Коментари - Кунева се обяви за кандидат-президент на ”мнозинството на промяната” | Днес.dir.bg

Кунева се обяви за кандидат-президент на ”мнозинството на промяната”

Бившият премиер и лидер на НДСВ Симеон Сакскобургготски дойде на официалното представяне на кандидатурата за президент на Меглена Кунева, издигната от инициативен комитет. Тя вече декларира, че ще бъде независим кандидат, но от партията обявиха подкрепата си.

Обратно в новината

Коментари - Кунева се обяви за кандидат-президент на ”мнозинството на промяната” | Днес.dir.bg

Коментари

тази дърта царедворка е толкова подла твар, че просто народът ще се отврати от избори, ако бъде избрана за президент.Тя е една от предателите на интересите ни, която гледаше да се подмаже на дъртите пезивенци от ЕС и ни включи в този проклет еврейски съюз , при най-неизгодни за страната ни условия.

Щом другарят цар я подкрепя, няма да гласувам за нея!

Абе, този гьонсурат, не разбира ли, че никой не го ще

За 800 дни ли ще стане промяната?

Независим,защото от мен нищо независи.А тая сбрьчкосана бабичка стига е льгала този изстрадал народ..Комунистите с техните льжи ми омрьзнаха.Ама точно на тая Кунева-Прьмова хич не и вярвам.Старите муцуни да се махат,трябват нови хора с друго мислене.Ама трудно се изпуска кокала.

Ми ето ти, Бойко, Дянков и цял отбор юнаци, кой с 5 апартамента, кой с 50,а други с цели банки, ама важното е, че всичките са нови вифаджииски реформатори.

Защо въобще се занимаваме с тази жена?

Кунева то бива да си проста, ама пък чак толкова

добрата новина е че тази паркетна мишка няма да стане президент но ще оцепи доста от гласовете за някои свестен и кадарен кандидат .зад нея стоят и комунисти и от турската партя и от сините бояджиии така че номера за президент на" всички балгари" и за "безпартиина кандидатура" няма да мине .няма независими кандидати -много плитко скроен номер за баламурници.и самата кандидатка свети с тапотата си което е видимо с просто око.

Бихте ли посочил такъв "свестен и кадърен" кандидат, уважаеми! Що се отнася до моята позиция, ще споделя, че докато гражданите дремем и мърморим, и търпим оркестъра, който очвидно свири фалшиво, а коръбът потъва, май, винаги ще се задоволяваме да избираме по-малкото зло. Въпреки, че не харесвам евробюрократите и техните епигони у нас, препоръчвам М.Кунева, защото за разлика от другите тя ще изпълни със съдържание президентската институция; нито повече, нито по-малко, но достатъчно за да легитимира незадоволителният вече политически модел в България. Просто нямаме сили да го отменим, и да продължим демократизацията, която, за мен, няма алтернатива.

И аз съм за жена призидент.Но има много по-представителни българки, които биха ни събрали много повече приятелски държави ;) Аз предлагам Гала.Много бихме се прочули с такава жена призидент.Красива, умна, представителна, знае какво да каже и какво иска!

Защо Гала? Дай да сложим направо Мара отварачката може и Еманеула-като покаже една цица на международните форуми-престижът ни ще се вдигне до небето!А дъртите секс маниаци и перверзници от МВФ мигом ще ни опростят всичките дългове!

Мили Боже,колко простотия има на този свят.Хората не зачитат умния човек,а ограбващият.Обичаме те Кунева и няма да позволим простаци да ни управляват.Хората от малките населени места Ви подкрепят.Умното си е умно, тъпото си е тъпо.

верно че има много простотия пи света и ти си най- яркият пример за това, тази долна дърта парантия предаде Българските интереси ,когато беше преговаряща по присъединяването към Евросъюза а такива като тебе педали искат да гласуват за нея, срам и позор !

Погледни се какъв език използваш - и такива като теб "възпитават" деца, нямам думи.

Ами като ВИ чета коментарите, явно простотията ВИ няма граница!

