Коментари - При 37.14% обработени протоколи в ЦИК: По-малко от 4% разлика между ГЕРБ и ПП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еми щом има кои изобщо да гласуват за подмянаджиите след батака, който забъркаха - то е ясно, че оправия няма.

По трагичното е тия дето гласуват за толупа. Искт да си останат бедни и прости цял живот.

Все си мислех, че няма такива сред моите познати, но уви явно българите не сме дострадали достатъчно още! На въпрос защо бе хора искате пак за тиквата да гласувате, отговор - щото по негово време цените бяха надолу, пък и много магистрали направил?! Кво да ги правиш оФцете и да им го набиеш 3 ката, пак нема се събудят!!! Някои пък защитават ДБ и ПП?! Защо бе говеда, що го правите, не видяхте ли, че малко им остана да закрият държавата ни??? Отговор - не им било достигнало времето да опандизят тиквата???!!! НАЧИ НАРОДЪТ НИ НЕ Е ИЗСТРАДАЛ ДОСТАТЪЧНО?! ОЩЕ МУ ТРЯБВА!!!

Време е да се вземат мерки На всеки гласувал веднага да се плащат 30 кинта. Гласуването да е в Понеделник

И защо малоумници те връщат субсидиите? Ами да вземат и купят някоя линейка или построят детска градина Пълна малоуммщина

ДИР най вероятно ще ме изтрие, но аз все пак бих желал да си изкажа скромното мнение. Нали живеем в свободна държава все пак. А мисля че имам лекарство за българският синдром. Или както се казва имам решение на проблема. И той се казва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ. Преди някои хора да започнат да квичат, да кажа и аргументите. Ясно е, че сме с народопсихология, да правим само това, което е задължително. Пример - Годишен технически преглед на колата. Годишен медицински преглед на самите себе си - НЕ. Защото не е задължително. В 21 държави в света, между които Австралия и Белгия, изборите са задължителни. Така, че ако се въведе в България, няма да бъде световен прецедент. Само така турците, срещу които нямам нищо против, ще имат не 15 , а 6-7 %, толкова колкото всъщност са те в България ( без непълнолетните) Само така нацистки партии няма да могат да се пъчат че са всред първите политически сили в тази страна. Казах !

На партиите.. има идно квадратче... не подкрепям... ковто щеше да е 68 процента... със същия успех може да чакаш закон под 40 50 60 няма значение процента изборите да са нередовни... даже няма закон при двата варианта какво се прави... аз даже не моа да измисля какво... ама не съм учил за тва...

65 процента събират камъни...

Добре, може ли някой да ми обясни, след всички скандали на ПП, след плачевните резултати от тяхното управление и това, че вкараха БСП във властта и всичко поскъпна невиждано! Предвид това, че на 60% от “митингите” им в страната нямаше никой освен тях и журналята, как за бога имат 20% ?! Как?!

Почна преди ПП...тва е същото като 12 години ГЕРБ... ми не бяха 12 години нон стоп... просто сте папагали..

Инфлацията почна от първото служебно правителство на радев. Я ми припомни кои бяха министри тогава? Да не говорим че абсолютно всичките служебни правителства на радев, без последното непрекъснато ни пробутваха промяната. Но не разбира се те нямат нищо общо.

Да си много тъп, за да не вдяваш, че няма как да си внасяме почти всичко и при поскъпване на стоките, материалите и енергоносителите, да не се повиши цената и тук. Че ПП и сие имат калпава финансова политика, си е факт. Но който и да беше на власт, инфлацията щеше да е висока.

При 99 .03 процента Все същия резултат. Слави е аут. Единсрвено ДПС може да вдигне процентите от чужбина

ПП ДБ Израждане... опозиция... останлите на софрата...

Не ви стигат никакви гласове, Стефан Янев няма даизиграе ролята не пешкир и да си загуби партията срешу година в евентуален кабинет с ГЕРБ и ДПС.

