17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този хлъзгава червей ще бъде съден.Помнете ми думите!

Три седмици се мота с мандатите, на изведнъж чевръстичко подписа указа за недомислицата, наречена "Нов изборен кодекс". И ако досега някой се е съмнявал в целта на упражнението "Избори, служебно правителство, нови избори", то вече става кристално ясно - Радев иска властта, цялата, сега, незабавно. Иначе казано, иска срещу отстраняването на Борисов новите партийки да го "наградят" абсолютно незаконно, под масата, по втория начин с президентска република. Въпреки Конституцията, въпреки хората.

Само така, служебно правителство, после без ГЕРБ

"Не казвай "Хоп", преди да скочиш" - народна мъдрост.

Пред президенството!! Радев е циник,измамник и мръсник!

Евала аферим машала ашколсун!

Злобният юмрук не връчи и мандата на Разпети петък?! Щом за закони може, защо за мандати да не може...

Ушатия фатмак!

Да лепите нелепи етикети

Стъки, да не забравиш на 5.5. като го срещнеш Радев в президенството, да му извиеш юмручетата и да му ги завреш отзад и да му напомниш, че е избран с гласовете на българския народ, а не с гласовете на кремълската “Дума”. Спипаш ли там и “Майстора”, направи така и с него, та да си припомни на кого трябва ръка да целува!

Ще има още аневризми, Господ е справедлив.

Изборите ще бъдат фалшифицирани. Правят флашки с нагласени резултати, броят ги хората на Руския Диверсант. От сега е ясно, че ще тласнат България в Гражданска война. Ако го направят,веднага след обявяването на фалшифицирания резултат, спирате изцяло работа в държавата. Никакви вълнения пред Народното Събрание! Започвате червената измет по местоживеене и по отделно. Руското лайно ще обяви Военно Положение за да използва армията. За това още на изборите трябва да има наблюдатели от НАТО. Ако го направят - взривявате фетишите на Руските говеда показно и започва трета световна война. Или демокрация и Европа, или Достойна Смърт! Това е цената !

Много зле

Радев-кукловодът на новото ОФ,не е спал от вълнение цяла нощ с писалка в ръка.

Фатмакът много бърза !

Сега като се разбра, че няма изтичане на мозъци какво правим. Радев чака да спечели служебно с гласовете на останалите

tonk11

Тоя път нямаше вето. Странно.

са венецуелски с венецуелски софт. Внася ги една фирма собственика на която е от партията на една другарка снаха на цк на бкп. И всичко се е отъркало в Сорос...

Много моля умниците отДБ и присъдружните им партии да обяснят кой и как ще плати всичко това. В закона е записано МС осигурява средствата т.е. всички ние ще платим тази прибавка, хората в България, които плащаме данъци, не тези зад граница. Да сметнеш поне 10 000 камери , за всяко училище трябва да има устройство където да се свържат, трябва да има хора да ги монтират и настроят , да има платформа където да излъчват и да гледаме -това също е пари софтуер плюс поддръжка на платформата. Като минат изборите къде остават камерите и на кой са собственост на ЦИк, на МС, и до следващите избори къде ще стоят. И презид!ента набързо подписва, кога е успял да прочете и обмисли всичко с екипа си и да подпише .

Мунчо , какъв си селянин прост...не е истина.

Невероятен спринт е направил така нареченият президент.Чалгарите и мутрите още гласуват,но Държавен вестник вече е напечатан. Няма търпение да се докопа до властта.Отврат.

Срам!

се готвят да превземат парламента. Познай кои са!

Аз не разбирам от машини, няма да гласувам.

Въпросът е на какво вярват хората. Ти ще принудиш да гласуват с машина хора, които не вярват на машината. Те ще останат с усещането, че това се прави, за да им подменят гласа. 73% от хората ще останат със съмнения за изборния процес заради машината. Това е вашето уважение към волята на народа - насилствено гласуване с машина. Аз например нямам пропуснато гласуване от 10-ти ноември насам, но повече не мисля, че ще ходя, за да угаждам на глупостите на Президентина. Семейството ми също. ОФ на Радев готви ФАЛШИФИКАЦИЯ като във Венецуела. чАо

напротив! ще ги победим за 15 път по тяхната система! росолюбските мекерета са обречени!

