При 99% обработени протоколи: 7-партиен парламент, Възраждане измества БСП, ИТН не влиза

Две партии печелят субсидии като преминават 1-процентната бариера, опцията в бюлетината "Не подкрепям никого" се избрали 86 124 души

Обратно в новината

Коментари - При 99% обработени протоколи: 7-партиен парламент, Възраждане измества БСП, ИТН не влиза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая държава ще загине

И това си заслужава

Възраждане е поредното патриотично менте, ама прави впечатление как на тоя фронт се налага да сменят водачите през няколко години щото хората се усещат че тия не са никакви патриоти, докато на либер@ския фронт едни и същи пед@ли ги водят за носа от десетилетия. Петков беше свежа идея ама много проста.

Ром + Чалга = Издуй бузки, народе !!. :))

Един процент от хората се надяват борисов пак да направи някоя магия и да измъкне държавата от батака. Един друг процент от хората продължават да вярват на лъжите на промяната. Дпс са ясни-те си имат всеки път един и същи брой гласоподаватели Една друга част от хората си мисля че цялата пропаганда за комунизма има нещо общо с истината и се надяват като пробутат поредния кандидат диктатор пак да имат какво да ядат без да работят. А пък огромното мнозинство от хора продължават да си мислят, че после няма как да стане, въпреки очевидното доказателство за противното.

Славеееее Славееее

Копейката само ще заема място без каквато и да е дейност в парламента.Възраждане ей така ще вземат едни заплати за 0 дейност.

Ментето има 10%. Оригиналът има 0,31%. Нема да се оправим.

С Цсинтгария ООД има дейност и печалбата е публикувана.

Само идиоти са гласували за ГЕРБ и възраждане

Възраждане е излишно в този парламент.Нито нещо ще свърши, само ще пречи.

Нолкова ниска активност ,а да не говорим,ме над 80 000 не подкрепят никого. Май минават и те 4% бариера...

Славеееее Славееее

Двайсетина да взимат депутатски заплати.А Копейкин да лапне тлъстата субсидия. Иначе ще са в пълна изолация.

Колкото по прост е един човек толкова по ляв е той

ИТН - за депутат не ставаш Слафчо ти си будалааааааа (предател)

Пълно с излишни депутати в тоя парламент, после защо сме на тоя хал, ами кой ги избира.

Демек правителство на втори тур от познатия вид само БВ заменя ИТН. Кирчо премиер, Кокорчо къвто си избере, те гейовете са непредвидими, Корнелия председател на НС!

Славеее Славеее

А субсидии за "Не подкрепям никого" ще има ли ? Защото те определено печелят заслужено.Аз пък съвсем не гласувах.

Добре, може ли някой да ми обясни, след всички скандали на ПП, след плачевните резултати от тяхното управление и това, че вкараха БСП във властта и всичко поскъпна невиждано! Предвид това, че на 60% от “митингите” им в страната нямаше никой освен тях и журналята, как за бога имат 20% ?! Как?!

По надясно, по- пеерас

Не му СТИГАТ ДВЕ хиляди гласа.Да благодари на Тошкоафрикански

Пак заложих на куц кон

По-скоро обратното, но понеже си прост няма да го разбереш

Мисля че са 25 и ще си живеят без да правят ама абсолютно нищо.

Нсистина трябва да се примирим, че България ще умре. С такива сънародници, прости и глупави. Гласуващи за мафия, лъжци, джендъри и така нататък.. Народ, заслужил си съдбата. Да почива в мир.

Агенция ПИК си чел И лятото си стоял Повечко на слънце И си слънчасал

Имаме новина!Копейкин се отказва от субсидията!

Те така, IT

Нема такива идиоти са аут. Червените кратуни останаха в Парламента. Жалко. Очаквах и червените негодници да са аут.

Просто си заблуден и не мислиш затова и логиката ти куца. ПП са надеждата на младите хора, те са мечтата за България.

който вярва на тези изборни резултати с оглед обстановката в и извън страната, трябва да не е със всичкият си!

Единствената добра новина е че чалгаря тъпанар е аут Другото е мъка много мъка

Резултатите са такива каквито са заложени в машините. Точно такива резултати обявиха агенциите при одобряване на софтуера за машините през лятото. Настроенията от тогава се промениха драстично, но резултатите при гласуването с машините е същият! Та така, да не се чудите! :) Айде лек ден на всички!

А бе няма ли вече обръщение към нацията от диван ефенди?

Харвардските мастии,шумкарите и меките китки от ДБ претърпяха ПЪЛЕН КРАХ!! ДАЛЕЧ СА ОТ МЕЧТАНИТЕ ОБЩО ...121 депутатски места!!! Трай КОНЬО ЗА ЗЕЛЕНА ТРЕВА ! Сега утре народът трябва да чуе от харвардските надути и некадърни мастии отговори на много въпроси...ЗАЩО ТАКА БЕЕЕЕ ЗАЩО ТАКА СТАНА БЕЕЕ НАЛИ АРЕСТУВАХМЕ БОКО БЕЕЕЕЕ...А най-много българи пак за ГЕРБ-СДС гласуваха БЕЕЕЕЕ ??? Защо няма заря беее? Къде отиде еуфорията На ГУГЪЛКАТА беее???

Мутрата остана без патерицата славуца

"Suum, cuique"..... "Всекиму, своето"....

Политическата система у нас е до толкова ерозирала че спешно се нуждае от подмяна. Ако продължаваме така, ще имаме или по 4 избора годишно или управление почиващо на задкулисни договорки целящи само личният интерес на няколко партийни лидера

Ами браво на Станислав Трифонов и неговите сценаристи.След като не съумяха да чегъртат, както сами го заявиха, накрая другите им показаха на практика как се изчегъртва. Хайде закривайте тая измислена партия и се отдайте на заниманията си в 7/8.

Защо гледаш в чуждата чиния??? Нали искахте победа?!?! Ето ви я! Само, че след като промяната,твърдо ви отрязаха,тиквите нямате полезен ход! Връщате мандата или се гушвате с Шиши и Доган! И в двата случая ще си направите публично харакири!

Не мога да приема тези резултати. Абсурд. ПП 20% след насирането на енергетиката, Македония и скандалите с комисионните за газа???? Айде бе…време е за бунтове - с добро няма да стане.

израждане заложиха на над 50%, а получиха 10.И сега кво.

Тези "Победителите", защото сега всички ще излезнат и ще кажат, че са победители да видят хубаво активността и онези 86 000 души, които не подкрепят никого и после да се завъртят и да излезнат от залата. Толкова за тези избори. Позор отново за политическата ни "класа", а аз бих казал "клоака от нечистоплътни хора с нечестни помисли".

Честита еврогейска коалиция: ГРОБ + ДБ и ДПС щастливо подпира отзад.

Ами лесно става - с машинки ;)

Февруари 2023

Бунтувай се отпадък. Тъкмо и малко шамари да отнесеш.

Подали ококорени ли,ма?