Не зная защо, но си мисля, че Възраждане ще пристанат на ГЕРБ и ДПС и ще се заформи доста добра коалиция. Добра в смисъл трудна за събаряне.

Буци пак ще реве

Негласуващи ДЕБИЛИ. Виждате ли какво правите? Цигани, неговорещи български турци и манипулируеми държавни служители да решават съдбата на децата ви. После оправдания - тези такива, другите какви били...

Хората поискаха още президентско управление и това си получиха. А вашата партийка като иска да получи повече гласове, да не краде толкоз много.

Тъпанарчо, аз съм гласувал с преференция - и ако под "моята партийка" визираш ИТН, не мога да ги дишам, РАДВАМ СЕ, че са извън парламента тези долни продажници.

Колко има?

Е политически партии които са на каишка в в американското посолство разбраха че народа не го интересува Украйна и укрити които за тях се дават пари и т.н. а българите умират от глад.

ПП се създаде от членове на БСП и ДБ. Това е твърдия им електорат.

Това са фактите. Ако резултатите останат такива, каквито са днес, ГЕРБ губят управлението на големите градове. Знаете много добре колк ое голям залогът там и как 2 години след загубата на централното управление точно общините държат партията начело. Паднат ли София, Варна и Пловдив..... знаете.

Да, знаехме, още по огромна инфлация, И още по високи цени на всичко в България! Съсипия до дупка, благодарение на Съсипията на ПП семейната власт! На пролет може всички да са отрезвели

Но засега картинакта е съвсем различна. Ицо и Киро спечелиха вота. какво да се прави..

От тези избори е,че БСП са с по-нисък резултат от Възраждане.ПП нямат бъдеще,като въздухарска партия.Да вързваш бюджета с кредити всяка седмица за да се задържиш на власт ,няма как в един момент да не се осъзнае от избирателите.

Копейкин викаше -51%.

БСО влезе в много критична фаза - бори са да не падне до нивото на СЛАВИ да се бори за влизане в НС. Там е нужна скоростна промяна. И то промяна не в заявките на лидерите по ТВ. А промяна по-дълбока и по-базова - промяна в отношението на местните функционери, които употреняват партията от 30 години като лична и смесйна собственост. Защо бедните да им гласуват, че червените тарикати вече са мултимилионери, на които не им пука ни на йота за аутсайдерите?

На русофилистиците... самоосяобдихме се.. магучая няма нужда да идва да се осира... пералните и тоалетните чинии поне ще си отдъхнат... айде да ви видим... сега с руски рай и мир..

Последните часове след 20 ч. гласуват умрелите от неактуализираните списъци. Вън всички мадуровски партии!

С машини се гласува в най-голяма демокрация в света - сащ :)

Ще се залюбят герб и партията на простите , а дебилите на България ще им пристанат и от уж изчегъртване на гербаджите, ще има шведска тройка. :))))

Въпреки информацията за Парапета и ленчето, Заблудените продължават да гласуват за ПП! Тъжно

Резултата на Киро от над 20% и то след толкова скандали и критикувано управление е наистина впечатляващ. Налага се това да бъде анализирано внимателно. Дори аз не мислях ,че ще мине 20%. Очаквах 15-16 процента за него. Явно много вярвам на социолози.

Отново всичко е манипулирано с машините. Ясно е че ГЕРБ печели с поне 6-7%. Никой нормален няма да гласува за ПП. Докараха хаос и инфлация и нищо не съградиха.

Малко им е хаоса и инфлацията - явно, Но след тежката зима, Тези за ПП, може да се отрезвят и да Погледнат реалността в очите! България има шанс, на пролет, да се освободи от ПП простотиите и зависимостта си, от тях

Ако три месеца се размотават в НС, ще получат по 3 депутатски заплати по 10000-15000 лв +субсидиите. Вашта м... крадлива!

След няколко седмици препиване със социологически глупости, време е да изтрезнеем и да видим реалната картинка. Давайте айрян и алказелцера тука, че ще има як главоцеп.

