При взрив на бойлер загина 3-годишно дете в Русе, било е оставено само

Полицаите занесли на ръце раненото момченце в болницата, но не успели да го спасят

Обратно в новината

Коментари - При взрив на бойлер загина 3-годишно дете в Русе, било е оставено само | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как ще оставяш без надзор три годишно дете изрод

От новината ме впечатли дъртата съседка, която се оплакала от гюрултия и че не могла да се наспи тази вечер заради пожарните, полицията и шумотевицата покрай загиналото дете. Ами що не е звъннала на 112 да се оплаче от шума?

Не му върви на този злополучен блок 305 в Русе и това е. гейберастите се хвалят какъв хубав бил станал след санирането. https://www.facebook.com/113372130024827/posts/626297415398960/?locale=hi_IN живущите в него 3 години вече търсят съдействие на общината, че е станал пробита кофа тук https://www.dunavmost.com/novini/sled-velikoto-sanirane-v-blok-305-vsichko-teche и тук https://www.dunavmost.com/novini/kak-obyasniha-techa-v-blok-305-v-kvartal-charodeika Сега този бойлер и това дете... Хора опичайте си акъла с това саниране! Голямо нищо е! Но юридическото лице на собствениците остава завинаги и няма излизане от него!

Мислиш ли, че санирането има общо с бойлера?

тоя изобщо не знае какво е това мисленето!

След взрив на бойлер няма "гръмна нещо и усетихме миризма", виждал съм на живо - силата на експлозията е огромна, събаря стени и апартамента е тотал щета, но няма пожар и миризми , нито някой комшия ще каже "гръмна нещо", ако изобщо може да говори

От заглавието става ясно ,че детето е загинало ,защото е оставено само ,а не от взрива на бойлера....!?!? Ей Дир-а ,големи глупаци работят при вас......!!!!!!!!

Шило

И 20 човека да е имало, резултатът щеше дори да е по-страшен

Е гаден понякога @ Както вика Бат Киро брейка, даже постоянно е Гаден ...но требе се мъчиш. Майката боклук Баща неизвестен наркоман За съжаление детето яде дървото

Електрическия бойлер има 2 защити по температура и по налягане. Освен това има и "трета" регулатора на темперотурата. За да се взриви много вероятно някой е направил глупост.

Шило

Дърт бойлер с изгорели защити. Ама ми е интересно, кво му е станало на възвратния клапан, та не е "изпуснал" налягането.

ами клеясал е от варовик

Ми и клапана е дърт. Що очакваш да работи?

Чародейка е русенския ромейски квартал. Нищо изненадващо.

Един бъдещ гласоподавател по-малко.

Ти си свиня.

Колко да е свиня Хората имат най близки гени с прасетата @! Свинята = прасе или не???