Коментари - Президентът Радев свиква Народното събрание на 21 юли | Днес.dir.bg

Президентът Радев свиква Народното събрание на 21 юли

Сега е моментът българските политици да си свършат работата, да намерят обединение в интерес на всички българи, заяви държавният глава

Обратно в новината

Коментари - Президентът Радев свиква Народното събрание на 21 юли | Днес.dir.bg

Коментари

КОГА ще питате Румен Радев за подсъдимата мутра- олигарх Васил Божков, който щял да съветва "фигуранта" за служебното правителство! КОГА? Стрх ви е от Румен Радев и мутрата му Бойко Рашков ли? Питайте го, как се е сетил точно за Спецов, културиста който живее в Дубай (при Божков)! Питайте го за подсъдимите президентски съветници Илия Милушев и Пламен Узунов, който събира кутиите с "пури и ром" от длъжниците на Румен Радев! Питайте го за подсъдимите олигарси Арабаджиеви, за подсъдимите олигарси Баневи, за подсъдимите олигарси Бобокови. Питайте го! Питайте го за ДПС и милиардерът Ахмед Доган, които го избраха за президент, за връзките му с генерал Решетников, Москва и КГБ дето го предложиха за президент на България! Стрх ви е от Румен Радев и мутрата му Бойко Рашков! Страх тресе България от Радев и Рашков! Страх от репресии и уволнения!

Студио Х-13ти юли. Гост Емил Хърсев.Надълго и нашироко обяснява,че държавата е в добро икономическо състояние с много добър икономически растеж и растеж на заплати. Водещия гледа тъпо и продължава да задава тъпи въпроси.Но, не .Хърсев не иска да лъже и си казва истината. Евродикоф,епизод 162.Право на отговор на Пламен Георгиев(Пацо терасата). Подробно и напоително с подобаващо количество вазелин и удоволствие обяснява на водещия,че години наред Сашо Диковци,Дремджиевци,Биволи,Африканчовци(и тям подобни кукувици) и други знайни и незнайни лайномети са говорили лъжи както за него,така и за негови връзки с Борисов .Уточнява,че всеки който продължава да говори лъжи ще бъде съден. МАЛКО ПО МАЛКО ИСТИНИТЕ ИЗЛИЗАТ НА ЯВЕ.ДАНО ХОРАТА ДА ИМАТ УШИ ДА СЛУШАТ И ОЧИ ДА ГЛЕДАТ!

Всуе се морите! Нищо няма да се оправи в България, докато решенията за управлението на територията се съобщават от бялата козяшка къщурка.

Как е новото нормално? Пълните ли тумбаците с пържоли?

мноо плюсове са ти написали уе троле:))

в Медицинска академия студент трябва да определи на кого принадлежи този или онзи мозък. Той внимателно разглежда мозъците и констатира: - Този мозък сигурно е принадлежал на професор, защото има много гънки, вторият мозък би трябвало да е на обикновен човек, а третият сигурно е на военен, защото има само една гънка. - Пиша ви петица - казва професорът. - Вашите отговори бяха абсолютно правилни, с изключение на третия случай. Наистина е бил на военен, но това не е мозъчна гънка, а следа от фуражката.

100000000+

Кауна-фатмак знае ли ,колко години дават за Национална измяна ???

до живот

отдье ги зьемате тея плюсове ва момче

На Муньо Шпаклата фостата да се изсера!

Слави е издал указ вече всички да ходят без чорапи ... Радев много се загрижил какво ще прави зелените чорапи дадени от държавата безплатно.

стана тя такава червена ...ха.ха.ха роднина-милиционер фатмак-любовница.. Ама фатмака нали са баджанаци със Слави .. мачкали и двамата задните части на любовницата Деса..ха.ха

най накрай махнахме гангрената герб

Радев, оставка! Искаме си Бойко! Аз подкрепям Бойко, защото искам ред в хаоса и 50-те лева към пенсията да си останат! Тях Бойко ни ги даде, само той за толкова години мислеше за нас пенсионерите!

Ей ся! Специално за теб, още утре подавам оставка!

