Студентите в КНДР трябва да се подстригват като Ким Чен-ун

Студентите в Северна Корея вече трябва да имат същата прическа като на лидера Ким Чен-ун, съобщи Би Би Си, като цитира корейски медии.

Обратно в новината

Коментари - Студентите в КНДР трябва да се подстригват като Ким Чен-ун | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българина ходи с най-екстравагантни прически, тъй като не може да си позволи фризьор. А като гледам управляващите ни, всички имат една прическа-без коса :))))

Може и да сте млади и да не помните (особено троловете), но в НРБългария ги имаше същите простотии. Не става въпрос само за прическата, партията за всичко беше права.

"Социализмът е философия на неуспеха, кредо на неграмотността и евангелие на завистта, същността на неговата добродетел е в еднаквото разпределение на мизерията." Уинстън Чърчил

...народа да може и да се поохрани като този ШОПАР...не само да бъде ...стриган !!!

Нито в България някога,нито в Северна Корея сега има социализъм-нещо като държавен феодализъм със стоково-парични отношения.Великата доктрина на Маркс се реализира там,където и той самият посочи-Норвегия,Швеция,Финландия.Опитите на Ленин да изнасили историята и логиката,и най-вече танковете на Сталин, родиха уродливите червени държави на орките и троловете

Много интересно как Маркс е предвидил социализъм като във Волво например. Невероятно ми е интересно, премалявам от любопитство да ми разкажеш. Направо почвай, че едва ли съм единтвеният, който няма търпение.

Ко? Не!

А-а-а, нема не!

Как ли ще стои това модно изкуство на плешива глава? :DDD

Равенството между хората е вътрешно убеждение, което навремето са го осъзнавали като са си изкормвали еднаквите 4ерва, сърца, мозъци (за кво ли ги имаме?) и другите дреболии на пода. Вожда им е съвършен показател за тоталитарна диктатура и силово влияние над 4овешкото манипулативно животинско съзнание. Ку4ето не дава кокъла без бой, и това се отнася и за тези които са го захапали и в БГ -то както и навсякъде по белия свят, ама мислете и се приготвяйте, за да ги няма еднаквите при4ески или микро4ипа на умните ни тикви.

На фашистите не им харесва, те искат и там майдан да направят и да тормозят народа!

"Нека да се подстрижем в съответствие със социалистическия начин на живот". Нека. Ким, Путин, Кастро, Мадуро (дет' се изпусна на речта си наскоро)- що манекени за вас, господа другари братушки !

Призовавам великите сили да се намесят, да спонсорират някоя и друга спонтанна протестна демонстрация и да освободят хората от тая простотия! Съмнявам се обаче да го направят! Защо ли? Защото там май няма петрол, злато и диаманти! В този случай демокрацията не е чак пък толкова належаща!

Още едно доказателство, че защита правата на човека са там, където е угодно.

Дадох минус, защото ромите са бедни.

Точно! Право в десятката!

Пише, че имат въглища и морски деликатеси. Досега най-вече чичото на Ким ги крадеше, дето го изядоха кучетата.

и ние си имаме такъв, Делян Пеевски - българския Ким Чен-ун

а за прическата отдолу, има ли си правило ?

Задължително като Цвъ.Цвъ. - "мъхеста маслина"!!!

ти откъде му знаеш на него прическата отдолу? Още повече, че си бил в гръб ?

Ама па са убави!!!

Убави, ама да не са ни у къщата.

На тоя момък от снимката какво му не харесвате? Момче и половина! Даже и три четвърти!

хаха, да : )))

Какви глупости ви раждат червените кухи лейки, направо не е вярване! То , бива скодоумие, ама,чак толкова?!

Още малко и повярвахме

a?

''просветения'' там ако стигаха и капка американски пари, населението щеше да има повече от 350 грама ориз на ден, както и 1997-ма нямаше да има масов глад, който си беше станал геноцид, добре, че се намеси ООН тогава ... Как ги измисляш тези глупости само ...?!