Защо копираш коментари от друг сайт тук

Но един месец по-късно Торбата се оказа пълна с лъжи. Той е истинския Пинокио в българската политика.

tonk11

Браво на фатмака. Бързак излизе когато трябва.

Ще ги победим и с техния изборен кодекс.

Доган, Баневи, Барбукови, Божков, Маджо, Галеви.... Гарантирано от Славчо Чалмата, Ристе Айдука и Мая общата кадъна... На печелившите честито... :)

Обявен е протест срещу диктатурата на Радев за 05.05 сряда от 10 и 30 часа сутринта пред президентсвото. Исканията са за вето над изборния закон заради машинното гласуване и възможността 350 000 души турци да гласуват на нашите избори. Предай нататък!

Защо, пред президенството, бе? Вътре в президеството да се състои протестта и който докопаме, майка му жална. Това не е предиденство. Това е явочна квартира, гнездо на оси българо-изменици. Предай нататък!

Твърдо подкрепям!

До тролеферма ГЕРБ МАШИННО гласуване означава МАШИННО БРОЕНЕ НА БЮЛЕТИНИТЕ - МАШИННО ОТЧИТАНЕ на бюлетините, и МАШИНЕН ПРОТОКОЛ. Вотът на ВСЯКА бюлетина ДА СЕ ОТЧИТА от СКАНИРАЩО УСТРОЙСТВО. УРНИТЕ във ВСЯКА СЕКЦИЯ трябва ДА СА СНАБДЕНИ със СКАНИРАЩО УСТРОЙСТВО, през което ДА МИНАВА БЮЛЕТИНАТА и в края на изборния ден СКАНИРАЩОТО УСТРОЙСТВО ДА ИЗВАДИ ПРОТОКОЛА. Просто гласуване, но не е ЗА ПРОСТИ ПОЦИНКОВАНИ хора. ..... Гербавите искат РЪЧНО броене на бюлетините и ИЗТРИВАНЕ на ПАМЕТТА на машините ПРЕДИ ДА СА ОБЯВЕНИ официалните резултати от гласуването. Справка - евроизборите. На проф. Мишо не бил зададен законов срок за СЪХРАНЕНИЕ на ПАМЕТТА на машините и я изтрил НА СЛЕДВАЩИЯ ден след изборите...

ти строши дори росолюбския тъпомер драги! натроши го на ситно!

Ако те докопам венецуелката в смрадликата ще ти я набия

Как се е разбързал клепоухия. Не се удържа. А защо ли?

Многооооо многоооооо интересно са действията на нашего пресиденд това са действия на свръх звуков исссстребител ,колкото по ясно се четят нещенцата ,толкова са ясни действията?????? Когато човек с явни желания за консумиране само е толкова бял или черен като прочетена книга която искаш да забравиш че си я чел.БГ човеци ясно ли е какво иска да прави това човече-нашиу пресидетс веднага да обърне палачинката всамо и само за себе си и за Д-и.Много са бързи тези от п................. Народа няма да забрави това.???????????????????????

Мадам Курни като вземе мандата - Ойларипи, Ура, Да живей живей труда! Вся власт Советом!

Господа от БСП ,вие се самоубихте,давате ли си сметка,че голямата част от вашия електорат не могат да ползват тия машини,те в Кауфланд не могат да си претеглят продуктите.На миналите избори треперащи стари хора,едва стигнали до урните,почиващи на няколко места,гласуваха с ХАРТИЕНА БЮЛЕТИНА,в името на младостта и спомените си и безрезервната вяра в партията ви.В стремежа си да убиете ГЕРБ, ще убиете себе си, а тия новите ви нямат за нищо,даже и тоя т.нар.президент,също ви подхлъзва,ама ако подхлъзне цялата страна и тръгне към Русия,вкара ни в Евразия и осъществи мечтите на старите комунисти за 16 руска република,интересно какво ще направите вие младите,дето сте патриоти само на думи и на маса,по възможност гръцка,ще почивате в Одеса,всеки заслужава последиците от избора ,който прави.

