Президентът наложи частично вето на закона за енергетиката

Румен Радев оспорва само една разпоредба, която противоречи на регламенти на ЕС

Обратно в новината

Коментари - Президентът наложи частично вето на закона за енергетиката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никой не му ебава ветото, камо ли частичното!!!

Всички софиянци гласуват за гроб за БЪЛГАРИЯ вече няколко пъти е изчакайте още едни избори и Борисов пак ще прехвърли задълженията на ТС на цялата държава!!!!!!

1.Да се премахне член 153 Ал. 6, който превръща в роби всички хора, които живеят в блокове, а не желаят да имат нищо общо с Топлофикация, Съгласно тоя член всички са длъжни доживотно да плащат загубите на топлофикация, защото имали идеални части, дори да не живеят там. Докато не се съберат две трети от етажната собственост и колективно да се откажат от ТОПЛОФИКАЦИЯТА, всички са нейни клиенти и трябва да и плащат, въпреки, че не са подписали лично договор с Топлофикация. 2.Да се заличи член 154 от ЗЕ, защото той дава право на Топлофикация да те осъди по бързата процедура в Районния съд на основание чл. 410 от ГПК за дребна сума независимо колко, може и за един лев да им дължиш и докато разбереш това, към тоя един лев ЮРИСТКОНСУЛТА си начислява възнаграждение /АДВОКАТСКИ ХОНОРАР/което почва от 50 лв и може да стигне до много повече и отделно съда си взема пари за разноски по делото и така Закона дава право на Топлофикацията да води хиляди дела и да ограбва хората. Когато го направи това Радев, ще му повярвам, че мисли за хората, а не за енергийната Мафия в случая ТОПЛОФИКАЦИЯ.

Румен Радев е марионетка на САЩ

Румен Радев е марионетка на САЩ.

Муньо идва и неговия ред .

Радев лъже ,че САЩ ще строят ядрени реактори в АЕЦ Козлодуй и АЕЦ Белене.Те нямат построен ядрен реактор от 45 години,нямат технология.Това е схема да ни вземат парите

Този е грешка на природата.

Видяхме кквое парламентарна република - пкаднешко грабене, без да има виновни! Сега при президентската - каквото и да стане, ще се знае, че е президента! Както се казва - стррела с един връх, не със стотици и не знае накъде лети!

Фотоволтаиците не работят, когато няма слънчеви дни. Не се подлъгвайте. Не стават за отопление както ви лъготят. Не си изхвърляйте котлите на твърдо гориво или камините за тази простотия фотоволтаик. Зарежда само осветлението и телевизора в къщи. И то през лятото и пролетта.

То ако ставаше ние още през турско да семе ги въвели,. И дъждът е студен не става за къпане,не си разваляйте баните тоже. Тва с фотото са го предлагали на туземците в Африка щото те обичат лъскави работи като Бойко.

Националните предатели в Парламента, начело с Президента Радев се подчиниха на чуждо влияние и свалиха ветото за РСМ, без гаранции, че ще спрат историческите фалшификации. Сега се чудим защо още има омраза към България в тази държава, при все, че се очаква българите да бъдат приети в конституцията им. Естествено това вписване беше прах в очите на българската общественост, която приятно зажуми при гласуването на 'френското' предложение. Сега северномакедонците вече са в настъпление и скоро ще има 'македонски' сдружения (тоест небългарски), ще се направят 'македонски' партии, а защо трябва да са забранени турските или ромските партии, ако вече има прецеденти за етнически партии. Проблемите с които тепърва ще се сблъсква България тепърва ще се задълбочават, но нас сякаш не ни интересува, защото ни е най-важно да гледаме политически театър и да се вайкаме в нета и пред телевизора, кой колко е глупав и продажен. Днешно видео на заместник-председателя на ВМРО-ДМНЕ Николовски в Страсбург, който обвинява България за неспазване на правата на 'македонците': https://www.youtube.com/watch?v=7YSffoski78&t

И както всички чуха от трибуната на Народното събрание високо БСП обявиха, че "спечелилият" изборите К.Петков им предлагал бартер - подкрепа срещу ДАВАНЕ на КОДА за машинките???

