Президентът на Филипините заплаши със затвор всеки, който откаже ваксина срещу COVID-19

"Просто се дразня, че филипинците не слушат правителството", заяви Родриго Дутерте

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Mai skoro toi che vleze v zatvora

Браво , за съжаление в България това няма как да се случи. До малоумниците дето са против ще кажа само как искате да се сравняваме и да сме като Европа а ние за пореден път доказваме , че сме едно некадърно и неадекватно племе. Хората вече излизат от кризата и почват да приключват с нея само и благодарение на големия брой ваксинирани , но не българина знае какво са му намислили и как искат да го преебат с "нетествана субстанция" .... кое не е тествано като над 1 милиард души са ваксинирани вече.

То и ДДТ-то беше тествано и са пускали агитация по телевизията, как хора се търкалят в него. Има и случаи на тествани лекарства даващи малформации при новородени, като веществото е едно и също, но в зависимост от това дали е cis или trans изомер се проявяват вредните ефекти и това докато го открият е имало сумати жертви. Нормалните лекарства минават през 20 години клинични изпитания преди да стигнат до пазара. Ти ми викаш, че като напраскали вече 1 милиард души за няколко месеца и не се е стигнало до масова смърт, всичко е ОК. Ами толкова ти е визията и опита. То ако се умираше масово от ваксината наистина нямаше да я пуснат, но още е много рано да се знае със сигурност какво ще се случи с ваксинираните.

Че не се е гръмнала преди да те зачене.

ФАШИСТ!!!

Европейци и американци да си вадят тефтера и да записват, как се бори пандемия! В Китай, Южна Корея, Хонг Конг, Тайван, Сингапур, Япония хората се справиха по-добре от всички останали!

Забрави Северна Корея. И щом толкова ти харесва марш натам. Тук сме свободолюбиви Българи.

От една страна има места като Швейцария, където народа посредством референдуми участва във вземането на важните решения, от друга Филипините, където ниското ниво на образование предполага, че освен с тояга и морков, няма друг начин стадото да бъде накарано да свърши нещо. Ние естествено сме взели най-доброто от двата свята: имаме образование, съперничещо на Филипините и претенции да участваме в управлението на страната, на които могат да завидят сите швейцарци...

Скоро и в България.

Ей на т'ва му се вика демократ до мозъка на костите! Ами айде да видим, дали може да вкара целия си народ в затворите..., които явно първо ще трябва да построй, но кой ще бачка, като всички ще са за затвор... Параграф 22!

Бъркаш, хората там в болшинството си са дисциплинирани и освен това имат доверие на институциите си!

100 мил. население с индийски манталитет и дисциплина... несъвместими неща, ама ви еси пиеште не ми пречи :)

Ганю довчера му ръкопляскаше на този психопат, че стрелял и трябвало и в Ганюстана така, сега се обърна като фурнаджийска лопата.

Той е известен с крайностите. Дайте го за пример как нарежда да разстрелват нарко дилъри и да им оставят труповете да лежат няколко дена за пример. Как се яде сърце. Как нарича Обама кучи син.

Да давате за пример неграмотни и умопомрачени диктатори-убийци?

Дуерте е новият Пиночет в днешно време, много направи за държавата и успя да я вкара в релси. В случая също е прав, ако не става с добро, става с дърво.

ей, дървен философ, да не вземеш ти дървото само. Не се научихте, че всеки има право на избор

Затова не съм в Булгаристан, Ганчо. Идиот до идиота сте там.

Просто се дразня, че филипинците все още на са си "уважили" подобаващо правителството.

20 000 при 100 милиона население, и тия му викат "криза" , откачена работа

Страх да не хване от такива ненормалници. Диктатори с власт!

MyHu...

Сега във Филипините , скоро и в други страни. Няма план , няма режисура . Всичко е случайно!

Нищо не е случайно. Ковод води до милиарди (а при супер силите и трилиони) загуби. Колкото по-бързо се спре кризата, толкова по-бързо икономиките ще се възстановят. А Бойко или Дуарте, по твоята логика извънземни са ги клонирали с цел да превърнат всички в извънземни!? Вкарай малко разум, ако някой искаше теб да те няма, нямаше да те има вече.

Не само загуби, Ковид води и до милиарди печалба!

Бреййй, те в Давос големи извънземни, големи конспиратори бе. Съвсем свободно са си говорели за Нов световен ред и за Голям резет. А хер Шваб и доста книжки е написал по въпроса да ни изясни кое как. За какви конспирации говорим като те не си и крият плановете вече кукловодите. Икономики ала-бала, вирус има, много хора за съжаление починаха, а цялата тази трагедия ще бъде използвана от елитите за да наложата тотален контрол и подчинение на масите.

Абе, бай (хОй) Пешо! Защо миналата година не затвориха всичко за 1-2 месеца и досега щяхме да се върнем в нормала?! Оставиха всичко отворено, хората разнасяха "вирОЗа" на воля по света. ДееВа и вирус, не могат да го изолират вече година и половина, та се налага да ни пускат анимацийки да видим как аджеба изглежда таз пустиня. За хив вируса 40 год.няма ваксина, за тази настинка веднага успяха. Обаче пък те карат да се разпишеш че ако се гътнеш, фармафията не носи отговорност. Много яко!

Хах, смешници. Тия с население 110млн., т.е. 15 пъти колкото България имали същия брой случай на заразени и починали и били в криза. Идиот ли е този, или да.

Всички русофили на екскурзия във Филипините

колко трябва да си тъп и с промит мозък, че да намесиш "русофили" в новина за вируса във Филипините? тцтц болни мозъци ве