Искаме си Бойко. Той е най-добрият и най-умният. И мисли само за хората от народа. Изоставил се е, горкият. За себе си нищо не прави. Решихме да съберем в махалата по някой лев, че и той да има нещо за старини. А моята баба и баница ще му направи.

Може ли и ние, от квартала, да се включим в полза на любимия ръководител? Обещавам лично да му плевя градината.

Тази в задния двор, де :)

Новият цирк идва на 21 в центъра на София!

Ей, писна ми от фатмаци. До годишнината на Великата октябърская революция да се изнесли на площада при Кремля у Моцква. И не се връщайте, че много засмърдя на мръсни зелени чорапи

Къде ги видя тези фатмаци? Да не служиш в сухопътните войски?

ще бъде запомнен като най-слабият прецидент в Българската История :)

Президентът Радев ще бъде запомнен като онзи, който унищожи Боко Тиквата, и като изкаралият два поредни мандата в българската история след 89-та, хи хи хи!

Първанов е първият и единствен с 2 поредни мандатс дечко. Аре детска си телефончето и не се обаждай

Да си от герб днес е срам

И неадекватност.

аз съм от партията на чалгарите и комиците. Затова циганите ме подкрепят

Добре че Радев е президент иначе Борисов още щеше да дава брифинги от джипа и да лъже хората и да пълни чекмеджето с евраци и злато

Значи всичко казано за чекмеджетата е истина,нищо,че няма едно доказателство,а за имотите на служителя Б.Рашков макар,че всичко е доказано нищо не казваш.Като кажеш А кажи и Б.Всичките некадърници уволнени за схеми ,корупция и други ,фатмака ги върна на бял кон.Ама какво да ти обяснявам няма да разбереш.

Абе разбиора много добре, че за слугинаж най много плащат

Кога, кой и какво точно успя "всичко да докаже" за имотите на Рашков?

И тази година няма да почива на Геленджик. Много слаби резултати на цоциалистите. Вероятно й ще му вдигнат и червения телефон наесен.

Какъв президент може да е тоз фатмак.Жалка картинка,да останеш в историята като най слабият такъв.

Стъки ти ли си бре урод

Доста успешен и с рекорден за българската история след 89-та рейтинг, очевидно.

се Мара да се побара, Кауна се осети че преврата неуспя :)

Успяха изборите. Боко вече избяга даже от НС, хи хи хи!

Идва ли края на слугинското шапкарск0-милиционерско правителство???

Защо не организирате протест, хи хи хи!

Докато организирате преврати и тресете държавата, в съседна Северна Македония намалиха ДДС за тока от 18 на 5 % за една година, а за следващата става 10 % Въведоха и вендинг-машини за излупуване на амбалаж.

Сега е момента да си тръгнеш радев! Скоро ще бъде късно и ще усетиш по неприятен за теб начин любовта на народа!

Като не ви харесва Президентът, направете протест както направи народът срещу Боко, хи хи хи!

Народа силно казано.Една шепа или по точно шайка,платена от олигархията,и такива като тебе с малки мозъчета вярват

Затова ли на изборите народът би шута на Боко? Оказа се, че протестите са изразявали волята на народа.

Радев е най умният ни президент до сега. Не такова същество като плевню и цецката.

Изборите трябва да бъдат касирани! Причини: 1. Разнасяне на машините с таксита без охрана. 2. Несъответствие на хеш кодовете в много секции. 3. Намеса на външни лица в софтуера след сертифицирането им. 4. Наличие на интернет връзка в машините. 5. Активност на системата за управление на изборите на Смарттроник в Деня на изборите. 6. Машини, печатащи празни разписки и касови бележки. 7. Машини, отчитащи различен от подадения вот. 8. Сменени преференции в редица секции. 9. Хора, на които е отнето правото да упражнят вота си, поради сривове на машините. 10. Пряко участие на служебното правителство в предизборната кампания. 11. Агитация на Бойко рашков в изборния ден.

Изгубилите неудачници вият "Съдията педераст!", хи хи хи!

Абе пийте ги тия хапчета бе. Ставате за смях.

На 21 Лудия Шапкар пак ще се плюнчи.

Господин Радев хайде вкарвайте боко в панделата. Всички искаме да го видим там.