Имаме новина! Копейкин се отказва от субсидията!Ще тегли кредит да върне и предишната!

Ако тези резултати се запазят до местния вот, ГЕРБ губят свите крепости. Напрмер във Варна - ГЕРН 48 000 гласа, коалицията около Киро има 70 000 гласа. Да, бихте си поиграли с гласовете на Костя. Но това е безпредметно. Галуващите за него във Варна са силно антигерб настроени. Можете да приласкаете дпеутатите му, но не и избирателите в града. Излиза, че е имаме ново статъукво в Общината. София пък е абсолютно сигурно загубена от Фъндъкова. Подобна е перспективата и за Пловдив......

къде са 10% разлика между 1-я и 2-я на социолозите бре ?

За изхождане?

Не ма е... аз нали си взех рушвета за прогнозата - 30 депутата разлика в полза на ГЕРБ и Янев под чертата. От там нататък не ме занимавайте. Ще си водя любовницата на Малдивите. Оправайте се

Липсата на разлика между ГЕРБ и ПП идва от машините, не от реалния вит!

Докажи го! Това е прекалено важно за да си играеш с него с приказки на посоки. Ако има подобна манипулация, това променя всичко!

Рзликата е в ...кинтите. Беше очевадно ,че тези 10% разлика ги дават агенции, на които е платено да манипулират в полза на Герб.

Избори поредни... законни може би... но 65 процента липсват... ще стане както обикновено... гонене на комунисти с камъни от парламента....

Абе, какво стана, нали щяхте да изчегъртате Бойко веднъж завинаги?!

Ама те спечелиха изборите, ако не забелязваш. Единствения полезен ход на Боце са нови парламентарни избори в които да се опита да промени нешщата. Защото ако нещата се запазят така, ГЕРБ ще загубят София, Варна и Пловдив. А дори ти знаеп много добре, че точно управлението на тези общини носи 2/3 от гласовете за формацията....

Сия. За следващите избори партиите да слагат по 2-3 кавалджийки по шатрите и поне 2 месеца безплатни свирки за набиране на електорат. Тва трябва да сработи.

Броят процентите и никой не се сеща за тия 65% негласували + 3% не подкрепят никой. Сладка е баницата на скалъпените изборни закони. Само заради негласувалите трябва всички партии да се откажат от съставяне на "редовно" правителство.

Голям зор да набутат Янев да подпре Бойко .

Бойко е за България

Лойко е единствено за чекмеджетата си...

Бойко го подпиране ние.

Янев взема гласовете на протеста - това което имаха ИНИ. 120к гласа. МАяма си има нейни фенове, както и слави. Трите протестни формации общо могат да чукнат 9-10 процента ако се обединят, Или ако някой от тях разиграе плана Коце - една партия взема целия този потенциален вот. (Коцето взе целия патриотичен вот.)

И Сега КОПЕЙКИН може да е златния пръст на циганите и мутрите хахаха хахаха

Златен ГЪЗ.Като Бялата Златка!

ДБ+ПП+БСП+Янев (стария кабинет на прмяната) имат към 110 депутати. Ако добавим Костя - 140 дпеутати. Т.е. Костя е пречката да се формира мнозинство. ГЕРБ не могат да оцелят в подобен кабинет - с минимално мнозиснтво, гарантирано от цели 65 дпеутати от ДПС и Възраждане. Това би било политическо самоубиств н всички евентуални участници, без ДПС.

НИЕ СМЕ В КАТАСТРОФА ХОРАТА НЕ ГЛАСУВАХА ОТНОВО НЕ ВИЖДАТ БЪДЕЩЕ ТУК.....

Хората гласуваха точн оза това, което получиха - политическа нестабилност в НС и служебно управление на Президента. Това е нещото което е най-малко дразнещо за общетсвото и то си осигури още 4-5 месеца от същото. Не са ви синовни хората, че вие не можете да им спетелите доверието.

