Президентът свиква нови консултации с партиите за шеф на ЦИК

Единствената номинация - Красимир Ципов от ГЕРБ-СДС, беше оттеглена

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дай комисията на Хаджигейов. Той от радост гъза ще ти оближе!

На националния предател ѝ руски шпионин Мунчо трябва да бъдат отнети всички звания и материални стимули,да бъде разжалван в редник и вкаран в затвора.

......Ква стана ква я мислехме, баце ви го наби с 300,мухаабаа

гербаджиите яко ги тресе параноята! Нищо необичайно за тях - цялото им управление беше крачка напред - две назад. Но това суетене и неувереност не им попречи да крадат и с г@за си! Та така и с председателското място - предният ден настояване и тръбене по медиите, че председателят трябва да е техен представител. Когато им дадоха това, което искат, биха отбой, щото видиш ли баце бил забелязал заговорнически погледи. Само че къде ги забеляза и той не знае, защото се е скрил в миша дупка и не смее да изпълзи от нея!

ИК е недоносче, да си го гледка, който го създаде

Баце , както и да се въртиш, гъзо ти все ще е отзад !

Ква е заплатата за тоя придсидател Ако е повече от хиляда лева Бая народ ши са съгласи

Тирани,всуе се морите

Тарикат момче е толупа. Изхлузи се като намазан пехливанин.

Е те точно това искаха сценаристите на Слави да си мислят всички. А истината е, че накараха тиквата САМ да се откаже от председателското място, за да го спечели техния човек. Евала им! Прекрасно го изиграха. Сигурен съм, че по същия начин ще го накарат да си признае за къщата в Барелона, за кюлчетата, а защо не и за близката среща с кмета на Симитли? Важното е за дълго време да го въдворят при бай Ставри! Може и като невеста....

Сценаристите на Слави са заети със смяна на памперсите си защото шубето било голям страх

Най-добре да свика самия Бойко Борисов, щото ЦИК-СИК, няма никаква разлика.

И сега кога ще е жребия. Ще има ли залози в ефбета.

Жребий има само ако има кандидати

Юристката на Радев по новините каза, че може и без председател на ЦИК, зам председателите ще се въртели на ротационен принцип

пише законите в България?

фатмакът е толкова принципен и категоричен за избирането на председател на ИК от ГЕРБ. Даже по едно време почнах да гледам по-добронамерено към него. Какво се оказа обаче? Че всичко е постановка. Хем го оплюха предварително Красимир Ципов, хем го туриха на пангара да отговаря. Майстори на спорта по манипулации са хората и партиите от групата на фатмака, т.е. групата на Решетников. Добре, че ГЕРБ са им яли попарата и се усетиха навреме.

Точно и аз като теб си мислех същото, даже се учудих на Радев

Буци хайдук-ГРУП е с 8% след два месеца. Гешев е ковра и ще се обърне срещу шефа си ведна след изборите и ще го заключи на момента, с надежда за индулгенция. Тиквата отново в джипката, ама в кучкарника отзад слиза с наведена глава в Кремиковци, а бай Ставри го посреща с подадена ръка и на дървен уй

За 20 дни БАШИБОЗУКА от Гочооловци и Дочооловци опозориха изборите, парламента и държавата. ПРОДУЦЕНТА Радеф ще им плаща сметката...

Президентът и другите БСП тулупи ще духат бибитката.

Не знам за тях , но ти вече го духаш !

Муню Селинджъра се оплете сега като пате в кълчища.

Талупа им го вкара с 200.

Нали Ицето лани орева всичко, че избор от един кандидат е нечестен, що мълчат сега като пръднали всички? Хем ербап да са във властта, хем друг да опере пешкира. Няма верен ход сега нито една от мазните партии, щото хем не искат да поемат отговорност при евентуален провал, хем скочиха като хиени на предложението на ГЕРБ, а пък ГЕРБ си измиват ръцете - "Ние предложихме, вие нещяхе" и Резидента няма как да ги задължи :). Най-много Хаджигейнов "да се жертва". Смешници!

Ама как охкаха и ахкаха ония двете ромски курвета докато Мунчо ги шпакловаше! Смех...

