Президентът няма да приема министри на Борисов с отчети

На "Дондуков 2" вече са получили две писма от министри от кабинета "Борисов"

Обратно в новината

Коментари - Президентът няма да приема министри на Борисов с отчети | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ушатия льотчик даже един парад като хората не може да направи. Да си ходи в "Столипиново"!

ТАКИВА, КОИТО ГОВОРЯТ ЗА СТОЛИПИНОВО СА ИЛИ ОТ СТОЛИПИНОВО ИЛИ ОТ ФАКУЛТЕТА. ТОВА ЗНАЯТ, ЗА ТОВА СИ ГОВОРЯТИ ПИШАТ . ТОВА КОЕТО ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ ЗНАЕ, ЧЕЛ, ВИДЯЛ И 50 ЖИВОТА ДА ЖИВЕЕШ, ЗА ПОДМЕТКАТА НА ОБУВКИТЕ НЯМА ДА МУ СЕ ХВАНЕШ, ЧУЧУЛО!

чакайте, още не са ни назначили президентска република, според демократичната проформа сами трябва да се набутаме в нея

Аз не мога да разбера кога лайньо раде3в си дава с,мметка з това, което приказва. Искаше прозрачност - има я. Искаше осветяване - има го. Искаше министрите да с еотчитат - има го. Ама сега не бил искал. ами да каже най-накрая какво точно иска. Или го няма ген решетников или някой друг москлеовски ГКБ-ейчик дето да му го издиктува. Аз не мога да разбера и тъпата солдафонска логика на Лайньо Радев. Напълни президенството с полковници от ВВС. като съветници. За какво ще го съветват? За петте и половина самолета ли, дето все още летят? И ако той е един истински пилот за какво са му полковници да го съветват. а ако един полковник от ВВС ще го съветва по икономически и външнополитически въпроси - пази Боже. То може би и поради точно такива "съветници" стана възможно един треторазряден КГБ-ейчик като др. Гундяев, дето с еправеше на патриарх да го напшрави за смях.

ТИ ТОВА ЛИ РАЗБИРАШ ПОД ПРОЗРАЧНОСТ? В КОЕ ПОМОЩНО УЧИЛИЩЕ СИ УЧИЛ, АКО ВЪОБЩЕ СИ УЧИЛ, ТА ТАКИВА ИДИОТЩИНИ РЪСИШ? ЛАЙНО СИ ТИ И НЕОБРАЗОВАНИТЕ, КОИТО ЛИЖАТ ЗАДНИЦИ И СЕ ПРОДАВАТ ЗА ПАРИ! ПРАВИТЕЛСТВОТО СЕ ОТЧИТА В НС, А НЕ ПРЕД ПРЕЗИДЕНТА! А, ТОВА ЧЕ МУТРАТА СЕ ДЪРЖИ КАТО МУТРА, А НЕ КАТО ПРЕМИЕР - ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКА. ТЕЗИ НОМЕРА, КОИТО ВЪРТИ, ДА ВЪРТИ У ТЯХ, А НЕ НА ПРЕЗИДЕНТА. ПРЕЗИДЕНТА ИМА ЗАВЪРШЕНИ НЯКОЛКО ВУЗ-А - У НАС И В САЩ, ПРИЗНАТ Е НА ВСЯКЪДЕ ЗА ВЕЛИЧИЕ, ВСИЧКИ ВУЗ-ОВЕ Е ЗАВЪРШИЛС ОТЛИЧНИК. КАТО ТАКЪВ Е БИЛ И ОТЛИЧНИК НА ВИПУСКИТЕ, СНИМКАТА МУ СТОИ В АЛЕЯТА НА СЛАВАТА В ПОСЛЕДНИЯ ЗАВЪРШЕН ВУЗ, ЗА РАЗЛИКА ОТ ТВОЯТА, КОЯТО СТОИ НА ОКОЛОВРЪСНОТО БАРАБАР С МАЙКА ТИ, ЛАЙНО! ТАКА, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА НЯМА ДА ДОПУСНЕ НЕОБРАЗОВАНИ РЪФЛЯЦИ ДА МУ ВЪРТЯТ НОМЕРА, НОМЕРА ПРИ КЛЕТВАТА МУ - В НС НЯМА ДА СЕ ПОВТОРИ, ДА НАСТРОЙВАТ МИКРОФОНИ. ЗАД ПРЕЗИДЕНТА СТОЯТ НАД 65 % ОТ БЪЛГАРИТЕ, ДРУГ ПОЛИТИК С НЕГОВИЯ РЕЙТИНГ В БЪЛГАРИЯ НЯМА.

