Приднестровските сепаратисти поискаха от Русия защита срещу Молдова

Тази ясна ивица земя, която се откъсна през 1992 година от Молдова с руска помощ, се намира само на 200 км от външната граница на ЕС

Обратно в новината

Коментари - Приднестровските сепаратисти поискаха от Русия защита срещу Молдова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скоро и тази територия ще влезе в състава на Руската Федерация, никой не се съмнява в това!

Правилно! Щом са поискали, ще я получат!!

Ами щом Косовските сепаратисти поискаха защита от САЩ, защо приднестровските данепоискат от Русия??!?

да се готви!

Утре ще стане ясно!!! натОВЦИТЕ нали угодиха на косовските читаци, какво реват?

Очаквам Костя скоро да поиска същото публично. По вътрешна информация той вече е поискал, но руснаците са му обяснили, че трябва да посъбере повечко подкрепа и да го заяви публично. Това с подкрепата обаче си е голям препъни камък :)

Оня късак да пише един указ и да ги изкарва нацисти и тях и ще ги приемат в райското блато....

Заедно с Одеса :)

Войната вече може да излезе извън границите на Украйна.

Даа, смуглянка-молдаванка да си припомни руския. Ще и трябва....

Ма и тия путлерасти от Приднестровието, които са завзели властта, някой ги е избивал както Милошевич избиваше в Косово ?

Както се вика "Внимавай какво си пожелаваш, защото може и да се сбъдне".

айде да се стегат турските пилоти да ви пазят въздушното пространсво :)

Интересно рашистите с какво ще стигнат до там. С модифицирана подводница клас "Москва"?

Ракети колкото искаш

Те си го знаят

Райското блато сме ние в ЕС.

Косово отвори кутията на Пандора.

Шилo

Тц, няма. Налага се да купуват от Ким.

Американците я отвориха, както винаги

С натискът върху Приднестровието Западът опитва ескалация на конфликта. Но има една стара мъдрост: Внимавай какво си пожелаваш че може да се сбъдне.

Е, тези вероятно ще почакат, докато руснаците превземат одеска област, и тогава вече ще имат сухоземна граница с Русия, и спокойно могат да се присъединят към нея!

Няча проблем, Ким има ракети за цели западнал свят.

Този филм не го гледахме вече с Луганска и Донецка области ?

То беше ясно. Руската армия има за задача да унищожи укрофашизма, укронацизма и всякаква там бандеровска сволач и да направи сухопътен коридор до Приднестровието. Одеса и Николаев са част от Русия. Изконни руски земи

Е не е много - само 200, 300 години, докато стигнат до Молдова...

Нерде Косово с проблемите на албанците от край на 19-век (разпада на османска Турция) та до края на 20в.(разпада на Юго-творението), нерде руските навлеци в Приднестрвието и политиката на русификация в Бесарабия от началото-средата на 19в та до края на 20в.(разпада на СеСеСеРе-то). Т.е. руССняците в Приднестрвието не са били НИКОГА жертви или обект на преследване!

Това е лоша новина за Укрорайха, и Одеска област ще се присъедини към РФ.

Предполагам в Молдова има молдовонацисти? После наред са Литво Латво Естоно нацистите? Само да не се задавят блядките...

Е, вече всичко е ясно-Хипофизата иска неистово да въведе света в 3-та световна война и само след седмица тя ще е факт!!! Вкара ли войска в Приднестровието-това е равносилно на обява на война на Европа и той го знае много добре, по този начин ще открие и ще един фланг на войната с Украйна за да раздели армията им на три- зона Изток, Запад (от Приднестровието) и Север от Беларус!! Но е много наясно и с това, че вече застрашава Европа, защото Молдова е в предприсъединителен процес за ЕС и НАТО, освен това Приднестровието няма граница с руската кочина-а това значи, че Хипофизният швестер ще трябва да атакува Молдова.....а това означава само едно-начало на 3-та световна война!! И сега очаквам какви фъшкии ще хвърлят във вентилатора всички недоклатени путлерофили-от най-низшите селтаци, та до Ушатият гАвняр и предателите от иЗсраждане!!! Нещастници-само бесилка за вас!!!

Ми не..в Молдова има румънски нацисти...

За Одеска област вече е късно, Масква, която вече си лежи на дъното над година, караше орки за десант на Одеса 450+ издавени Одеса си остава украинска, Путкин се върти в гроба.

И да...наред са прибалтииските въимирати... Рига е руски град...купен от Петър за 2 млн в сребро от шведите

Надей се хохъл...

Каква хипофиза сънуваш бе мишок, не виждаш ли, че запада и САЩ провокират Русия.

С Приднестровието въпросът ще се реши сам по себе си след Одеса... И с Гагаузия тоже...Тараклия да си преценява и тя..

на твоята родителка да и го сложа в руската шунда немита!!

Като смяташ така тичай при вожда, че пушечното месо на фронта е на свършване.

Братска Русия трябва да спре американската агресия в Украйна и Европа.

Южна Молдова си е за Русия.

Ватенките неистово се опитват да разпалят още нови и нови конфликти за да отвлекат вниманието от Украйна. Направиха го в Израел, сега с Молдова. След време ще измислят нещо друго... Рано или късно ще дойде видов ден.

я провокират, бе, котьо - като пият кока-кола ли?

Според сороснята Балтийските джуджета имат право да се отделят от СССР, Косово има право да се отделя от Сърбия, Чечня има право да сеотделя от Русия, но Крим и Приднестровието нямат право да се отделя от Украйна и Молдова съответно. Краварското лицемерие в действие от соросоидния плантон.

Одеска област си е руска

Тук ги уцели точно в десятката, хахаха

В приднестровието има достатъчно пушечно месо за 2 дена бой - сами нищо не могат да направят. Путлер за да закара войски там трябва да мине или през Румъния(НАТО) или през Украйна, с която е във война и която му потапя корабите, още като излязат от пристанищата в источно Черно Море. Та тези апели за помощ ще си останат глас в пустиня.

Ако щат и Пепси да пият..ма в Мексико....не в руските земи

Батюшката - фюрер пак го извади голям, ама мек. Също така може да накара крадливите руснаци в Поморие да обявят Поморийска народна ребулика, да обвинят България че не им дава да говорят руски, и да поискат рашистка окупация.

не вярвах, че наистина ще тръгнат да се "присъединяват" към рф... защото са шепа народ и са между молдова и украйна и без изгледи за помощ от "майка русийка", въпросът е дали украинците ще ги размажат за да съберат каквото е останало по погребите от ссср там, дали ще е румънско-молдовска операция или ще е съвместно с украинците... 2000 гащника и 5000 "опълченеца"...

Ъхъ...и Призракът от Киев ще му сваля самолетите... и ти си на бело...кат хохлофюрера си..