Ген. Радев: Кандидат съм заради Борисов, ще го бия на избори

Кандидат-президентът на БСП о. з. ген. Румен Радев заяви, че се е колебаел дали да приеме, но неверни изказвания на премиера и военния министър са го убедили.

Обратно в новината

Коментари - Ген. Радев: Кандидат съм заради Борисов, ще го бия на избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че БСП е партия със затихващи функции и скоро ще сдаде багажа като НДСВ, СДС, барековата България без цензура и много други знайни и незнайни образувания. Недоумявам как млади хора се връзван на тия внушения?????? Толкова ли лапни шарани има в България??? Потомци на какви хора са??? Защото синовете и дъщерите и потомството им на с подлости прославени бащи и майки отдавна се изнесоха към гниещите от долния капитализъм държави от Европа, Америка, Австралия, Южна Африка и азиатските тигри!

Много е лошо да си повярваш без да си убеден. Комунягите са на умиране, а българите не обичаме дезертьори. На този иборите му е за последно и после голяма забрава го чака.

Тези избори за президент ще бъдат избор между доказали се американски мекерета и един (а може би двама), за които все още има надежда, че нямат да станат по-големи мекерета ....

и досега е бил всички. Генералът не е бил никого и да не се хвърля на старите състезатели.

Генерале, дерзай в същия дух, разбий предателите на България, едно 80% ще гласуват за теб в България, никой вече не гледа от кой цвят партия си, важното е да си българин и да отстояваш българските интереси!

Тоя смешник, с дребна душица - български генерал? Жална ти майка Българио!

Йоцо, бегай да го духаш на коча!

ЛЕТЦИТЕ СА УВАЖАВАНИ В ЦЯЛ СВЯТ И АКО БАЯ ГАНЯ ИЗТЪРВЕ ТОЗИ ШАНС ДА ИЗБЕРЕ ТОЗИ БЪЛГАРИН НИКОЙ ПОСЛЕ НЯМА ДА МУ Е ВИНОВЕН. СОРОС ДА ГО ДУХА.

По-кротко, намали пиперо! И на избори, и така ще те бие!Чети "Време разделно" на А. Дончев и следи съдбата на Караибрахим еничарина.

Лошото е, че герберастите печатат бюлетини и подправят избори. Като се почне от парламентарните и президентските, та досега. Досега не е имало такава нагла партия, да фалшифицира народната воля.

Народът си иска ЕС и Европа ,а наглите гербрасти го обричат на бедност с грабителските руски енергийни измами...

Тоз шапкар и срещу анцуга на Боку да се състезава - няма шанс...

кандидатът на путкин за Български Президент и то според вестник Правда....кой ще гласува за него ?! :)

Ако е сигурно, че той е кандидат на Путин - гласувам одма за него. Той ще разгони всички европедали !

Никога нчма да гласувам за това руско-турско мекере...

не е казал - ще го бия на избори, а е казал - ще го победя Не по врат, а по шия.

Къв генерал кви 5 лева...виж се как си прегазен в главата като цецо апартамента... Айде аман от такива пурковци

Журналистите постоянно дезинформират обществото и редакторите на Дира не ги цензурират!! генералът не е употребил израза от заглавието. Освен това вече не е кандидатура на БСП, а на инициативен комитет???!!! Употребен е и той и нещастния Ламбо. Ще се провалят тотално!! При всички случаи прогнозирам по-добър резултат за Т. Дончева, отколкото който е да е кандидатът на АБВ, НО няма да могат да елиминират кандидата на ГЕРБ (който и да е той)!!!!

В интерес на истината ген.Радев не е употребил израза "Ще го бия на избори" в интервюто. Той отговори на въпрос на Хекимян дали ще победи ББ на избори с "Да". И е решил да се кандидатира за президент не заради ББ, а заради интерпретациите, относно неговата оставка. Заглавието е манипулативно!

Абе комунистически олигофрене Радев, ми как ще биеш някого, с който няма и да се срещнеш бе нещастнико... Това да не ти е да направиш най лесното вече в авиацията - лупингите се правят от автоматиката бе кретен...?!? Тъп, тъп, та най тъп е този Радев - и с неговия избор БСП начело с КУР нелия и Майчето доказват любовта си към ББ...

Тоя голям го вади, ама ша го видим.

срещу 10 милиарда евро не се скачало. Що бе - та и децата знаят,че парите са у вас комунягите. Кои са милиардерите - имате си ги и във Висшия съвет. Що не предложихте Спас Русев - ваш човек - сега нищо не пишат за него - ни какво е учил, работил - а само собственик на Вива Ком и пр. А от къде започва - шофьор в УБО. И той с прякор - Карлос - щото приличал на гръцкия крал. А може би на името на най-големия мафиот и убиец - Карлос.