Всъщност , правилата са такива, че колкото повече поръчки реализира една фирма, толкова по-лесно ще измества конкурентите си при търгове и то напълно легално. По-скоро ще е странно, ако спечели нов и "беден" откъм CV конкурент.

Ми дай да хванем Пешо с бобката и Гокшко с хилтито и да му възложим да копне тунела под Шипка а? Не смяташ ли, че е нормално големите обекти да ги работят големи фирми с възможности, техника, кадри и опит? За съжаление в Бг има 5-6 такива фирми! Нормално е все те да печелят!

Радев сега бие отбой.Не било негова работа. А да хвърля обвинения като махленска клюкарка може. Освен речите му нищо др.не запомнихме. Лош избор

Радев може само да хвърля критики,да се прави на опозиция,къде му са доказателствата,че има корупция в обществените поръчки.Може ли обединителя на нацията да отравя недоказани обвинения от неговия Донкуков публично,такива ли правомощия има,а когато искат да види отчетите се крие като мижитурка зад закона.Е сори,но това е махленско поведение.

Бати Бойко, ти ли си,що се криеш зад нерегистриран профил като бълваш злъч срещу президент- застани с името си! Срамно няма да не си съгласен с друго мнение,няма лошо и тъпо да расъзсъждаваш стига да е безкористно

Щом министрите са се втурнали да носят отчети на президента,то съдете колко умни са нашите министри и колко знаят конституцията и задължения си?Впрочем,те задълженията си ги знаят много добре-не е важно конституцията за тях важно е кой ги е назначил-да му се свети името господне

а е бунак , като ти чета поста вариантите са два - или се правиш на улав ( най-вероятно ) или не знаеш за какво е тая "патърдия с отчитащите се на президента министри " ( като в тоя случай си тролваш по навик без да знаеш фактите ) . Нямя угодия за комунягите - президента плюе по правителството , че много неща се извършвали "на тъмно' , извън погледа на обществеността , премиера каза ОК , ще му пращам министри да го "осветляват" и к'во направи "стожера на българската държавност" ? Ааааа не , това не е мое задължение....ми льольо , цял мандат ли ще изкараш като куклата на конци , говорител на Нинова и само ще задаваш "неудобни" въпроси по наболели теми за да изкараш малко политически дивиденти. Дотук президента се държи повече като Омбудсман , отколкото като обединител на нацията.

ГОСПОДИНЕ/ЖО ПРЕЗИДЕНТА Е СТОЖЕР НА ДЪРЖАВНОСТТА, А ТОВА ЧЕ БОРИСОВ СЕ ПРАВИ НА ТАРИКАТ, ТАРИКАТЩИНАТА ДА СИ Я НОСИ У ТЯХ, ЗАЩОТО НЯМА БАЛЪЦИ. ЩОМ ОБЩЕСТВЕННОСТТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАОПОЗНАТА-ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА Я ЗАПОЗНАЕ, ЗАЩОТО ПРЕЗИДЕНТА ЩОМ КАТО ИМ БРЪКНА В ОЧИТЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, ВО ГЛАВЕ С БОРИСОВ, ЗНАЧИ ЧЕ ТОЙ Е ЗАПОЗНАТ И ТО МНОГО, ЗНАЕ КАКВО СА НАРУШИЛИ, КАК И КАКВО КРАДАТ И КОЙ КРАДЕ И ОТ ТЯХ КОЙ НАЙ-МНОГО. БОРИСОВ НОМЕРА, КОЙТО ВЪРТИ, МОЖЕ ДА ГО ВЪРТИ У ТЯХ, НО НЕ И НА ПРЕЗИДЕНТА, ЗАЩОТО Е НАСТЪПИЛ ДРЪВЦЕТО И В СКОРО ВРЕМЕ ЩЕ ГО И ЗАХАПЕ.

