Радев - 25.45%, Цачева - 21.97%, Каракачанов - 14.97%

С 25,45 на сто води кандидатпрезидентската двойка Румен Радев-Илияна Йотова пред кандидатите на ГЕРБ Цецка Цачева-Пламен Манушев, които имат 21,97 на сто.

Обратно в новината

Коментари - Радев - 25.45%, Цачева - 21.97%, Каракачанов - 14.97% | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никога вече Борисов, Цачева и герберската шайка.

:)

Проектът на Тиквата не е Европейски, а само Еврогейски?

Герберстаката хунта е отмъкнала 4%. В Канада за Пламен Пасков са гласували над 4% от избирателите при над 2000 действителни бюлетини - което е достатъчна представителна статистическа извадка. Това означава че Цачева има по-малко гласове и от "патриота" Каракачанов.

Знам един дето гласува за цацата.. Он он си е таков ... не мое да му се сръдим

ПРЕТРЕПИ соросояд-спаси РОДИНАТА

Да, генерал Румен Радев на първи тур ни победи, но нека изчакаме неделята. Мисля, че тогава резултатът ще е друг", предрече Борисов. - разбирай Цв.Цв. работи по въпроса цяла седмица - то бюлетини, то протоколи, то СИК, то РИК.......

тур. Без никакво съмнение.

ТъЦ,докато умуват то взе ,че и Тръмп спечели изборите и сега Батко е в разкрачено положение,дали ако спечели избора няма да настъпи по-голямата мотика

АЛФА-телевизията на истината

психясали пияндурници

ПРОВЕРКА на секционни протоколи в 2 ПАЗАРДЖИШКИ СЕЛА ПОКАЗА: ПРИ ПЪРВОТО - цялата циганска махала за Орешарски/ по принцип ГЕРБ ПРИ ВТОРОТО - старческия дом е 100% за кака Цецка Тежко му на Радев при балотажа!

Дори ми е странно защо се обсъжда въпроса за кого биха гласували подкрепилите Каракачанов в първия тур. Разбира се, че за генерал Радев! Той говори същото, което говореше Каракачанов в предизборните дебати. Стига вече измислени политици, потънали в охолство, самодоволство и самохвалство! Относно Йотова - само тя и Джамбазки се държат като патриоти и защитават българските интереси в ЕП. Останалите слушат "началниците".

и като спечели Радев и оная надменната която не е поздравила никого и е свикнала да се пъха само по топлите местенца за ЯКИ ПАРИЧКИ ааа протежето на Станишев и да се усмихва само преди избори и след това да се подиграва с хората

За Цачева говориш - прав си - надменността и е ненадмината. Само не разбрах, до кой нещастник си я пъхнал на топло мама Цецка...

Борисов би могъл да спечели подкрепа за гласуването на втория тур, ако обещае да премести Монумента на окупационната червена армия в София МОЧА ( и неговите подобия) в музея, утвръждаващ социалистическото изкуство, сътворен вероломно в прослава на тоталитаризма от неговия културен министър Вежди Рашидов. Има легитимно решение за това на Столичния парламент от пролета на 1993 година. Няма по-категорична заявка , че той наистина е готов да се бори срещу наследството на съветския комунизъм в България, мерило за което е търпимостта към лъжата, представяща монументално окупацията на Родината като освобождение от чуждите завоеватели.

Цецке, Цецке ,гушнала си циганетата и Местанчо, а искаш президент да ставаш , много си зле, а и с тази физиономия , кой ли ще те избере.

Сега герберчета ще трябва много сериозно да си помислите какъв шамар може да отнесете от Тръмп, който го псувахте под път и над път

Соросоидчета, бъдете сигурни, че генерал Радев ще издуха другарката Цачева като ноемврийски вятъР

Самият той е червен Соросоид.

На балотажа генерала ще срази другарката Цачева с 50%

Клинтън използва маниерите на Цачева. Като губи, се скрива и не прави пресконференции. Държи се като напикано мушкато. Смях!!

Сега наш Плевенлиев и Митов ще отидат в САЩ да " напляскат "ТРЪМП, защото е победил тяхната любимка Клинтън. Нали бяха нейни подлоги.