Скоро ще го пратим там. Нека да ме назначат за постоянно.

И цялата герберастка пасмина. За там са всички. Да си отдъхне народа от изедници.

Радев е шапкар, не е мЕлЕционер. Рашков е мЕлЕционер и той може да "вкарва"

Страхът на КАУНА от затвора, докара всички тия разделения на хората в страната.В страхът си той ,иска втори мандат .От страх иска махането на гла. покурор ,защото най добре ТОЙ, знае каква каша е забъркал.

Така е . Скоро Президента ще го прати в кауша за прости тикви.

Очакват се 6-7 милиарда еуро от ЕС. Всички точат сабите да ги прилапат, но може и макаронът да се изкриви. Натам вървят нещата.

Льотчика вкара страната в политическа криза. Когато народа се осъзнае ще бъде изритан с шутове от президенството.

ДОКАРАЙ СЕЛСКИТЕ ПРАСТАЦИ, ДЕТО СА ТИ У РЕПОРТАЖА В СОФИЯ И ДО 1 СЕДМИЦА ЗЛАТНИТЕ ПАВЕТА И ХАЗАРСКАТА КУЛА - ЗЛАТЕН ВЕК, ДА, ГИ, НЕ, МА!

Мунчо е тъжен. БСП се срина. Преврата е неуспешен.

РАДЕВ ВКАРА БЪЛГАРИЯ В ОГРОМНА КРИЗА !!!!! ГЕШЕВ ГО ОЧАКВА С НЕТЪРПЕНИЕ ....

И с двойно по-големи букви да пишеш, единствено ще предизвикаш обратен ефект на желанието си. Никой нормален не понася герб, дпс, бсп...

Както виждам вече не понасят и ИТН ! Та, колко процента, останахте от имащите право на глас!??

Ще стане експерт по избори Родев. Така хитро омота нещата, че ще имаме избори през 3 месеца докато е президент.

Дано му е за последно......

Правителството на Мун.чо Решетников ,беше Организирана престъпна група за фалшиви новини и манипулации !!!!!! С малки изключения Прокуратурата ще разследва министрите за тези измами ...

... докато нашите се занимават с глупости, в съседна Северна Македония намалиха ДДС за тока от 18 на 5 % за една година, а за следващата става 10 % Въведоха и вендинг-машини за излупуване на амбалаж.

генерала на чужди държави и чужди сили, толкова уникално промит мозък не сме имали атакува здравната ни система, като разрази ковида и нанеси щети за 100 милиони и на туризма ни, докато Гърците убеждаваха целия свят че вземат мерки за да привликат туристи, този убеждаваше всички в България че маски и не са нужни, което ни постави като червена дестинация въпреки че имахме по малък на брой заболели от гърци и Турци, мръсната им игра която играха за да спсят олигасите които управляват България дистанционно от чужбина и най вероятно не става върпос за Божков, а за някви много по силни и по мощни, чиито пъпет идот е Радев. Радев ти си срам, не съм гласувал за ГЕРБ, но ти си най голямото злои прични най големите злини за последните 4 години, сега в цяла Европа ни пишат корумпирани защото назначи хора които разправят а цял свят че сме корумпирани такива полтици има само в Африка и ти ни превърна в Африканци. Ти си генерал но на чужда държава

...по-добре да се връщаш на Марс, откъдето си избягал.

Само да попитам троловете на герб кога последно бойко посети някакъво културно събитие , примерно да отиде на театър . Забравих той е футболист и като гледам с Божинката са на един акъл !

От футбол и тенис не му остана време за 20 години да научи един език и да прочете втора книга. Нищо, сега в панделата ще има време - поне френски да позазубри...;)

Колега забравяш за белота с някои видни " бизнесмени " .

Този достоен човек не трябваше да се кандидатира за президент, да беше направил партия и да отвее абсолютно всички политидиоти, като почнеш от корнелата и маямата, до пинокио и резнака и свършим с учиндолеца и най гламавия тиквоч. Жалко, Господ да пази България.

Той освен военни други не познава. Не си ходил в казарма май да видиш нивото на интелекта там.