Обичайте си я,оженете се,ако искате за нея,можете да си я изберете за кмет на вашето молко населено място-ваша си работа.Ние от големите населени места,имаме по-големи критерии,затова казваме НЕ на Кунева!

Мили Боже,колко простотия има на този свят.Хората не зачитат умния човек,а ограбващият.Обичаме те Куневя и няма да позволим простаци да ни управляват.Хората от малките населени места Ви подкрепят.Умното си е умно, тъпото си е тъпо.

А защо в инициативният комитет на г-жа Пръмова го няма "капо ди тути капи"- о.з.ген. Любен Гоцев - ахааа, ето защо, "капо" си е изпратил вестоносчето Даниелчо Вълчев, Даниелчо бре, още ли си падаш по млади момченца...? Какво тагава правиш зад тази дърта шаврантия Пръмова?

Политстутка!

Гоце пак наднича отзад.Неговите хора от АБВгз са тук - в ,,независимия"инициативен комитет на Кунева - Пръмова...

казват, куневица била част от гоцевия проект -:)

Вече 20 години искаме промяна! И какво се промени? Нищо! Защото такива червени отрочета избираме, които нямат идея каква промяна искат хората.

За тая пък за нищо на света не бих гласувал. По злокачествен избор няма! Г-жа Йес се съгласява на всичко ако и да е в ущърб на България. Затова сега договорените субсидии за Българските земеделци са 50 процента по-малко отколкото за гърция. Ако сте толкова тъпи гласувайте за нея!

ако българчетата изберат куневица или някои от гърбъвите за президент .. ще излезе верен лафа на жорж ганчев: "българите са един много малък народ - но за това пък много прост!!"

"ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРОЗД" е верният израз!

НАЙ-НАКРАЯ ДА СЕ ПОЯВИ И ЕДИН УМЕН, НАЧЕТЕН, ЗНАЕщ, МОЖЕщ, В Ъ З П И Т А Н С ПРАКТИКА В МЕЖДУНАРОДЕН МАщАБ.. И ЕВАЛА НА КУЛТУРНИТЕ ДЕЙЦИ, КОИТО ОТКРИТО ПОСТАВИХА КАНДИДАТУРАТА ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ. ДАНО ДА СПЕЧЕЛИ ... УСПЕХ ,КУНЕВА!!!!

Най - накрая тази политическа мъглявина Кунева-Пръмова се докопва до шанса да получи звучен политически шамар. Сама си го пожела и сигурно ще си го понесе.И да изчезва с всичките амбиции и многото пари...

Браво на инициативния комитет-особено на Чочо и Йоана-тези дали са били трезви като са подписвали?Забравили са да включат и васиния котарак Хохо.

Кога и къде и на кого тази госпожа с разплаканата физиономия е била ЛИДЕР ? Кога е била някакъв реализирал се ръководител ? Аман от стари к..ви в новостроящия се политически бардак. Аз ще очаквам кандидатура на истински лидер, доказал се пред българите с практични дела и твърда позиция. За предпочитане е да НЕ Е бил в Европарламента. Ако няма такъв просто ще отида за риба и ще увелича процента на негласувалите но необвързани граждани.

ПАРИ? БА!

Тя госпожата може да се обяви и за божество, но това не променя факта, че е продължението на Тройната коалиция, Агент Гоце и всичко свързано с червени далавери.

ТАЯ -БОЖЕ ОПАЗИ ПРЕЗИДЕНТ ПОРЕДНИЯ ВИЦ В ДЪРЖАВАТА

Не виждам ясно картинката. ;-)))

Волен Сидеров Президент!!!

ВЕРЕН ИЗБОР! КАТО ще е ИДИОТ поне да е ОСВИДЕТЕЛСВАН!

Предлагам за ПРЕЗИДЕНТ позабравения вече ГОШО-ТЪПОТО на хазарта беше, дялан камък, къде го сложиш все непасва също като ПРЪМОВА.

