При обработени 52.92% протоколи: 787 061 души са подкрепили Румен Радев

Два пъти повече са гласовете за настоящия държавен глава в сравнение с тези за Анастас Герджиков

Обратно в новината

Коментари - При обработени 52.92% протоколи: 787 061 души са подкрепили Румен Радев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега ще има калинки да изхвърчат от държавната администрация много. На едни местни избори обаче двойно ще изхвърчат и тогава ГЕРБ ще се радват на 250к избиратели.

В България цари комунизмът, затова няма да се оправим. Винаги ще сме бедни и болни.Нормалните развити държави го знаят и не уважават комунистите.Но тук ще е така понеже народът е доста опростял и глупав. С една дума лош материал! Мунчо, Кирчо и Кокорчо ще ви оправят! Вервайте!

Знаем , знаем! Комунистите оставиха 3 Българии, а демократите ги подариха без пари! Вечна слава на Тодор Велики, който построи всичко, което тези след него, не могат да боядисат!

Първа задача, да се изринат Авгиевите обори, оставени от ГРОБ. Тиня и мръсотия.

Честно, най- ме кефят безумците, дето са си направии труда да отидат и да гласуват, неподкрепяйки никого... За същот време можеше и нещо полезно да свършат, ама те какво ли изобщо полезно могат да вършат ???

Не ги разбираш работите. Някои общински и държавни служители, ги натискат, да ходят и гласуват.

Това само показва още веднъж, че са безумци да търпят и това..!

Най хубавото е, че ДПС нещо се объркаха. Може да бъде избран президент и без техните гласове! Да живеят българите!

И с кое се объркаха? Че направиха 90 000 гласа за парламент от ТУрция ли, не бяха правили толкова от 8 години, заради ограничението от 35 секции. Следващите избори ще са 150 000 гласа! БЛАГОДАРЕТЕ ТОВА НА СЛАФЧО ТРИФОНОВ, най-големият патриот в БЪЛГАРИЯ!

Гласовете от чужбина формират само два мандата от 240. Кайдаръ се изцепи, че президент без ДПС, не може да се избере. Това имам предвид, невежо!

30 %, са умните и интелигентните, които ходят да гласуват. С ценз. Хора, които не ги е страх от машини!

Само дето Радев води вече и в чужбина. Единствено в Кърджали не води.

Едни отидоха в канала, други ще тръгнат към ЦСЗ при бай Ставри

мдам, от 3 партии на промЕната остана 1.....скоро и тя ще е в миманса!

Едни няма да изкарат радевата зима, други ще хванат терминал 1, а тези които останат циганите ще ги….

Почна се! Единственият поддръжник на гроб и дпс, се е разписал.

Гласуването трябва да е задължително и с поне 8-ми клас завършен! Иначе виждате какви работи стават.

Около 20% са гласували действително за Радев. Незнам каква победа е това? Малък ,но много прост народ, че не разбира че на Радев не му пука за него. И така ще продължава да си взима по 15000 /даже ще се и увеличава/на месец още 5 години, пък вие се радвайте на победата на Радев- с това ще си останете!

ГРОБ почина, без купен вот и принуда, без фалшификации, са едно голямо нищо!

АЕ ГЕРБ са на 2% от партията ПП, която е точно от 2-ма човека (даже бих казал един - КИРЧО)......за да променят нещо им трябват поне 50 ДОВЕРЕНИ ХОРА! А те ги нямат! НО ще им ги осигурят......другарите! Продължаваме ПромЕната....бързо ще сключат сделка с Доганя за закрила....

Тук явно пишат много българи от ЧУЖБИНА. ТА СЕГА да ви го обясня!!! ДПС е пъва партия в ЧУЖБИНА! ПРИЕМЕТЕ ГО! ТОЧКА! Ето за това имаше ограничение на секциите извън Европейският Съюз, за да не може от Турция да дойдат 100 000 гласа, а те имат и потенциал на 200 000 и вероятно ще го развият на следващите избори!!! Благодарете на НАЙ-големият патриот за тази промяна СЛАВИ ТРИФОНОВ и компания, които премахнаха ограничението!!! И въобще замислете се!!! Защо въобще трябва да имате право на глас, след като сте в чужбина??? В крайна сметка сте ти избрали друга съдба! НИЕ СМЕ ТУК В БЪЛГАРИЯ и искаме ПРАВОТО САМИ да си определим съдбата, не някакви хора на 10-15 000 км от тук! ЛЕсно е да гласувате за поредният спасител, щото тоягите после НЯМА да са на вашият гръб, нали????