82-84 танкис в Айтос, по късно НШЗО Враца, ст лейтенант от запаса, знам че не са ай ти специалисти, ама работа като повечето.

Радев сви юмрука и докара ДПС- под чужд флаг- Слави на власт.

Сега поздравяваш Славчо, но миналия път забрави. Какъв президент си? О, забравих - на комунистите.

ЦИКа на Радев след дълго умуване, прие резултата от изборите така като Деса ги нареди. Смешници.

Аз отдавна съм готова с резултата и от президентските избори. Само не пипайте нашта ЦИК

Президентската институция в България е чисто представителна тоест има форма , но няма съдържание , въпреки това не пречи президентът да изрази позицията си на гражданин . Лошото е , че тази позиция не съвпада с ОГРАНИЧЕНОТО мислене на герб .

Ура и слава!

Рублене, ще те изгоним с камъни! Боклук!

Стъки ти ли си бре урод

В тая чалга държава Мунчо ще е доживотен президент. Дали Васко кръпката ще изнесе концерт сега на орлов мост

Не го пишете Президент, той вече доказа, че не Президент, а прост предател!

Резидент!

ББПП!

Кажи как два дена гласихте резултатите , за да докарате сакатия пръв

Бойко по четири дена мачкаше и драскаше по протоколи и разкарваше бременни с чували.

Ако България имаше повече политици като Президента, ситуацията в бедната ни държава щеше да е много по-добра, щяхме да се доближаваме до европейските стандарти. Сега ни признават за мафиотска държава. Жалко е само едно - че президентската институция няма повече правомощия. Сегашните са далече от възможността да се измете мафията от управлението. А както се вижда, политиците също не могат да направят нещо съществено. Да му мислят гражданите.

А бе селтак клатен ако лизача искара още само 1 год. нацията няма да съществува

Какво ни баламосваш бе чорап ушат. Отдалече смърди заученото положение. В сговор ще правите финтове докато докарате изборите 2 в 1

Изводът от изборите: добре, че децата не могат да гласуват, защото иначе щяха да ни управляват Том и Джери :)

Коментари - Президентът Радев свиква Народното събрание на 21 юли | Днес.dir.bg

Президентът Радев свиква Народното събрание на 21 юли

Сега е моментът българските политици да си свършат работата, да намерят обединение в интерес на всички българи, заяви държавният глава

Обратно в новината

Коментари - Президентът Радев свиква Народното събрание на 21 юли | Днес.dir.bg

Коментари

КОГА ще питате Румен Радев за подсъдимата мутра- олигарх Васил Божков, който щял да съветва "фигуранта" за служебното правителство! КОГА? Стрх ви е от Румен Радев и мутрата му Бойко Рашков ли? Питайте го, как се е сетил точно за Спецов, културиста който живее в Дубай (при Божков)! Питайте го за подсъдимите президентски съветници Илия Милушев и Пламен Узунов, който събира кутиите с "пури и ром" от длъжниците на Румен Радев! Питайте го за подсъдимите олигарси Арабаджиеви, за подсъдимите олигарси Баневи, за подсъдимите олигарси Бобокови. Питайте го! Питайте го за ДПС и милиардерът Ахмед Доган, които го избраха за президент, за връзките му с генерал Решетников, Москва и КГБ дето го предложиха за президент на България! Стрх ви е от Румен Радев и мутрата му Бойко Рашков! Страх тресе България от Радев и Рашков! Страх от репресии и уволнения!

Студио Х-13ти юли. Гост Емил Хърсев.Надълго и нашироко обяснява,че държавата е в добро икономическо състояние с много добър икономически растеж и растеж на заплати. Водещия гледа тъпо и продължава да задава тъпи въпроси.Но, не .Хърсев не иска да лъже и си казва истината. Евродикоф,епизод 162.Право на отговор на Пламен Георгиев(Пацо терасата). Подробно и напоително с подобаващо количество вазелин и удоволствие обяснява на водещия,че години наред Сашо Диковци,Дремджиевци,Биволи,Африканчовци(и тям подобни кукувици) и други знайни и незнайни лайномети са говорили лъжи както за него,така и за негови връзки с Борисов .Уточнява,че всеки който продължава да говори лъжи ще бъде съден. МАЛКО ПО МАЛКО ИСТИНИТЕ ИЗЛИЗАТ НА ЯВЕ.ДАНО ХОРАТА ДА ИМАТ УШИ ДА СЛУШАТ И ОЧИ ДА ГЛЕДАТ!

