Коментари - Президентът назначи Главчев и за външен министър, а Тахов ще оглави земеделието | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как се прецака Главчев само :-) Президентът го предупреди, но той не слуша. В Закона за Сметната палата пише, че може да е служебен министър-председател, но не пише, че може да е служебен министър. От вчера вече Главчев е и министър и вече не може да се върне като шеф на Сметната палата.

Президентът да играе по свирката на някой, зад който прозира ръката на мафиота от Банкя?

С ''юридическите'' поправки на Конституцията които направиха дружките на Главчевия му отнеха и тези права за служебен реално кабинет за което КС още ''умува, че много работа има'' .. Дефакто ''честните и почтенните'' си защититха правото да властват и като ''служебен кабинет'' и дупедатите да си прибират заплатите докато се избере нова клоака в нс..

Ей този бай Тодър, бе! Кога успя да осемени майките и на тримата, виж какви убавци са се пръкнали: Банкята, Баш Чорапа и Сметалото.

Че то с тази голема глава можеше и на земеделието да стане! Я как на Лорер жена му е в 6 борда и на 5 длъжности ...

Какво толкова?! Има ли сме Тиква за премиер, защо да нямаме и Главоч !!! Имаше един филм с големия Комик Луи дьо Фюнес , "Човекът оркестър". Може да се каже че, Главанака играе във филма "Човекът Правителство". Чудя се само защо не поиска и поста на Президента ?!

и пак ще имаш тиква! пак ще гласувам за Бойко и само за негго. Никой не може да го мине

сериозно ли

Сценарият на мутрата се изпълни,остранени са всички които могат първи да научат новината за магнитски 3 от американците, така че сега външен министър е чекмеджан барселонски, и ппдб и радев с този ход бяха изхвърлени от автобуса както цецо,каскета и много други

След като този "ГЛАВАНАК" стана "Дипломат", то Печените Дипломати от Кариерата със сигурност ще ги е срам да казват, че са Дипломати по Професия.

откъде го издълбаха.

Главоча може, а сапунджията не може?!

Някой си правят илюзии че другаря главаначев е за 2 месеца. Не е, има дълго да управлява щото на изборите никой няма да вземе мнозинство и дори е предвидено и опозицията да не може да се обедини в името на изгонване на мутри и фашисти. Единствено е предвидено да може кире с някой от опозицията да се "напарапети" и такива ще са резултатите. Защото народа не излиза масово да гласува и то не да се размива гласа в много партийки, а само в една, както всички турци у нас гласуват само за една единствена партия и успяват да вкарат голям брой дупетати.

че Главчев не е взел това решение...то не е негово... Обаче-ако този Главчев имаше капка достойноство, трябваше да си подаде оставката... Съжалявам, нямам необходимото образование, опит, езикова култура...не желая да засрамвам страната пред света... Но пък се казвама Главчев- и поради това ПРИЕМАМ!

Ама Ники искаше да пътува!

че накрая ще се вразумѝ и ще се откаже. Главоч, какво друго да кажа...

И накрая от двата стола, че на кола!!!

Браво! Утре може и за вътрешен да го сложат! Аз предлагам да освободим всички министри и да оставим само Главанавчев да управлява!

Щом е активист на ГЕРБ и от кръга на Борисов той може да бъде и астронавт.Бойко е подготвил Митето си за Всички професии и длъжности в държавицата ни.Най му отива на тази възраст да е политичеки палячо и да радва вожда Буда с 2 във 1 .Нали са от Банкя миличките тъпоъгълничета.Казано ,никога не е късно да докажеш себе си като мекере и първокласен Толуп.Това направи на тази преклонна възраст Д.Главчев .

След авангардното предложение ( за самоназначение) следва още по-авангардно назначение ( на самопредложилия се). С една дума България в политическо и държавно отношение е една авангардна даже супер авангардна държава не само на Балканите, не само в ЕС ами и в Африка. Дерзай България, ще победим ( какво )!?

Сега, Стефчо Димитров ще си забрави АБВ-то...

Странно как президентина, дето размахваше юмруче срещу мутрата, съвсем редовно и чинно му назначава всичките калинки. Освен на голи приказки тия двамцата по някакъв друг начин съперничат ли си въобще ...... а да, за малко да забравя - надпреварват се, кой по старателно може да оближе гз. на путин.

Искаш да кажеш, задника на управителя на територията от Козяк. Но понеже си тъп и не можеш да мислиш логично, ти изглежда другояче. Те грингосите на такива наивници като тебе разчитат

шарлатаниите нямат край и ГЕРБ са продължители на ПП и Дъ И Бъ

Боко , Мунчо и Шиши и сие са тумор за страната ни !

