Коментари - Президентът свиква съвета за национална сигурност заради кризата в Близкия изток | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крайно време беше да го свика! За да се разберат кой какво ще плямпа пред партньори и не толкова партньори! И да се разберат какви реално са опасностите за България. А такива има!

днес светът се събуди на ръбана радиационна катастрофа. това е истината. безмислието на дипломацията последните години доведе към това.

Български войски нямат работа извън България.

Въпросът не е дали двамата българси войника могат излезат, а дали УСА войници могат да влезат. Даже по-скоро въпросЪТ е колко!!!

Защо президента не свика националния съвет за сигурност , затова ,че на населението в Ботевград се осигурява вода ,която е негодна за пиене и уврежда здравето ,и се таксува като питейна ? Защо президента мълчи ,при условие ,че се е знаело от години ?

Кмет нямате ли си? Избори за кмет нямахте ли? Всеки, където го досърби, започва: "Нямаме премиер да ме почеше по коняяяяяяя!!!! Дано поне има президент на място, че да знае как да чешеееееее!!!"

Ердоган е забранил на американците да ползват "Инджирлик" за удари, някой досеща ли се следващите най-близки бази от север къде са?

ще помага на братските чалми ...

Чула жабата, че подковават коня...

РУБЛОФИЛИТЕ СА В КРИЗА...

сте в подем,имате увеличение на пост,от 1 цент,на 2 цента

Каза им. Да прегледате ластиците на прашките,да съберете обли камачета,че са по точни! И те така.

И плавно ще прелее от кризата в близкия изток към кризата в Перник.Макар че перничани нямат нужда от назидателни приказки, а от пратка минерална вода .

Съвета ще бъде само за русофили, руския посланик ще черпи с водка и сельодка.

Фишека да свика поредния панаир по случай съвместните маневри на Русия, Китай и Иран.

Само Президента не разбра, че обстрелваха празни бази, за да потушат напрежението сред народа. Да покажат някакво отмъщение.

ха,ама ние сме имали и национална сигурност,не знаех досега

за лъскане потника на другаря от лоста...

праз!

За какъв съвет се говори като виждаме кой диктува политисата на България?

Помня съветът по национална сигурност през 1990 по времето на Желев. Първата война в Залива. 7-8 човека седнали пред един телевизор и гледат CNN.

Ти беше поканен ли? Да не си Сашо Йорданов, случайно?

Иран "удари" САЩ, ама те още не са разбрали, че са ударени. Има 1 загинал иракски офицер и 5 ранени иракчани. Голяма победа на Иран над САЩ :) За неразбралите - всичко свърши.

Нашите политици и управници традиционно обичат да се правят и изживяват на много велики и умни, а често много от тях освен че са корумпирани и компроментирани и зависими, са и безотговорни чукундури. Но в този момент трябва да си дават много ясна сметка, че България е малка държава в незавидно в много отношения положение, зависеща от много фактори и сили, които са извън контрола ни, и трябва да се действа и ПРИКАЗВА много, много внимателно, обмислено и сдържано! Много!!! Сто пъти мислете, преди да кажете или решите нещо важно - нямаме право на повече глупости и грешки! И всеки, който налива масло в огъня с каквито и да е провокационни и войнолюбиви изказвания, действия и намерения трябва решително да бъде експозван и изолиран без никакви изключения и независимо “от коя страна е”! Игритена криеница трябва да приключат, за да оцелее страната ни!

Както правилно си отбелязал, нашите политии са "компроментирани и зависими, са и безотговорни чукундури". Този КСНС е именно за това. За да обменят мисли къде има келепир и дали могат да го продадат! Спомни си КСНС за КТБ. Използваха го, за да видят дали могат да свалят някой от власт и дали някои могат да си спасят парите, а трети как да изкарат пари. Случайно да ти се е мернало някой политик да пита нещо за народа? Няма и да видиш! И не случайно КТБ фалира. Щото беше по-лесно да гу издуха народа, отколкото някой друг!

пак си придава важност...

на др.Радев...

по Нова година,сега...ще четкаме имиджа,нали др.Радев?!

циркаджии

Купил съм 2 китаски контейнера с компресори и фибърни кърпи. Отивам на бурскато летище да подкрепям нашите братя, американците. Ще им помпам гумите на самольотите и ще им бърша визьорите на каските. Очаквам някой производител на кисело мляко и айрян да се включи в инициативата ми. Пуснал съм писмо и до бургаския кмет да ме освободи временно от задължението за ползването на касов апарат. Нема да бавим полетите с издаване на касови бележки я... Америка над всичко!

Що се касае до Съвета за националната сигурност конкретно заради кризата в Близкия изток - само тази криза ни липсваше. Този съвет отдавна трябваше да действа денонощно, зашото вече е очевадно, ме България е в перманентна и дълбока всестранна криза с ясни признаци на задаваща се катастрофа! Което бе очевидно - че ше стигнем дотам - от години!

Само нашият льотчик още не е разбрал, че всичко свърши. Иран "удари" САЩ, САЩ пък са доволни, че поражения няма и затова няма да отвръщат. Точка по въпроса. А наш льотчик тепърва ще свиква съвет за национална сигурност, че да му се смеят всички :)))

бачи кико, спри да се.еш.

