Борисов призова служебните министри да разровят всичко

Призовавам ви за ревизия - да разровите всичко по министерствата, за да може спекулацията по тази тема да спре, обърна се Бойко Борисов към служебните министри.

Обратно в новината

Коментари - Борисов призова служебните министри да разровят всичко | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От снимката : каква усмивка - като на селския лихвар (пардон, кръчмар) , скрил алкохола и другото имане в дълбоката изба!

Далавери има, ама в сравнение с АДА при Жан Виденов, Бойко направи от България РАЙ! Достатъчно е да си спомним, че при Жан заплатите бяха около 5 долара, максималната пенсия 3 долара, а кутия цигари струваше 1 долар! Всичко се познава в сравнение!

ДАЛАВЕРИ ИМА, ИМА И В АГЕНЦИИТЕ И НА ОБЛАСНО НИВО И НА НИВО ОБЛАСТНИ УПРАВИ И ДИРЕКТОРИ НА ОБЛАСТНИ УПРАВЛЕНИЯ. СМЕНЕТЕ ВСИЧКИ ДИРЕКТОРИ НА ГЕРБ.

Драги ми Бойко , на изпроводяк ще ти пожелая здраве , гледам , добре си се оял и да не си стъпал повече във властта!Не се ври между шамарите повече , след звучната плесница от "Форбс" и фалшивите поздрави , с които те подиграват твоите "приятели" Сбогом чадо и не се обръщай назад!

Ти, на моя червен гол гъз ,мафия ли викаш, момче??!....може да има и други....

Колкото и да ровят ... дуки!! Всичко сте изнесли!?...

Тоя нещастник се хвана за Гришо да му оправя деня!А бре злодей със злодей , защо пипаш една светиня в нашия спорт , да я цапаш ли?Както медийната мутра Слави , оцапоти и Лили , и Емил Димитров , и Володя Стоянов..... , само неговите неизвестни чалга певици , само те хубави!Няма ли кой да ги разкара тия мутри и некадърници от нашия живот?Няма ли кой бре? Тогава този КоЙ ще стане ТОЙ!

Ако не беше Младжо Бойко ,който му бършеше пота с пешкира му,нямаше да знае що е това тенис, сега се хвали ,че е победил на тенис Герджиков.Тениса Бойко не са дуспи,които пребиваш за да вкараш гол.Време е предизборно да посетиш Симитли ,за разтуха и пиар.

Такова поведение показва,че го стяга чепика някъде. Думите му преведени на български означават "Няма смисъл да ровите,всичко е изрядно,всичко е ажур". Добре де,ама всеки министър е длъжен да провери ведомството си и без да му дават указания и без да го подканят. Ако всичко е наред; чудесно! Нали така трябва да бъде! Защо трябват да се дават медали за това,че министерствата са си вършили работата? Нали за това им плащат?! А Борисов защо смята,че трябва да изглежда като световен шампион,ако всичко е наред? И друго! Кога Борисов ще престане с дебелашкото си и просташко държание?

Идвам за тебе тикво!

ДАЛАВЕРИ ИМА, ИМА И НА ОБЛАСНО НИВО И НА НИВО ОБЛАСНИ УПРАВИ И ДИРЕКТОРИ НА УПРАВЛЕНИЯ. СМЕНЕТЕ ВСИЧКИ ДИРЕКТОРИ НА ГЕРБ.

Тиквата е спокоен,понеже Плюнко им даде време да заметат всичко под килима.Това е в нашата държава.

ОРИСОВ ТОВА Е СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО СЪСТАВЕНО ОТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИНТЕЛИГЕНТНИ И ЗНАЕЩИ ДОКАЗА ЛИ СЕ ХОРА! МИСЛИШ ЛИ, ЧЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ И ЩЕ"РОВЯТ "В МИРИЗЛИВИТЕ ВИ НЕЩА.........КОЙТО ТРЯБВА ЩЕ ПОРОВИ А ТОВА Е ДАНС И ПРОКУРАТУРАТА! И НЕ СЕ РАДВАЙ МНОГО ,ЧЕ ТИ И ЦЕЦО ПЪРВИ ЩЕ ЗАМИРИШЕТЕ ОТ РОВЕНЕТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...от изключително интелигентни хора като теб? Пази Боже!

ОРИСОВ ТОВА Е СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО СЪСТАВЕНО ОТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИНТЕЛИГЕНТНИ И ЗНАЕЩИ ДОКАЗА ЛИ СЕ ХОРА! МИСЛИШ ЛИ, ЧЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ И ЩЕ"РОВЯТ "В МИРИЗЛИВИТЕ ВИ НЕЩА.........КОЙТО ТРЯБВА ЩЕ ПОРОВИ А ТОВА Е ДАНС И ПРОКУРАТУРАТА! И НЕ СЕ РАДВАЙ МНОГО ,ЧЕ ТИ И ЦЕЦО ПЪРВИ ЩЕ ЗАМИРИШЕТЕ ОТ РОВЕНЕТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

СБОГОМ Бате Тиква

двама осрани генерали са ни малко в повече! и в тежест. на задкулисието на саристите те са манна небесна в краденето!