Честит Гергьовден ! Честит имен ден на Жоретата ! Здраве, Щастие и Късмет ! ---------------- хи-хи-хи ..................... Бойко направи за 4 години повече пътища, отколкото комундетата за един век. Бойко направи газопроводите и намали цената на газта наполовина... Изплати ви кражбата на КТБ, Оправи дивотията с Белене. Бойко се пребори с мора по козите, които Комоциото заразяваше. Бойко се пребори с рашката чума по свинете, която се появи прескачайки Румъния. Бойко откри повече артефакти за древните бол-Арий траките, от всички. Бойко спаси нарочно обезводнения от червените Перник, с източения от комунистите язовир, като построи водопровод и донесе вода за града от Родопите! Бойко с веща дипломация не допусна емигрантския натиск ! Бойко помогна на Северна Македония да влезе в НАТО и чакалнята за ЕС ! НЕ СИ КУПИ ЯХТА КАТО СЪСЕЛА нито офшорка ............. Бойко ПОСТАВИ БЪЛГАРИЯ НА КАРТАТА НА СВЕТА И ВСИЧКИ СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С НАС Бойко ни вкара в Банковия Съюз и чакалнята за Еврозоната ! НЕ МОЖЕ ДА СТИГНЕТЕ КРАКАТА НА БОЙКО ............. Бойко РАБОТЕШЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ДЕНОНОЩНО КАТО НИКОЙ ДРУГ преглъщаше обиди, клевети и интриги скалъпени от ИНТРИГАНТСКОТО РУСКО ДОЛНО РЕШЕТНО ФЪРЧИЛО СЛУГА НА РУСКАТА ОЛИГАРХИЯ за това правите ПУЧове космосът ви пречи, че сте тъпи злобни интриганти комундета продали се на вражеска дивашка изолирана територия... дори не казвам страна или държава БАВЕТЕ БАВНО ! И НА ИЗБОРИТЕ - НИКАКВО ГЛАСУВАНЕ ЗА РУСКАТА КОШНИЦА НИЕ ИМАМЕ ВРЕМЕ ТЕ ВРЕМЕ НЯМАТ и по тази причина - БЪРЗАТ и правят ПРОВОКАЦИИ КЪМ ОБЩЕСТВОТО https://www.youtube.com/watch?v=yostcMQ3qXw хи-хи-хи ~~~○~~~ Ние, безсмъртните хекати: Аз нереида нимфа Панопея Сиренцето и нереида Амфитрита, от личната свита на Свещена Богиня Рея - Малката Русалка и дриада нимфа Дафне и ореада нимфа Бритомартида, от личната свита на Свещена Богиня Бендида от Кендрейсея, Оопс, Màрица, Артемида на Олимп и деа Диана, Добрата Неотлъчно ден и нощ ви пазим!

Фатмака се върти като червей, обаче колкото повече рови, по-дълбоко се закопава. Протестърите са паднали по гръб и вече ги ядът чакалите, ама то много огоена тая сган, трябва да я ръбат с месеци, та да пусне кръв.

Буци се върти като червей, обаче колкото повече рови, по-дълбоко се закопава. ГЕП са паднали по гръб и вече ги ядът чакалите, ама то много огоена тая сган, трябва да я ръбат с месеци, та да пусне кръв

Къде ви изкопаха такива БАШИБОЗУЦИ? С тази мърлявост къде сте тръгнали да разрушавате България, но ще си го получите...

Да им сера фостата на муньо и на муньовица!

Имаш предвид лоената топка от зайчарника в Банкя, нали?

правната експертка на резидента рече че председател на ЦИК се избира от предложените от партиите в НС, а сега като няма предложени какво казва закона. Закона беше променен от ДБ, ИТН, мутрите, БСП и ДПС , та с тази дупка в закона, където не е предвидена ситуацията, какъв трябва да е извода за интелектуалния и мисловния потенциал на гласувалите народни представители за този закон?

Ако няма предложение за председател, се тегли чоп от предложението за зам председател на ЦИК

такова нещо в закона написано, или ще се движим по принципите на юриста Бойкикиев "в духа" на закона, новия принос в правото.

Предвидена е герберастки помияр, предвидена е

Ама то четенето не е лесно

не ти се ще, но най-много сме гласували за герб и председателят би трябвало да е от първата най-голяма партия. Къде се бутат останалите протестърски помияри

Но Мика да си остане министър на младежта и спорта

Няма вярно е, но предполагам че ще е така, защото ако никой не предложи председател, все от някъде трябва да дойде, нали, а че неграмотни са писали закона е ясно

Нищожество си. Отвсякъде си личи! Хулиган и арогантен простак като тулупа от зайчарника, който не може да се примири, че вече и НИКОЙ и само лае - безумно, безсмислено, откачено. Жалък е.!

Тоа път Толупа ги нафърфори яко.

Тикво, нямаш полезен ход! Измитай се от България, докато можеш,че после жална ти майка!

Тъкмо беше решил, че са прецакали Бойко

На Руци му се отели вола. Ще хване мускулна треска в главата. Че кога е работил той толкова? Телефона с Масква прегря.