Не се хаби! Той е проЗд и не те разбира!

Печени картофи ше има ли на срещата или сами да си носим сиренето и маслото?

Само да напомня, че в немалката история на България страната ни ВИНАГИ е била въвличана в пагубни войни от чужди сили и/или наши придажни и безотговорни политици и управници! И че когато “двама се карат (бият) - открито, имам предвид - по правило печели ... ТРЕТИ!!”. И всички (освен идиотите) знаят КОЙ е той! България по ораво и история принадлежи към европейската и западната цивилизация, и ние сме и трябва да останем лоялен член и на ЕС, и на НАТО, но същевременно трябва да сме пределно наясно, че в този ескалиран повече от очевидно от Тръмп конфликт “добри” де факто НЯМА! Едните отмъщават на другите, зашото онези ги били нападнали - техни граждани, а другите пък ги нападнали, защото си отмъщават за предни нападения срещу тях, които пък са затади по-предни нападения, които пък са за още по-предни,...И всеки твърди и смята, че има своите основания и никой не иска и да чуе другата страна, а излиза, че и няма АРБИТЪР, няма място к форма, където ЦИВИЛИЗОВАНИТЕ лица и държави да решават споровете си и конфликтите без да си мерят ... пи..ите, тоест ракетите! Тръмп е и бе лош вариант за президент, защото той всъщност е много слаб при преговори и разговори - независимо от хвалбите му, просто защото той друга позиция освен тази на дилата не знае, не познава и не признава! Истински силните няма смисъл да използват груба сила, ако на тяхна страна е истината и моралната победа, общественото мнение! Тръмп обясни убийството на генерал Сюлеймани с това че така бил предотвратил война и нападения срещу американци... И само броени дни след това вече виждане и двете... Така Тръмп става вече проблем не само на Америка, а на целия свят! Що се касае до генерал Сюлеймани, след като е отговорен за толкова лоши неща и убийства той трябваше да бъде публично изобличен и легитимно осъден! Саморазправата винаги види до саморазправа и отмъщения, дори и след години и поколения, и това точно евреите и Израел най-добре знаят! Но това НЕ е светът, в който хората искаме да живеем, особено през 21 век - векът на развитите информационни и всякакви технологии!

Не ми свиквай съвети ,ами си редуцирайте бройките и заплатите и всички екстри приети за вас.за бивши и настоящи.Вие в България ли живеете?Българите умират ,защото ги тровят като горят отпадъците на цялия свят,българите умират от недоимък,от фалшиви стоки няма нищо качествено,вносни заразени меса,неправилно загробени живатни,некачествени пътища,липса на питейна вода,липса на здравеопазване.....Съвети свиквал ?И какво ще направи този мухлясъл орган?Всички до един сте бок...ци и нищо не сте в състояние да направите за народа си,защото ващи си зад..ци са ви по скъпи от цял един народ.Колко пари върна в бюджета спестени от т.н.президенство за 2019г?Николко,със сигурност сте на червено.

Видяла жабата, че подковават коня...и свикала съвета за национална сигурност :)))

ли вола (вместо коня) , в случая е по-подходящо ...

За всеки случай включете и престоящата криза с водата в България, че ако Изтокът е близко водата вече в България май се отдалечава?!

Що? Да обсъдят дали да изпратим един МИГ-29 да помага на щатите?

Ако не беше свикал съвета, вие, критиците, щяхте да скочите и да питате, защо нищо не прави.

"очаквайте подробности" - Абе ДИР - вие шегувате ли се? те по далеч по важни и близки до битието на българина проблеми като КТБ не излезнаха с нещо повече от кухи полит-декларации, па за международното положение ли???

в смисъл "подробностите" ще са от типа: Фуражката попита: - Какво правим сега цивилните отговориха: - Ами таковата.. да почерпим едно кафенце?

- Дотук добре. Оттук-нататък какво да правим? - Ми ... че какво да правим ... - Добре - това ще продължим правим.

Цели двама (небойни..ако мога така да се изразя) имаме в Ирак и притесненията големи...Шкембе Войвода се държи за главата, Плешивият Пилот ще свиква съвет за проблеми които ХИЧ...ама ХИЧ не зависят от нас и няма да ни засегнат щото никой не ни бръсне за слива...даже и лошите! От друга страна, 3 милиона българи живеят в чужбина, още толкова ще се изнесат в следващите 10г, но никой не го е еня за това!!! А къде къде повече в наши ръце и контрол!

ще ни засегнат защото ако Близкият изток пламне ще ни се изсипят много повече бежанци на Капитан Андреево. Първо и второ - където има война няма "нормален" бизнес, което означава, че икономическото значение на България като транзитен коридор намалява, а следователно и парите.

Пряко ни засяга този конфликт. Има 5 военни бази на САЩ в България. Иран ще насочи ракети и към тях.