Радев за да спре нашествениците от изток трябва да спре нашествието от запад и отвъд океана.

че искаш да помогнеш на Радев . Само да декларирал, че няма да допусне нашественици от Азия и Африка и готово - ще го изберат. И как ще стане това - ами ще легне на браздата като Морозов и това е.

Генерале, срещу 10 млрд. в евро не се скача. Тоя с тия пари ще купи изборите и ще загубиш.

Другаря Радев, издигнат от БКП, няма никакви шансове дори и да излезе срещу Азис! 1. БКП не е печелила избори от 2005 година, т.е. вече 11 години! 2. БКП губи всички важни избори от 2005 година: местни избори, парламентарни избори, президентски избори, избори за кмет на София! След зулумите на БКП правителствата на Луканов, на Виденов, на Станишев, на Орешарски, другаря Радев, издигнат от БКП просто е неизбираем!

БКП не е губила избори, от как я има, та досега. създала си е дъщерни партии и кукли на конци, които подменя след употреба

Няма да те разбере футболния фен.:))

Г-н Радев, остави го Борисов. Той вече си заминава. Но какво ще направиш за спиране на нашествениците от Азия и Африка. Ако декларираш, че няма да ги допускаш, ще спечелиш изборите.

Не може да го декларира, защото не зависи от него. Лошото е, че и самото деклариране може би не зависи от него.

Естествено, че няма шанс пред Борисов. Политиката е много по-сложно занимание от летенето. Накратко казано той е новобранец и го знае.

То политиката сигурно е по-сложно нещо и от гасенето на пожари, ама нейсе!

Иван Петров

и хранене на кучета

Десет години в политиката и 10 поредни победи, са десет години и десет победи. Отсреща какво имаме , нула години в политиката.

защо трябва винаги да лъжете. Не е ли по лесно да кажете - харесваме си ген.Радев - смятаме, че ще бъде не само кандидатура на БСП, а и на много хора. Поканили го - той се пенсонирал и се кандидатирал. Какви са тези шмекерии - ама не искал да плаща на американски самолети /ама те плащат , а и нашите разходи/ ама казал нещо Борисов, той ама така се ядосал, че решил като президент да оправи България. Абе кажи си - поканиха ме, аз реших че като съм командвал 10-ти на самолета и президентството няма да ми се опре.

БСП да му забрани на тоя да дава интервюта, понеже с всяко свое изказване се забива все повече! Започна да става антипатичен! Има една хубава българска прикаска: "Когато кокошката рови в пепелта, тя хвърля пепел и на гърба си". Забранете му да говори, за да не хвърля пепел на гърба си!

Ти прикаЗки чел ли си?

Генерал Радев не каза, че е кандидат заради Борисов. Дир измисля и некоректно перефразира. Много добре , по време на първото интервьо, заяви, че е решил заради нас обикновените българи. Боли ви, че е наш достоен кандидат. Гледайте си вашите все още неизвестни .

Баце, научи се на българско писмо! Ще си доста по-убедителен....

Мислех си,че вече няма заблудени люде в тази държава да вярват,че някой заради обикновеният човек ще се бори...........Боже имало още слепи в тази държава.....

pompai

Като чета кви глупости казва този който уж ни пази небето,вече не се чуствам в безопасност.

Оти са напиняш,ще изпуснеш отзад

То вече не е и смешно.

В БГ е модерно някой някого да бие или най-малкото да заплашва и държи в напрежение. Политиците не са изключение. След боя се оказва, че трябва да работят и да направят нещо смислено, за което са напълно неподготвени. От този на снимката лъха пълна посредственост и неадекватност.

До изборите ще се пошуми около него. Три дни след това никой няма повече да го помни, а КУРнелия ще говори поредните глупости и оправдания по студиата.

А като не го биеш, що ще правиш ти зимъска?Ще си топлиш топките на Позитано явно

АМАН ОТ ФАЛШИВИ ГЕНЕРАЛИ....

Генерале откажи се от просташкия речник на Бойко Борисов - не е необходимо да го биеш на изборите, само трябва да го победиш. Не падай толкова ниско, ти си генерал, ти си летец, а той е бил, е и ще си остане прост пожарникар.

За тези двамата не виждам разликата. На един кантар са! Къде са интелигентните хора в тази държава? Пак ги смачкаха, нали? За порен път!

Генерале, нямаше ли да е по-добре , вместо да извърташ и да се обясняваш, като ученичка, да кажеш :" Да, предложиха ми да се кандидатитам за президент от БСП и аз приех. Напускам армията с чувство за изпълнен дълг. Моля ви подкрепете ме в изборите". А ти какво направи? Оплю министъра, Бойко ти бил причината да се кандидатираш.Първанов се отдръпна. Ламбо, те предлага от някакъв комитет. Колко беше просто, а как го обърка.