Новия чип Новия морал 800 дни Не ви е ли е познато Не ви ли е ясно кой я тика тая посредствена чиновничка Изгониха децата на Запад, за да няма тук кой да мисли и ни тикат снахите си като "умни" и "успели" ... успели да се уредят на топло бюджетно местенце

до: georgi ( нерегистриран ) 06.06.2011 16:38 ......................... браво! Уважавам всеки ,който представя факти ,които могат да се проверят ..Не съм чел всичко, не знам дали симпатизираш на партия ..Ясно е че не си бегал от часове по математика. .......... Благодаря за информацията за наследствения мерак за България. Да разберем че България- си струва. Избора на тази Лахана е избор на царче, на коалиции които ни оставят борчове вместо деца и гордост.

Аман от тая Кунева! Стига сте ни я натрапвали!Ясно е че чичо Уорлик - Губернатора Ви е заповядал, ама чак пък толкова....Вече и от празния ми хладилник очаквам да изскочи.

Инициативният комитет, който издига бившия еврокомисар, се състои от 5з души, сред които хора на изкуството и политици. Най-известните имена са артистите Чочо Попйорданов, Йоана Буковска и Иван Радоев, кинорежисьорката Иглика Трифонова, скулпторът Георги Чапкънов, певците Мариана Попова, Дони и Коцето Калки, волейболистът Пламен Константинов, бившите министри Николай Василев и Даниел Вълчев, ексшефът на Народното събрание проф. Огнян Герджиков, Борислав Цеков от Института за модерна политика, председателят на Българския пациентски форум Теодора Захариева. ...ха, че и старата партийна лисица Герджиков се наместил... За тези няма умора, дали ще е бай Тодар, царя или нещо ново, все тая. Важното е да сме отгоре...

ТОЗИ ЦАР КАКВО СЕ Е НАСТАНИЛ ДО НЕЯ. ЩОМ ТОЙ Е ТАМ, НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА НЕЯ. БИЛА НЕЗАВИСИМА, АМА ДРУГ ПЪТ, САМО НА ДУМИ. КОИ ПЪК ХОРА Я ПРЕДЛОЖИХА, ОТ НАРОДА ЛИ?? ХА-ХА, РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ЦАРСКИТЕ ХОРА.....

В момента си плюете в сурите всичките. Имахме си цар, зачеркнахте го, искате република - на ви Гоце, искахте Европейски съюз, сега жлъч и отрова по тези, които ни заведоха там. Искахте Русия - на ви сега цени на горива и ел. енергия. Огледайте се, помислете, намерете политика и го подкрепете. Ако няма такъв сами си го издигнете. Аз ще гласувам за Кунева. Престанете с плюнките, че всичко се разкисна.

Царя сам се зачеркна като се продаде за няколко декара гора БТК, Булгартабак, АМ Тракия, ЕОН EVN, детската болница, външния дълг, заменките на плаж срещу дерета... малка част от далаверите нат.нар цар. Но явно и ти синамазал, нормално е да си доволен Ние не сме и Кунева си е 100% част от тая шайка и преди и сега

на КУЯ ПРОМЯНА бе, пръмова-кунева?!

Много би било полезно хората да знаят повече коя е Меглена Пръмова (Кунева) и по какъв начин е замесена в помията, наречена наша държава. Усилено се крият факти за мръсните и дела, дори и сега, по време на кандидат-президентска кампания....

С думи не се живее. докога така нагло ще се мимикрират бивши червени подисници на народа и техните снахи? Г- жа Пръмова, защо не носите името на вашия съпруг? Защо заблуждавате народа, че не сте се облажила от бившата БКП? И е смешно когато друг като вас - Милен Велчев, внука на другаря Велчев, ви защитава.

тя дали вярва на къде тръгна и колко струва ? ама Кобург каза да вярваме . ха ха ха

АЗ ПЪК ИСКАМ ДА СЪМ Й ВИЦЕ-, И ЯКО ДА Я ЛАШКАМ!

Щом оня крадлив козел кобургготски е до нея - не вервам!

