Президентът на Украйна обяви прекратяване на военното положение в страната

Това е мое принципно решение, основано на анализа на всички компоненти на настоящата ситуация в сферата на сигурността", каза Порошенко

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоест, Русия отново отлага завземането на Украйна (за седемнайсти път през последните шест месеца)? Или пък украинските моряци вече ги е писал бегали? Какво се промени през последният месец, че отмени военното положение?

Путин остана неприятно изненадан от подкрепата която получи Украйна от цял свят и от последствията на собствената си глупост.Която предизвика със анексията на Крим и войната срещу Украина! И въпреки това продължава безмисленото проливане на кръв в Донбас.Където загинаха вече хиляди руски войници и цивилни граждани!

Ти олигофрен или трансджендър си??

този е такава кукла на конци от американците,че няма накъде повече,дон балон.

Педро Опороченко... Кукло Наконченко.

Смешник!

Айде, весела Коледа на всички! А смешникът от стената само ме следи и глупости дрънка без край! Еми, какво да се прави?! Нема спас, както викат по-на-запад!

Щатите му гушнаха 10милиона за онази провокация дето я спретна с корабите и понеже нема развитие защото съюзниците от НАТО се въздържаха от неприятности от които нямат нужда вероятно за сега Порошенко ще се кротне .Все пак нови провокации не са съвсем изключени стига да има кой да поръчва и плаща.

Тоя охранен плондер май ще бере ядове...!

а добрата новина е, че петролеца пада. Е съвеЦкия бензин не пада достатъчно ама това е защото е братски, подарен така да се каже.

Добре го прекратил, ама що го въвежда? То като го въведе и ония от Голямата Държава така се стреснаха, че се попикаваха от страх ..... На сума въпроси, къде по-бързо, къде не им намерих отговорът, ама на тоя "Кои са по-тъпи - македенците или украйнците?" ....Не

На русофилистика огодия няма! Уж го беше вавел заради изборите, пък сега като изтече го прекратил. Уффф сложен е света за кратуната ватническа.

С наближаване на изборите в Украйна кремълското дребно старче ще се насере от провокации. Дано само не му изгуби мярата, защото като нищо може да запали ТСВ! Най-добре е тоя Путкин да почине! Любящия го руски народ веднага ще го препарира до Ленин и толкова.

се знае, че за твоите господарчета е най-добре Путин да го няма. Макар че като ги гледам, и това няма да им помогне. Сенилни старци или родени олигофрени, лишени от реална преценка за нещата и здрав разум. А напоследък и без високомерната си увереност, че са най-силни. Празни погледи, взрени в празното бъдеще, жалък край на поредната управляваща каста. Така че евентуална смърт на Путин няма да помогне много.

Внимавай какво говориш

Ако на Полша, Балтийските държави и Украйна, не им харесва Русия, да се преселят в Африка Реч във Филаделфия 126.2018 г.

по-скоро рашата ще се пресели при черножопите. Нали за това сега праща ихтамнети в централна африка. пути мордорския

Тоя като нищо щеше да запали война

Потрошенко май ще го издуха ? На Тръмпи не му пука за него и не е съгласен да се набутва в нови провокации в Черно Море ! Не е сигурно и дали след изборите ще му осигури някое безплатно американско бунгало в пустинята Невада.

Точно така е клега. Тръмп го и заявява. Той бавно но последователно провежда своята политика, а именно, че САЩ нямат пари да бъдат световен джандарм. Не го интересува нито НАТО ,нито Полша, нито Украйна. Интересува го Европа да купува неговата газ и петрол и Америка да произвежда и да намали огромната безработица. Той гледа навътре, а не навън като демократите които попиляха Щатите с войни и простотии от рода на Украйна и Сирия. В Ирак и Сирия загубите им са над 3 трилиона долара

Пияния хохлик не знае какво прави. Въвежда военно положение, отменя военно положение и защо беше целия този театър?