Всуе се морите! Нищо няма да се оправи в България, докато решенията за управлението на територията се съобщават от бялата козяшка къщурка.

Как е новото нормално? Пълните ли тумбаците с пържоли?

мноо плюсове са ти написали уе троле:))

в Медицинска академия студент трябва да определи на кого принадлежи този или онзи мозък. Той внимателно разглежда мозъците и констатира: - Този мозък сигурно е принадлежал на професор, защото има много гънки, вторият мозък би трябвало да е на обикновен човек, а третият сигурно е на военен, защото има само една гънка. - Пиша ви петица - казва професорът. - Вашите отговори бяха абсолютно правилни, с изключение на третия случай. Наистина е бил на военен, но това не е мозъчна гънка, а следа от фуражката.

100000000+

Кауна-фатмак знае ли ,колко години дават за Национална измяна ???

до живот

отдье ги зьемате тея плюсове ва момче

На Муньо Шпаклата фостата да се изсера!

Слави е издал указ вече всички да ходят без чорапи ... Радев много се загрижил какво ще прави зелените чорапи дадени от държавата безплатно.

стана тя такава червена ...ха.ха.ха роднина-милиционер фатмак-любовница.. Ама фатмака нали са баджанаци със Слави .. мачкали и двамата задните части на любовницата Деса..ха.ха

най накрай махнахме гангрената герб

Радев, оставка! Искаме си Бойко! Аз подкрепям Бойко, защото искам ред в хаоса и 50-те лева към пенсията да си останат! Тях Бойко ни ги даде, само той за толкова години мислеше за нас пенсионерите!

Ей ся! Специално за теб, още утре подавам оставка!

Искаме си Бойко. Той е най-добрият и най-умният. И мисли само за хората от народа. Изоставил се е, горкият. За себе си нищо не прави. Решихме да съберем в махалата по някой лев, че и той да има нещо за старини. А моята баба и баница ще му направи.

Може ли и ние, от квартала, да се включим в полза на любимия ръководител? Обещавам лично да му плевя градината.

Тази в задния двор, де :)

Новият цирк идва на 21 в центъра на София!

Ей, писна ми от фатмаци. До годишнината на Великата октябърская революция да се изнесли на площада при Кремля у Моцква. И не се връщайте, че много засмърдя на мръсни зелени чорапи

Къде ги видя тези фатмаци? Да не служиш в сухопътните войски?

ще бъде запомнен като най-слабият прецидент в Българската История :)

Президентът Радев ще бъде запомнен като онзи, който унищожи Боко Тиквата, и като изкаралият два поредни мандата в българската история след 89-та, хи хи хи!

Първанов е първият и единствен с 2 поредни мандатс дечко. Аре детска си телефончето и не се обаждай

Да си от герб днес е срам

И неадекватност.

аз съм от партията на чалгарите и комиците. Затова циганите ме подкрепят

Добре че Радев е президент иначе Борисов още щеше да дава брифинги от джипа и да лъже хората и да пълни чекмеджето с евраци и злато

Значи всичко казано за чекмеджетата е истина,нищо,че няма едно доказателство,а за имотите на служителя Б.Рашков макар,че всичко е доказано нищо не казваш.Като кажеш А кажи и Б.Всичките некадърници уволнени за схеми ,корупция и други ,фатмака ги върна на бял кон.Ама какво да ти обяснявам няма да разбереш.

Абе разбиора много добре, че за слугинаж най много плащат

Кога, кой и какво точно успя "всичко да докаже" за имотите на Рашков?

И тази година няма да почива на Геленджик. Много слаби резултати на цоциалистите. Вероятно й ще му вдигнат и червения телефон наесен.

Какъв президент може да е тоз фатмак.Жалка картинка,да останеш в историята като най слабият такъв.

