Плевнелиев: Дано не ме извикат за президент

Категорично няма да се кандидатирам за президент, заяви министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Дано не ме извикат за президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СЕмков (Семов) изглежда Ви е куха вашата глава, а не основите на магистралите. Защо си мислите , че като сте се събрали група циркажии и плямпате глупости може да заблудите някой? Това което правите го наблюдавахме преди доста години с Любен Дилов и "Гергьовден" + Хъшовете на Слави изтъркано е и не е актуално . С тази кампания дори и на тинейджърите сте се втръснали.

Докъто хората се трепеха по площадите в Софиа, другаря комсомолски секретар трупаше дойчмарки в Германия, на гърба на хотара с благословията на бкп-функсионерите и се чудеше на къде да хване, за Америка ли.... много патриотично.

Който може, го може. Ти скачай по площадите, трябват и такива хора.

Плевнелиев е добро и работно момче! Защо го плюете? Ето и той като Ламбо не иска да става Президент. Но и двамата са превъзходни хора и работят добре в своите области! А Плевнелиев е похвален от ЕС и магистралите сега се плащат с еврапейски пари. Нека е живо и здраво момчето и да работи, което му харесва!

ПлевнЯлиев? ПЛЕВНЯ ЛИ Е В България. Али в ПЛЕВНЯТА ли е? Президент а? Горкия дано не го викната за ПРЕЗИДЕНТ ейиииии!

ма мундьото мрънкалов става все по забавен........

ЧЕ НА КОГО МУ ТРЯБВА МУХЛЬО ПРЕЗИДЕНТ МОЛЯ? ВСЪЩНОСТ НА ГРОБ ИЛИ ГРАБ А- АФРИКАНСКО МОЖЕ И ДА ИМ ТРЯБВА

Тия се самозабравиха.

Плевнелиев: Дано не ме извикат за президент Не бой се няма

"Вицепремиерът Цветан Цветанов, който е и председател на предизборния щаб на ГЕРБ, каза по-рано по bTV, че кандидат за президент на партията ще спечели изборите. На въпрос кой ще бъде той, вицепремиерът отвърна, че е без значение." Нищо чудно в България има бая овце с право да гласуват.

Абе ти нормален ли си, край с тоя измислен герб, какъв 2-3 мандат.

ОХ ДАНО! дЪно! АМА НАИСТНА ДЪНО!!!

Боко и компания вече са бита карта .. Щом тече солидна кампания и антиреклама срещу ГЕРБ във фейсбук , значи и Господ няма да ги спаси , гербероидите ...

Настрадамос тепърва ще има да се чудиш и маеш.Най-интересното сега започва първо по света после и у нас.Бог забавя но не забравя.

То от всеки тъпанар президент не става

бОЖЕ, БОЖЕ!!!!!!! Слушам и не вярвам на очите си.....................

Тази Михайлова-Неински е супер нахална,дори трябва да върне заплатите си за евродепутат,а сега и се иска нова възможност за крадене .Нека да даде отчет какво полезно нещо е свършила за страната си.Само затварянето на двта енергоблока на АЕЦ-а и стигат да отиде в затвора.Гнида,безподобна!

ТОЗИ НЕДОНОСЕНИК ПЛЕВНЕЛИЕВ Е ГЛАВНИЯТ ВИНОВНИК ЗА НЕКАЧЕСТВЕНОТО ПОСТРОЯВАНЕ НА МАГИСТРАЛИТЕ .. ВИЕ САМИ ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ ... АЗ , КАКТО И МНОГО ДРУГИ МОИ ПОЗНАТИ РАЗПОЛАГАМЕ С ФАКТИ , КОИТО ПОТВЪРЖДАВАТ , ЧЕ ЗА ПОСТРОЯВАНЕТО НА ТИЯ МАГИСТРАЛИ СЕ ПОЛЗВАТ СУПЕРНЕКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ ОТ ТРЕТО И ЧЕТВЪРТОРАЗРЯДЕН ВИД- РОНЛИВИ , ТРОШЛИВИ ...ПОСЛЕ МИЛИ СЪГРАЖДАНИ ЩЕ ПСУВАТЕ И РУГАЕТЕ ЗА КАЧЕСТВОТО- ПСУВАЙТЕ БОЙКО , РОСЕВН ПЛЕВНЕЛИЕВ И КОМПАНИЯ ... ТОВА Е САМАТА ИСТИНА .. ПЛЕВНЕЛИЕВ- ДЕТЕ НА БИВШИ ВЪРЛИ КОМУНИСТИ , А СЕГА ПЪРВИ ГЕРБАДЖИИ ... И МОЛЯ ВИ ОТ ДИР . БГ , НЕ МИ ТРИЙТЕ КОМЕНТАРА .. САМИ СИ ПРАВИТЕ АНТИРЕКЛАМА ПО ТОЯ НАЧИН .. ТАКА , ИЛИ ИНАЧЕ ИСТИНАТА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НАЯВЕ ...