Пияндето прави това, което му наредят от Хамериканското посолство. Също както ББ и ЦЦ.

Военно положение инаше в 6 области по границата с Русия. В две от тях - Луганска и Донецка и без това още от 2014-та год гърмят оръдията на Отечествената Война на Украйна срещу руските окупатори. И не е спирала нито за един ден. Защо се въведе военното положение? Докато успеят да създадат Независима Автокефална Православна Единна Украинска Църква без да могат Кремъл и Путин да пращат попове и зелени попски елементи да създават безредици. Църквата е факт, руските попове са разбрали вече, че лабаво няма и ще бъдат натирени на Родину безславно Украйна победи и в тази война. Кремъл загуби поредната война с Украйна

Военното положение, беше въведоно в области населени с етнически руснаци! Хунтата, усеща че ги губи! След построяването на газовите потоци, целта на Путин, ще връщането им в Русия. Крим и Донбас, хохлите отдавна ги писаха бегали. Нека не забравяме, че Ленин подари Новорусия на украйна, както Хрусчов - Крим!

Именно! Военното положение беше въведено в области, в които етническите руснаци са критична маса - от 20% до 70% в някои населени места Дотук добре, но газови заобиколни потоци няма да има. И хохлите не си дават нито Крим, нито Донбас, да не говорим за още територии.Така че руснаците седяха мирни, докато Порошенко освободи Украйна от руските попове

Мишок, колкото и да се напъваш, няма да изплуваш от дъното, трябва да се покаеш

Съвсем сигурно е, че страдаш от мозъчна смърт, за да плещиш такива глупости:-)) Ти, щерев, гаргата, влечугото, stanko и още няколко цепите мрака и сте поредното доказателство, че демокрацията произвежда дебили

Слава на Украйна. Истински патриоти, не руски мекотели..

Къде беше това "Украйна" ? Да не е някъде у края ? А коренното им население поляци, руснаци, румънци, българи или татари са ?

скоро един укро политик пропищя колко голяма е кризата вече...как милиони укри са емигрирали...страната западала все повече и повече-под мъдрото ръководство на тов.порошенко-а той добре знае какво прави...слушайте и гледайте все по засилващите си антируски действия на порошенко...това да ви говори нещо...щото май показва едно-колкото по зле-толкова по-добре-само,че за кого...ами досетете си и ще разберете сложната игра на тов.порошенко...

Истински идиот.

Трябваше и украинците да си поръчат 10 тина щайги Ф16 и да попълнят бюджета на САЩ. Болен здрав носи!!!

Рошен дава. На заден????? Аман от ИдОтиди!!!!! Ярош е нааааааи велик укроп!!!! Не що се обърка и Ярош и Порошенко много задънена улица!!!!!!

Добре че Дон Педро обяви военно положение, че иначе света нямаше да научи че се е опитал да премине незаконно през руска граница. И нападнаха ли ви лошите руснаци? :)))))))))))) ха ха ха

Сега чакаме Война на Черно море ! Неговите Депутати по-завчера след масово напиване в Ресторант , решили да обявят Война на Русия ,ето така става !

Вече е доказано че на страната на Порошенко се сражават бойци от ИДИЛ ,които обстрелват ДНР и ЛНР ! Крадат хора и ги продават за органи ! ДНР и ЛНР очакват нападения с БОВ , Украинците возят до позициите на Опълченците съндъци и варели с някакви отровни вещества !

Schilo

Циркаджия. Всъщност, що трябва да обиждам цирковите артисти, сравнявайки ги с това недоразумение?

Като видях как бързо облече военната униформа си мисля,че ако чависеше само от него да е подпалил света отдавна!!

Schilo

Едва ли. Щеше да яде шамари и от чужди и от свои.

Пьотр Алексеевич уж щеше да напада Русия ...

Schilo

С какво? С шайката бандеровци? Никой разумен украинец нямаше да го последва. Толкова му е акъла.