Стъки ти ли си бре урод

Доста успешен и с рекорден за българската история след 89-та рейтинг, очевидно.

се Мара да се побара, Кауна се осети че преврата неуспя :)

Успяха изборите. Боко вече избяга даже от НС, хи хи хи!

Идва ли края на слугинското шапкарск0-милиционерско правителство???

Защо не организирате протест, хи хи хи!

Докато организирате преврати и тресете държавата, в съседна Северна Македония намалиха ДДС за тока от 18 на 5 % за една година, а за следващата става 10 % Въведоха и вендинг-машини за излупуване на амбалаж.

Сега е момента да си тръгнеш радев! Скоро ще бъде късно и ще усетиш по неприятен за теб начин любовта на народа!

Като не ви харесва Президентът, направете протест както направи народът срещу Боко, хи хи хи!

Народа силно казано.Една шепа или по точно шайка,платена от олигархията,и такива като тебе с малки мозъчета вярват

Затова ли на изборите народът би шута на Боко? Оказа се, че протестите са изразявали волята на народа.

Радев е най умният ни президент до сега. Не такова същество като плевню и цецката.

Изборите трябва да бъдат касирани! Причини: 1. Разнасяне на машините с таксита без охрана. 2. Несъответствие на хеш кодовете в много секции. 3. Намеса на външни лица в софтуера след сертифицирането им. 4. Наличие на интернет връзка в машините. 5. Активност на системата за управление на изборите на Смарттроник в Деня на изборите. 6. Машини, печатащи празни разписки и касови бележки. 7. Машини, отчитащи различен от подадения вот. 8. Сменени преференции в редица секции. 9. Хора, на които е отнето правото да упражнят вота си, поради сривове на машините. 10. Пряко участие на служебното правителство в предизборната кампания. 11. Агитация на Бойко рашков в изборния ден.

Изгубилите неудачници вият "Съдията педераст!", хи хи хи!

Абе пийте ги тия хапчета бе. Ставате за смях.

На 21 Лудия Шапкар пак ще се плюнчи.

Господин Радев хайде вкарвайте боко в панделата. Всички искаме да го видим там.

Скоро ще го пратим там. Нека да ме назначат за постоянно.

И цялата герберастка пасмина. За там са всички. Да си отдъхне народа от изедници.

Радев е шапкар, не е мЕлЕционер. Рашков е мЕлЕционер и той може да "вкарва"

Страхът на КАУНА от затвора, докара всички тия разделения на хората в страната.В страхът си той ,иска втори мандат .От страх иска махането на гла. покурор ,защото най добре ТОЙ, знае каква каша е забъркал.

Така е . Скоро Президента ще го прати в кауша за прости тикви.

Очакват се 6-7 милиарда еуро от ЕС. Всички точат сабите да ги прилапат, но може и макаронът да се изкриви. Натам вървят нещата.

Льотчика вкара страната в политическа криза. Когато народа се осъзнае ще бъде изритан с шутове от президенството.

ДОКАРАЙ СЕЛСКИТЕ ПРАСТАЦИ, ДЕТО СА ТИ У РЕПОРТАЖА В СОФИЯ И ДО 1 СЕДМИЦА ЗЛАТНИТЕ ПАВЕТА И ХАЗАРСКАТА КУЛА - ЗЛАТЕН ВЕК, ДА, ГИ, НЕ, МА!

Мунчо е тъжен. БСП се срина. Преврата е неуспешен.

РАДЕВ ВКАРА БЪЛГАРИЯ В ОГРОМНА КРИЗА !!!!! ГЕШЕВ ГО ОЧАКВА С НЕТЪРПЕНИЕ ....

И с двойно по-големи букви да пишеш, единствено ще предизвикаш обратен ефект на желанието си. Никой нормален не понася герб, дпс, бсп...

Както виждам вече не понасят и ИТН ! Та, колко процента, останахте от имащите право на глас!??

Ще стане експерт по избори Родев. Така хитро омота нещата, че ще имаме избори през 3 месеца докато е президент.

Дано му е за последно......

Правителството на Мун.чо Решетников ,беше Организирана престъпна група за фалшиви новини и манипулации !!!!!! С малки изключения Прокуратурата ще разследва министрите за тези измами ...

