Президентът номинира Атанас Семов за Конституционния съд

През 2003 г. юристът участва като експерт в Комисията за изменение на Конституцията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така се прави кариера - този господин няма и пет изречения написани от него. Изобщо академичния успех в БГ се основава на два елемента - посредственост и шуробаджанащина. При Семов са в обилна наличност. Псевдо-ерудиция е в страната на слепите. Но след като еврокомисар ни е хубавата съпруга на някой си, министър на туризма - полуграмотна холивудска групи, а на правосъдието - Цецка Цачева /без коментар/, какво да очакваме ? "Бедни, бедни Македонски- защо не загина при Гредетин?"

Колко прилича на Жужето Хаязко...Н . ВАСИЛЕВ де .

Тия синекурници Конституцията ли съдят ... За две три , тълкувания на година ...по един чувал пари .

когато бяха партия с народния трибун Яне нали щеше да уволнява Бойко Борисов ?

един разпадащ се съюз беше ръководен от една невидимо умираща държава......... няма нито една значима тенденция в развитието на Българиа през последните 30 години демокрация! това го е казал тоя професор, който на изборите за президент през 2011г с партия ред законност сигурност, на янето, спечели колосалните 61 700 гласа -1.4 %!!!

ПОДКРЕПЯМ! ЧУДЕСЕН ИЗБОР, ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИНТЕЛИГЕНТЕН!

А помните ли, кой беше? Или паметта ви е къса? Разните му изцепки?

Този не е юрист а преразказва на чужди коментари.Май не е и доктор по право от нормалния съвет а от този с влияние на баща му

Чудесна номинация! Имам лични впечатления от срещи с проф. Семов - изключително интелигентен и подготвен професионалист, ерудиран и обаятелен събеседник.

Подкрепям! Преподавал ми е. Много ерудиран човек.

те затова не го избраха в ес! щото е изключителен, ерудиран и ...а бе злато не човек!