Президентът Румен Радев поздрави Джо Байдън по случай Деня на независимостта на САЩ

Българският държавен глава посочва, че страната ни ще продължи да работи за насърчаване на двустранната търговия и инвестиции, модернизацията на армията

Обратно в новината

Коментари - Президентът Румен Радев поздрави Джо Байдън по случай Деня на независимостта на САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като казвам, че сме уникални в приемането на руското заробване на България, това не са празни приказки, а факт, виден от следното сравнение с други страни и народи, откъснали се от руската имперска зависимост и съответно избрали да обявят освобождението си от ссср и русия за национални празници. Армения — 28 май (Ден на независимостта — от СССР, 1991 г.), Естония — 24 февруари (Ден на независимостта — от Болшевишка Русия, 1918 г., същият ден се празнува и като Ден на републиката), Киргизстан — 31 август (Ден на независимостта — от СССР, 1991 г.), Латвия — 18 ноември (Ден на независимостта — от Болшевишка Русия, 1918 г.), Литва — 16 февруари (Ден на независимостта — от Русия, 1918 г.), Молдова — 27 август (Ден на независимостта — от СССР, 1991г.), Полша — 3 май (Ден на конституцията) и 11 ноември (Ден на независимостта от Австро-Унгария, Германия и Русия, 1918 г.), Приднестровие (Русия) — 2 септември (Ден на независимостта — от СССР, обявена през 1990 г., не е международно призната държава), Таджикистан — 9 септември (Ден на независимостта — от СССР, 1991 г.), Татарстан — 30 август (Ден на суверенитета — от СССР, обявена независимост през 1990 г., непризната спрямо Руска федерация на референдум през 1992 г., има статут на автономия), Туркменистан — 27 октомври (Ден на независимостта — от СССР, 1991г) , Украйна — 24 август (Ден на независимостта — от СССР, 1991 г.), Унгария — 15 март (Ден на революцията, 1848 г.), 20 август (Ден на Свети Ищван I — първи крал и основател на държавата) и 23 октомври (Ден на републиката и революцията, 1956 г.), Узбекистан — 1 септември (Ден на независимостта — от СССР, 1991 г.), Финландия — 6 декември (Ден на независимостта — от Русия, 1917 г.), Грузия — 26 май (Ден на независимостта — от Болшевишка Русия, 1918 г.).

Честит празник, Америка!

Краварите обикновено стават към 16 ч. наше време. Наш Чорапчо посред нощ ли е събудил дедото да му се подмазва и да му дрънка глупости? Ега и пенсиите! Да видим колко ще са застреляните по случай празника...

“ Виждам, в близкото бъдеще приближаваща криза, която дълбоко ме безпокои, и треперя за сигурността на държавата ни. Корпорациите възцариха. И ще последовал времена на корупция по високите длъжности и постове … и салата на парите ще се възползва от предразсъдъците на хората, докато цялото богатство се концентрира в ръцете на няколко души и републиката е унищожена. В този момент чувствам по голям страх и загриженост за страната ни, отколкото преди, в разгара на войната. Дано предчувствията ми не са неверни. “ Президент Линкълн, 1864 Верни бяха, Президенте.

ги опорочиха, и сега ги печатат като тоалетна хартия...

рабрал и е

Не е подписана ннатази дата

не му е било лесно на мунчо!

Бог да пази кралицата...

Верно ли? Събудил го е посреднощ? Това малко на партенка мяза…..

честит национален празник шопи! Бг празнува на 3 Март.

РАСТЕ НО НЕ СТАРЕЕ Ами това е! И след още 250 години: Интервюират един американец, дядка бохем и голям женкар: - Дадо, ти как на младини все с най-готините мацки излизаше и сега пак с най-готините, млади мацки излизаш и тогава и сега. Как го правиш? - Ами, слушай сега синко, и тогава и сега 100 долара са си 100 долара.

Спестявам в щатски долари, били най сигурни......

Децата са ми в САЩ......

Честит празник USA.....близо 250 години сте непоклатими....

Мунчооооо, цял свят знае, че си кремълска подлога! Срам и позор за България!

Честит празник!

Нещо масови стрелбички няма ли да има за празника? Или още не са се донадрусали наркоманите?

Във Филаделфия започнаха преди няколко часа.

ама Дедо Демеций знае ли че днес имат национален празник? Съмнявам се!