Радев не иска "да чуе" (министрите), за да може "да плюе"... Страх го е, че ще бъде офицялно разобличен за твърденията си (т.е. тези на Нинова).

Ето на това се казва изказване на невеж, неук човек.

Що да е невеж,това са факти.От Позитано освен борба за власт чрез оплюване,явно този "демократичен" метод са усвоили друго не се забелязва,та президентина като папагал им приглася за ефект.То такъв цирк и празнословие скоро не е имало.

Това, че Президентът Радев е казал да се "осветят" дейностите и обектите върху които се работи НЕ ЗНАЧИ, че отчетите на министрите трябва да се дават лично на него! Тези отчети, по правило, трябва да се докладват първо на Мин. председателя Б. Борисов, а после да се обсъждат публично и в НС! И всичко това да става публично, т.е. да бъде "осветено"! Президентът не е експертен или контролен икономически орган в държавата! Такъв орган е Министерският съвет, начело с Мин. председателят и Народното събрание!

МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ И МИНИСТРИТЕ МУ В 4-ТО ПОМОЩНО УЧИЛИЩЕ ЛИ СА УЧИЛИ? НОСЕНЕТО НА ОТЧЕТИ ОТ МИНИСТРИТЕ В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ДОКАЗВА, ЧЕ ТЕ СА ЦЪРВУЛИ, ГАЛФОНИ И НЕЗАБАВНО ТРЯБВА ДА СИ ПОДАДАТ ОСТАВКИ! БЪЛГАРИЯ НЯМА НУЖДА ОТ ТАКИВА ПИШМАН МИНИСТРИ И ПРЕМИЕР! ДА СИ ХОДЯТ!

Само леко да те апострофирам-по мое време училищата за бавно развиващи се казваха"Петър Берон"(то това и до сега не съм си го обяснил парадокса на комунизма-явно и бавно развиващите по наше време са възсприемали материала като по времето на Петър Берон)Та по принцип съм съгласен с теб всички които бати Бойко си ги е избрал за министри са от -как му казваш ти 4-то училище ли беше?А бе все крадци и то тъпи

БОРИСОВ ВЕРОЯТНО НЕ ИСКА ВЕЧЕ ДА Е ПРЕМИЕР, СЛЕД КАТО СЕ ОТКАЗВА ОТ ФУНКЦИИТЕ СИ. АМИ ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКА БОРИСОВ И ФУНКЦИИТЕ ЩЕ ПОЕМЕ, ТОЗИ КОЙТО СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ И СТАНЕ ПРЕМИЕР. НО ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖЕ БОРИСОВ, ЧЕ ТОЙ Е ЗАКОНА, КОНСТИТУЦИЯТА И ДА НАЛАГА НА ПРЕЗИДЕНТА, НЕЩО КОЕТО НЕ Е В НЕГОВИТЕ ФУНКЦИИ, А ВЕРОЯТНО И НЕ СИ ЗНАЕ МЯСТОТО, ЧЕ Е ЕДВА ТРЕТИ В ДЪРЖАВАТА. ПРЕД НЕГО СА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ И ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА НС - КАРАЯНЧЕВА. ТАКА Е, ЦЪРВУЛА ЩЕ СИ ОСТАНЕ ЦЪРВУЛ - НИТО Е ГЕНЕРАЛ СРЕД ГЕНЕРАЛИТЕ/СТАВА ВЪПРОС ЗА БОРИСОВ/, НИТО Е ПОЛИТИК СРЕД ПОЛИТИЦИТЕ, А ШКОЛНИК.

Нали на думи си голям мъж?!

И КАТО ИЗЛЕТЯЛА ГАРГАТА, НАНКОВ МЕЧКАТА ОСТАНАЛ В ПАДАЩИЯ САМОЛЕТ, ОСРАЛА ЦЯЛАТА ГОРА И СЕ РАЗПЛЬОКНАЛА КАТО ТИКВА.

