилски мрежи) точат пари по разни джендър програми и още повече сговняват пейзажа. Толква за 'грижа за детето'.

Има ли родител в бг който да не бие детето си..

Има. Не всички сме мангали като теб, които пият по дамаджана ракия в катуна и се бият с брадви до сутринта.

Айде стига глупости. Аз лично не мога да сравня шамарите на родителите си с тези гадости тук

сачева беше казала, че приемните родители са по-добри от истинските, защото били специално обучени

Тая мръсница, ако е наблизо, ще я скалпирам

Калинче, нали ,,този бълвоч,, трябва да има читаемост. А истината е някъде ...по средата.

Пълно е с откачалки в тая държава, има и няколко във форума

Сега да проверят ,кой социален работник е отговарял за детето и колко пъти е посетил семейството ,но не на хартия И най- важният въпрос ,как тази психически нестабилна жена е одобрена за приемен родител?

Що така бе, джендъри? КАкво е това домашно насилие? Истанбулската курвенция в действие!?

Има нещо страхотно сбъркано по отношение на приемната грижа у нас. Като се започне от понятието приемен "родител" и се стигне до процедурата по одобряване на кандидатите и последващия процес по наблюдение на "семейството". Първо това не е родител, защото рждител е този, който е вписан в акта и удостоверението за раждане като такъв. Второ това е гледач. Никъде по света на никой език няма такова нещо като приемен родител. Терминът навсякъде е гледач или на български полагащо грижа лице. Трето. Някакви смотли със средно образование, които дори намат необходимия морален ценз рекрутват кандидатите от някакви проекти на АСП по общините, оттам ги препращат за обучение в някакви цопчета, където други мърли им приказват врели некипели, трети мърли от "Закрила на детето" пишат одобрителни доклади и всички заедно си въздишат една на друга колко успешна работа са свършили. Накрая мърлите от ОЗД даже и те ноблюдавот настананените деца, разчитат на приказките на приемните лица, вършат си личтата работа в служебно време и после работата е "олеле копеле що стана". Ами стана. За лицензироне на социалните работвици и контрол по професионална пригодност! Пачи!

Не НЕЩО бе Кики. ВСИЧКО е сбъркано в тая проклета държава. За 12 години мутренско управление съсипа всичко. Калинка до калинка крадец до крадец. Ама 12 години спахме, сега ОЛЕЛЕЕЕ.

"Foster parent" kakвo e?

Терминът отдавна е fostering защото на запад са осъзнали, че фостъринг, не е парентинг.

Двойка в училище наказание рязане на ухо...петно по дрехите рязане на 2те уши ..нали искате глобализация...може да са дълбоки сирииско украински нрави....

Беги бе трол, има тема за Китай, за Путин и пр.

И това България нарича "социална услуга". Толкова за държавата ни...

Това дете сигурно нещо е ядосвало жената..

Същия си ти дебил, като тая!

100% за този боклук затвор няма да има.

И не трябва да има затвор. Просто една бесилка на площада и да виси там докато не я изкълват птиците. Иначе утре друга ще поиска да печели лесни пари.

мине ли 35 вече нищо не става от нея - не е в състояние да си контролира агресията, злобата, разрушителните инстинкти, любовта става непознато чувство, любов към каквото и да е освен може би към себе си, следват истерия след истерия, скандал след скандал, търсене на обект за фокусиране на омраза и агресия и изобщо животът и добива смисъл само в рушенето. Мъжете за сравнение се отдават на пиене

Даааа, жената е от дявола!

През Средновековието теолозите са организирали дебати на тема: "Има ли жената душа, или не".

Сигурно говориш за жена си ,повярвай ми не всички жени са такива .

Това за майка ти ли? Що не уби като мина 35? А иначе.....като вземете да омеквате под кръста страшно се втвърдявате на приказки

Явно си за психодоктор, щото каквато и да е темата, все ще го обърнеш на ах, тези проклети жени.Ама някак си ....леко неадекватно. Убийците изнасилвачите и обирджийте са все мъже- и под 35 и над.Ама, поне за нормалния човек, от това не следва, че мъжете по принцип са такива. А ти, ако все такива си харесваш или имаш проблеми с ерекцията....разбираемо да пръскаш злоба, ама не помага...

Това са твърдения на детето и разни други незаинтересовани индивиди от блока, които искат просто да им е тихо нощем.

Кое е характерно във Враца, спрямо други населени места, за да четем често негативни случаи все от Враца? Явно има твърде неприятна особеност в характерите на хората от Враца...

А и оттам хората дори котка не си взимат. пп: Не съм го измислил аз, простия. Цитирам.

Мога да ти кажа за разни подобни случки и от други райони на България. Не е до мястото

Хубав край, хубави хора.

Ай, наздраве !

Добре бе, къде сте едва камара социални работници, в..та м..ма. нали трябва да обикаляте па адресите и да ги следите тия работи. Хрантутници държавни. По социалните домове също има извращения. Дебелогъзи лелки такива.

нещо на BDS ми прилича, явно цигането послъгва и не казва какво точно са правили с милфката

Ужас това е дете бе изроди такива. Как може. Тая е за разстрел.

Пак подобни новини от Враца..