Ми като са тумор, дай да го отрежем бе батко! Туморите се режат, азе така знам.

е*ти счетоводителя.Откога и къде има назначен счетоводител за министър на външните работи?Да живей банкянският университет за международни отношения.Нов рекорд на Гинес.

НА ЧОВЕЦИЦА МУ СЕ РАЗХОЖДА НА НАШ ГРЪБ.НЯМА КОЙ ДА МУ ДЪРЖИ СМЕТКА ТОЙ Е ЗА ДВА МЕСЕЦА ТРЯБВА ДА ДА СЕ НАГУШИ ПОСЛЕ НЯМА НА СВОЙ ГРЪБ Я. А НИЕ ДОКОГА ЩЕ ТРАЕМ . ТОЙ ХАЛХАБЕР НЯМА КАКВО ДА ПРАВИ В МИНЕСТЕРСКИ СЪВЕТ. ПО ДОБРЕ ПО ЕКСКУРЗИЙ. ДОКОГА БРАТЯ БЪЛГАРИ ЩЕ НИ МАЧКАТ. ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАТ САМО ТАКЪВИ КОИТО ИДВАТ ДА СИ ПЪЛНЯТ ДЖОБОВЕТЕ. ЗАЩО ХОДИМ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ДА ЧУВАМЕ СУВЕНА НИ Е ИЗБРАЛ. СУТРИ ОБИД И ВЕЧЕР ГО ПОВТАРЯТ И НЕ ГИ Е СРАМ.

Хайр да е новата служба! Лека, доходна и безаварийна!

Радев е най- мръсният престъпник...след като краде като изоглавен с бандата си корупционери узунов и копринков, сега лице куза на Банката....увисна му мекия юмрук на тоя плешив селяндур Радев...фак ю нещастник...с твоя подпис легитимираш тия Ун йци и продажници, защото си един от тях - най- долния мръсник

Да живей Плювнелиев!!!

Гледам упорития кризисен пиар в медиите на едни нагли, арогантни крадци и предатели на националния интерес на България! Не стига, че са осъществили огромна грешка и погром с последствия, които няма да са само финансови, но и дори не си признават! Нямат честта и достойнството да си признаят, че са сгрешили. Отвратена съм от тези твари! Предателството не е диверсификация, низък генерале! А спомняш ли си като ти пуснаха записа с корупционните заявки на Копринков и ти вдигна глава и каза: „Аз нищо не чувам!“ Не чуваш, да. Но по-лошото е, че си толкова невеж, че вкарваш България в спирала, която я отвежда на най-лошото възможно място. Ти си най-голямата политическа грешка в историята на България след края на комунизма. По-голям предател от теб няма. Толкова си невеж, че даже не го разбираш. Не разбираш какво си надробил. И считаш, че като пратиш Малинов да се разправя в американското посолство и да излъже посланика, че този договор е диверсификация, ще скриеш истината. Не, няма да я скриеш, предателю! За никаква диверсификация не става дума. Защото от 2026 година по договор има съвместни доставки и не ние ще избираме източника на газ. Жалка, корумирана, евтина, невежа твар. Толкова далеч си от държавничеството, че свят ни се завива! Подлец! Невиждан подлец. Затри България. Ама така я затри, че дълги години ще страдат всички. Семпъл, та семпъл. Юмрук ще вдига! Мистър Кеш! Корумпираха го за отрицателно време. И сега го държат. И като му кажат мистър КЕШ и си врътва опашката и се скрива. Калина Андролова

в целата схема Дали па нема да има българска газ за Гюнтерчо Ферхойгенчо откъде Казладуй разширава Чирен

Тарикатлъците на Бойко никога не свършвят. Той се ползва от "опита" на Просто Киро. Спомняте си,че по времето ,когато Киро бе премиер имаше за външен министър човек на ИТН,но той никога не я ползва като такава. Така ще е и сега. Главчев външен министър,а Митов задкулисно ще движи нещата във външно министерство,ако Президентът допусне това и не ги срита по кокалчетата.

Може би най- простия народ, който съм срещал. Дори бангладешците са по - умни..

като изляза веднъж навън, връщане няма

на шибаните шантави шарлатани, че това "правителство" е на ПП-ДБ и ще усетят "благодарността" на народа.

ТОВА Е ГОЛЯМ СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ.