Мъж ама ,го бият с чехъла!

Защо Румен Радев няма да приема министри......, АМИ ДА ИМА ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ ДА ПРАВИ КОРЕМНИ!!!

Коремни пред камера,много е "важно" да има снимки и пози!

Президентът не е искал министрите да му се отчитат, защото не е в неговите правомощия. Тиквоча също знае това, но се прави на интересен. Само не знам защо парламентарния контрол, където министрите трябва да се отчитат, вече не се предава по БНТ1?

Един съвет към Радев - НЕ падайте на нивото на боко да му се обяснявате защото се вижда че и след толкова години властване не е проумял че е изпълнителна власт и трябва да се отчита пред хората а не пред институциите.. Както винаги боко гледа кого друг да нарочи да е виновен за неговите бездействия, защото само тъпунгерите не са проумели че отговорността е негова и Президента НЯМА правомощия да чете и разглежда някакви писания на гербераски падения..

Радев е страхлив човек, който често казва А и никога Б. За съжаление това се крие зад уж безстрашния летец.

Като военен човек, той чете и знае много добре какво има правомощия да говори, и какво - не. Той не си говори на уличен език като Б.Б., разни клишета и лозунги. Може да посочва факти, а е работа на Правителството, да решава проблемите.

ха ха ха! дирниците имат бот, който трие всичко което съдържа думата "народ"! ха ха ха!

Пробвате оттук , пробвате оттам , да оцапате и президента с кал , ама НЕ ВИ СТАВА НОМЕРА - БРАВО на президента !!! Ако има достойни Българи в тази държава , вчера трябваше да Ви светне лампата , за това колко го е еня Борисов за България и колко му е уваженикето към традитициите ! От инат , не уважи празника и се скри по разни манастири ! Като толкова е искал да ходи , можеше да отиде днес , ама НЕ - А ЗАЩО ????!!!! ЗА КАКВО искате доброволци в армията ,да си жертват и младостта и евентоално живота , ако се наложи , когато е ЯСНО като бял ден , че ако се случи нещо ( да не дава Господ ) вие дебелаци сте първите дето ще се изпокриете !!!!!! Да режете лентички сте първи , на чевермето сте първи ( нали има плюскане и пиене на корем , и то на АВАНТА ), но да почетете национален празник и да застанете отпред Ви няма никакви !!!!!Браво на президента , и още един гол във вратата на футболиста Борисов !!! Затова Бойко президента ще е винаги пред теб , и по рейтинг , и по доверие в хората , защото ти си силен само на празните приказки , а когато трябва да си отпред - хайде в някое манастирче !!!!

Достойните хора не бягат. Говори за корупция, нека я покаже.

Ами малко се ограмотете кой взема пари да разкрива и показва корупцията която е повсеместна и всеки имал досег с гербераската администрация ч е почувствал...

Ама наистина Бай Бой и Цвъки не могат да четат и още по -лошо не могат и да разберат какво им казват.Ние ги обвиняваме ,че не знаели чужди езици.Ама те български не знаят.Президентът им каза ,че нещата не са розови ,както ги представят.Не им е казал да пращат неможещите си министри.Ох, повече Образование трябва

Има ли нужда от Президент ? Или има ли нужда от Премиер с кабинет ? Два остри камъка, брашно не мелят.

Питай Танте Меркел дали има нужда от Президент! Защото ако нямаше, немците първи щяха да го отсвирят, verstehen?

Доколкото знам от ДИР-ь, тази инициатива беше лансирана първо от президенството..... Впоследствие обаче Румен Радев и/или някои около него, разбраха, че ако искат да привикват министри за отчет, освен съгласието на Премиера, трябва да е налице и съответната промяна на Конституцията...., А ТОВА НЕ Е КАТО ДА НАПРАВИШ ЕДНО КОРЕМНО!!!

Шикалкавенето е балканска разновидност на демагогията...Косвено някой казва от Президенсрвото, че не е Строител на България, а нещо като контрольор по качеството...На твърда заплата.