Нима народа може да забрави за няколко години, че машините бяха дело на Бойко Борисов? Що се отнася до Слави Трифонов - това е меркантилен опортюнист, който в един по-късен етап от живота си, може би се опитва да изкупи част от греховете си и да влезе в историята на страната. Предвид миналото му обаче, няма как да имаме доверие на човек, който прекъсна демократично развитие на България, като помогна на власт да дойде 'царя', който наложи чалгата и възпя мутрите.

"...служебният енергиен министър Росен Христов е освободил от борда на БЕХ Стелиан Коев. Той заема поста от май 2021 г. след проведен конкурс, който му дава право да бъде на позицията в продължение на 5 години. На негово място министърът назначава Иво Иванов, бивш служител на Държавен фонд “Земеделие”. Министърът не е посочил мотиви за промяната, ..." https://www.24chasa.bg/biznes/article/13598566 Радевите недоразумения...

Европа е американска корпорация и в момента собствениците корпорацията имат други планове за вас, роби....

Подлецът си е подлец до край.Истински комунист-Путинист.

щеше да ЗАЩИТАВА народа и държавата си, както прави президента на РФ!

Какво стана пак, в тази публикация май съм спамен тотално

гласувалите за радев 15% от имащите право на глас ли бяха и то с подкрепата на тези наречени от него шарлатани?

Защо спряхте да гласувате бюджети вече втора година , системно!?! Защо не кажете какво се случва с парите на държавата!?! И защо всичко превеждате на Вашингтон!?! Ще ни ликвидиране ли или кво!? С глад, с ядрена бомба!?! С вируси!? кога ни планувате за окончателна ликвидация

Всичко превеждат на Вашингтон!?! Ако е вярно - този е заплаха за България и трябва да бъде прогонен час по-скоро. Предателството е най-долната човешка черта защото предизвиква КАТАСТРОФАЛНИ последици за милиони човеци. Предател, подлога та дрънчи.

Вкарват чужда държава да бърка в ИН ВИТРО процедурите и в здравеопазването на българските ДЕЦА. Пълно предателство към българската нация! Унижава българската медицинска общност и наука като пуска чужда държава и чужда нация да "помага" за възпроизводството на българската нация, какво е това?! Държавата няма потенциал да се погрижи за собствените си деца ли, това да не е плод и зеленчук?! ЛИНК към "новината": https://www.mh.government.bg/bg/novini/aktualno/izrael-e-gotova-da-ni-predostavi-eksperten-opit-ot/ Срам за българската древна цивилизация.

Нужни са опитни зайчета.

"Не точно" колега, ами много по-сериозно е от опитни зайчета предвид чуждата инициативност!

Налага вето над частта "ще крадем много". Следващото оформяне ще е 'ще крадем още повече'. Да се надяваме ще стигне!

Ще крадат, ама крадат вече от българския рекет за Вашингтон, а цереу убива такива крадци

Какво ще се случи с общини, болници, училища!?!?

от един нищоправец!

Що така бе, Вуте? Искаш по-бързо да се даде зелена светлина за предварително подготвените фирмички да започнат да откланят пари в нечии сжобчета ли?

искам този клепоух нищоправец, да,не се прави на интересен!

Искаш да се даде зелена светлина на обръчите ;) Президентът за разлика от теб не е нищоправец!

Гледам страшно тролене е настанало тук, ама жалките тролчета забравят едно - този президент е избран от Народа в битка с Гер(ба)джиков!!!

избран с машините,на Мадуро...

Иска ви се!

Промит мозък! Виж плюс към минус тук и ще видиш подобни резултати като на изборите. Или викаш и тук сме машини?

един минус ти дава два плюса, това е машинка бе!

Цъкнах ти минус, ма нещо не ти даде два плюса! Да кажеш нещо?

БлоКиран е бюджета по нареждане на Вашингтон....Има заповед за източване на целия БВП към САЩ на фирмата България LTD по схемите - "самолети", "ядрени реактори", "ядрено гориво", "оръжия и отглеждане на усраинци".....положението никога не е било толкова опасно за живота ви, драги сънародници!!! Дано да сте живи до края на на 2023г, тъй като повече бюджети няма да видите....тоя еничар и педераст на снимката е поел отговорност пред Вашингтон ....