Овен да изтеглят 2-мата наши войници - какво друго може да направи Радев? По-добре да се занимае с водния проблем

Всички тези съвети са излишни! Достатъчно е да разположим ракети с ядрени бойни глави и всички проблеми със сигурността ще се разрешат, защото стратегическият избор на стратегически оръжия води до непоклатима стабилност и вечен мир! Ядрените оръжия, въпреки че се водят за масово поразяване, те не са предназначени да убиват или разрушават, те имат възпиращ ефект! И никой не смее да напада страна, която притежава такива оръжия или на чиято територия са разположени!

това го разправяй на московчани дето ги изповзривиха в метрото или на онея хора от Пентагона дето на 11 септември са били на грешното място в грешният момент.

Монка, частично си прав, че почти никой (разбирай нормален) не напада страна, която притежава ядрено оръжие, но КОГАТО ТО (ядреното оръжие) Е РАЗПОЛОЖЕНО НА ТЕРИТОРИЯТА НА ТРЕТА СТРАНА, ТОГАВА ТЯ СТАВА ЦЕЛ №1 НА ПРОТИВНИКА!

И от това на генерал Деса какъв и е келепира? Я бързо да организира една екскурзия до Австралия и Нова Зеландия та да се изкаже благотворително какво и е мнението за пожарите! Все пак нови роклета има да показва!

Като си няма работа така ще е. Ще свиква безсмислени съвети докато дойде престъпната БСП на власт, после ще се кротне.

Нормално! БСП му платиха кампанията и го издигнаха. Сега трябва да връща с лихвите.

Куклата на конци Радев трябва по някакъв начин да оправдае съществуването си и близо 30-те милиона годишни разходи за администрацията му. Ще се съберат, Радев ще поприказва колко е зле в България, как Светът въобще не върви на добре, колко са тъпи германците и ще си се прибере в резиденцията.

Какво като свика съвет ? Ние сме тотално безпомощни и изяло в ръцете на Съдбата - и да ни ударят с ракети - никой няма да ни защити или трогне - кой ще си разваля рахатлъка за нашата жалка държавица.

В същото време бъдещият Затворник Боко Тиквата ...подписва спешно всичко което Американците му подадат . В този момент САЩски Висши Военни и други са в България за да подпише Боко за Бази,нови военни,подготовка за Война. И да купуваме Скъпа газ от САЩ и некачествено Ядрено гориво . Събудете се ... ГЕРБ направиха от България..парцал.

Като беше руски парцал, що се спомина?

Ех, какво се обърка, нали исках КСНС за водната криза, той го събира заради близкоизточната. Пак не се сме се доразбрали с Румбата, ама така е - аз на корнелия, тя на него и ей ти го разваления телефон!

Чака Руци , чака да му обърне някой внимание и след като дори вожда му Вова не го отрази за краставица а реши да се види с Боце , наш Чехльо реши сам да се изложи пред хората ?

Явно фатмака си няма друга работа, освен да се занимава с въвеждане на порядък в Близкия изток! Добър повод са събиране на компания с употреба на елитни питиета и елитни мецета! Ха наздраве гусин президент! Само с наздравици и молитви може да се укрепи мирът на Близкия изток! Бъргария трябва да има водеща роля в този процес! А това, че в Сирия, нечии бомби всеки ден убиват по 1000 души, няма значение и не трябва да се обсъжда! "Бабы новых нарожают"!

Бъркате президента със себе си! Ако за герберите мезетата са най-важни, той прави опити да ви измие очите и показва, че имаме поне един сериозен политик.

И къде го показва този сериозен политик?

Много е сериозен, вади го, клати го и плаши кокошките!

В това време Тлъстото Баце,с черния джип ще играе карти със Златев!:)))))

Бойко дори и да иска да присъства, няма да може - носи снимките за напредъка на гЪзопровода за доклада при Путин.

Този съвет е един клюкарник, където опозицията и президента искат да получат вътрешна информация и да преценят коя клюка на кого да кажат. Прочетете стенограмите от КТБ и ще видите. След КСНС някои правят пресконференци, други пращат СМС-и, а трети бързат да си спасят парите.

Високо ценя опитите на нашия президент да поддържа качествено равнище на българската политика. Какво друго може да направи той по Конституция? Ако сте прав, значи съставът на хората, които присъстват на тези съвети, е толкова компетентен.

Може да се срещне с премиера по всяко време на 4 очи, вместо да прави говорилник

Барабар Петко с мъжете! :) )))

Всичко е ясно, да влезе убитият Солеймани.

Малоумника не знае какво да прави и какво става. Фатмака очаква инструкции за действие и между другото да вдигне малко рейтинг за пред простолюдието!

Не познаваш войната, пази боже

3евзек

Ако нямаше фатмак, щяхме да я опознаем. Благодарим му много.

Бързо забравяте! Не президентът, друг каза на простолюдието "аз съм прост и вие сте прости, затова се разбираме"!

Само дето практиката показва, че друг прави глупостите и слуша лъжливата. Или чакате в прав текст да ви каже: "Аз съм фатмак и вие сте фатмаци, за това ме харесвате" Или "Аз съм руска лимонка и вие сте руски лимонки, за това ми е висок рейтинга!"