Марешки иска разпускане на парламента и „президентството“

Искаме президентството и парламентът да се разпуснат, защото там няма реални хора, а високоплатени артисти, на които някой им пише речите, каза Веселин Марешки.

Обратно в новината

Коментари - Марешки иска разпускане на парламента и „президентството“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво пък е решил да продава там,та да ги разпуска ?

една престъпна физиономия е убедена, че всички нас може да заблуди с евтин бензин и стари лекарства.

вече е изкупил на едро всички илачи за смяна на пола.

да ама си живее царски, а вие се скъсвате от бачкане за 510 лв. като охранители , е верно и 910 лв. пенсия имате, ама пак сте жални доносници от ДС

махна ли портрета мутро комунистическа

Тоя е пълен дебил. Интересно ми е кой стои зад него. Не може да имаш такъв бизнес и да си толкова тъп. Явно е параван на някой

дори само за това че на следващите избори мошеници , като теб ,няма да са вътре

"...няма как.." я!!! Иначе няма лапачка в НС.

щом марешки прави най адекватните изказвания, смятайте колко е зле положението ...

Марешки - нашият умалено копие на "умника" Тръмп! Хвала на такива "качествени" попаднали поради недоразумение в НС политици!! В същност самият той е едно голямо недоразумение!!!

...как се нарича физическо лице изваршило криминални престапленiя и криещо се от садебна отговорност зад депотаTcки имунитет ??!??

Да остане само Магарешки. И пак нищо няма да се промени. Само Западните балкани няма да имат покровител.

Съгласен съм с Марешки,но да се състави списък с имената на всички минали през парламента и доживотно да им се забрани да участват в политиката!

И ти ли бе глист скапан искаш социален пол и да се напълним с африкански гейове

И какво ще стане, като се разпуснат? И защо и президентството. Парламента да, но президента сме си го избрали, обичаме си го и го уважаваме. Или такава е задачата от тиквун да се срути президента?

Прав е човека, аматьори с тлъсти заплати разиграват евтино театро и в НС и в МС и най вече в Прецедентството, където се трошат луди пари за екскурзии и тоалети на "първата драма" и на пилота-русофилистик и любовник.

И да се даде народа на концесия. НПОта чакат на опашка.

Марешки, брато, както и да си въртиш дупето, мутрите в крайна сметка ще те спраскат.

и да разпуснат ,,отбора,, с този ,,джендър-коуч,, дето си имаме...!!! обикновено уволняват трениора а не разпускат ,,отбора,,...!!!

Ние искаме разпускане на всичко и да си останем само ние!

Марешки, на теб не ти е ясно, че твоето пребиваване в парламента е един изпитателен срок, един експеримент, който ти явно няма да издържиш.

Тебе миличко с колко гласа те избраха? Я си плуй на пети!

Абе нещо не Ви разбирам. Плюете по тоя и оня от парламента. Недоволни сте от всеки и всичко. А зададохте ли си въпроса - Абе тия кой ги избра? Ами отговора е прост - ВИЕ. Ами щом сте ги избрали сега ще Ви управляват. Другия път като гласувате си отворете очите и МИСЛЕТЕ ако можете

НЕ РАЗБРА ЛИ,ЧЕ НИКОЙ НЕ ГИ ИЗБИРА ,А ТЕ С МНОГО ПАРИ СИ КУПУВАТ МЕСТАТА. Изборите са парлама.Тиквата го,, избира" Америка ,чрез Меркелица и така по веригата. Ние робите бачкаме за 250 евро . до граб като сме тъпи и не се вдигнем и ги пометем. Андарстен ми?

Като изработваш нещо за 300 евро - 400 ли искаш да получиш ?

Имаш някаква грешка. Тяхната работа не е да ни "управляват" а да ни слушат и подчиняват. И обезателно да избягват всеки явен риск за бъдещето на Бг - като вредната и убийствена истанбулска конвенция.

