Тунизийският президент избягал с 1,5 тона злато?

Бившият президент на Тунис и неговата съпруга са взели 1,5 тона злато (45 млн. евро) от трезора на Националната банка, преди да напуснат страната, съобщи в. "Монд". Централната банка на Тунис обаче отрече.

Обратно в новината

Коментари - Тунизийският президент избягал с 1,5 тона злато? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха ха и в Тунис управлява Демократичното Обединение , нещо като нашето СДС. Навсякъде по света, демократите се оказват обикновени крадльовци.

Tой избягал? Kъде и от кого? Tа нали небето в с и ч к о вижда!?

Не завиждай на банкерката за парите и!Нейната глава е само мозък ,а в твоята врабците са какали!Ясно,мушморок!

БА.Иии.. тоя е аматьор пред нашите "играчи" да го изгонят за дребни.

да му дадем убежище тука да си ги харчи със здраве в бг :)

Е така се прави.. Идете го гонете сега...

кой малоумник съчини заглавието на тази статия

Имаш крава - пиеш мляко :)))

Един журналист, тунизиец живеещ в Египет, каза че положението и там е същото, корупция, липса на демокрация, предимства на хора от блиските на управляващите, мафия, липса на закони еднакви за всички(все същото както при нас). Той каза " тунизииците ни показаха пътя, но дали ще имаме смелостта като тях?"

Tози е бил на власт 23 години. Приятел е с Муамар Кадафи, също като него престъпник с доживотен мандат!... Хайде помислете как за 23 години с връзки с подземния свят да не може да се отмъкне тон и половина злато?!... Това са 49 873 000 Евро (на дребно обаче!). Честита им демокрация - следват години светъл преход!... Тайните агенти ще се инфилтрират във властта и т.н. - знаем вече схемата!... А някой ще каже ли колко откраднаха правителствата и местната власт в България от 1989 г. насам?!... Не само от 1989 г., а и от преди! Хубаво направихме в 1989, но си оставихме подкваса - и ето какво става сега!... А тези преди това?! И вярвате ли, че през 1989 се е случила изобщо някаква промяна, особено за обикновените хора?! Колкото и да вземе, където и да отиде - пак ще се върне, царя как се върна - никъде не ги искат нашите некадърници (парите - да , но акъла - не!). Чудно е БСП колко са завлекли за толкова години?! Няма да е по-малко, ама още искат! Защо да не искат, щом като има такива, които да им го дадат?!...

Лейла - Жената на Тунизийкия Президент 1.5 тона злато = 45 млн.долара Цуци - Жената на Бъфи 700 млн лева = 450 млн долара :) ...

маи гооднессс ... трябвя здраво да се е изпотила....

Не 45 000 000 долара, а евро, 3 600 000 000 лв.

дори да се 45 000 000 евра това са 90 000 000 лева ??? не разбрах нещо. БиБИСи ги дава като 45 млн.долара

каде е дедо иоце , този е рода на костов, и си приличат !

Че то дедото Йоце,дойде в Клуба по интереси при тебе, на червено винце и червена приказка! Вие там се си хортувате като в Раднево. Все сте добрички и кротки.

Бреййй, глей го ти мушморока! Пък Наш Тато като сдаде властта гол голеничак си тръгна , та и родата му и верната дружина се бедни и немили- недраги се скитат по тая пуста чужбина( Австрия, Швейцария, Щатите...)

Не знам колко са прости журналята, писали статията, ама първо не знам как една жена ще вземе 1.5 т злато (голяяяяма дамска чанта ще да е било) и второ толкова злато струва дооооста повече...

Направи проста сметка преди да пишеш "дооооста повече". Явно мислиш, че 1 кг струва милион.

Сбъркали са журналистите. това е цената на 14 каратово злато, а неговото беше 24 карата. Лично го мерих и товарих, заедно с един журналист. Зер няма да оставим президентшата да хамалува.

Tоя е бил на власт 23 години. Приятел е с Муамар Кадафи, също като него престъпник с доживотен мандат. Айде помисли как за 23 години с връзки с подземния свят можеш да отмъкнеш тон злато.

Това са 49 873 000 Евро(на дребно обаче)!

Честита им демокрация следват години светъл преход. Тайните агенти ще се инфилтрират във властта и т.н. знаем вече схемата ...

А някой ще каже ли колко откраднаха правителствата и местната власт в БГ от 89 насам?

Не само от 89, а и от преди. Хубаво направихме 89, но си оставихме подкваса и ето какво става сега.

Ганьо, а тези от преди това? И ти вярваш ли, че през 1989 се е случила някаква промяна?

А с колко ще бяга Бойко и кога?

Чудно БСП колко са завлекли за толкова години?!Няма да е по-малко,ама още искат.Що да не искат,като има такива като тебе,които искат да им го дадат.А щом си и доволен - сигурно и до теб е стигнало.