Идва и краят на статуквото в България. Промяната ще започне от избора на ген Радев. Убедителна победа за него на предстоящия балотаж Хора, обединете се и гласувайте за едно добро бъдеще.

Ще бъде избран,ама...на куково лято...

При едни честни избори непременно ще я отвее. Нямах никаква представа от Радев, но когато чух първия дебат в БТВ, веднага ми стана ясно, че е много класи над партийната секретарка, която освен клишета, нищо друго не можа да измисли. След първия тур тя все повече прилича на Клинтън, но видяхме какво и донесе прекалената самоувереност. С признанието, че е "грешка" мисля, че Борисов я довърши.

Сега идва времето и на другата баба-Меркел. Само че нея ще я изритат със шут. А освен това и всички други геьове от ЕС, които съсипаха европа. Идва Видовден. Народите не спят.

Светът се променя. Доказателство за това е изборът и на ТРЪМП за президент на САЩ. Тази агресивна политика, която се водеше до този момент ще изчезне. ще спре налагането на "демокрация" на суверенни народи. Отношенията САЩ- Русия ще се подобрят. Край на агресивните ръководители, включително и наш Плевньо. Светът хсе променя. С избора на ген. Радев и тук ще се променят нещата. Промяна и хората не искат войни , искат един добър живот в собствените си държави. Ес сега му се плаче, но и там ще има сериозно отражение. Брекзита и избора на Тръмп показаха промяната.

И ако след 4 години България не се оправви, значи даже нейните военни за нищо не стават.

Правомощията на президента в Бълагрия са миниатюрни, какво би "оправил"?

много неща. Давайте да не търсим вина в другите, а все да си поеме отговорността.

Същото важи и за ЦЕЦА, нали? Помнете и вие!

АЛФА-телевизията на истината

Телевизийката на КЛОАКА...

бъпария-политика,престъпност,фалшиви документни,мафия,съдебна система,корупция-доколко български политик и пресътпност са обвързани? се питам аз,а може би и други български и европеиски данъкоплатци!

Какво значи тук, някаква си личност...и все пак кой да бъде..генерал Радев или желязната Цецка...труден избор, ама защо не се разберат и напраявят заедно една президентска двойка, та да спестим некой лев и ги дадем я на пенсионерите да имат некой лев за Коледа, я на многодетните майки за децата, така де, не е ли това по смислено..?!?

Да се смае човек от герберските заплахи,ако Цачка не спечели край на България .Цецка била умна и била подготвена за президент на Герб.Ако тя не спечели Бойко щял да подаде оставка и България щяла да рухне.Просто на Бойко нямало алтернатива. Егати манипулациите,защото ако в България няма алтернатива На Борисов,значи страната се е срутила окончателно.

От страх да не сгрешим си живеем в помията вече години. Има избори, като не стават - шут в задника! Те са наши подчинени. Не нас трябва да ни е страх от тях, а тях от нас. Говоря за всички политически партии и формации. Забравиха се. Решиха че са женени за тази власт и могат да ни манипулират и да ни пречупят със страх! Хора, правете винаги своя НАЙ-ДОБЪР избор, ако се окаже че не работят хората, на които сте засвидетелствали доверие, мачкайте! Стига страх!!!!! Стига!

Народът си каза думата, никога не съм допускала, че управляващите ще нададат такъв вой, спокойно, пак ще се пребоядисате. Поне ще останем независима държава, а не васал на съседите на юг.

Писна ми да слушам безумията на ГЕРБ след първата им загуба! Заедно с РБ правят жалки опити за всяване на страх и паника от това, че трябва да се разделят с министерските си заплати.

На генерал 10 часа му давам 10 месеца. Ще го последва съдбата на Орешарски. Поредната кукла на конци бързо ще сдаде багажа след като турците обявят, че съюзът им с БСП вече е изчерпан. Ще последва фалит на поредната банка, пак ще питаме "Кой" и след това ще гледаме 5 години интервюта с генерала, как той нищо не знае, как всичко при него било наред и...абе знаете я приказката. БСП-ДПС не ни я разказват за първи път за заспиване.