оня беше бащата на тройната коалиция, а тази, госпожа йес, ще е"майката" на същото уродливо нещо, което ни готвят.и също като първанов, пет пари не дава за България и българите, а само за собствените си интереси и тези, на съсипателите на България, които са зад гърба й. и още нещо. като говори е също толкова мазна, лигава и нищонеказваща като първанов.

Аз ще гласувам за нея, щото другите по-не стават. Точка.

и после 4е емигрираш в албания, щото са пред нас

Не става за президент Кунева ,едва ли ще бъде избрана,щом оня Славчо Дългия я лансира каузата и е загубена ....Донесе много бели на България Кунева с продажническото си поведение спрямо ЕС , закри блоковете на Аеца сега да вием от тоя ток който стана некакъв страшен лукс в 21 век!?!?!? ай сиктир Кунче!!!!!

Кунева е царска изтривалка. Може и царска туршия. Все там.

Не е важно кой как пикае, а как си върши работата! Не защитавам Кунева, не само тя, но и повечето от другите политици, се борят само и единствено за собственото си добруване и не нехаят за съдбата на българския народ. Всеки да се спасява по единично както може - такъв е девизът на времето. Заради това не се знае още колко време ще я има Българийката с нейните чалги, мутри и типично български неуредици...

"Другарката Меглена, научена да служи вярно на комунистите, на демократите, на царистите, на европейците и на Тройната коалиция, се изтъпани и обяви: Реших се да ставам президент, а един гологлав шоумен с черни очила безкористно с цялата си компания обеща да помага. При обявяването от Пръмова-Кунева, че говорила английски Слави и компания изпаднаха в телешки възторг, сякаш това е велико достижение на интелектуалните възможности, изпаднаха във възторжен ступор, че ще променя страната, времето дойде, говорих с много хора, въобще празно лустросано говорене, сякаш комисарката е паднала от някоя планета току-що А малко хора знаят, че в началото на кариерата и` е наричана от колегите си Снахата. Сега е избрала да я промотира титана на мисълта Слави на връх светлия ден 2 юни по сценария на Гоце Сирищника, Симеон, кадет Рилски, Райчев, Кънчо Стойчев или Явор Дачков."

Таз няма да я изберат! Да се не хаби!

"Ще се забрави и безпокойството на Трансперънси интерненешънъл във връзка с назначаването на Пръмова-Кунева за член на борда на френската банка Пари Ба, която случайно участваше в бастисването на 3 и 4 блок на АЕЦ и още по-случайно финансираше енергоразпределителните дружества, от които пищи народа. Не влиза в омайването на електората и чисто бакалските сметки, които си направи Кунева-Пръмова, та да осигури живота на децата и внуците си. С напускането поста на еврокомисар моралната Меги получи 20 000 евро за преустройване, 322 540 евро като преходни плащания и за капак 25 534 евро годишна пенсия. Алоооо, пенсионерите с леви и социални убеждения ще питате ли другарката си Кунева-Пръмова за тази пенсия и дали не се отказа от евродепутатството именно за купищата пари, които Барозу и компания раздадоха на бившите комисари? Ама така излъгала избирателите и подарила мястото на Станимир Илчев кой ти гледа?!"

пионката на президента е тая кунева. олигарси и тои платиха на слави трифонов да я промотира така нагло в национален ефир, което не е редно! (каде спите бе сем) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ЧИСТА КАТО ИЗВОРНА ВОДА ! ЛЪЖКИНА !

Не на тази противна лицемерка!

Кунева е е приветствана от Симеон, Станишев и Първанов- тя е бъдещят президент на Тройната коалиция. Какви въпроси й задавате? Всичко е ясно!

Ето това й е основния проблем да стане президент - Станишев, Първанов, и в по-малка степен Негово Величество Царя. Ако си кандидат на Тройната коалиция + агент Гоце ти си априори компрометиран.

Върви да се лекуваш! Стига си повтарял едно и също като папагал.

Йоана, Чочо, Дони и Огнян, нашата творческа и научна интелигенция ,защо пропускате ?

анатема, комунисти и посткомунисти! анатема!