Откъде имаш тази информация? Покажи тази заповед и как Радев е подкрепил това?Иначе ще излезе ,че пишеш глупости..Сега излиза ,че Радев е виновен за всичко,а не жъълтопаветниците от ПП,така ли?

Отвори търговския регистър на САЩ , там си регистриран вече не като държава, а частна американска корпорация - Bulgaria LTD. Всичките пари на българите са собственост на тази американска корпорация, затова е забранено на тези еничари, "избирани" с фалшифицирани заявления збори да гласуват повече "бюджет"....Само гледа, бюджет повече няма да видиш да се гласува, а данъците ти ще ги събира тоя Педераст или друг след него и ще ги превежда а "покупки" на САЩ...Първо сега ще затворят болниците и училищата в провинцията, после и в София, тъй като няма пари пвее за заплати, ток и отопление ..

Ае на бас, че който трябва вече е готов с централите!

Говорит Москва!

Забранено е на България да има бюджет вече!!! Осъзнайте се и по улиците!!!

Благоевград Киран е бюджета по нареждане на Вашингтон....Има заповед за източване на целия БВП към САЩ - за "самолети", за "ядрени реактори", за "ядрено гориво", за "оръжия и отглеждане на усраинци".....положението никога не е било толкова опасно за живота ви, драги сънародници!!! Дано да сте живи до края на на 2023г....

Мунчо и Енергетика.

Радев що се прави на интересен? "Новите избори вещаят край на „ерата“ Радев" Анализът е на Евгети Петров - Гендо в 24 часа и е доста точен.

Е то президентите имат право само на два мандата, така че ок, невероятен анализ от типа "водата е мокра", хахаха!

Ерата на Радев БЯХА неговите шарлатани. Никой не ти говори за следващ мандат на Радев.

Като не сте искали "шарлатани", да не бяхте бутали правителството заедно с депесарите.

Тези евро-простотии трябва да бъдат забранени заВнаги ! Видяхме какъв го ядат фирмите с тока, сега очакваме същите космически цени и за бита. За да могат разни евро-педали да получават пари от въздуха .

а защо не наложи вето на приемането на еврото, след като е видно, че не покриваме критериите за приемането ни в еврозоната при реална инфлация над 70% за последната година, тези 17% на НСИ може да им се върже само някой, който не е живял в България в последните 1-2 години! Баба ми си дойде лятото от испания и вдигна ръце от цените тук, каза че не знае как издържаме !

Трябва да го питаме , защо държавата няма бюджет за цялата 2023 година!?!? И служи ли тоя педерасТ Румен Радев само за параван зад който всичките ни пари се превеждат към Вашингтон!!!

Наложи вето на РСМ бе чорап

тва е Net neutrality, ама за тока.

За всички злини в България в момента е виновен само този манипулатор! Самодоволен грешник! На Радев ще му се стовари изведнъж всичкото заслужено наказание от Съдбата!

Г-л-у-п-а-к, кръгъл идиот си ти и 80% от матряла.

абсолютно безполезен з а колониоята а само за пиндостан.

Резидинта да си еб.ва майк.та

Кво ще ядат хората, замразихте стотинките на хората , а цените говорят за хиперинфлация...ква енергетика,кви пет лева, бе боклук

Без енергетика, ще стоят и на студено, не само гладни... ;-)

Добре че са горите да ги секат, че да не личи още колко фалирала е енергетиката с тия цени на вътрешния пазар ...скоро краварите ще приватизират и АЕЦ- а и тогава съвсем ще изключат тока навсякъде....

И слава богу. Нов бюджет няма за да не се краде повече. Така както крадоха шарлатаните на Радев, а служебните продължиха практиката, но по завоалирано.

Даже е преведен вече на сметката на сащ

по ефективно съхранение на енергия от изпомпването на на вода в язовир и изпускането й когато трябва няма! прави се от 60 г. Батериите е като да съхраняваш нешо в нищото.... плюс 6 7 г живот след което мноого отпдък!!!!!

Интересно какви са точно тези съоръжения и колко електроенергия ще могат да съхраняват !

Кировките бе, не ги ли знаеш, струват много работа не вършат

Гаварит Москва, слушийте Зильоний Чараб.

депутатите променят важни закони, А мисирките спят....

Димитровградски селянин. От столицата на комунистическа България