Президентът наложи вето върху предоставянето на БТР-и на Украйна

Според държавния глава предоставяната на Киев бронирана високопроходима транспортна техника би могла да се ползва при охраната на българската граница и за оказване на помощ на населението при бедствия и аварии

Обратно в новината

Коментари - Президентът наложи вето върху предоставянето на БТР-и на Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отменям ветото на президента.

Радев е срам за България,лицемер.... защото тези БТРи нито стават за охрана награница нито за спасяване Вероятно не са и в движение 40 години са стояли в склад , защото са неизползваеми

А тогава защо им ги даваме, задните ти части не заместват мозъка, интелектуален инвалид си май.

Може направо да препродадем на украинците американските машини още на договор/те да ги платят/и да ги доставим на Украйна,нашите 100 високопроходими машинки да разположим с по два водача/200 граничари/ на българо-турската граница,която е и на ЕС.Така разходите за бюджета ще спаднат с 6милиарда лева/3милиарда долара.Президента да ги.даде на КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД за умишено нарушаване на основния закон Конституцията за предателство на българските интереси

Ба, да оставят и разположат по плажовете на морето някой и друг БеТееР, да изтеглят колите на украинките от пясъка. Полезно ще да е.

Муню Идиота ,класически цървул.Семпъл интелект.Тежък интелектуален дефицит.Безпочвени претенции,Безгранична алчност.Абсолютно нереална самооценка.Класически синдром на Дънинг-Крюгер.Накратко тъп,алчен и дребнав.Поел е ангажимент към просийските си господари ,който ще му излезе през аналното отверстие

Е хайде-хайде, стига сте писали за себе си.

Провери си хипокампоса, резил е да го скриеш толкова надълбоко, мале колко простотия събрана на едно място, замърсяваш околната среда.

Браво на президента!

Квиииик...друго не знам...квиииик

Радев - виден руски пе-де-раст.

Верно ли? Дебил...

В " демокрацията" България референдуми няма, а и да има политическия боклук не се съобразява с тях.

Браво Бай Президент Ама вече е късно ... Политиците на България имат договор към USA и да ,да лапат Пиш.и е Бизнес ... И ние го Ядем оставаме по бели гащи ...Срам и позор да си дадеш и последната барака за безмислена чужда война... Война срещу наш Братски Народ, срещу който ние играем --- Срам и Позор

Решетников го е избрал неслучайно.

Де ви копаят бе?

Защо посолството взема нашите бтр- за да трябва да им купуваме скъпите боклуци. Вместо " правителството" назначено от посолството да подарява нещо, което ни е нужно , да даде на украинците затъналия в пясъка на плажа в Бургас луксозен ягуар на пияната украинка

Браво на президента,поне един от управляващите да мисли за българския национален интерес.Другите мислят за украинския и най вече са собствения егоистичен интерес.

В 28 общини пропорционално на риска тия 120 БТРа щяха да вършат прекрасна работа по време на кризи. Но номенклатурата в народния обор СДС- ДБ-ГЕРБ и вече ПП работят против народа Български по повелята на посолството, което готви нов майдан в София.

Само като погледнеш за секунда тая текезесарска физиомутра, тоя поглед на ментално увредено циганче от социален дом, това излъчване на селски пезевенк, тия клепнали като на помияр уши, и ти става ясно, че за президент на България руските порове са сложили най-унизителното същество в космоса, което все още умее да ходи на два крака...

" През 1982 г. завършва със златен медал Природо-математическата гимназия „Акад. Боян Петканчин“ в града. По-късно завършва Висшето народно военновъздушно училище „Георги Бенковски“, Долна Митрополия през 1987 г., като първенец на випуска." Дай да видим твоето образование и оценки г-н "умнокрасив евро..." , ако са по-добри от тези - тогава определенията.

я кажи кой и как ще го накараш да се качи в железа , и на туй отгоре с тях да пази граница ? За две години съм видял какво представляват , зимата ще мрът от студ , лятото от жега , и то при положение че са годни за движение . Бе ти качвал ли си се някога на БТР 60 ПБ , качи се и ще видиш за какво иде реч :)

еми браво, на човека. ако толко са ни налазили и натискат предлагам да се срещнем по средата - 50 ще дарим ама 50 ще запазим за гражданска защита да помага като се наакаме.

Брееей, поне един от управляващите да се сети, че имало и Български национални интереси! Ако и това му вето биде отхвърлено го призовавам както им подари мандата на "шарлатаните", въпреки скандалното 4-часово видео (а може би точно затоваим го и даде?) така и да им го отнеме и да разпусне говорилнята нарчаща се народно събрание, насрочвайки извънредни избори!

Национален предател! Импийчмънт!

Абсолютно е прав на първо място да се мисли за своя народ, а сбед това за чуждите нужди! Освен това всеки служил в армията знае, че могат да се ползват и при наводнения!

Що си мислиш,че тия свини дето са решили да се правят на дедо мразовци, са служили в армията?