Споко, по този начин ще имат възможност да откраднат много повече гласове, отколкото имат електорат. На комунистите никога не им е пукало за хората.

Слави е равно на тоталитаризъм.През годините няколко пъти съм пробвал да задам въпроси на на него и сценаристите му.Ами реакция нулева-точно като при Албена Вулева.

По използваният един и същ присташки изказ веднага лъсва, че един - двама човека са наводнили коментарите под тази новина

Пешо ,аз написах шест коментара и стоя зад всяка от думите си,че Фатмака пРезидент за нищо не става,освен за слугинаж на Евроазиаската сволачь.И че проекта на Плешивия Шмъркач обслужва абсолютно същото.

Първо се научи на цивилизован изказ, след това се научи как се води спор и тогава пиши в публичното пространство. Може и прав да си, просто думи като Фатмака, Плешивия, Лойко Борисов…

Положението е революционно затова си позволявам да използвам лексиката на протестиращите.

Петко абе ти гей ли си или ПЕДЕРУНГЕЛ ?

Аз съм тоя зад майка ти ;)

Да се надяваме, че този път мъртвите няма да могат да гласуват и баба ми ще я оставят на мира да не излиза пак от гроба.

Румене много хора се чудят що така правиш но то за чудене няма. Щом със тая уста хляб ядеж а после лижеш ромски шунди място за чудене няма смотаняк селски си Румене

което в скоро време ще се изсипе върху главата на Мунчо, ще бъдат пресни изпражнения, подходящи за наторяване на плешивата му гулия.

Чак другарката Нинова се притесни от простотиите на неокомунистите в този парламент

ако народното събрание беше решило, че министър председателя бойко борисов ще назначава цик, фатмака дали щеше да обнародва закона в извънреден брой на държавен вестник на връх Великден, или щеше да наложи вето с мотиви написани на петдесетина страници?

Е Мунчо, лъсна ли ти задника-лъсна.ППростетуиращи,свалихте ли гащите-свалихте ги.Коклко трябва да си малоумен да си прецакаш държавата за собствено благо?Или просто плана за връщане към 1997 върви отдавна,със любезното съдействие на руското посство.Нещастни рубладжии.

Посолство,извинете

пасолство е правилно, когато иде реч за российското!

фатмака се радва, че изборите за президент ще ги проведе избрана от него чик! не съзнава тъпака, че след изборите няма на кого да се сърди че ги е загубил!

Уважаеми протестиращи загубихте всякакви симпатии, които не-протестиращите (а активно работещи) са изпитвали към вас и протеста ви. 1. Не знаете какво искате. 2. Водите се по акъла на червените боклуци, което ви прави или пълни тъпанари или червени боклуци или и двете. 3. Хвърляхте яйца, домати и свински опашки. С други думи - направихте една голяма свинщина. А тази свинщина трябва да се почисти. Почистването струва пари. И го плащаме всички ние. Когато аз изцапам вкъщи сам си почиствам, не го правите вие нали? 4. Не можете да кажете 2 изречения без да се запънете. 5. Повтаряте думите на кремълското куче. Това няма да ви го простя. Не че Борисов не си го е заслужил. Заслужил си го е, хич не го харесвам, ама да повтаряте като папагали без грам мисъл не буди никакво уважение. 6. Не осъзнавате, че задълбочавате здравната криза. Скоро цяла Европа ще е затворе за нас. Не казвам, че вината е ваша. Казвам, че вината до голяма степен е и ваша. 7. Повече от 10 години търпяхте Борисов, а сега не можете да изчакате няколко месеца до изборите. Точно сега. Точно в този момент. Когато трябва невероятна дисциплина у всеки. С две думи - глупави сте.