Ти сякаш си караул и на пост в ..щаба, Бе? Само "мятяш за Почест"??

Да се направи ревизия и ако не се открият нарушения да си идва Бойко пак и да поема държавата.Никога не сме имали по компетентен и честен премиер.Винаги е там където е необходимо.Не знае отпуск и почивка и работи денонощно за народа за най ниската заплата в Европа.

Каква разлика в изказа. Класата си класа, а класовата борба си е все една и съща - ражда простотия.

Другари,за вас ако прехода започва от Бойко,за нас избирателите включва и перодът от 1989г до 2008г.Ровенето да включи и този криминален период,който е доста неудобен за другарите които извършиха преврата и станаха милионери за една нощ.Претенциите ви са за 125г.партия,така,че можете да разкажете нещичко и за целият период.На българина паметта му е къса,затова страданията са му дълги.

Да, но Бойко каза, че ровенето трябва да започне...СЕГА! Тези, които крадоха в периода на т.н. "масова приватизация" са сега или от СДС(ДСБ) или от ГЕРБ; имената им се знаят!

ето какво: и да ровите и да не ровите, всичко е било законно, макар и неморално. това е от юнкер -социалиста - системният на системата меркел, оланд, негър- жена. циркът ви е очеваден, царистки дс покупатели на българската земя и продавайки я на други!

Достатъчно е да се провери къде и за какво са вложени 28 милиарда външни и вътрешни кредити за двете години на Борисов 2 ,къде са изтекли средствата от еврофондовете и при кой са отишли обществените поръчки.

борисов, ако кажеш на посраната си цензура да не трие слабоумно мненията ни под статията на инджова ще кажа, че си полу-мъж, а на герджиков ще му кажа, че радев се провали тотално още на първия изпит за реална Демокрация!

Е ДА ДЕ АМА ДОБРЕ СА ТЕ ПРИКРИЛИ.НЕ СЕ ПРАВИ НА ВОДА НЕНАПИТА.ВСЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ВСИЧКО

Предупреждава "РОВЕТЕ така, че да не ЗАСМЪРДИ".

Боко е такъв смелчага защото "нали ти си го избра" може да му прикрие задника.

Ако ровят ще замирише още повече!Като гледам назначените с минало от ДС, едва ли ще има резултат.

Важното е кой ще е ровача, а такъв безпристрастен в България няма!И да ровят, все тая, само ще оправдаят изхарчени пари на народа!

санирането е за сметка на бюджета? Защото по-лесно се краде.

В МОН беше извършен преврат пролетта миналата година с помощта на Ваня Фердинандова Кастрева и турското робство. Целта беше Кунева да стане министър и сложи ръка (заедно с нейния екип) върху парите за наука.

Боко както винаги -тенис. Нионова и другите само той ''божа кравичка'' Тикво ТИ сдаваш за втори път властта ПРЕДсрочно и все БСП и другите са ти виновни..Спри да летиш из въздуха и в мечтите си да властващ колкото Живков, да рекетираш като в мутренските си години, да крадеш и да казваш как ''за добра работа те възнаградили''..

Нарцистичният злобар пак се е изс,,л...Да ви имам ''хатърите'' щом това вие болката ама кудкудякате един през друг че сте ''все жертва на любовта ви към народа'' .. Ще се види че боко е ''бил ангелче небесно'' защото нито ще му разровят бакиите нито ще изнесът нещо ако случайно са го видели....Ментора на герджиков и боко е един и същ....

Ами нещо трябвало да каже човека на сбогуване....и се сетил за далавери..за какво друго да се сети. Подсъзнателно е...не може да се контролира...

Не сме слепи г-н Борисов,дори и да сте скрили всичките далавери за милиони ние видяхме какво направихте-Бедност, нищета, безработица или работа за жълти стотинки, родителите ни ,които са дали по 50 години на България едва сикупуват лекарствата, а повечето не доживяха до пенсия,едно наистина чудовищно управлениеи дано никога повече не ви виждаме, на добър път г-н Борисов и дано и всички ваши членове и симпатизанти имат същият път,т.е. никога повече Герб!

Да бедна съм,да ограбена съм,да не живея добре,да пенсията ми за 42 г.тр.стаж е под 200 лв.Истината за мен е в поголовните кражби на другарите,а не на Бойко.Пенсионните фондове ги открадна Луканов.Имах спестени пари,които ми открадна мъжът на Моника-първа частна банка.Останах без работа 1990г.,защото затвориха заводите.Гладувах,студувах,бях на улицата по барикадите,а другарите си разпределяха постовете и парите. Не ми е добре но не по вина на Бойко,който единствен може да посочи с пръст какво е направено по негово време.Не си мислете,че другарите ще ви заведат до палатите си у нас и в чужбина или ще се лишат от заграбеното за да ти е добре на теб.

О, я слез на земята. Не навирай собствените си несполуки в очите на другите. Какво искаш да кажеш, че всички са виновни само любимия ти Бойко - не.