Коментари - Кунева се обяви за кандидат-президент на ”мнозинството на промяната” | Днес.dir.bg

Кунева се обяви за кандидат-президент на ”мнозинството на промяната”

Бившият премиер и лидер на НДСВ Симеон Сакскобургготски дойде на официалното представяне на кандидатурата за президент на Меглена Кунева, издигната от инициативен комитет. Тя вече декларира, че ще бъде независим кандидат, но от партията обявиха подкрепата си.

Обратно в новината

Коментари - Кунева се обяви за кандидат-президент на ”мнозинството на промяната” | Днес.dir.bg

Коментари

тази дърта царедворка е толкова подла твар, че просто народът ще се отврати от избори, ако бъде избрана за президент.Тя е една от предателите на интересите ни, която гледаше да се подмаже на дъртите пезивенци от ЕС и ни включи в този проклет еврейски съюз , при най-неизгодни за страната ни условия.

Щом другарят цар я подкрепя, няма да гласувам за нея!

Абе, този гьонсурат, не разбира ли, че никой не го ще

За 800 дни ли ще стане промяната?

Независим,защото от мен нищо независи.А тая сбрьчкосана бабичка стига е льгала този изстрадал народ..Комунистите с техните льжи ми омрьзнаха.Ама точно на тая Кунева-Прьмова хич не и вярвам.Старите муцуни да се махат,трябват нови хора с друго мислене.Ама трудно се изпуска кокала.

Ми ето ти, Бойко, Дянков и цял отбор юнаци, кой с 5 апартамента, кой с 50,а други с цели банки, ама важното е, че всичките са нови вифаджииски реформатори.

Защо въобще се занимаваме с тази жена?

Кунева то бива да си проста, ама пък чак толкова

добрата новина е че тази паркетна мишка няма да стане президент но ще оцепи доста от гласовете за някои свестен и кадарен кандидат .зад нея стоят и комунисти и от турската партя и от сините бояджиии така че номера за президент на" всички балгари" и за "безпартиина кандидатура" няма да мине .няма независими кандидати -много плитко скроен номер за баламурници.и самата кандидатка свети с тапотата си което е видимо с просто око.

Бихте ли посочил такъв "свестен и кадърен" кандидат, уважаеми! Що се отнася до моята позиция, ще споделя, че докато гражданите дремем и мърморим, и търпим оркестъра, който очвидно свири фалшиво, а коръбът потъва, май, винаги ще се задоволяваме да избираме по-малкото зло. Въпреки, че не харесвам евробюрократите и техните епигони у нас, препоръчвам М.Кунева, защото за разлика от другите тя ще изпълни със съдържание президентската институция; нито повече, нито по-малко, но достатъчно за да легитимира незадоволителният вече политически модел в България. Просто нямаме сили да го отменим, и да продължим демократизацията, която, за мен, няма алтернатива.

И аз съм за жена призидент.Но има много по-представителни българки, които биха ни събрали много повече приятелски държави ;) Аз предлагам Гала.Много бихме се прочули с такава жена призидент.Красива, умна, представителна, знае какво да каже и какво иска!

Защо Гала? Дай да сложим направо Мара отварачката може и Еманеула-като покаже една цица на международните форуми-престижът ни ще се вдигне до небето!А дъртите секс маниаци и перверзници от МВФ мигом ще ни опростят всичките дългове!

Мили Боже,колко простотия има на този свят.Хората не зачитат умния човек,а ограбващият.Обичаме те Кунева и няма да позволим простаци да ни управляват.Хората от малките населени места Ви подкрепят.Умното си е умно, тъпото си е тъпо.

верно че има много простотия пи света и ти си най- яркият пример за това, тази долна дърта парантия предаде Българските интереси ,когато беше преговаряща по присъединяването към Евросъюза а такива като тебе педали искат да гласуват за нея, срам и позор !

Погледни се какъв език използваш - и такива като теб "възпитават" деца, нямам думи.

Ами като ВИ чета коментарите, явно простотията ВИ няма граница!