Американците не ходят да хранят, а са доволни на нищетата и мизерията на държавите.

това като го повториш 1000 пъти да не мислиш, че ще стане истина ? В Южна Корея сигурно има нищета и мизерията, а ? Да и комбоклука му да !!

И корейките ли така .....за мъжете добре , ама за дамите ....;)

Всички, които носят фуражки и петолъчки. Кланят се на мумии и са готови да гръмнат и майка си за властчица. Останалите са нормални и искат да развиват гражданите в своята държава-

В путкинова русия е горе-долу същото.

Още е март, а вече има слънчасали! Ти, драги, бил ли си в Русия?

Да, така е Същото се отнася и за русия. Защото там има позициониране севернокорейски трудови лагери.

Не виждам нищо лошо в това. Равенството винаги е било мечтата на най-светлите умове на човечеството. Равенството е неотменен идеал за осъществяването на който са дадени милиони жертви.

А ти с прическа на путлер ли си?

равеноство? Т.е. всички да сме еднакво глупави като теб? Не мерси !

Аз разбрах иронията Ви.

Нека всички, които въздишат по близкото комунистическо минало на БГ да прочетат тази статия и ако още продължават носталгично да въздишат - да си купят билет за Северна Корея...

Кажи само КОМУНИСТ -повече не е нужно!

със страх или не, те се подчиняват на техните закони. но в България?

''закони'' ли наричаш това което е измислил този с прическата ?

Cyce

Нямаме много право да ни е смешно! Със Сидеров, Хамстера, ДС агентите с турско самосъзнание и мутрата дето 4 години не закачи никой от останалата измет...какво да ни е смешно прическата на някой си? Освен това дълбоко се съмнявам в 100%-товата истинност на "новината", а нашите наглеци ги гледаме на живо 70 години вече...

Всички комуняги в Северна Корея! Всички комуняги в Северна Корея! Всички комуняги в Северна Корея! Всички комуняги в Северна Корея! Всички комуняги в Северна Корея! Всички комуняги в Северна Корея! Всички комуняги в Северна Корея!

А им няма страх на обонговците. а ООН му се молят.Генсек ООН Пан Ги Мун призвал Северную Корею прекратить испытания баллистических ракет и приступить к диалогу для поддержания мира на Корейском полуострове. Уж няма какво да ядат а колко ракети изтеля този месец.26 марта две баллистические ракеты средней дальности класса Rodong были запущенны северокорейскими военными в сторону Восточно-Китайского моря. А ние сал ншма пари да купим. Май по добре да изолират и нас да се оправим

Всички комуняги в Северна Корея! Всички комуняги в Северна Корея! Всички комуняги в Северна Корея! Всички комуняги в Северна Корея! Всички комуняги в Северна Корея! Всички комуняги в Северна Корея! Всички комуняги в Северна Корея!

"Май по добре да изолират и нас да се оправим". Май по добре да изолират и ВАС- да се оправите. Аз съм бил там преди 25 години и не го пожелавам на никого да живее там. Но има хора , които им се живее там-на добър път!

Дебел, ананас, подрязан отгоре по средата .

Огледайте на улицата или погледнете в екрана на телевизора: 80% -та са подстригани ала БОЦИ!

Даже и Станишев, макар че отпред доста, кратунее .

Прическата на лидера е грозна и неестествена и подчертава дебелото му и неприятно лице! Жалко, че хората мизеруват, а на това отгоре им предписват и какви прически да си правят...

Сега очаквам ЕГС (еврогейския съюз) да ни наложи прическа тип Ван Ромпой!

Глупаче мило, има мнооого да чакаш. Не бъркай свободния свят с комунистическите диктатури! (Пък и не е зле да се пообразоваш по въпроса кой, кога и къде е налагал подобни неща.:)))

И къде е тоя "свободен свят"? А ти си спомни за щастливите кокошки, кривите краставици, правата на гейовете, педофилите и т.н.

