17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тръмп е велик, но на изборите демократите го изиграха жестоко!

Да се чете - конгресмени демонократи!!

Тръмпанаря в панделата доживот!

О боже никога няма да спрат да говорят за Тръмп! ахахахахаххахаха "когато министерството е разследвало кой носи вината за изтичане на поверителна информация за контактите между администрацията на Тръмп и руското правителство" Ах "Ню Йорк таймс", колко сте зле!!!! И как така имат данни за това след като ФБР-то две години разследваше администрацията на Тръмп, при това под политически чадър на демократите и не намериха каквото и да било информация за връзка между Тръмп и Русия!? Пък и медията не за първи път пуска фалшиви новини по адрес на Тръмп. А от друга страна как им хрумва да заявят че именно "Епъл", една от най-богатите фирми на планетата ей така им споделила информацията си за тези двама случайни демократи и тази на семействата им!? Най-вече след като преди години правителството на САщ искаше от една такава фирма да отблокира телефон на терорист и от фирмата отказаха. В последствие власттите успяха сами да отключат телефона и от фирмата веднага пойскаха да научат метода! Не помня коя корпорация беше и дали се беше случило по времето на Обама или Тръмп. "Адам Шиф, без да потвърди, че е бил разследван, настоя генералният инспектор на правосъдното министерство да проучи този случай " Точно Шиф да изкарват за жертва!? Г-н имаме безспорни доказателства за престъпления от страна на Тръмп. Доказателства които в последствие се оказаха само лъжи! "Според нея "тези действия изглежда са нова атака срещу нашата демокрация, предприета от бившия президент"" Гледайте колко е проста Нанси. Нарочно се е изказала така че да звучи всякаш Тръмп все още саботира "демокрацията им".

Трябва да се говори. Иначе се забравя и после като при комунизма... Помним само клатенето на краката и билетчето от 6 стотинки. А манифестацията под Чернобилския дъжд - не. Щото не се говори тогава за нея. И сега вместо да обвиняваме тях за рака, си измисляме конспирации за чипове във ваксини

А при Байдън цензурите от Силикованата долина направо блокират акаунти на републиканци. Нанси Пелоси изключи Марджъри Тайлър Грийн от заседнаията на сената, защото подкрепя Тръмп.

Apple никога не дават подобна информация, независимо колко е силен натискът. Така че говорим за "активно мероприятие".