Комундетата зяпнаха да лапнат на Марешки .....лекарството

Той ли е проблема?

Ми не, Марешки не е никакъв проблем - достатъчно е да му напомнят за празните складове прикриващи реекспорта на лекарства, да му подшушнат, че ще му сложат измервателни уреди на склада за гориво в Лом и че ще му секнат производството на лекарства на корабите, които се намират в извънтериториални води и Ма(Га)решки става по-мек от восък.

Кой го избра този тарикат в парламента!Сега прави свирки на Боко и още повече върти бизнеса си!

Kолко е добричък този грозник изглежда племето герб пак му се заканват с ревизия и веднага влиза в релсите Tози жалък боклук надминава по подмазване патриотите и совата Mеглена Kунева

Тоя още ли е на свобода?!?Няма ли кой да го прибере на топло?!?

Интересно, високо платен артист се "бунтува" срещу останалите такива!

няма Апчета ,които би ти помогнали на генно вродената ти простотия и малоумие. Бензинът ти некачествен като теб.С какъв опиат накара хора да гласуват за теб нама обяснение.Но църкът ,,Воля" СВЪРШИ.

Марешки е пълна нула!

не нула а две нули =кенеф лаинар

Марешки, българският народ е наясно, че тази конвенция не е съвсем читава и не трябва да се ратифицира, от България и Е.С.. Б. П. Църква е тази която ни спаси през Османското иго, като народ, тя спаси и нашите евреи. Щом тя е против, Ист. Конвенция значи България е Против! Това е основният въпрос по-който, избирателят, ще ви притегля, от сега нататък.

Корекция. Дънов спаси еврейте!

МАРЕШКИ, КОГА МИНА И ТИ НА ДРУГИЯ БРЯГ.

Най-добре е да напуснеш Парламента, за да не ти гледаме глупавата физиономия!

Ся на кого духаме,а Магарешки?

на бате боико как на кого духа

хубаво това с разпускането ама нали ти е ясно, че гъзът да си съдереш после няма влизане в парламента за теб и твоите хора

и патерицата Воля става излишна.

ПОГЛЕДНИ СЕ ,БЕ БОКЛУК... НИТО СИ ЗА ГЛЕДАНЕ, НИТО СИ ЗА СЛУШАНЕ,ТОЛКОВА ДОЛНОПРОБНА, НЕЕВОЛЮИРАЛА ТВАР

Варненският БИЯЧ гласува против НАСИЛИЕТО !?!?!?!?!

Що говориш , а не дадеш пример ! Напусни поне ти !

Ти наясно ли си, че в следващия парламент въобще няма да те има -нито теб, нито партията ти.

Ти бе, едва влезе в този парламент и почна да даваш "акъли"-нещастна фурнаджийска лопата!

Браво бат Веско!Както винаги и този път им гоказа в прав текст. Воя на всички тролове е доказателство, че си прав. Троловете на всички хранилки са много активни против теб, а това показва страха на всички кукловоди да не разчупиш статуквото. Дръж се!

В какво е прав ? С това си изказване показва, че е много объркан човек. Вчера защити Парламента - гласува против вота на недоверие, а това беше начина за разпускането му. Днес иска друго - разпущане ?!?. Цвета Караянчева обвинява президента за ниския рейтинг на Народното събрание, а той, зам.председателя й, подкрепя упреците на Радев и признава, че депутатите са за "гонене".

на СИКаджийската мутра от Банкя. Иначе го чака панделата!

не трябва да се дава трибуна!

Марешки трябва да търси идентичност ! Новите избори все пак идват ... само с подкрепяне се обезличава, Волен и той не спи ...

Браво на Тъпанарешки!

Магарешки,духай силно!!ти се взе насериозно,а си едно слугнче прещипано за топките от боко и прокуратурата!!освен да скимтиш за друго нямаш думата!!нещастник!!

Остана сега в знак на протест да напусне НС.