Да питам, това с вота в чужбина, пак ли на база Турция? ndndndndndnd fucking bulshit!!!!!!!

Нека ревът на чалгаропитеци започне... Сега! Мъка! Мъкаааааааааааа!

Гробарите ми напомнят за Уайлдър. След нокаута, се изниза от ринга, без да поздрави Фюри!

Нямам думи....фатмак срещу ректърът на ректорите и фатмака бие....тва може само в бананова република да стане!!!

Обаче кефите....някои явно се уплаши и реши да изиграе за пореден път етническата карта и даже спретна протест направен от будни граждани (направо като инициативен комитет за президент!!!) пред турското посолство и днес на границата! Били се организирали по телефона.....мухахахаха. Саааамо леко да вметна! До сега ВИНАГИ политическа сила е предприемала подобни действие и ясно е заявявала действията си, и ВМРО, НФСБ, Атака и РЗС....е на тези избори видяхме инициативен комитет да ни брани от лошите турци, които гласуват за "турския кандидан"...явно на бързо са сформирали инициативния комитет от будни граждани за тука 3-4 дена за 2 поръчки....кой ли е измислил? Да не е с първо име Бойко, ама завършващ на РАШКОВ? СМЕШНИ СТЕ! Продължаваме ПРОМЕНАТА.....да даааа, до тук се нагледахме на ченгесарски номера от 90-те, чудно ми е обаче десният избирател какво още се чуди!!!! А пък на тез гласували за ДАЙ Българете ми е НАЙ-чудно!

Да запитам първо! Тази информация от чужбина ли идва или от Турция. Защото чужбина не е Турция! Българите в чужбина не гласуват за Герджиков, а за Радев!!!! Така, че чужбина не е Турция!!!!!!!!!!!! Поправете си грешката, защото ще ВИ го набием здраво в простите глави! Не е вярно, че вота в чужбина е за Герджиков!!!!!!!!!!! От къде получихте тази информация, след като вота в Америка и Канада не е приключил!!!!!!!!!! Да еба и утрепана Ви статистика, как така обявявате резултати за чужбина, след като има още два часа до приключване на изборният ден, в някои държави далеч от България.

Маргаритке, успокой се. Това е на база обработени протоколи. Разбираш ли? Не е окончателен резултат. В чужбина няма само миячи на чинии и клозети. Има лекари, инженери, икономисти... Има с докторски и професорски титли, академици... При окончателния резултат процентите на проф. Герджиков ще се увеличат.

Невменяемият електорат избра тоталния неграмотник за президент и още 5 години ще вие на умряло от глад и мизерия.

България има нужда от личности, като Кьовеши. И от следваща стъпка - смяна на Гешев, дълбоки реформи в съдебната система и справедлив съд за ББ. В Румъния вкараха ли премиери и висши магистрати в зандана, вкараха. България, ако не предприеме същите мерки, все едно нищо не сме направили и никаква промяна за добро не ни очаква.

zna4i na vsqka tzena trqbva da osudim BB dori ako nqma dakazatelsva Suda raboti s dokazatelstva a po jelanieta na nqkoi i po sluhove i kompromati

Тая информация за вота от чужбина са пълни лайна!!!!!!! Както и информацията от 14 ноември! Наврете си я в дебелите задници! Нито е вярно, че ДПС били първи на 14 ноември, нито сега, тоя боклук Герджиков водел в чужбина хахахааааааааа.-....БОКЛУЦИ!!! ТИя, които разпространяват тази информация, да си изхвърлят българските паспорти моментално!!!!!!!!УУУУУУУУУУУУ, утрепки!!!!!! Анти българи!!!!!!!!!! В боклука!!!!!!!!!!

Българите в чужбина ще вдигнем бунт, срещу сравняването на българите с тези в Турция!!!!!!!!!!!!! НИе всички българи по света, не живеем в маймунската Турция!!!! И не желаем да бъдем приобщавани, към число турци и мисюлмани и това, което правят те на българските избори.

Що бе, що се косиш. В чужбина няма само миячи на чинии и клозети. Има лекари, инженери, икономисти... Има с докторски и професорски титли, академици...

Не е важно на мен да ми е добре, важното е на Вуте да му е зле.

това е Демокрация и Легитимен Избор - когато 10-15% от Населението на Страната Избират Президент и Правителство! Работата е по-зле и от Северна Корея!!

Боко влезна ти с 200 у дубарата, банкянски разбойник, с Делянчо ще делите 1 килия, и да върнете заграбеното

Мъкаааа! Риве ми се! Чалгаропитеците надават кански рев.