Румен Радев...играе го опозиция на ГЕРБ, но е в пълна синергия и с Тиквата, и с Хлавчивци и с централата им на всички изродски сатанисти ФАЩ- нату - Козяк...опасен е защото мнозина го овце го мислят за " защитник на България и българските интереси"... А той е един боклук, контролиран в ролята му на измамник - опозиционер.....Подписа за две минути и оставката на Гешев, подписа цялата тая олигофрения на Боко и Главчев...шибан страхлив селяндур, опасен измамник - капан за наивници....шибани краварски изчадия...дано по- бързо краварския АЕЦ гръмне с нелицензирания боклук, с който ще го напълните май под диктовката на тираните и терористите на Антихриста - бесовете от Вашингтон....проклети да сте всички изроди от властта, проаджи шибаняци, децата ви да ви проклинат и да се отричат от вас , убийци на България!

Главчо и Каунчо - двама високоинтелигентни младежи за чудо и приказ. Хахахахахахахахаха.

След това назначение и Марианската падина изглежда плитка.

Главчев - външен министър!!!?

Този не е ли от партията на Боко Тиквата ?

сега Радев да стане сам и вицепрезидент

Не а ора, баце... То не остана читав човек, който да се набутва ГРОБ-аро - ДПС-царската сган...

НЕ,НЕ,НЕ НЕ НЕ НЕ ! 6 пъти казвам не на тази номинация за външен министър.

Главчев - патриарх! Да спестим на БПЦ главоболията да избира нов. И днес патриарх, а утре - и папа...

празната тиква ами питай Киро.

MoneyII

В тази гламава държава, Главчев ще управлява!

Главчев е една матрьошка, само да се усмихва и да прави каквото му кажат господарите.

Радев изигра гавра с труп. Обясняваше на Главчев, че не става за това и не може да върши тези две дейности, но тъпото си е тъпо и нагло. Сега ще се оплете съвсем и Бойко ще го отлюспи, както прави винаги с партньорите си, когато му станат излишни. Главчев е политически труп, заедно с Кире, Кокорчо, Лорер и Общата Лена. Май ще ни остане единствено Шиши, защото за него гласува цяла Турция по заповед. И в следващото правителство Шиши ще бъде премиер, външен и вътрешен министър, министър на иновациите и ел. управление и на всички останали министерства. Прецедент има.

неграмотните и некомпетентни глупаци от ПП-ДБ така разтракаха конституцията и служебните правителства, че няма значение кой е там. Да благодарим на Главчев, че се съгласи да спасява ако нещо за спасяване е останало.

НЕслужебно правителство не е заслуга на Радев, не е на Главчев а изцяло е заслуга на известната ОПГ: - Киро Лъжеца, пърДенков Плъха, Асен Кокорчев - Крадеца, Лена-мустака хиена; - комунистите: Мравояд рИстю и Гном Атанасов Тия алабала субекти "измислиха" НЕслужебното правителство с празните си като празни тенджери глави.

Тоя път на драмоня не са Марин Райков служебен премиер и Асен Василев енергиен министър да забатачват Южен Поток Айде нека Главчев да се пробва на Турския поток ще му тича ФЕС

Главчо (как си му отива фамилията) не може 2 гладки изречения да върже на български, дано на английски или френски (квот знае там, ако знае) да му тече по-добре мисълта,

А дано, ама надали!

Радев, какво правиш бе, човек ? Не виждаш ли, че Главчев и за портиер не става ?

За портиер мисля, че става, ако трябва да сме честни. Но за пиколо не, защото ще обърка нещо.

Всички си чешат езицитте със сл.правителсво.И всички врачуват–това ще направи или няма да направи.Нека си гледа работата да минат изборите и тогава коментирайтте какво е свършило.На ГЕРБ ли е на ДПС ли е на Бойко ли е т.н.

Ти не виждаш ли сега какво става, та трябва да чакаш изборите, за да го проумееш ?

Тоя път на драмоня не са Марин Райков служебен премиер и Асен Василев енергиен министър да забатачват Южен Поток Айде нека Главчев да се пробва на Турския поток ще му тича ФЕС

като топъл леб Добре че не съм президент да ви насада Пеевски за шеф на ДАНС си наприте малко расотки по паважо

За първи път в Европа а може би и в света псевдо счетоводител и политик по име Димитър Главчев от Банкя е външен министър на България и то за 2 месеца.Имаше един друг с име Бойко Борисов също от Банкя посредствен пожарникар ,който ни наложи 12 години авторитарна власт. Ако искате като народ да дозакопаете България гласувайте на 9 юни за ДПС,ГЕРБ и Пе Пе ДеБеее.

Ками, Главчев за пръв път е за два месеца! Ама след тези два месеца може да бъде за втори път! А след още два, за трети път!

Кога излезе от психодисоансера викайки ,,Само Гроб” ,Герб да ге.