Продължват да ни занимават с алкохолните халюцинации на това същество. Въпросът е - Защо?

Режимът на Пороченко е раковия тумор на Европа, създаден от САЩ.

Украйна е повече инфекция, туморът е Косово

И аз имам Шопски, ПЪРДон цигански произход:)!

Педро Пороченко има само един шанс. Да обяви война на Русия и веднага да се предаде.

Защо Порошенко има синьо под очите и носът му е червен ?

Защото има алергия към безалкохолните напитки!

кой френски политик беше казал преди много години, че Европа трябва да е от Гибралтар до Владивосток. Всичко друго е л...айна. Противопоставянето с Русия е от полза само за САЩ. Малко късно но и европейските политици го осъзнаха. А такива като Потрошенко, вече са на изчезване. Да му мисли Тръмп - идва следващата голяма финансова криза

Руснаците няма да нападнат украинците, защото украинците сами ще се предадат, без бой! Като моряците на Керченския пролив. Те бяха на бойни кораби, с бойни знамена, въоръжени до зъби. И се предадоха. Ще останат в Русия, защото в Украйна ги очаква военен съд за това че се предадоха, барабар с пълното си въоръжение. По време на военно положение присъдите са предимно смъртни! Поне геройски да бяха загинали, или потопили гемиите си!

Днес руснаците направиха успешен опит с хиперзвуков Авангард и Петро се уплаши

За да няма държавен преврат ще направим Шопска република с президент ШОПаро и премиер ПЕСо;)!

Кой има ШОПски произход, да изгражда триумфални арки! И сега един цитат от ШОПски патриот от Бучино: Довечера Бучино, ЧЕ ГОРИ:! Е Патриота си е Патриот;)!

Не е Шоп.

Е, този най-после разбра, че всички го изоставиха. И в позата му на обречен няма нищо ново. Изтрезня, огледа се - масата празна и никой го не кани на гости да продължат. Всъщност те, американците, никога не са били верни на марионетките си.

Трумп го дава заден по Коледа. Изтегля си войските от Сирия, защото изгуби войната там. Изтегля си войските и от Афганистан, поради същата причина. Сега пък пракратява военното положение в Окраината. Може би е разбрал, че Порношенко е бита карта.

И вас ви изработиха американците както всички източно европейци. Борбата САЩ-Русия сега е в полза на САЩ, но каква е ползата за народите на тези страни? ЕС въовще не пее в Европа, САЩ командват, поне за сега. По-добре ли ще стане? Виж България, Румъния, Литва, Латвия, Естония, и Грузия се натиска, държавите от бивша Югославия, втори ешалон на Европа. Лошото е, че няма яснота, какво ще става и как ще става? САЩ постигнаха своето, те са на границата на Русия.

А, ще дойде тя новогодишната нощ, руснаците като попрекалят малко с пиратки и искандери разни, Петро пак ще обяви военно положение.

Мойто момче, Да живей Русия от Гибралтар до Чукотка;!

Много му личи, горкото, че ишиаса му създава нетърпими проблеми! Този и също той, много по-активно от Юнкер, си налива, пардон лекува ишиаса ...

SU-152

И кво ся - Путин се уплаши от Порошенко заради въведеното военното положение в Украйна и се отказа да я напада?

КГБ

Пак пръснахте едни пари на вятъра, продажни фашисти.

Защото и двамата нямат нищо общо с Украинския народ,и на двамата им плащат от чужбина

Голям физиономист си бил бе.

Пустият му Смехурко! И той тръгнал да се прави на юнак!

само защото и двамата са юдеи или защото и двамата са отвратителни?

излъчва отврат

Тъп, Тъп ,Та простт ! Хазаро -юдейски му работи ! Нали Укрите са цигани лъжат като такива ! Не ги пускайте в България ,те са опасни ! Да живее България !

Уплаши ги руснаците и сега можеш спокойна да наблегнеш на дамаджаната и мезетата.

ОК. Да го колят!!! Коледа е!!!