Имаш ли изобщо понятие с какво се занимава българският президент. Той много трудно може да бъде свален, а и без това няма много голямо значение.

Обаче Орешарски никога не е бил президент. А и президент и фалирали банки... Не знам какви кошмари сънувате вие от герб, ама не ви е лесно...

просто никой да не ходи да гласува на балотажа, аз лично няма да си мръдна гъза . Родителите ни с над 40 години трудов стаж взимат 300 лева пенсия, а ние ще ходиме да изпратиме тия партиини зомбита на заплата от 5000 лева и всички безплатни екстри и живот в резиденции...

Имаш право, но не ти ли писна да гледаш наглата мутра на Боко и да слушаш тъпотиите му? Потърси "Президентските избори - резултати, изненади и прогнози", отдели 10 минути, изслушай Иво Христов и размисли за балотажа!

Управлението на малоумните простаци ни докара до следното, моля сравнение: В ПАПУА НОВА ГВИНЕЯ Са с ПО-ВИСОКИ ЗАПЛАТИ ОТ БЪЛГАРИЯ. Към 2013 г. минималната работна заплата в България се равняваше на 138,46 евро. Ирак, който бе изравнен със земята от и все още е арена на военни действия и всекидневни терористични удари, може да се похвали с минимална работна заплата в размер на 146,91 евро. Криминалните Манипулатори за идиотско развитие добрали се до народната хранилка биха обяснили този факт с наличието на петрол в близкоизточната страна, но не биха могли да обяснят как в Ливан, където петрол няма, минималната работна заплата е 247,02 евро. В Босна и Херцеговина, която не е член на ЕС и скоро няма да бъде, минималната работна заплата е в размер на 164,09 евро. В Папуа Нова Гвинея, която е изключително слаборазвита страна и разчита основно на земеделието, където са заети приблизително 72 % от трудоспособните на острова, минималната работна месечна заплата възлиза на 141,70 евро. Икономическият гигант остров Вануату се радва на минимална заплата в размер на 213,70 евро. Та да каже това необразовано и малокултурно плевенско посмешище , Защо след тяхното идиотско управление Българския народ е в това състояние на бедност и мизерия - тотален колапс. А за фотоволтаиците и думичкане обелват, а за веитата , а какво става с НЕК и т.н. и т.н. -тишина пазят. Цялата продажна бивша нагла червена сган сега посиняла ,иска да ни учи на евроатлантически ценности от село Драгана Плевенско и от село Банкя Софийско. Справедливостта никога не закъснява. Винаги идва в точното време.

Ще оправят нещата по метода...КОЙ...

Тези числа верни ли са?Дали руснаците и лично Путин не са хакнал сайта на ЦИК:))))

шизофренията им е хакнала мозъците...

"Преди две години Румен Радев смая тълпите на едно въздушно шоу край София с грандиозна серия акробатични маневри на своя МиГ-29. В момента бившият командир на Военновъздушните сили на България е на ръба на още по-голямо постижение да спечели президентските избори в страната и да разбие статуквото в българската политика", пише един най-влиятелните всекидневници в света - британският Файненшъл Таймс в коментар след първия тур на президентските избори в неделя. "За разлика от г-жа Цачева, която не говори английски език, а това може да се окаже сериозна пречка за ролята на основното публично лице на България пред външния свят, г-н Радев отлично владее английски, немски и руски език. Учил е във Военновъздушния колеж на Алабама", уточнява "Файненшъл Таймс". "Радев е обвиняван, че е твърде близък с Москва и не е напълно отдаден на членството на България в ЕС и НАТО. Г-н Радев призова за отпадането на западните санкции срещу Русия, наложени след анексирането на Крим и интервенцията в Източна Украйна, но също така подчерта подкрепата си за мястото на България в НАТО. Дипломатите в София твърдят, че не виждат причини да се съмняват в лоялността му към ЕС и НАТО, и отбелязват, че тази му позиция е нещо нормално за български политик, който се опитва да привлече гласовете на многобройните русофили от електората

Резултатите от Първи Тур показват : ГЕРБ са Четвърта сила ако се махнат гласовете на Циганите и Турците ! Без тези гласове Балотажа би бил Радев-Каракачанов ! ГЕРБ вече не са първа политическа сила реално !