Герб, ДПС и ДБ е правителството. какво по-естествено от коалиция между мутри, цигани и педерасти?

Те обявиха , че ще си направят сепуко ако се чушнат с Боце, че и с ДПС, среу които си изградиха целият имидж. ПП и ДБ ще направят още ПГ.

Аве щом я лизаха кравешка, и подкастрен ше го заоблизват, само гледай "за българите" на какво са способни.

Слави с 3.85 % май ще изпусне НС на косъм. Как ли го е яд, че не се гушна с МАЯМА? Ако Слави не влезе, ще трябва пак да изчисляваме и да видим дали ГЕРБ-ДПС-Възраждане имат 121 души.

ГЕРБ-СДС-ДПС загубиха тези избори. При това ги загубиха на косъм. Да, можеше да си поиграят с варианта - златен пруст на Копейкин, но сега и това не стига за мнозинство. Следва мъчиелно размотаване на парламентарната руетка до към Коледа.

Ела ми го фани на Хиподил е покана на народа към сички партийни лидери.

Почти окончателно - Дб + ПП бият ГЕРБ с 2 процента и нещо. Янев влиза в НС. НА Слафчо му ттябват шеа гласове за да влезе. В мандати - бившата антигерб коалиция минава 110 депутатски места и ще е много важно дали ИТН ще се промушат през иглените ушии. Явн отова ще е финалната интрига. Може пък да му влязат няколко хиляди гласа от чужбина? А Волен най-после би Луна в дербито на дребосъците. Честито.

Според Киро на това менте Костадинов не трябваше ли, да е с най-много гласове от Русия, а вместо това неговите гласове са от западните страни, което ще рече, че там агитацията за него е много по-голяма.

Герб и ДПС правят правителство И двете партии няма да си загубят електората Няма какво да рискуват и ще изкарат пълен мандат

Още трябва. Две партии не стига

Рискуват всичко, ако съставят правителство и изпълнят всички урсулини изродщини.

Ама двете партии заедно със 100 депутати са си една чудесна опозиция. За мнозинство ще им трябва Коцето. И дори с него няма да стане, ако ИТН влязат в НС! ПП+ДБ+БСП+БВ+ евентуално ИТН е над 121 депутати! Сметни и ще видиш.

ама тия машмуроци никой не ги иска.

Много прилича на нови избори на пролет.

Победителите вчера са: 1. ПП и ДБ. Двете формации показаха впечатляващ резултат и то след тяхно управление, което беше силно критикувано. Двете формации заедно бият с разлика своя опонент ГЕРБ. 2. Стефан Янев - създаде чисто нова партия без големи усилия и я вкара в НС. 3. ДПС - формацията мазно се връша към тролята си на балансьор. 4. Възраждане - формацията удари максимума на възможностите си. За костадиново съжаление участието му в управлението за момента е невъзможно. Губещите: 1. ГЕРБ остава опозиция в това НС> 2. БСП оцелява. 3. ИТН оцеляват. А ще имаме още избори. И трябва да се постараят да не пднат под чератта. 4. Стари парламентарни сили като НФСБ , Атака имат под половин процент.

Мне. Вчера победи служебното правителство.

Два радостни момента: Суверенът такова мамата на Славе Трифоновски, а Корнелия уби БСП,родилката на българските капиталисти.

При 96 процента ДПС 13.28 Киряк Киро 20.31 Възраждане 10.31 Янев 4.68 Бойко 25.46 Слави 3.85 Нинова 9 и нещо

Вчера Костадинов каза, че служебното правителство трябва да продължи. Ъ! Май и тоя ще се окаже човек на Румбата.

кога ли ГЕРБ ще стоплят, че тези избори са провал за тях. Има само 2 опции в това НС 1. Да не се формира мнозинство и да се отиде на нови избори. 2. Да се формира мнозинство, а ГЕРБ да е опозиция. Дори ДПС ще им бие шута и ще се ситуира като по-близка до управлението опозиция. Те не биха пропуснали да кешират подкрепата си в НС за разни неша като бюджета например...... Киро е полупобедител, защото не е ясно длаи ще формира кабинет. Боце е сигурен губещ, защото няма да види централна власт в това НС поне.