ПарламентО да се взема у ръце и да глсува промяна в закона - и на фатмака да му се отнеме "правото" да помилва - защото що престъпници е напускал, не е истина....затворите са празни, а ние четем за рецидивисти на свобода!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ми като са празни затворите,отивай да попълниш бройката.

Ауууу Митрофанова пак е играла "строга господарка" и Муню любителя на сад-мазо бърза да я обслужи

Муню Идиота ,класически цървул.Семпъл интелект.Тежък интелектуален дефицит.Безпочвени претенции,Безгранична алчност.Абсолютно нереална самооценка.Класически синдром на Дънинг-Крюгер.Накратко тъп,алчен и дребнав.Поел е ангажимент към просийските си господари ,който ще му излезе през аналното отверстие

Не на сглобката!!!

Когато си подлога ,то е завинаги !

но то се вижда, няма нужда и ти да си го казваш

На варненския плаж често затъват

Рашисткият отходен дериват другарят Румен Грипенов отново се подмазва на военнопрестъпника Путлер(тоест руския Хитлер). Гледа намръщено сякаш се страхува че ще бъде наказан от ген.Решетников и другарката Нинова ако не успее да спре военната помощ за Украйна.

отпада

Знам че ще отпадне,но съм длъжен да го наложа според инструкциите на Митрофанова и Висшия съвет на БСП.

Адмирации!!

Заминавай да ближеш задника на любимия ти Путлер,който направи великото "откритие",че българската азбука всъщност била македонска. И се поклони на Пьотр Толстой,който се закани че ушанките ще ни изкупят като стадо.

Украйна е на път да престане да съществува...

И да настане световен комунизъм нали другари?

В какво според теб живееш в момента?

Ама по времето на комунизма думичка не даваха да се каже против партията и правителството. Пък гледам вие на всичкото отгоре сте се продали за пари на вражеската държава Русия пък никой не ви е арестува. Докато точно в любимата ви Русия за една дума срещу властта че дори и за детска рисунка вкарват в затвора.

Споко! Всичко ще свърши скоро така както никой не го очаква, както стана и с динозавърчетата.

Не разбирам защо Радев се дърпа от Закупуването на БТРи Страйкър модел от 90 години, за 2-3 милиарда? Явно иска по модерни машини от сегашната епоха? Каква му е ползата?

Руските нацисти пригожин, кадиров и главатаря им в кремъл, рамо до рамо с миротвореца радев.

Колко пъти, тези 100 БТР-а, през последните 30 години, са използвани за аварии, бедствия и опазване на границата?

Проблема не е негов а на некадърниците които безотговорно не са ги използвали при толкова наводнения и прочие природни бедствия.

БРАВО! НАЙ-НАКРАЯ НЕЩО СМИСЛЕНО. БТР-ите ще са много по-полезни за почистване на пътищата на България, отколкото като средство на БРАТОУБИЙСТВЕНАТА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА В УКРАЙНА. За половин ден бедствие в България - виелица и натрупан сняг - се накъсаха далекопроводи, счупиха се клони и дървета, които службите за поддържане на пътищата, общините, ЕРП-тата и всичката налична гражданска техника не можаха да разчистят за цяла седмица... Добре че снегът се стопи. А какво ще бъде когато виелицата и снеговалежът продължат за повече от ден-два-три-седмица..? Кой ако не жандармерия, армия и военна техника ще спасяват от подобни бедствия, в случай на по-сериозна зимна обстановка? Кой ще превозва хляб, вода, храна, болни хора, ако друга техника не може да мине? Кой ако не тези неизползвани (нови)100 български БТР-и????

Бай Вълчо, за тебе ша са пази една верига от БТР-то! Да си я турнеш на Мосвича и да спасяваш...

Бравос! Ти пеби коча с кирката ве! Ббахахахахахах!

Как няма да е надеждна като е скраден след втората световна двигател на БМВ

Ти къде си виждал БТР да почиства сняг келешче некадърно??????? Имаш ли поле мъничка представа колко гориво харчи тая машина? А това че един най-обикновен трактор върши по-добра работа знаеш ли?

Стресиран е резидента от резултатите и натиска върху него е голям от посолството и Мутрофанова. А резултатите са: Унищожената руслямска техника и руслямски идиоти към 03.12.2023 Танкове — 5575 (+4 за денонощието) Бронирани машини — 10396 (+11 за денонощието) артилерийски системи — 7949 (+8 за денонощието) РСЗВ — 913 ПВО — 602 Самолети — 323 Хеликоптери — 324 БПЛА — 5995 (+1 за денонощието) Крилати ракети — 1569 (+1 за денонощието) Кораби (катери) — 22 Подводници — 1 Автомобили и автоцистерни — 10432 (+22 за денонощието) Специална техника — 1140 (+2 за денонощието) Груз 200 от руслямски идиоти — около 332040 орки (+930 за денонощието) Още 980 000 руслямски идиота са без ръце, крака, обезобразени и без мозък (всъщност без мозък са си по дифолт, както и тукашните путлерастски отрепки)

супата под вода? Я кажи? (отговор: не е лесно, след като под калпака имаш червеи и повърня...)