В неделя не избираме само Президент, избираме между хаоса, анонимния наемник на кой? И стабилността. Трябва да сме с много къса памет, за да се вържем пак на номерата на БСП, Слави и Доган. Със специалното участие на БТВ .

Путлеристите се борят за първа победа на бсп след 17 поредни загуби

Генерал кРадев е агент на путин доган и пеевски.

КРОКОДИЛА ЦЕЦЕ НЕ Е ЗА ПРЕЗИДЕНТ БЕ ОРА. ТАА ЖЕНА НЕ СТАА ЗА ТАА РАБОТА. ДА А ЗАВЕДЕМЕ НА ГРАНИЦАТА ДА ПЛАШИ МИГРАНТИТЕ, САМО КАТО Я ВИДАТ И ША БЕГАТ САМИ.

ГЕРБ предават България с това постановление: " ПОСТАНОВЛЕНИЕ 208 от 12.08.2016г. на МС за заселване на мигранти/бежанци в общините в България." Това са ГЕРБ! Това е скандално!!! И някой ще ми говори, че Радев бил агент?! По добре агент от колкото предател като герберите на България!!!

Временно. Не за постоянно. В същото време депутатите в Е. Парламента на БСП и ДПС гласуваха за заселване на Б-я с мигранти. Това са истинските предатели драги.

ЗАЩО ,,НАТОВСКИЯ ,,ФАТМАК НЕ НАПУСНА БСП НА МОМЕНТА КОГАТО ДИВИТЕ МУ ИЗБИРАТЕЛИ КЪСАХА ЗНАМЕНАТА НА ЕУ И НАТО ,ОРГАНИЗАЦИИТЕ ,КОЙТО ГО ХРАНТУТЕХА И МУ ДАДОХА 20 ЗАПЛАТИ В ЕВРО ПРИ ПЕНСИОНИРАНЕ ?? КОГА ЩЕ НАУЧИ ЦИВИЛИЗОВАНИЯ ЗАПАД КАКВА ЗМИЯ СЕ ПРОМЪКВА В ПАЗВАТА МУ?

Ето им логиката: - Радев говори 3 чужди езика, Цецка 0: е да ама Радев е агент на Масква! - Докато Цецка е подремвала в уютен БКП кабинет, Радев е охранявал небето ни: е да ама Радев е кУмунист! Е кво да спориш с тия дето в Неделя ще ги издухаме?

"...в Неделя ще ги издухаме" А дано ама не забравяй какво стана на последните избори дето ЦЦ брои бюлетините - измама!

В неделя ще пусна метлата само в президентството.Да се готви боклука от МС

Зад рамото на фатмака, не е само Нинова или цялото Политбюро на БПС. Зад предателя наднича Дугин, а и Православната Дъга, наднича Гестапото, Шаренкова, Гоце Големия Шлем, заедно с Фонтана ( Румен, Румен, ,там са Инкасатори, Бригадири,нагли,златни,рязаните пръсти ,пътните пирати,заменките ,сторителните балони, Патреоти от Белото Войнство на Белата Златка,червените алцхаймери от копринка товарищ Доган ефенди,-ДС-оните и пр. Но над всички се извисява с гигантския си ръст КГБ и император Вова от Империята на Злото! А зад него е вечната монголоидно евразийска пустош. Най-голямата пустош на света, която досега е произвела само лед, ракети,мизерия,госдеп,совхоз нефт и каторга. В мътните води, когато Хилари ще създава нова демокрация в Страната на Свободата като Президент на Америка, е важно националните цели и позиции да са напълно ясни

Щом герберастията вие на умряло значи работата върви на добре, в неделя ще ви разпориме гъзо скъпи герберуни, цвъчка, цвъчко бочко, мочко оттекоха в кенефа, айде чао до неделя хахахахахахаха

3 изказвания на Радев, поради които всеки десен избирател трябва да подкрепи Цачева: 1. Крим е руски, след като народа се е произнесъл на референдум. В момента там се вее руски флаг 2. Санкциите срещу Русия трябва да отпаднат, тъй като ние от тях само губим. 3. Решението да се охранява съвместно с натовски самолети българското въздушно пространство срещу заплащане е позорно като Ньойския договор.