ТИ СИ ЛЪЖЕЦ И КОМПЛЕКСАР,

ха- ха- хааааа .. доооообре ,е калитар... За твое сведение- най- големите комплексари сте в ГЕРБ...Ще ви заличиме за винаги от историята на България ...

Браво Плевналиев този пост не е за теб той е за човек с мисия като Жорж Ганчев той ще отправи към българите послание за бъдещето.Нещо като съвета на Кубрат към синовете му.Неговата мисия е историческа.

Ха, тези на повикване ли са, големи смешници и този да не остане по назад с участието в цирка

Спасителят в ръжта .../по Селинджър/. Същият манталитет като на Дейвид Колфийлд!

При толкова пустеещи земи, села и безработни - да стоиш магистрали на които е забранено да се движат трактори си е чисто прахосване на грешни пари.А пътища до тея плодородни ниви няма, няма и стимул да се обработват, да се печели от това, да се плащат данъци.Грешна е политиката. Само да се печели от търговия и акцизи, от такси и данъци, от лихви и комисионни- тази политика е обречена на провал.Без производство ще си останем на опашката на ЕС.

6+

КАЛИТКООО , ОЩЕ ЛИ НЕ СИ ВЗЕЛ НАДНИКА ОТ ЦЕНТРАЛАТА НА МЛАДЕЖКОТО ГЕРБ ... РАЗБРАХ , ЧЕ ЩЕЛИ ДА ГО РАЗТУРВАТ- ПОРАДИ ЛЕПСА НА ЧЛЕНОВЕ , ЩОТО БОЛШИНСТВОТО ОТ МЛАДИТЕ ХОРА СА РАЗОЧАРОВАНИ И ДОРИ ТИЯ ДЕТО СА ЧЛЕНУВАЛИ В ГЕРБ , МАСОВО Я НАПУСКАТ .. НЕ СЕ СЪРДИ , АМА ВЕЧЕ СТЕ ЕДНА ШЕПА НАГЛИ , ПЛАТЕНИ И НЕОБРАЗОВАНИ ЧАЛГАМУТРОИДИ ..НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ВИ ВЯРВА ...

Брей, гаражната надка няма спиране! Сега под новата фамилия на президентка решила да се прави - че и шансове някакви й се привиждат в синята мъгла! Какво нахалство, какво безочие! Явно е решила и някоя резиденцийка да прилапа към гаража, защо да се изпуска такъв шанс?! В тая Синя коалиция, дето им се привижда на двамцата с командира, едва ли има вече и един файтон хора, но не - те искат президент. Това, дето Айнщайн го беше казал за човешката глупост, с пълна сила е валидно за надкината в частност!

Ох, дано и мене не ме извикат!

кои че те избере за президент? вс. ще гласуваме за парванов-че вазродим комонизама! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

който и да е само не от герб

ЧЕСТНО ДА ВИ КАЖА... НЕ ЗНАМ ДАЛИ СИ СТРУВА РОСЕН ДА СЕ НАГЪРБВА И С ТОВА... В ДЪРЖАВА НА МАСА МАЛОГРАМОТНИ, ЗАВИСТЛИВИ И ЗЛОБНИ "ГРАЖДАНИ" ТОВА СИ Е НАБУТВАНЕ ЗА УСПЯЛ И ИНТЕЛИГЕНТЕН ЧОВЕК. ТОЙ НА ВАС ВИ ТРЯБВА, ВИЕ НА НЕГО - НЕ. ОТДАВНА СИ Е НАДВИЛ НА ХАРЧА, ИМА СИ И ЗАНИМАНИЯ В ИЗЛИШЪК. БЕЗ КАПКА СЪМНЕНИЕ ЩЕ ВИ КАЖА, ЧЕ И ПОСТА НА СТРОИТЕЛЕН МИНИСТЪР ПРИЕ НЕ ЗАРАДИ СЕБЕ СИ, А ЗА ДА ОПИТА ДА НАПРАВИ НЕЩО СВЯСТНО ЗА СКАПАНАТА НИ ДЪРЖАВИЦА. А ИНАЧЕ ПОЛУГРАМОТНИТЕ КОМУНЯГИ ЗАСЛУЖАВАТ САМО ТАКИВА КАТО ГАГАУЗОВ - ДА ГИ КРАДАТ БЕЗОБРАЗНО И НИЩО ДА НЕ ОСТАВА.

хеи не обиждаи дурявата и родината безроднико *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

правилно калитко,не си струва,причините разбира се са други

Дайте всеки да си каже мнението,според вас кой е достоен за Президент на Републиката ни България? Аз смятам или Станишев Или Костов.

В Президентството няма пари, власт, само показност ! Виж в МРРБ е съвсем друго, колко милиарда за 4-ри години? Колко лобита- бизнес и общини ? Какви комисионни...

На този очевидно му харесва да харчи много пари с широка ръка и да го потупват по рамото. Корпоративно мишле.