Обичайте си я,оженете се,ако искате за нея,можете да си я изберете за кмет на вашето молко населено място-ваша си работа.Ние от големите населени места,имаме по-големи критерии,затова казваме НЕ на Кунева!

Мили Боже,колко простотия има на този свят.Хората не зачитат умния човек,а ограбващият.Обичаме те Куневя и няма да позволим простаци да ни управляват.Хората от малките населени места Ви подкрепят.Умното си е умно, тъпото си е тъпо.

А защо в инициативният комитет на г-жа Пръмова го няма "капо ди тути капи"- о.з.ген. Любен Гоцев - ахааа, ето защо, "капо" си е изпратил вестоносчето Даниелчо Вълчев, Даниелчо бре, още ли си падаш по млади момченца...? Какво тагава правиш зад тази дърта шаврантия Пръмова?

Политстутка!

Гоце пак наднича отзад.Неговите хора от АБВгз са тук - в ,,независимия"инициативен комитет на Кунева - Пръмова...

казват, куневица била част от гоцевия проект -:)

Вече 20 години искаме промяна! И какво се промени? Нищо! Защото такива червени отрочета избираме, които нямат идея каква промяна искат хората.

За тая пък за нищо на света не бих гласувал. По злокачествен избор няма! Г-жа Йес се съгласява на всичко ако и да е в ущърб на България. Затова сега договорените субсидии за Българските земеделци са 50 процента по-малко отколкото за гърция. Ако сте толкова тъпи гласувайте за нея!

ако българчетата изберат куневица или някои от гърбъвите за президент .. ще излезе верен лафа на жорж ганчев: "българите са един много малък народ - но за това пък много прост!!"

"ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРОЗД" е верният израз!

НАЙ-НАКРАЯ ДА СЕ ПОЯВИ И ЕДИН УМЕН, НАЧЕТЕН, ЗНАЕщ, МОЖЕщ, В Ъ З П И Т А Н С ПРАКТИКА В МЕЖДУНАРОДЕН МАщАБ.. И ЕВАЛА НА КУЛТУРНИТЕ ДЕЙЦИ, КОИТО ОТКРИТО ПОСТАВИХА КАНДИДАТУРАТА ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ. ДАНО ДА СПЕЧЕЛИ ... УСПЕХ ,КУНЕВА!!!!

Най - накрая тази политическа мъглявина Кунева-Пръмова се докопва до шанса да получи звучен политически шамар. Сама си го пожела и сигурно ще си го понесе.И да изчезва с всичките амбиции и многото пари...

Браво на инициативния комитет-особено на Чочо и Йоана-тези дали са били трезви като са подписвали?Забравили са да включат и васиния котарак Хохо.

Кога и къде и на кого тази госпожа с разплаканата физиономия е била ЛИДЕР ? Кога е била някакъв реализирал се ръководител ? Аман от стари к..ви в новостроящия се политически бардак. Аз ще очаквам кандидатура на истински лидер, доказал се пред българите с практични дела и твърда позиция. За предпочитане е да НЕ Е бил в Европарламента. Ако няма такъв просто ще отида за риба и ще увелича процента на негласувалите но необвързани граждани.

ПАРИ? БА!

Тя госпожата може да се обяви и за божество, но това не променя факта, че е продължението на Тройната коалиция, Агент Гоце и всичко свързано с червени далавери.

ТАЯ -БОЖЕ ОПАЗИ ПРЕЗИДЕНТ ПОРЕДНИЯ ВИЦ В ДЪРЖАВАТА

Не виждам ясно картинката. ;-)))

Волен Сидеров Президент!!!

ВЕРЕН ИЗБОР! КАТО ще е ИДИОТ поне да е ОСВИДЕТЕЛСВАН!

Предлагам за ПРЕЗИДЕНТ позабравения вече ГОШО-ТЪПОТО на хазарта беше, дялан камък, къде го сложиш все непасва също като ПРЪМОВА.