... докато нашите се занимават с глупости, в съседна Северна Македония намалиха ДДС за тока от 18 на 5 % за една година, а за следващата става 10 % Въведоха и вендинг-машини за излупуване на амбалаж.

генерала на чужди държави и чужди сили, толкова уникално промит мозък не сме имали атакува здравната ни система, като разрази ковида и нанеси щети за 100 милиони и на туризма ни, докато Гърците убеждаваха целия свят че вземат мерки за да привликат туристи, този убеждаваше всички в България че маски и не са нужни, което ни постави като червена дестинация въпреки че имахме по малък на брой заболели от гърци и Турци, мръсната им игра която играха за да спсят олигасите които управляват България дистанционно от чужбина и най вероятно не става върпос за Божков, а за някви много по силни и по мощни, чиито пъпет идот е Радев. Радев ти си срам, не съм гласувал за ГЕРБ, но ти си най голямото злои прични най големите злини за последните 4 години, сега в цяла Европа ни пишат корумпирани защото назначи хора които разправят а цял свят че сме корумпирани такива полтици има само в Африка и ти ни превърна в Африканци. Ти си генерал но на чужда държава

...по-добре да се връщаш на Марс, откъдето си избягал.

Само да попитам троловете на герб кога последно бойко посети някакъво културно събитие , примерно да отиде на театър . Забравих той е футболист и като гледам с Божинката са на един акъл !

От футбол и тенис не му остана време за 20 години да научи един език и да прочете втора книга. Нищо, сега в панделата ще има време - поне френски да позазубри...;)

Колега забравяш за белота с някои видни " бизнесмени " .

Този достоен човек не трябваше да се кандидатира за президент, да беше направил партия и да отвее абсолютно всички политидиоти, като почнеш от корнелата и маямата, до пинокио и резнака и свършим с учиндолеца и най гламавия тиквоч. Жалко, Господ да пази България.

Той освен военни други не познава. Не си ходил в казарма май да видиш нивото на интелекта там.

82-84 танкис в Айтос, по късно НШЗО Враца, ст лейтенант от запаса, знам че не са ай ти специалисти, ама работа като повечето.

Радев сви юмрука и докара ДПС- под чужд флаг- Слави на власт.

Сега поздравяваш Славчо, но миналия път забрави. Какъв президент си? О, забравих - на комунистите.

ЦИКа на Радев след дълго умуване, прие резултата от изборите така като Деса ги нареди. Смешници.

Аз отдавна съм готова с резултата и от президентските избори. Само не пипайте нашта ЦИК

Президентската институция в България е чисто представителна тоест има форма , но няма съдържание , въпреки това не пречи президентът да изрази позицията си на гражданин . Лошото е , че тази позиция не съвпада с ОГРАНИЧЕНОТО мислене на герб .

Ура и слава!

Рублене, ще те изгоним с камъни! Боклук!

Стъки ти ли си бре урод

В тая чалга държава Мунчо ще е доживотен президент. Дали Васко кръпката ще изнесе концерт сега на орлов мост

Не го пишете Президент, той вече доказа, че не Президент, а прост предател!

Резидент!

ББПП!

Кажи как два дена гласихте резултатите , за да докарате сакатия пръв

Бойко по четири дена мачкаше и драскаше по протоколи и разкарваше бременни с чували.

Ако България имаше повече политици като Президента, ситуацията в бедната ни държава щеше да е много по-добра, щяхме да се доближаваме до европейските стандарти. Сега ни признават за мафиотска държава. Жалко е само едно - че президентската институция няма повече правомощия. Сегашните са далече от възможността да се измете мафията от управлението. А както се вижда, политиците също не могат да направят нещо съществено. Да му мислят гражданите.

А бе селтак клатен ако лизача искара още само 1 год. нацията няма да съществува

Какво ни баламосваш бе чорап ушат. Отдалече смърди заученото положение. В сговор ще правите финтове докато докарате изборите 2 в 1

Изводът от изборите: добре, че децата не могат да гласуват, защото иначе щяха да ни управляват Том и Джери :)