Няма нищо в глават

Аха целта е тупкане на топката. Парламента да гласува някой друг лобистки закон другата седмица. Правителството да измисли някоя щуротия за изпроводяк……а и изборите да съвпаднат с финалите на футбола, щото да е по-забавно.

Парламентът ще гласува, каквото е необходимо, а Тиквата да се омита извън страната барабар с лакеите си, че време не му остана!

То парламента гласува това което не е необходимо, това което е необходимо, парламента не гласува

Иван. Доказателствата. "Това е поредното доказателство, след истеричните опити на депутати от ГЕРБ да попречат на Илчовски да говори, че казаното от него е вярно. Да премълчаваш информация, която в цивилизования свят разтърсва държави и падат правителства, е 100-процентово доказателство за слугинаж и за достоверността на новината. Ако разказът на Илчовски бе съшит с бели конци и недостоверен, борисовите "остриета" още рано сутринта щяха да цъфнат от екраните и да се присмеят. Но ги няма. Самият премиер в оставка направи тежък пиарски гаф като свика набързо пресконференция, на която обвини президента Радев за случващото се и допълни, че не познава бизнесмена. Стив Джобс е казал по подобен повод: Всеки слух се превръща в истина в мига, в който бива официално опроверган. Това стори Борисов. Дори не приведе поне един аргумент в своя полза. Защото няма. Борисов действа като онази младоженка, на която майка й я предупредила: Дъще, на калъп да те хванат - няма да признаваш. Е, Борисов го спипаха на калъп. За пореден път. Темата няма да приключи, колкото й да я затрупват с клишета и панегирици за българската армия – тя няма нужда от този словесен блудкаж. Разкритията ще продължат. Ще видим и чуем още ужасяващи неща. Подарените златни кюлчета, креватните истории, сексуалното насилие – това е прелюдията. Почакайте да почнат да излизат разкрития за потъналите милиони и милиарди народна пара." Нима всичко това не е истина!!

разбрахме: Най-голямото доказателство е ,че няма доказателство и Боко отрича. Със сигурност ще мине във всеки съд

Защо не го отразявате по пеевсите, борисови, догански медии. Снижихте се и чакате да отмине бурята и да продължите гребежа по-старому. НЯМА ДА ВИ СЕ РАЗМИНЕ ТОЗИ ПЪТ. В ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ ПРИСЪДАТА МУ В НАЙ ДОБРИЯ СЛУЧАЙ ЩЕШЕ ДА Е НЯКОЛКО ДОЖИВОТНИ!!!

по Прокопиевите медии и сайтовете на миризливия арменец. Не всяка информация "ЕЖК" задължително трябва да влезе в национален ефир

Кой е този Илчовски, някакъв хейтър на ГЕРБ. Човек на МаяМа Костинбродска. Ако знаеше нещо, отдавна да е отишъл в органите на реда и да е дал показания. Това са политически компромати за промити мозъци като твоя. Излагаш се. Мисли повече, природата ти е дала мозък за тази цел.

ЗАЩОТО СЛУГИ НА МАФИЯТА ГЕРБ. И никой нормален човек не разчита на тези структури.

На мен дала, от теб взела. В природата нищо не се губи!

ТОЧНО боко тиквата тлъста назначи Мая за омбудсман, за да й се подмаже за аферата в КЩостинброд. Дали можеш да разкажеш какво всъщност се случи? И нещо друго - боко предлагаше на Нинова да бъде председател на НС вместо главчо ерго ПКП, поцинкованата кофа.

На Румен Решетников му се дрълна лайното като сега трябва да е отговорен за собтвените си сeлянии.

Абсолютно тъпи ОПОРКИ!!! Но разбира се, не си виждал двете дипломи на генерала от ВВС президента Радев по стратегическо управление в САЩ???? Ако трябва да доказваш, че е човек на Решетников (а този кщой е, боко го знае вероятно), ще ти трябват добри адвокати.

ако откаже-да изтипосат баба Зайка-поне,ще бъде весело...

Руци търси спешно доносник на ДС или щатен неин сътрудник за председател на ЦИК. Винаги верни на Партията!

нали са революционери,все пак?!

само едно кашонче валидол му е майката...

Да тъпосат Майя Лайкучката за председател.

Банкянският ГЪЗ все му се привиждат конспирации, капани, засади и подобни щуротии в празната му иначе глава. Башибозук, за линч си, ГЪЗ НАСРАН!

и сега се чуди какво да прави...

Президентът няма какво друго да направи!

Нали неговите, "прогресивните" му писаха кодекса. Да маа юмруци като няма друго

чудно, последните 10 години много хора бяха принудени да извадят на светло доходите си, бяха им спряни далверите а те по друг начин немогат да си изкарват парите и естествено се борят това да се промени.