Продажен Пинокио...

тези послания и аз мога да дам. Ще бъде президент на всички българи - та това го пише в конституцията - вземи я прочети. Искал България да я има. Дали има някои от нас българите които не искат. Щял да даде хляб и достойнство на всички българи. Не вярвам пенсията му да стигне за това мероприятие. Мисля, че това са всичките му обещания. Абе вие военните сте като коне с капаци. Айде у лево. Не бой се генерале, като не станеш президентин, ще станеш депутатин.

Ама ...на 36-ти септември 2036-та...

е този път не е излъгал. Понеже ген.Борисов няма да участва на тези избори лично, като падне генерала като от самолет без парашут ще каже - ама аз казах, че ще бия Борисов, ама той не се кандидатира.

голям го вадиш генерале - затова ли си с две жени? Ама много умело, леко лъжеш - без да се замисляш. Първо каза, че си даваш оставката, защото не искаш България да плаща на американски летци за някаква маневра. Излезе, че си излъгал - те американците ще плащат и нашите разходи. Като ходи в САЩ нали те ти платиха? Второ излъга че се кандидатираш, щото Бойко казал не знам що си - вече го забравих - толкова важно е било. Не си познавал нито Нинова, нито друг от БСП, ама те са те следяли и хоп - подаде оставка и - хоп ти предложиха. Излагаш се - но ние сме свикнали.Нали Нинова беше от СДС - там лъжат яко. ,

Колкото до двете жени - сами падате в капан. Обсъждайте и семейното положение на Б.Борисов и Р.Плевнелиев, за да сте обективни! За охраната на въздушното ни пространство много ясно каза, че не е съгласен да се охранява СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ и т.н. Вие въобще слушали ли сте интервюто, или просто преписвате от листче с опорни точки?

Този е ПЪЛЕН нещастник!!!! Няма да мене и 4%!!!!!!!!

и сега имаме инженер за президент и не е гот.. не , че не става ама е посредствено

ГЕНЕРАЛЕ, НЕ СЕ ИЗХВЪРЛЯЙ КАТО СТАР ЕРГЕН НА СЕЛСКО ХОРО... НАЛИ ЗНАЕШ ПРИНЦИПА ПРИ ЛЕТЦИТЕ - "... КАТО КАЦНЕМ, ТОГАВА ДА ГОВОРИМ..."

Интелигентно, умно, премерено, актуално и ще успееш. тълпата е между "осанна" и "разпни го". Първото послание: Ще бъда президент на всички българи. второто; Отказвам се от пенсията си докато съм президент. Третото: Искам хляб, достойнство и сигурност за хората.Четвърто; Искам България да я има. Силни послания защото ако сега не стане до 2-3 год. всичко ще заври и закипи и ще ти идват на крака да те молят. ТОЗИ УРОДЛИВ АЙДУШКИ ПАРТИЙНО-ОЛИГАРХИЧЕН-МИЛИЦИОНЕРСКО-МУТРЕНСКИ "МОДЕЛ" МОДЕЛ СЕ ИЗЧЕРПИ !!!!!!!! И не по М.Муховски лицемерие, алчност, себеуреждане, лъжи и бещания. Честност.

"ТОЗИ УРОДЛИВ АЙДУШКИ ПАРТИЙНО-ОЛИГАРХИЧЕН-МИЛИЦИОНЕРСКО-МУТРЕНСКИ "МОДЕЛ" МОДЕЛ СЕ ИЗЧЕРПИ !!!!!!!! "" - и по тая причина ти реши да гласуваш за Радев - рубладжията, милеещ за Русия, създала точно този олигархичен модел на собствена територия, но и изнесен в държави като България ... Да ти пикам на логиката ..

Хей ти, с картончето 0820 тази ли опорна точка ти дадоха да лансираш. Че почети малко и ще откриеш друго в биографията на този достоен български генерал. Вие с картончетата не се обаждайте.

излизат разни информации че на рускките тролове са им намалили надниците заради финансовия колапс на русия.... И като гледам вече и 1000 коментара не могат да направият.

Ще имат колкото си искат рублички-за тапети......

Ще биете Борисов само в мокрите си сънища.......

Озето сам си плю на суратя. С такъв фалстарт къде е тръгнал на избори?

Към Комитета,дето го слага на мушката......

ще си биеш чехлите у главата мухльо

Големо плюене! НО чистият човек си остава чист. И мръсотията с която го заливате ще се изсипе върху плюещите го. Нема начин!

Това,че е мръсен продажник,ли?