А ми какво да ги приема с отчети като той нищо не разбира от икономика, от еврофондове, от бюджети и т.н. и т.н.........той просто може само разлива вода и клишета!!!!

Щото тези дето "разбират" така си вършат работата цели 9 години, че постоянно сме на този хал - на опашката по всички други показатели, освен по корупция, където носим високо знамето на отличници - хахаха

Не отделни министри а техния шеф Боце требва да ходи и да рапортува. Боце да не се прави на тарикат.

И какво стана, другарю Радев? ревахте като Нинова, но като настана време за действия и развихте опашката! Радев е човек на празните думи, не и на делата. Няма кураж и капацитет, дори с подкрепата на БСП и ДПС.

Човече, нещо ти хлопа, провери си винтовете! Съчувствие!

То е ясно, че подличкият номер на Цвъц & Бъц срещу президента не минава, но да бяхте съобщили имената на двамата министри -- "доброволци", които трябваше да станат острие на "държавническия" ход на двамата пишман -- държавници! Секретно ли е?

За какво е това напрежение ??? На "строителната площадка" действат само фирми на комунисти,на деца и на внуци на комунисти.Никой друг. БКП е окотила БСП,ДПС,СДС,ГРОП и другата крадлива паплач,вие сте крадливи братчета и сестричета.За какво се карате?

радев, кога че конфискуваш всичко на "българия-еоод", създадено от запада и дадено като лично имение на секс-кобурготите, а? тук всичко требе да е на и за българире, а не на австро-белгигиците-германците!!!

Боби си пише отличен, анкетираните дават оценка 3.71 на министрите. САЩ и ЕС оценяват борбата с корупцията, като мижева (само 6% от немските инвеститори у нас приемат условията за правене на бизнес, като приемливи ), съдебната система получава същата оценка. Да пращаш министри при Президента е „гениален“ ход с цел да го вкараш и него в батака, но четейки коментарите, има няма 5% от хората се връзват на тази махленска пиеса. БЪЛГАРИЯ АД, се управлява лошо, некомпетентно и безотговорно, както към младите, които се борим да останат в Родината си, така и към пенсионерите, едва оцелявайки с жалките си пенсии.

радев, а кога ще приемеш извиненията на русия и турция, че все още не са приложили санстефанския мирен договор, а?

а Плювналиев прие ли ги, освен за камуфлаж за друго не ставаше, дори "речите" които сам си пишеше бяха на фона на чуждоземни планини и децата пред тв ги разпознаха, но зад него, като пред амбразура стои целият герб, по-голям срам и страх здраве му кажи,колкото пъти си отвореше устата се чудех във война ли сме вече или напротив

Всички я знаят от деца: "Орел, рак и щука". Само орелът да не стане...Оруел!

важното е да отчита дейност пред работодателите си, саботиране усилията на правителството,чийто грях е, че не е комунистическо.

Хахахаха кое не е комунистическо бе бастун? Даже не знаеш за кого гласуваш....

Големи простаци имало в България.До този извод стигнах, след като влязох във форума.

Т Великолепни се мъчи да завлече в калта и Президента.Това сие негово ЗАДЪЛЖЕНИЕ(ама кой да се тупа в гърдите,като Урко!?).

Всъщност явно Борисов има афинитет и си пада по подобни долнопробни сценки и заигравки, защото си спомням как по времето на Гоце като президент последният -и той герой от "Мишо Бирата" се врънкаше със Симеон Дянков и Дянков тогава му го заби с няколко много точни и премерени реплики та вбеси Гоце и той с Борисов спретнаха поредната долнопробна пиеска Борисов да му спасява сринатия му авторитет (както при създаването на ГЕРБ на учредителния конгрес Борисов ЗАБРАНИ!?!?!? на всички от ГЕРБ ... ДОРИ И ДА КОМЕНТИРАЛИ И СПОМЕНАВАЛИ ИМЕТО ГОЦЕВО СПА-ХОТЕЛИЕРСКО МЕЗОНЕТСКО)! и прати Дянков да му се извинява, а Гоцето с мръснишкия си манталитет си заби пореден явтогол като публикува стенограмите от разговора, смятайки че ще удари Дянков, но се получи точно обратния ефект... Сега историята се повтаря, но в друг вариант и формат, общо взето, като Борисов отново се прави че стои над нещата... Ще видим какво ще стане на следващите президентски избори и мераци на Борисов за този пост!