Да ровят?! Ето без ровене: 1. Съученик на министър Танева продаде на държавните земеделски стопанства джипове за по 200000. Тези джипове отидоха в НСО. 3. Полицай си разпра ръкава и набеди граждани.Този полицай стана шеф на полицията във Варна. 5. Законът позволява на НСО да пази кого ли не. 6. КТБ. 7. Белене. 8. БДЖ. Отиде си ЗАВИНАГИ едно психично болно божество, което управляваше като един съвременен Робин Худ - вземаше от бедните и даваше на богатите, а себе си направи МИЛИАРДЕР.

Другарю,започни своя анализ от 1989г. -План Ран-ът-"План за геноцид на бълг.народ"внедрен за изпълнение от Луканов. -Затворени 2200 предприятия,разграбени,хората на улицата. -Фалирани 14 банки и ограбени парите на хиляди. -Лекановата зима,Младеновата закана за "Танковете да дойдат",Виденовата зима-1 долар=3000лв.Глад,студ,празни магазини.Страната три пъти е изправяна пред гражданска война. -Сключени дългосрочни заробващи договори.Еми заменките,еми застрояването.... Защо не се разрови целият преход и да замирише,както си трябва,а не другарите капиталисти да сочат последните години.Излиза,че за целият преход виновникът се казва Бойко Методиев Борисов.Други живи няма ли,които крадеха с куфарчета,които станаха милионери за една нощ.Всички изпраха парите,измиха физиономиите и станаха честни и почтени.Съд за всички виновни!

Внимавай какво си пожелаваш, защото ако дойдат румънските прокурори и подпукат разните му "котараци" и други домашни животни може да се случи случка - хахахахаха

Те румънските прокурори са цъфнали, та вързали, та тях ще ни пращат!!

Румънците имат повеч1е вкарани в затвора политици отколкото ние простутутки на околовръстното - хахахахахаа

Българинът никога не оценява своята работа,своят принос,а крещи и плюе против всеки,против всичко.Българино,ти ли допусна да те крадат от 1989г.другарите,ти ли допусна да се разруши всичко около теб-заводи,селско стопанство,земеделие.Ти ли допусна да се изсичат,поголовно горите,да изхвърля кой каквото може в реките?Ти ли допусна да се краде безогледно?В една нормална страна хората имат будна съвест и не гледат и злорадстват зад пердето или знае не знае разпространява лъжи и собствени заключения в селската кръчма "Я не сакам да ми е добре,а на Вуте да му е зле"или"Че си подпалим плевнята,за да изгори на Вуте къщата"Ако с нещо не си съгласен,ако нещо нередно се върши,ако познаваш крадеца излез и открито го заяви.Криеш се и критикуваш.Българинът е съучастник и главен виновник за калпавият преход.Настройката "всеки срещу всеки","всичко да се отрича или сляпо възхвалява"епризнак на неграмотност и заблуда,удобна за всяка власт,особено за тези които ограбиха и унищожиха България. Всеки народ заслужава съдбата си!

Ами какво да каже Тиквуня? А и щом е толкова доволен, значи им е стигнало времето да заметат следите. А и да хванат някой ще е дребна рибка. Все пак да пожелаем на лицето Борисов да посети съда и затвора съвсем скоро. Колкото и невероятно да звучи.

Кои от лицата на прехода спестяваш?Този преход започна,само за сведение,преди 27 години.Нима най-читавите неща бяха сътворени до 2008 година.Не се срамувайте от тези години-1989-2008г.Нима през тези години България не беше изправяна 3 пъти пред гражданска война?Не защитавам никого,но когато някой говори за последните години,а не споменава предишните ми се струва,че изпълнява поръчка на другарите-чисти,неопетнени,невинни,само неимоверно и незаконно забогатяли.За панделата са много от другарите.

мутрата проста и неграмотна продължава с народняшката бодрост, простащина, наглост и егоцентристика. тиква, изчерпа се вече, и най-празноглавите проумяха колко вреден си за демокрацията, върховенството на закона, държавността и цивилизацията. простотия и грабежи в космически размери, ръсене на мозък и правене на морален стожер в особено големи размери. коментарите са излишни. за НВ толупа и мишока жалък. приятен ден.

"Ако има нещо, което ви притесни, не само да го осветлявате, директно на прокуратурата да го предавате. " Кой друг премиер в оставка е отправил подобно послание към приемника си?

радко, батенце, за тая работа си има квалифицирани състави по НПК, а не какво някакъв прост каун популист бил изгрухтял.

Слагай феса и коженото манто и към Софийския. И дано сте "съквартиранти" с Цецо ухото, да си разменяте ласки.

Reebock78 ( регистриран ) 27.01.2017 11:38 Радев Президент,Станишев Премиер,а???И ас пресекретар???Как мислите??? Следващият Парламент ще бъде управляван от БСП И РБ,другите само ще гледат,разбирасе ако повечето влязат изобщо повече вътре във Парламента за 44-то народно събрание,Майката на Нацията кога ще се пенсионира?

Учените били създали хибрид между прасе и човек-хибрида се казва -Бойко Борисов.

Да не вземат да се разровят в архивите и да намерят за какво е убит дядо му, че ще стане много смешно - хахаххааха

Ако разровят нали ще ви лъснат осра..е задници бе Боце.