Президентът и съпругата му ще присъстват на благотворителния спектакъл "Българската Коледа"

Музиканти, танцьори, спортисти, актьори и журналисти ще подкрепят благородната кауза

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този щял да присъствува на благотворителна вечер, получава 12 000 лв месечно за клатикурство, а други нещастници с много по ниски доходи ще даряват.. Защо не се откаже от тлъстата заплата и привилегии, като президента Макрон, ами защото е комунист, а те знаят само как да вземат, но да не дават

Без коментар?!! Виж в ютюб 1996 Илия Павлов, вежди Рашидов и сие комунисти как тонове не са по маси.. Вежди: по-добре мултак, отколкото калтак. Хубава работа, ама мангалска Пресмяли се хърбел на щърбел Не съм фен но поне не са убийци, като някои управляващи от 30 лета Бкп вежди мултака от сиган маале Отвратен

Тоя селянин командваше по малко самолети, отколкото звезди имаше на пагоните си, голем генерал беш...командир на пет сямолета. В сащ такива командири са кяпитани...та кякъвто генераля, такъв и президента!

Браво! Българинът е милостив. И щедър! Замества държавата...Липсата й.

Дайте да дадем!

Нашите политици казват: Дайте да дадете!!!

Е това е ТОП Новина! Един път се появява за Коледа, един път за Нова година и 12 бонки на месец, ашкоусум! Излез и кажи какво свърши през 2019!

Срам го е. Пък ако нещо се изпусне, оная кощрамба Деса ще му скъса стафидките и ще ги окачи на вратата за коледна украса.

А ще дарят ли нещо? Или само усмивки...

Деса ще подари чифт по малко употребявани дамски превръзки. Като е президентша да не е Лили Иванова.

Прочетете за Димитър Кудев-Кудоглу и да кажем що е дарител.После за резултатите Накрая за благодарността.

ще забавлява децата а Съръкова ще е охраната, Весела Коледа :)

Някой ще попита ли Деса Танка, колко е дарила лично?

Има и такива моменти, не може да е само по приеми в чужбина!

Ако не отиде ще по-добре. Ще може да дари парите за официален тоалет на Радева и разходите за коли, шофьори и охрана ... към 15-20 хиляди лева най-малко

Друго си е да возиш с правителствения самолет съотборниците си от селския отбор за поредното мачле.

Като го гледам на снимката и си мисля:А можеше да е генерал от авиацията.

А като гледаш Б.Б -можеше да е пожарникар. А пък предишния какъв можеше да е? И мъж на жена си не можа.

Ти откъде знаеш, да не те е чукал?

Ти дежурен червен трол ли си днес? Вярно, на празник плащат двойно!

Президента Радев печели всеки ден уважение от хората с неговите действия на Държавник ! ГЕРБ е Анти- Българска Партия с Ръководители управлявани от Германска фондация ! Дай боже тази Коледа с ГЕРБ , другата без ГЕРБ и Борисов в СЦЗ !

Симоооо, куха червена кратуно, тоя амбреаж льотчика вече е пуснат по пързалката. И в родното му село не го искат, щото и говедата не може да пасе.

Браво на Президента Радев ! Президента Румен Радев е СУПЕР !!!!!

Забравил си да сложиш кавички :)

Ако е и софянец, ще е супер!

благонворителност да а каво ще дари президента е въпроса или както винаги отчитане на престиж

PEYTSCH

Ето една институция която яде много, а не създава нищо...Търтеи...

Мнооого дълго си траеш преди да изплюеш камъчето! Къде беше при Плевню когато оня се осираше всекидневно, но нали си лизач и подлога на Тиквата, мълчиш си като путка шибана! Като падне боковия ще те видим кого ще хвалиш!

във Виена,кога заминават?!

На 1 януари НСО-то са им запазили места на първия ред на Щадс опера, а льотчика щял да закара кобилата си с МИГ - 29, да им излезе по евтино.

Абе вие намерихте къде да градите патриотизъм. Машала. Турско присъствие, Българска Коледа... Но нека ЦИРКА продължава. Пратете Алисия да играе майката!

Наистина ми е тъжно за теб.За твоето духовно падение.Къде виждаш падение за хората.Прекрасно нещо е истинският човек да проявява милосърдие и да участва в благотворителни мероприятия 2019-12-24 14:59:13Ето вижте едно нещо което се срамува дари името си да напише но му е тъжно тъжно (нерегистриран) Докарани сме до това положение да има благотворителни мероприятия. Това е падение за хората, да не могат дори да имат една хубава Коледа.

Гала в Дубай, бебетата в "българския елит" с колички за хиляди левове... Хайде сега да видим - Златка, снахата на Доган, Гала, псевдолорд Минчев, Рачков тъпото, Иван и Андрей, плеймейтките - колко ще дарите за Българската Коледа! Дано поне е на цената на една ваша рокля, количка за дете за хиляди левове, дано е колкото една ваша луксозна вечеря - дано ама надали! Засрамете се!!!

Браво на г-н Радев!!

Браво се вика на мъжко магаре в ерекция. А льотчика вече може да дига само чехлите на кобилата Деса.

Тъжен цирк..

Докарани сме до това положение да има благотворителни мероприятия. Това е падение за хората, да не могат дори да имат една хубава Коледа.

Ти как си мислиш, че в "свободния свят" няма благотворителни мероприятия и дарения ли? Само в САЩ бездомниците и клошарите са повече отколкото е цялото население на Б-я и те разчитат само на благотворителните организации да преживеят! Айде стига с тези невежи и неграмотни вопли, като че ли сте аристократи и около вас живеят само безметежни богаташи! Да, по времето на социализма у нас нямаше гладни и бездомни, но благодарение на грабителския нрав на капитала и политиците стигнахме до просешка тояга! Сега наистина само тоягата може да ни оправи, а не хленченето и безгръбначието!