"Скандалите с кюлчета" Кой скандал с кюлчетата? Фалшивите снимки на мафията разпространени по жълтите вестници? Излагаш се.

Иван (нерегистриран) Ти не можеш ли да четеш?!!! "Бизнесмен обвини ГЕРБ в рекет пред Комисията по ревизия на управлението в НС (видео)" "Проблемите му започнали още през 2012 г., след като от държавно дружество му поискали "почерпка" от по 10 000 лв. за напояване в рамките на проект за поливно земеделие. Бизнесменът тръгнал да търси контакт в местния офис на ГЕРБ в Червен бряг и оттам го свързали с друг крупен бизнесмен, приближен до властта, от Стара Загора. Двамата се разбрали, като цената на спокойствието била бизнесменът да осигурява евтино зърно на човека от Стара Загора. "По 700-800 000 на година се получаваха, но аз изкарвам по 10 млн., давах ги тези пари за спокойствие", обясни Илчовски. От думите му става ясно, че покрай тези подаръци той е бил допуснат в близкия кръг до властта, където се правел на "балък". Исканията към него с времето обаче ставали все по-нагли. Имало натиск за закопаване на трупове на норки в негови земи, както и покана за фиктивно завишаване на обороти на компании, които възнамеряват да се листват на борсата. "Ставаха все по-нагли исканията. 2020 г. се скарахме. Аз съм в този бизнес 23 години, имам 150 000 дка, продукция за 40 милиона лева искаха да им продам, искаха да ме обвинят в убийство", обясни Илчовски. Разривът в отношенията настъпил окончателно през септември 2020 г. Тогава му била поискана 50% от продукцията, възлизаща общо на 40 млн. годишно. "Искаха да дам моята продукция, защото работех в тяхната държава", разказа бизнесменът. По това време получил предупреждение по телефона от министър да спре да купува земеделска земя, защото щели да го дадат на "нашите прокурори". " И ако сега Гешев е прокурор на място, ще погне Бойко. Но тъй като Борисов му плаща, няма да го закача. Така че: ГЕШЕВ, ПОЗОР. ОСТАВКА И ЗАТВОР. Но да изчакаме до утре. Днес все пак е празник.

К'в бизнесмен (нерегистриран) Такъв дето е отказал да си плаща рекета към ОПГ Герб и кръстника Борисов, лежал в чешки затвор за кражби на коли и контрабанда през 90-те. Такъв си е бил и такъв ще си остане Борисов. ПРЕСТЪПНИК

Това са само думи, Илчовски каза, че доказателства щял да представи по натам, какви и кога не каза

на капацитети в правото от ДБ да намерят юрист с опит та да оглави ЦИК, която да работи по правилата които те гласуваха. Нещо май не им стиска или са наясно каква манджа са забъркали.

Митева Митова Манолова МММ бойци Честито българи

Абе хайде разберете се БЕ стига със тия раздори СТИГА ПРЕСТАНЕТЕ какво пише над събранието СЕТЕТЕ СЕ

На събранието пише "съединението прави силата" и ЗНАЧИ съединение на Мизия,Тракия и Македония, а не съединение на крадци и окрадени!

Гербилопитеци, Колкото и да се пънете и хвърляте на амбразурата като матросовци, България се разделя с Бойко Борисов. Скандалите с кюлчета и хазартни рушвети, както и последвалите ги протести през миналата година, бяха първата фаза на раздялата, която принуди Борисов да се скрие в джипката от “лоши думи хорски”. Краткият 45-ти парламент постигна основно две неща. Първо: показа, че България е готова да бъде управлявана без ГЕРБ и Борисов. И второ: подсказа, че страната може да бъде управлявана без ГЕРБ и Борисов, но за тази цел останалите роднини трябва да преодолеят взаимните си антипатия и недоверие и да се концентрират върху важните проблеми. А именно опандизването на цялата престъпна шайка на Борисов.

Хватка № 13. И почвам да бягам бате

Махнаха Бойко ,никой не ще вместо него ,пази се на завет ! Махнаха Мишо Константинов - пак никой не ще да вади кестените с голи ръце ! Аре,бе протестърски отепки- Нали викахте Оставка,Само да гътнем Бойко нататък е лесно!Нали да си премиер беше лесно - ядеш филии с мас и караш джипка,а карайте сега да ви ЕПМ изродска!

Какво е “отепка” учения?

Този път ГЕРБ са прави. Добре е, че все пак се усетиха навреме.

Що извадиха ли си го ръчно?

Вадете си парите от банките , и веднага в Евро щото идват гладните комунисти ПАК !!! Вече сме го преживявали това

Даса да предложи шеф на ЦИК.