Ще участват във всяко правителство,Български възход също .Демократична България са десни,а бяха в правителство с БСП, а защо не с ГЕРБ -СДС.Който много се дърпа ще последва ИТН под 4% бариера.

Тука някакъв лигльо не спря да се оплаква от машините, ама никой от никоя партия не пожела да ги смени. Стига

При машините е,че не се броят хартиените бюлетини и да се сравнят с Протокола от машините.Ако това се прави, никой няма да може да каже,че изборите са фалшифицирани.Радбра се,че комисиите са си обърквали протоколите и затова се чакаха толкова много в НДК.Сега машината съставя протокола и ако се броят хартиените бюлетини,всичко ще бъде неоспоримо.

Янев ще е патерицата на Киро и сие.

След като Сефан Янев влиза в НС и след като ПП+ДБ ще имат 10-15 депутати повече от ГЕРБ, то герберското правителство изглежда невъзможно. Влизането на ИТНм което е на косъм в момента, допълнитлено ще бетонира тази невъзможност. ГЕРБ могат или да забавят мандата си с 2-3 седмици (нещо добре доло за служебния кабинет) или да върбат мандата ведната и да опитат да предизвикат бързи предсрочни избори.

Казвам ви При 91 процента Бойко 25 Киряк Киро 20 ДПС 13 Възраждане 10 Нинова 9 Христо 8 Янев 4.5 Слави. 3.85 Това е следващият парламент

За това ли си мечтаете у ГЕРБ Варна? При 100% обработени протоколи ще имаме следната картинка: ГЕРБ 65 депутати ПП + ДБ - 77 депутати Янев - 5+ % ИТН - 4.3 % Тези формации заедно с БСП ще са над 121 депутата. Почваш ли да усещаш как отиваме на нови избори напролет?

Прост Даже и не гласувах Всички са маскари Казвам ти от официалната страница на ЦИК Ебаси тъпаците, неуки

Дали си у ГЕРБ Варна или просто разпространяваш техните мечти в 5 сутринта, това не е ме интересува. Само не лъжи - в ЦИК няма данни за 91% обрабитени протоколи., че да ми цитиаш официалната индтитуция. Цитираш собственото си междуушие, ама гроздето е кисело. :)))

Хюмненце Официална страница на ЦИК! Какво не разбра?

Пореден социологически провал. При това небясним провал. 1. Прогнозираната разлика между ПП и ГЕРБ беше цели 10% и тенденцията беше уж тя да се увеличава. 2. В самият изборен ден при наличен екзитпол на БВ им бяха прогнозирани 2.9%, а те се оказаха сигурни участници в НС. Все едно тези агенции публично казаха: Искаме кабинет на ГЕРБ и затова не ем БВ в НС и искаме поне 30 депутати разлика между първата и втората сила. Кога ще има отнемане на лицензи?

Лицензите не са виновни, а машинките с надпис "Дневникът е подправен"

Тогава докажи, че машинките са виновни. Защото ако няма такова доказателство, хранените ви социолози следва да си загубят правото да правят официална социометрия!

Не само това - виж например как мистериозно в бюлетина за тези избори имаше поне 5-6 партии чиито имена започваха с … ПП:)

Да.... Някак мистериозно 15 % се оказват 21-22 про за ПП. При ДБ също - почти двойн повече гласове от прогнозираното При Янев също два пъти повече гласа. Е, тези агенции да си сложат логото ГЕРБ и да спрат да шикалкавят. Нямам нищо против партийната реклама, стига да не е така мазно скрита зад фалпива обективност.

Това е от край време, ако не сте се сетили - ПП означава Политическа Партия. Доскоро никой не е знаел, че вече ще означава и Продължаваме Подмяната