Те сега и аз си направих такава.Толкова мразим обонго че ми се ще в коя страна отиде все ким да вижда.

На студентките пък е разпоредено да изкопират прическата на съпругата на лидера - Ли Сол Чжу, съобщи БГНЕС. Представям си ако този не беше женен, познайте от първи път коя прическа щяха да копират и студентките.

волен да си вземе групата и да замине веднага в кореа за обмяна на опит. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Всички комуняги в Северна Корея!Всички комуняги в Северна Корея!Всички комуняги в Северна Корея!Всички комуняги в Северна Корея!Всички комуняги в Северна Корея!Всички комуняги в Северна Корея!Всички комуняги в Северна Корея!

Налагането на мерки, свързани с ограничаване на възможностите за разнообразие на външния вид, е метод, който оказва психологическо въздействие върху жертвите, но също така е и провокация към отношението на масата спрямо ръководителите. Ако могат да ти наложат причекса, което е строго личен избор, значи могат да ти наложат всичко. Между другото не само в прическата имат ограничение, а и във вариантите за дрехи. Северна корея е експеримент. Да тежи на съвеста на наблюдаващите експеримента.

Не виждам нищо лошо в това. Равенството винаги е било мечтата на най-светлите умове на човечеството. Равенството е неотменен идеал за осъществяването на който са дадени милиони жертви.

....Само болни умове могат да мислят и да се надяват хората да бъдат винаги равни....Още Природата не го е допуснала, като не ни е създала еднакви...Жалко, за такива като теб, които не виждат проблем в това!

Всички под и над среден ръст да се подравнят с водача. Ниските ще се разтягат с два коня, а по - високите с ... брадвата. На по - простите с фуния през ушите знание, а на много умните.... те са врагове и да се избият до крак.:))))

Равни шансове, глупако! А твоят Че и Фидел и Ленин и Чавес и пр. са същите отрепки като тоя на снимката.

А кретенизмът на СерГей е заразен за всички посрановски лумпени!

Ако и дебелите му бузи станат синоним, всички ще са щастливи и доволни. Ноооо, не.

И за студентките ли се отнася същата прическа?:)

Че в КНДР цари абсолютна диктатура е ясно. Обаче какво да кажем за "мъжките" министри на ГЕРБ, които без явна принуда изкопираха мутренската подстрижка на лидера си?!

Ало, тия с минусите! Не помните май как "еволюираха" в прическите си Цецко, Симо Дянков, Свилен Нейков, Божидар Нанев, Тотю Младенов...

да де,ама ако някой не я беше изкопирал, щеше ли да иде в дисцип ? Егаси сравнението ...

или в "Шоуто на Слави"

Luna0102

А какви пацули трябва да серат за да не влязат в лагер? Веднага да се направи отливка на рядкото щастие на другарят Ун и всеки студент да влиза в тоалетната с двама представители на държавна сигурност, които ще правят замервания- единият ще мери на обем, а другият на вкус и мирис!

Да ама студента не е помирисвал това което др.Ун яде.Сигурно не знае че съществуват такива неща за ядене.

Там е оставено като резерват на глупоста(комунизма),да видим докъде може да се стигне.

Подкрепям. Трябва да има и такова място, за да знаем до къде могат да стигнат комунистите и никога да не забравяме защо комунизма е нещо лошо.

"подстрижка китайски контрабандист" Мерси за лафа :)

от утре по телевизора ще кажат/покажат и в какъв такт да онождате жената . ще са разрешени 2 скорости - предна и задна .

Шило

Щели да ни дават на нас "кубетата" перуки по здравна каса.

О Господи !! :О

Шило

Ами плешивите?

Те с перуки!

В трудови лагери, както и роднините им, понеже има осасност да оплешивеят и те