Ето ти причина да не гласуваш за ЦеЦа ПОСТАНОВЛЕНИЕ 208 от 12.08.2016г. на МС за заселване на мигранти/бежанци в общините в България.

Не разбрах какво не му вдяваш на 2 и 3. Русия е безграничен пазар, както и Китай. С обръщане на изток, един дълновиден десен политик като Тръмп, би спечелил много. А за това, че не можем сами да си охраняваме въздуха, народа го е казал "не храниш ли своята армия, ще храниш чужда", тук и десен да си и ляв да си няма как да не прозреш.

Санкциите са инструмент за политически натиск, те нямат пазарна обосновка. Освен това, санкциите на ЕС срещу Русия са за забрана за достъп до страните от ЕС и замразяване на авоарите на политици, подкрепили анексирането на Крим. Контрасанкциите на Русия срещу ЕС засягат износа на страните от ЕС. Държавната политика от 25 години е за намаляване на разходите за въоръжаване. Фактът си е факт, сами нямаме капацитет, в резултат на това се налага съвместната охрана.

Делът на Русия в износа на България е едва 1.7%

И кое от тези твърдения не е 100 процента истина?

И трите са абсолютно погрешни. Докато за теб и мен ако е допустимо да нямаме познанията да преценим това, то за един президент е недопустимо! Например, логично изглежда хората да имат право да се произнасят чрез референдуми за отделяне или присъеднияване на дадени автономни области. За справка, в самата Руска Федерация има множество автономни области.

Трайчо Трайков начело на нов десен проект заено с 50,60 общественици и интелектуалци/24 часа!!! Е, на това се казва новина!

Нов десен проект е договорен днес на среща в централата на ДСБ, която е била "дирижирана"от издателя Иво Прокопиев. И на която партийци - лидера Кънев, дясната му ръка Стоил Яков и пр., са си водили записки. В срещата участвали някогашният знаков син депутат - бизнесменът и идеолог на кръга "Агнешките главички" Никола Николов, бившият правосъден министър Христо Иванов, кандидат-президентът на реформаторите Трайчо Трайков, зам.-председателят на Народното събрание от РБ Иван Иванов, Гроздан Караджов и Петър Славов (последните трима са депутати от Гражданския съвет на РБ), зам.-шефът на Столичния общински съвет Прошко Прошков (член на партията на Меглена Кунева ДБГ). Волята на Прокопиев и Николов, които особено държали на Трайков, била именно той да е лицето на бъдещата политическа формация. Голяма част от присъстващите, сред които Гроздан Караджов, Христо Иванов и Иван Иванов, не скрили скептичното си отношение към лидерския потенциал на кандидат-президента. Едни били по-евфемистични, като обяснили, че по време на кампанията нямало искра и плам. На 26-и пък ще има конгрес на ДСБ, след който формацията на Радан Кънев ще се присъедини към новата платформа.

Все отбор "юнаци".

Вижте ЦеЦа с Бойко какво ви докарват, и един Нимазов как се бори с герберското унищожаване на България подал жалба до Върховния административен съд срещу ПОСТАНОВЛЕНИЕ 208 от 12.08.2016г. на МС за заселване на мигранти/бежанци в общините в България. На МС шефа не е ли Бойко бре?! И искате Цачева за президент? Абсурд да го допуснем!

От фуражка - пазач друго не става.С тоя булдог Йотова отзад баш пазача с кучето Йоско.Да пазят Дондуков ли ги избираме ?Баба Цецка е предцедател на парламента с тъпите депутати се оправя сума ти време. По ми мяза за президент.

Цирка е пълен.Елена Йончева навря двама мушморока там от където са излезли

Йончева докара навремето Станишко. Сега пък ни предлага Радев, остаря , но не поумня. Браво, че все пак намери време, за нещо смислено родителството.

Референдум за люстрация! Всички герберски и други комунисти вън от управлението и НС!!!