Радооф твоята сила е във шпакловането не да издаваш укази щото нямаш акъл. Сега може вече да минеш на свирки там ще си най добър

Аз съм гумено човече и на Путя мил другар,.....

Браво на президента. Сега когато на тези избори гласуват под 40 процента, и има поне 15 процента грешки, а на редица места се появят бъгове и няма хартиен заместител отговорността за опорочените избори ще легне върху Президента и ИТН.

Хахавото, машината НЕ ДОПУСКА ГРЕШКИ. НАД 90% СГРЕШЕНИ ПРОТОКОЛИ имаше на последните избори. Подчертавам - НАД 90%. БАЙ Ганьо Правил избори...

Може да се представяш за Инфо но иначе си тъп селски педал

Инфо прост ли си или така ти изнася?Да не би телефона и компютъра ти да не се бъгват?А какво остава за тия елементарни машинки?

Доста тъп и неинформирн си....инфо:) Машините не печатат Протокол след края на изборния ден. Пак на ръка се пише. Единственото, което правят т.нар. машини за гласуване...принтират на бюлетина подадения глас....той се пуска пак в урна, след приключване на гласуването принтираните и пуснати в урната бюлетини се броят...на ръка:)))) Това ли наричате "машинно гласуване"? Ми не е машинно. Това са принтери на бюлетини. Машинно гласуване е ако след като гласуваш на машината, гласът ти автомачтично се запаметява на сървър(но анонимно, иначе е грубо нарушение на изборната тайна), а след края на изборния ден машината принтира обобщен протокол за всчики гласували на нея. Това е машинно гласуване. А това, което ние имаме - НЕ Е!

точни де, не президента издаде указа а Мунчо ... ха ха ха

Колата е за 80 000 лв. Толкова, колко струват колите на министъра на отбраната, на зам.-министрите, началника на Генералния щаб ВЗЕТИ ЗАедно“, разкри Красимир Каракачанов. https://www.bgdnes.bg/Article/9691434 снимка https://retro.bg/obshchestvo/sint-na-toshko-yordanov-fuchi-sstrong-kola-za-50-bonastrong-snimka_28424.html - Синът на Тошко Йорданов с кола за 50 бона!

Браво за бързината на президента! С 1 ход ПАРИРА поцинкованите и патриотарски щения. ... МАШИННО гласуване + ВИДЕО наблюдение. ПРЕКРАСНО! МЪРТВИТЕ души и ФАЛШИФИЦИРАНЕТО на бюлетините и изборните протоколи ОТИВАТ В ИСТОРИЯТА. 45-ия парламент ИЗИГРА РОЛЯТА СИ и също може ДА ЗАМИНЕ В ИСТОРИЯТА.

Неграмотните говна тихоо

Мунчо а не на президента бе плиткоакълник .

Телевизия 24 е изловила Лошка Йорданов, че от няколко дена е с джип за 80 000 лева! показали са му колата и се интересуват от къде са парите? https://4vlast-bg.com/archives/419267 Каракачанов, - с кола за 80 000 Йорданов отиде при президента, моята е от 1995 и е за 5000 лева Мая Манолова на 9 април - само пет дена след изборите се появила с дреха за 10 000, с якета и чанти Коко Шанел. Народно хора, ей. Види се, че ще преборят корупцията

Мунчо, самите депутати признаха, че творението им е недоносче. Ти, Мунчо нали винаги досега налагаше вето на закони , които имат недостатъци.? Сега защо не наложи вето, бе Мунчо? А?:) Щото "недоносчето" е в твой интерес, а? Не си даваш сметка какво ще ти се изсипе на главата в крайна сметка, Мунчоооо:) Отсега си представям каква жалка гледка ще представляваш секунда след голямото осиране:)