Няколко кратки забележки и напомняния към участниците на поредния долнопробен спектакъл Първо - министрите се отчитат на Народното събрание, което и гласува правителството, и е нелепо министри редовно да не се явяват в Парламента да отговарят на въпроси, включително и премиерът, а да се натискат да ходят при президента да се отчитали! Второ - все пак ако някой иска да отчете своята дейност и да запознае някого с нея, ТОЙ НЯМА ПРОБЛЕМ ДА ГО НАПРАВИ И ПИСМЕНО ИЛИ ЧРЕЗ ПОСРЕДНИК - НОСИТЕЛ НА ПИСМЕНИЯ МУ ОТЧЕТ, например... Трето - това от страна на президента и кабинета му - този главен секретар на държавния глава Димитър Стоянов не би ли трябвало да е малко по-умен и премерен в приказките си и да се чува какво говори? Вижте как се прави на убита лисица в този абзац: "На въпрос кой е "Баш Майсторът" на строителната площадка България по повод различни изказвания в последно време, главният секретар на държавния глава заяви, че това е труден въпрос." Как ще е труден този въпрос, като цяла България, че и навън знае отлично отговорът, бе! И ако наистина този и подобни въпроси са ти трудни, ти чий го дървиш на този пост! А иронията става още по-голяма, когато човек прочете следващите му мисли, където той всъщност ... ОТГОВАРЯ СЪВСЕМ КОНКРЕТНО НА "трудния въпрос", а именно: "В тъмната част обикновено стоят такива подозрения, като корупционни схеми. Тоест усвояване на финансови средства не по легитимен начин. ПЕЧЕЛЕНИ НА ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ ОТ ЕДНИ И СЪЩИ ФИРМИ, което не позволява да има реална конкурентност между отделните фирми", каза още Димитър Стоянов." Значи се оказа, че не било толкова и всъщност никак сложно все пак! Тогава? Този не разбира ли какво говори публично или се уплита в лъжи и при двата случася въпросът е ЗАЩО!

ЩЯЛ ДА СЪБИРА С ПАРАДА ЖЕЛАЕЩИ ДА СЛУЖАТ В АРМИЯТА!!! ПРЕДЛАГАМ НА ХАСКОВСКИЯ КАУН ДА ИЗГЛЕДА КЛИПЧЕТО : Дядя Вова мы с тобой ВИЖ КАК СЕ СЪБИРАТ В АРМИЯТА ОЩЕ ОТ ДЕЦА тези срещу които се готвите да воювате!! НАИСТИНА ЛИ МИСЛИШ, ЧЕ ЩЕ ГИ ПОБЕДИМ БЕ РАДЕВ?? ЧАВКА ТИ Е ИЗПИЛА МОЗЪКА!!

Напоследък си мислих, че по-лош президент от Първанов не сме имали, но очевидно г-н Радев не се уморява да доказва обратното. Радев ти си от честно и почтено семейсто, какво правиш? Немога да разбера парламента, защо Ви търпи, то е очевидно, че Вие президента несте на България а на БСП а от там немогат да се помирът, че въпреки нечувешките усилия който полагат да съспият страната тя все пак се развива и има прогрес. Неуките и недялани аматиори от ГЕРБ и патриотичните формаци се справят в пъти по добре от префърцунените функицнери на БСП, СДС, ДПС и каквли ли не други отрочета от елита някогашната държавна сигурност. Да някогашните ви слуги сега са ви началници и на всичкото отгоре са по угодни на народа отколкото вас. Радев. вразуми се докато е време, скъсай с БСП, преди да те съсипят и да станеш поредната истривалка.

Забравяш Плевньо - счупи тъпомера!

Бре да ти еба майкята! Големо развитие и прогрес да ви ебем у боклуците!

