Президентът: Милитаристично настроените знаят ли какво е състоянието на ПВО-то ни

БСП ще намери такава формулировка, че "е хем да остане в коалицията, хем да не носи отговорност", каза Радев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе Мунчо, нали ти имаше 5 години за да оправиш не само ПВО-то ни, а цялата ни армия?

Никой не се интересува от българските интереси. За тях няма кой да плаща грантове, подкупи и сладки назначения.

Тоя руски гъз какво се обажда. Генерал предател.

Ако за 5 години се правеше ПВО, ти за 5г щеше да се научиш в училище да мислиш.

Предполагаме какво е, защото знаем и кой беше Командващ ПВО и ВВС. Един слуга на ген Решетников, който точно изпълни разпорежданията на КГБ. Вие знаете ли?

Вдигнатият юмрук мирно настроение ли показва.

Явно о-лигофрени като теб не знаят че живеят в парламентарна република, а не в президенска република.

Мунчо Рубладжията отново повтаря опорките на Кремъл. #MунчоОставка

Иди на крайцер! И вземи йотова и решентиков! Под водата е по-сигурно, сега ръсят кемтрейлс американците. Скапан илитерат!

Това е работа ня изпълнителната власт.

Генерал Румен Радев - моя президент и президента на всички истински Българи. България преди всичко!

Знаем! Нашите две С-300 са унищожени в Одеса!

Това е работа на изпълнителната власт бе Кратунчооооо!!!!!!

Тоя дето съсипа българските ВВС и правеше всичко възможно да не се модернизират, а да се дават стотици милиони за ремонт на руските бракми МИГ-29, сега реве колко сме били зле ?!? Наглост и цинизъм от най-чиста проба !

Показва какво ще влезе в гъза на гнусни пудки като тебе!

Мунчо,ами нали си главнокомадваш,а не само пиар костюмар с Деса.Нали си голям летец и въртиш салта на лоста.Къде спа цял мандат?

Нека напомним, че за участието с в "коалицията на желаещите" и опрощаването на иракския дълг през 2001 на България обещаваха нейни фирми да участват във възстановяването на страната след американската инвазия. Знаем как завърши тая проатлантическа авантюра за интереса на страната ни, както знаем как ще завърши и сегашната със доставките на оръжие и отказа от руски газ.

''какво е състоянието на противовъздушната ни отбрана от Дуранкулак до София'' Да не би разведките ни да знаят нещо за планирани руски ракетни удари???

Знаем, че другарката Радева е била на служба във ВВС..За състоянието ПВО, питай нея пъпеш, подмолен...И знаем също, че орките на Капутин няма да посегнат на България, бъди рахат...те сега на такъв фуй се въртят, че...Мръсен , дебил....Мазен и хлъзгав

А кой бе началник щаб докато нарязаха цялата ни армия на парчета за скрап,кой бе на власт,докато нарязаха армията ни за скрап?!? КОЙ? Къде са милиардите от скрапа?!?

SU-152

Само ПВО-то ли?!?!

Ако реши Русия да ни напада, верно ли,че ако не изпратим оръжия в Украйна, ще размисли и ще се откаже? Радев разсъждава, като баба ми .

Защо няма един журналист който да му наппомни, че той докара тези на власт!!!!

Това изобщо не е вярно, армията е съсипана от психодесните ни правителства от Костоф насам , чак до Борисов -3!!!!!!!

Втори мандат вече някой друг е виновен.. Все пак вдигнатият юмрук свали Борисов и назначи ПП.. Нали така?

SU-152

Ко става с кеФ16те.......За края на столетието ще ги видим ли?

не ревеше ли, че биели протестиращи пред Министерски съвет? А сега като убиват мирно население в Украйна е ОК.. жалката демагогия май започва от президентството..

Аз пък си мислех, че сме демокрация и че имаше избори.

цената пак се вдига. Не прави чест на Радев по този начин да извърта нещата. Май забравя че сме член на НАТО и ЕС. Така оставя наистина съмнение в хората на какви интереси служи. България застава на страната на цивилизования свят, не може да изпълняваме прищевките на един диктатор. Утре може друго да поиска.

сещам, кой през последните 5 години е главнокомандващ на БА..

Докара ги гласът на народа. Радев им даде възможност и в неговия кабинет те работиха добре. Ако знаех, че Петков ще наруши собствените си думи и ще понечи към премиерския пост (за който е крайно неквалифициран), нямаше да гласувам за тях.

Значи трябваше да даде оръжие на протестиращите ли?

Абе Мунчо Kaунчо, нали ти имаше 5 години за да оправиш не само ПВО-то ни, а цялата ни армия? #МунчоОставка

Тъй ли?! А кой сложи Кики и Пипи и т.н. в служебните кабинети?!? Българинът щеше ли да гласува за тях ако се бяха пръкнали ей така

май забрави кой назначи сегашните управляващи?

Все си мислех, че след изобилието от уроди , начело на България няма как да има нов връх, но този продажник е Топър....Гоце беше гнус, която е трудно да се надмине

Да ама кой ги изкара на бял свят слагайки ги в служебното правителство?!!

Значи можехме да постъпим като члена на ЕС и НАТО Унгария.

Прави впечатление не само Радев а и много други военни колко са по здържани, за разлика от разни пишлимета дето в казарма не са ходили а представите им за война са електроните игри дето са играли като деца

Нямаше ли избори???

Абсолютен селяк. Оставка!

Путин - Решетников - Радев.

Мууу ,мууу аз съм руско говедо

А служебното правителство?

В каквото е цялата армия - трагично

Само напомням - Радев подаде оставка два пъти поради липсата на срества за ВВС.

Въпросите които е задал Радев, да им отговори той да видим дали главнокомандващият при нужда е наясно. Струва ми се че и той няма представа.

Отидоха да връщаме заемите благородно предоставени от САЩ и МВФ (което е същото).

РАДЕВ - национален предател -номер 1 ....Хубавото е ,че стана ЧУДО и Украйна ОСВОБОЖДАВА БЪЛГАРИЯ ОТ РУСКО РОБСНВО !!!!!!! "Неведоми са пътищата господни " И над България изгрява слънцето ,след разгрома на първобитната руска армия и краха на военнопрестъпникът ПУТИН и бандата му от Кремълски престъпници ....

Бойко Борисов, Ахмед Доган, Иван Костов, Плевнелиев и всичките те - водени от натовеца Соломон Паси унищожиха българската армия по заповед на САЩ, а сега се чудим как да се защитим от османските агресори!