"ТОЗИ" ДОКАРА 180 МИЛИОНА ЕВРО ЧАСТНА ИНВЕСТИЦИЯ В БЪЛГАРИЯ. И Я РЕАЛИЗИРА УСПЕШНО. РЕШИ ДА БАЧКА ОЩЕ КАТО ЛУД И ЗА ТЕБЕ И МЕНЕ, АМА НЕ ОЧАКВАМ ДА РАЗБЕРЕШ ТОВА...ИМА ПАРИ ЗА 1000 ГОДИНИ НАПРЕД, НЕ МУ ТРЯБВА НИ МИНИСТЕРСКА ЗАПЛАТА, НИ БАЛКАНСКИ ДАЛАВЕРКИ.. ТАКИВА КАТО ТЕБ НИКОГА НЯМА ДА ПРОУМЕЯТ МОТИВАЦИЯТА НА ХОРА КАТО ПЛЕВНЕЛИЕВ. ДА РЕАЛИЗИРАШ НЕЩО ХУБАВО И ЗНАЧИМО Е ТРЪПКА И ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО, КОЕТО СИ СТРУВА УСИЛИЯТА. ДОРИ КОГАТО НЕ ЧАКАШ ДАЛАВЕРА, НАГРАДА ИЛИ БЛАГОДАРНОСТ.

Калитко, един ден друга песен ще запееш за сегашните си идоли. Както сега го правиш за предишните. Е, добре си, знаеш, че ония си плащаха, пък и сегашните се отчитат, макар че е криза. А този "Росен" какъв ти се пада, че така галено говориш за него? Нещо свързано ли е с дупките... не по пътищата де?

Надежда Нейнски?? Санкта сплицитас!!

То и нас щели да ни повикат пак да им гласуваме за да ни "управляват"... да ни пожелаят по-високи заплати...

Сега се успокоите, вдишайте дълбоко. Сега се качете на тракторите и хайййдееее към хоризонта. Успех!!! А ако прочетето (най вероятно в трактора) цялата новина, ще забележите явното дистанциране на Плевналиев от ГЕРБ....

Надка Гаражкината къде е тръгнала?! ама знае, че има в изобилие в нашта държавица, та гледа да се пробута!

Според мен, това е един от малкото кадърни хора на този пост. Показа, че не само мисли , но и има волята да спазва законите, като принуждава РДНСК по места да ги спазват, което не бе се случвало скоро!

бегай на доктор баце, съвсем си изперкал кви закони те гонят пълно е с незаконни цигански гета това по телевизията, което гледаш се казва PR

Не се знае колко е кадърен, но примерът е заразителен. Забелязвате ли това момче, което до скоро се държеше интелигентно и възпитано, как започна да си вярва и дори да произнася думи от рода на "АЗ ще построя три магистрали" !!!!

Дано, дано, дано!!!

Грешна ти е политиката.При толкова пустеещи земи, села и безработни - да стоиш магистрали на които е забранено да се движат трактори си е чисто прахосване на грешни пари.А пътища до тея плодородни ниви няма, няма и стимул да се обработват, да се печели от това, да се плащат данъци.Не на правителството не му се работи, а само да печели от търговия и акцизи, от такси и данъци, от лихви и комисионни.Тази политика е обречена на провал.

Точно тук не си прав пич! Може да харесваш или не правителството, но без магистрали ако ще на полето през 50м да имаш пътища ,сме за никъде. Заради комисионни 20 години имаше нищоправене и народът ни гине като мухи по пътищата.

ти май си се объркал нещо за 'пустеещите земи', доста стара ти е информацията или говориш за някое пасище. Иди да видиш каква война е навсякъде за всеки кв. метър земеделска земя. Основно се изкупува и наема от дъщерна фирма на ТИМ. Може би вече имат едно 20-30% от всичката земеделска земя в БГ. Тази държава има нужда от инфраструктура и Плевнелиев се справя изключително добре, много свестен и кадърен министър !!!!

Справя се, защото работи за ТИМ.

Аз мислех, че за президент се гласува. Ама като гледам при ГЕРБ е достатъчно само да се извика, другото явно вече да е готово...

Тези дори не играят в демокрация вече

ма така е шаш...щото българския народ не мисли като гласува...оФци сме...и по-оФци ще ставаме с това образование

Па и скромно гоцеделческото говедо! Ама след жабата,коня и гоцко всичко е възможно...

Те не го искат в селото, той за поповата къща пита.

Ти селският регулировчик ли си?

Дали ще се кандидатира за президент ако партията му наложи? Гледам и не вярвам на ушите си. В каква държава живеем. Наистина ли си я заслужаваме. От това да ни управляват комунисти се натресохме на нагли гербери. Преди живеехме в тоталитарна държава, сега живеем в държава управлявана от тоталитарна партия. Алооо, алонкоолувци, президенстките избори трябва да са надпартийни, да избираме човек, не партия. Оня смешник Цв.Цв. пък се изцепил, че който и да е президента, първо щял да се заеме с еди-какво си. Чакай бе, къде си тръгнал. Ти ли ще нареждаш на президента с какво да се заема? Аз тебе ли избирам или човека, който ще се кандидатира?! Това просто не е държава, това е свинщина.