хвани единия, удари другия

Като няма такива функции,за чий хуй се низцепва,че трябват прожектори? Да ходи да свети на Корнелия Нинова докато пише доноси до Москва. Къде си вре потната фуражка в неща ,от които изобщо не вдява?

За хората - да знаят как и за какво се харчат парите от еврофондовете и от данъкоплатците. Затова иска да се освети това.... Ама герберска глава - не разбира...

прецедента е ненужна глупава в този си вид занаятчийска битпазарна институция.

хубав празник стана днес, чудесен. Сигурно защото мин.-пред. го няма. Много го е страх да не го оплюят публично и не е свикнал да е втори. Този човек е феноменален нарцис, до болка.

Че то па един президент. И без това нищо не зависи от него. Ама нали трябва да сме в медиите.

неуважаеми Грую, защо си мислиш, че ти си подходящ за президент,опитай се и ще видиш,че преди да глътнеш едно яйце, трябва да го пробваш на изхода,това не е халва и боза

Президентът критикува, а сега не иска да знае? Не е прав. Парадът днеска ми се струва като надута гайда, крие се някаква задна цел зад тази невероятна парадност. Давай те пари за армията, близко до акъла.

е и какво от това ?

АМИ НАЛИ РЕВЕШЕ КАТО ВДОВИЦА ЗА ХУЙ.ЧЕ НЯМАЛО СВЕТЛИНА,ЧЕ ВСИЧКО БИЛО НА ТЪМНО ,СЕГА ХОРАТА МУ ОТИВАТ НА КРАКА НА СЕЛЯКА ДА МУ ПОКАЖАТ,ЧЕ ИЛИ СЕ ЗАБЛИЖДАВА ИЛИ НЯКОЙ ГО ЗАБЛУЖДАВА,АМА ТЪПОТО СИ Е ТЪПО.

Злобата ---води до хемороиди и аневризми и кариес!:)))))

Човекът формулира много ясно отговора си къв Боко-спескания жендър. "Ако не можеш да се справиш с министрите си, направи промени в Конституцията. Аз мога да се справя, но ти оставаш безгласна буква."

Корнелий

Е той форумлира и каво му е тъмно, ама не ще да се светне. Що? Щото само може да разпъва локуми за 80 процентовите и вие да му се връзвате . . .

Да бяха казали истината, че фатмака не може да чете, вместо пак да излиза с някаква тъпа военна реторика

ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ Е ДОКАЗАН ПРОФЕСИОНАЛИСТ, ГЕНЕРАЛ, ПОЛИТИК, ПРИЗНАТ В ЦЯЛ СВЯТ. ПОНЕ 4 ПЪТИ Е БИЛ ОТЛИЧНИК НА ВИПУСК, НО КАКВО ДА ГОВОРИМ ЗА ШКОЛНИКА , ЧИЙТО ЕЗИК Е ВЪРЗАН НА ФЛЬОНГА И ДВЕ СМИСЛЕНИ ИЗРЕЧЕНИЯ НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ?

Доказан фатак, а не президент! За президент се доказа като най-големия идиот! Само чакаме да видим колко лицеви ще направи пред Путин и колко памперса ще нацапа!

Да си виждал Бойко някога да чете речите си ?Докато фатмака дискретно от време на време поглежда написаната реч.

Алал им вера и на министрите , дето Боце ги унижава така , да ходят да се отчитат в нарушение на правилници , а те лижат ли лижат.

Данните за общ поръчки и без това са публични! Само дето ушко не може да чете и му е тъмно, та да му ги занесат. Може пък деса да му ги прочете

Мноо злоба си се нагълтал , ще те разяде. Вече ти пречи да мислиш и плющиш глупости.

Ако действително е имало двама такива министри, това са пълни идиоти.

Ото Скорцени (нерегистриран) Абе Ото, оти си не одиш на село, таси сошъл тук да оценяваш един достоен мъж, който не се подчини на просташката орда на Боко. на малкия пръст на генерала не можеш да седнеш. Оди копай и не се мори повеч

ооо,много сме сензибилити..ще знаеш

ГУМЕНЕ ЯВЕТЕ СЕ ПРИ МЕН ЗА РАПОРТ