Новия чип Новия морал 800 дни Не ви е ли е познато Не ви ли е ясно кой я тика тая посредствена чиновничка Изгониха децата на Запад, за да няма тук кой да мисли и ни тикат снахите си като "умни" и "успели" ... успели да се уредят на топло бюджетно местенце

до: georgi ( нерегистриран ) 06.06.2011 16:38 ......................... браво! Уважавам всеки ,който представя факти ,които могат да се проверят ..Не съм чел всичко, не знам дали симпатизираш на партия ..Ясно е че не си бегал от часове по математика. .......... Благодаря за информацията за наследствения мерак за България. Да разберем че България- си струва. Избора на тази Лахана е избор на царче, на коалиции които ни оставят борчове вместо деца и гордост.

Аман от тая Кунева! Стига сте ни я натрапвали!Ясно е че чичо Уорлик - Губернатора Ви е заповядал, ама чак пък толкова....Вече и от празния ми хладилник очаквам да изскочи.

Инициативният комитет, който издига бившия еврокомисар, се състои от 5з души, сред които хора на изкуството и политици. Най-известните имена са артистите Чочо Попйорданов, Йоана Буковска и Иван Радоев, кинорежисьорката Иглика Трифонова, скулпторът Георги Чапкънов, певците Мариана Попова, Дони и Коцето Калки, волейболистът Пламен Константинов, бившите министри Николай Василев и Даниел Вълчев, ексшефът на Народното събрание проф. Огнян Герджиков, Борислав Цеков от Института за модерна политика, председателят на Българския пациентски форум Теодора Захариева. ...ха, че и старата партийна лисица Герджиков се наместил... За тези няма умора, дали ще е бай Тодар, царя или нещо ново, все тая. Важното е да сме отгоре...

ТОЗИ ЦАР КАКВО СЕ Е НАСТАНИЛ ДО НЕЯ. ЩОМ ТОЙ Е ТАМ, НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА НЕЯ. БИЛА НЕЗАВИСИМА, АМА ДРУГ ПЪТ, САМО НА ДУМИ. КОИ ПЪК ХОРА Я ПРЕДЛОЖИХА, ОТ НАРОДА ЛИ?? ХА-ХА, РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ЦАРСКИТЕ ХОРА.....

В момента си плюете в сурите всичките. Имахме си цар, зачеркнахте го, искате република - на ви Гоце, искахте Европейски съюз, сега жлъч и отрова по тези, които ни заведоха там. Искахте Русия - на ви сега цени на горива и ел. енергия. Огледайте се, помислете, намерете политика и го подкрепете. Ако няма такъв сами си го издигнете. Аз ще гласувам за Кунева. Престанете с плюнките, че всичко се разкисна.

Царя сам се зачеркна като се продаде за няколко декара гора БТК, Булгартабак, АМ Тракия, ЕОН EVN, детската болница, външния дълг, заменките на плаж срещу дерета... малка част от далаверите нат.нар цар. Но явно и ти синамазал, нормално е да си доволен Ние не сме и Кунева си е 100% част от тая шайка и преди и сега

на КУЯ ПРОМЯНА бе, пръмова-кунева?!

Много би било полезно хората да знаят повече коя е Меглена Пръмова (Кунева) и по какъв начин е замесена в помията, наречена наша държава. Усилено се крият факти за мръсните и дела, дори и сега, по време на кандидат-президентска кампания....

С думи не се живее. докога така нагло ще се мимикрират бивши червени подисници на народа и техните снахи? Г- жа Пръмова, защо не носите името на вашия съпруг? Защо заблуждавате народа, че не сте се облажила от бившата БКП? И е смешно когато друг като вас - Милен Велчев, внука на другаря Велчев, ви защитава.

тя дали вярва на къде тръгна и колко струва ? ама Кобург каза да вярваме . ха ха ха

АЗ ПЪК ИСКАМ ДА СЪМ Й ВИЦЕ-, И ЯКО ДА Я ЛАШКАМ!

Щом оня крадлив козел кобургготски е до нея - не вервам!