Ми то според тия данни, армията им в момента (цялата) е около 8000 души от които я има я няма 2000 запасняци, а артилерийските им системи са унищожени всичките. Давай да ги нападаме тогава. Мисля, че нашите 20000 шкембелии ще се справят успешно с 8000 руснаци. Ще ги завладеем одма.

Разединение между хората, интриги с партньорите ни и насаждане на омраза със съседите ни. С това се занимава "президентът" ни.

Главният потник на републиката Мунчо Клепоухи вече не се владее Изпаднал е в истерична паника Обявил е открита война на България,Слава богу нищо не може да направи освен да съска в безсилна злоба.Машините заминават Украина върви към победа А Мунчо Клепоухи и джуджето Путкин ще си правят компания в помийната яма

Ясно е , че Пеевски , който критикува Президента се е прицелил в президентския стол ! Ясно е също, че за да стане Пеевски Президент са му необходими гласовете на ГЕРБ ! Ясно е и че премиерския стол ще е отреден отново за Борисов ! Само не ми е ясно каква държава ще сме, в която след споразумение между ГЕРБ и ДПС президентът ще е Пеевски, а премиера - Борисов ? Тези, които цял народ чака да види зад решетките , се готвят да ни управляват !? Но защо пък не ? Народът прост, живота - тежък, скучен …

а ве дайте им го тия БТРи на орицата та да не закъсват из пясаците на българските плпжове ве. срамота ей, срамота да си трошат ягурите

Кято изключим, това че този инструмент с ветото на президента по принцип е напълно безмислен, Радев успя само за пред Мутрафонова да каже - направих каквото можах. Това е срамно за български президент.

Не е безмислен, защото 10 дни забавяне са 10 убити украински граждани и деца в повече...повече невинни жертви е всяко забавяне на помощ за жертвата Радев може да драска на стената чертичките

Е направил така.А вие си носете вината после.

Зад привържениците на президента стоят няколко десетки платени от Кремъл измекяри, които пиешат по форумите. А "любимият" ни президент е в политическа изолация от нормалния свят, така както е и беше Боко. Интересно е, че такива като русоробите искат да станем Задунаская губерния, но да се плаща в евро. Палячовци!

С 40годишни БТРи ще стреляш по бежанци? Радев си заслужи парцел до Ленин....само не знаем ,дали ще е в цял ръст или до кръста

Радев е срам за България,лицемер.... защото тези БТРи нето стават за охрана награница нито за спасяване Вероятно не са и в движение 40 години са стояли в склад , защото са неизползваеми

Ако не са дори в движение, за какво са им тогава на украинците?

За части. Пробвай как се намира сега делко за джуган осмак.

Всяка помощ им трябва...откъде да си вземат по добри и нови в момента?

Браво на президента.Имаме постояна нужда от техника във планинските райони е страшно от 1970год пътищата са неподдържани и точно там и за други може да се ползват един снегорин се монтира и няма грешка супер са.Какви са тези подаръци на днешно време баба на дедо без пари недава.Процентаджиите да духат таратора.

Май не знаеш, че този вид машини ще ви изгори бъджета за няколко стотин километра.

То и зидаро-мазача е по-добре запознат със зидаро-мазането от мен и от теб. Но като има да връща дълг зидаро-маже както му кажат и каквото му кажат.

Всъщност два такива. Единият малоумник ми обяснява че те били изключително много необходими защото видиш ли като сме почнели войната щели да потрябват. Не че разбрах с кого сме тръгнали да воюваме. Гадната подробност че е тези машини въобще нямат нищо общо с армията естествено трябва да я пропуснем. Според другия малоумник не е трябвало да унищожаваме пушките от първата световна война защото видиш ли можели някога да ни потрябват- така излиза според неговата приказка. И че за да сме подготвени- пак според неговия малоумен аргумент- трябва да закупим и да държим на склад още пет пъти по толкова страйкъри, поне още 100 самолета и задължително поне 20-30 хиляди танка. А между другото другари според вашата логика ние защо сме се отървали от т-34 и немските танкове? Вместо да ги държим за резерв??????????????? Що сме премахнали и витловите изтребители?

Добре е че Президента има право на Вето, но май не е достатъчно. Нещо не е измислена цялата концепция на ветото. Щом в парламента има достатъчно бройки за приемането на закон, после същата бройка ще гласува и против Ветото. Трябва Президента са има повече правомощия!

Губиш другарю.

Румен Радев е руски вор

Не му се сърдете на човечеца Радев. Голям дълг има да плаща. Заеми от мутри не се вземат, ама откъде да знае човечеца, взел от Кремъл. Уж плащаш, плащаш, пък мутрата всеки път ти казва, че дълга още по-голям станал

Ти е президент и сигурно по добре запознат с военните неща дори от военния ти министър.