Президентът подписа указ за назначаването на Соня Момчилова за член на СЕМ

Тя ще заеме мястото на Ивелина Димитрова, която подаде оставка като член на медийния регулатор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мммм! Соня Момчилова... Отявлен Русофоб, и доказан АмериканоСлуга ! Рааадееев !? Ке паса бе президенте ? Разбираме,че трябва да се балансира между големите,но непрекъснати плонжове пред Вицекраля на България .. Мустафа навяват спомен за Колония!

Рядко противно животно.Почти толкова противно,колкото и шефа си. Пълно е със самочуствие, а е просто като изтърбушена консерва. Абе с две думи,дето се докосне муньо,никнат отровни гъби.Халал да ви е тоз кремълски изтърсак...

каква е тая специализация бе ...баси лъжите "Момчилова е специализирала връзки с обществеността и комуникации във Великобритания, Нидерландия, САЩ и Белгия в периода 2001-2006 година"

Тая тлъста свиня-майка скоро ще се опраси. Не и мърдат поне едно 12 прасенца-радевчета. Да са и живи и здрави и да веселят създателя им Мунчо Естонски.

Перфектен коментар, брат! Еваларка!

"В една дискотека танцувахме блус. Аз я обгръщах, като буйна лоза. На нея се спрях `щото имам вкус и нежно и казах... Ще ти скъсам гъза!" https://textove.com/kanaleto-shte-ti-skasam-gaza-tekst

Ся шъ ни скъса гза

За калинки говорим ;)

Соня има много зависници и врагове от Тиквената Партия и Тиквените платени Тролове ! Соня напред , унищожи Тиквите , спаси България !

Румен Радев назначи за член на Съвета за електронни медии изгонената преди 10 дни със скандал от премиера Стефан Янев шефка на правителствената пресслужба Соня Момчилова. Момчилова е от обкръжението на Слави Трифонов и е автор на някои от знаковите текстове на негови песни – „Ще ти скъсам г*за“, „Мама на татко не дава“, „Под мостовете съм сложил тротил“ и „Шъ та праа да умиргаш!

Е, тя и Десислава Радева е бивша секретарка на Слави Трифонов. :-))))

Да , бе! По- скоро ШЕ НИ СКЪСАТ Г@ЗА!!!! ЗА ТОВА СА НИ ИЗРАБОТИЛИ ЯКО.

Тази мастия ,и тя се уреди !

Соня Момчилова е известна също така като автор на текстовете на много песни на Слави Трифонов. Сред тях са "Ръгай чушки в боба", "Шат на патката главата", нецензурната „Ще ти скъсам г*за” и др.

Браво на Соня , заслужава това място ! Целувки и Чест и почитание -да ти върви по вода ! Кога ще освободите Аграрката , че да отиде да сади домати на село ?

Още от същото, шуробаджанащина. С кой е правил бизнес, коя му е била тръпка, кой му се е подмазвал при гостуване в предаването и го е "изкефил"... Те ще са. Така е у нас. Който и да "доди"!

Как да освободим Българската държава от зависимостта на Радев?

Протестърите как се освободиха от Боко? Чакайте си изборите бе, ха ха ха!

Радев e най-последователният и разбираем български държавник за последните 30 години! Първия лъч светлина в нашия тъмен тунел! Почитания, г-н Президент!

Най съвършеното Правителство на ИТН : Николай Василев, Любомир Дацов, Станислава Армутлиева, Петър Илиев, Мария Бойчинова, Ради Найденов, д-р Антония Валентинова и Пламен Абровски Останалите просто ги разкарай!

Гледах я наскоро в един дебат с Росен Плевнелиев. Прави впечатление на изключително глупава и доста агресивна личност. Залива те с ретроградни клишета и агресора ако решиш да опонираш.

И сега какво? Тая кака ще ни скъса г@за. Не дъно, ами ама дълбока. По всичките медии чалга и простотия до дупка. Поздрави от феновете на Дон Джовани!

Радко Фатмака май само му остана чистачката на градския кенеф да смени ... !?

Писуарна пъстърва дет и скъсват г@за.

Кво и е на женат има си кариера ... единственото петно е че я назначва тоя зелен чорап ... любител на операта

сладоледа...

Щом не разбра, толкова по зле за теб!