оня беше бащата на тройната коалиция, а тази, госпожа йес, ще е"майката" на същото уродливо нещо, което ни готвят.и също като първанов, пет пари не дава за България и българите, а само за собствените си интереси и тези, на съсипателите на България, които са зад гърба й. и още нещо. като говори е също толкова мазна, лигава и нищонеказваща като първанов.

Аз ще гласувам за нея, щото другите по-не стават. Точка.

и после 4е емигрираш в албания, щото са пред нас

Не става за президент Кунева ,едва ли ще бъде избрана,щом оня Славчо Дългия я лансира каузата и е загубена ....Донесе много бели на България Кунева с продажническото си поведение спрямо ЕС , закри блоковете на Аеца сега да вием от тоя ток който стана некакъв страшен лукс в 21 век!?!?!? ай сиктир Кунче!!!!!

Кунева е царска изтривалка. Може и царска туршия. Все там.

Не е важно кой как пикае, а как си върши работата! Не защитавам Кунева, не само тя, но и повечето от другите политици, се борят само и единствено за собственото си добруване и не нехаят за съдбата на българския народ. Всеки да се спасява по единично както може - такъв е девизът на времето. Заради това не се знае още колко време ще я има Българийката с нейните чалги, мутри и типично български неуредици...

"Другарката Меглена, научена да служи вярно на комунистите, на демократите, на царистите, на европейците и на Тройната коалиция, се изтъпани и обяви: Реших се да ставам президент, а един гологлав шоумен с черни очила безкористно с цялата си компания обеща да помага. При обявяването от Пръмова-Кунева, че говорила английски Слави и компания изпаднаха в телешки възторг, сякаш това е велико достижение на интелектуалните възможности, изпаднаха във възторжен ступор, че ще променя страната, времето дойде, говорих с много хора, въобще празно лустросано говорене, сякаш комисарката е паднала от някоя планета току-що А малко хора знаят, че в началото на кариерата и` е наричана от колегите си Снахата. Сега е избрала да я промотира титана на мисълта Слави на връх светлия ден 2 юни по сценария на Гоце Сирищника, Симеон, кадет Рилски, Райчев, Кънчо Стойчев или Явор Дачков."

Таз няма да я изберат! Да се не хаби!

"Ще се забрави и безпокойството на Трансперънси интерненешънъл във връзка с назначаването на Пръмова-Кунева за член на борда на френската банка Пари Ба, която случайно участваше в бастисването на 3 и 4 блок на АЕЦ и още по-случайно финансираше енергоразпределителните дружества, от които пищи народа. Не влиза в омайването на електората и чисто бакалските сметки, които си направи Кунева-Пръмова, та да осигури живота на децата и внуците си. С напускането поста на еврокомисар моралната Меги получи 20 000 евро за преустройване, 322 540 евро като преходни плащания и за капак 25 534 евро годишна пенсия. Алоооо, пенсионерите с леви и социални убеждения ще питате ли другарката си Кунева-Пръмова за тази пенсия и дали не се отказа от евродепутатството именно за купищата пари, които Барозу и компания раздадоха на бившите комисари? Ама така излъгала избирателите и подарила мястото на Станимир Илчев кой ти гледа?!"

пионката на президента е тая кунева. олигарси и тои платиха на слави трифонов да я промотира така нагло в национален ефир, което не е редно! (каде спите бе сем) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ЧИСТА КАТО ИЗВОРНА ВОДА ! ЛЪЖКИНА !

Не на тази противна лицемерка!

Кунева е е приветствана от Симеон, Станишев и Първанов- тя е бъдещят президент на Тройната коалиция. Какви въпроси й задавате? Всичко е ясно!

Ето това й е основния проблем да стане президент - Станишев, Първанов, и в по-малка степен Негово Величество Царя. Ако си кандидат на Тройната коалиция + агент Гоце ти си априори компрометиран.

Върви да се лекуваш! Стига си повтарял едно и също като папагал.

Йоана, Чочо, Дони и Огнян, нашата творческа и научна интелигенция ,защо пропускате ?

анатема, комунисти и посткомунисти! анатема!