”Музикални” преговори между ГЕРБ и РБ

Политолози смятат, че ГЕРБ няма да дадат премиерския пост на Реформаторския блок, каквато готовност изразиха. Тече размяна на "музикални" послания във Фейсбук.

Обратно в новината

Коментари - ”Музикални” преговори между ГЕРБ и РБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Когато ГЕРБ имаше самостоятелно правителство голяма част от бизнес интересите бяха притиснати и това доведе до стагнация на икономиката", каза още Начев. Бяха притиснати интересите на определени дрогари

Стига сте писали против ГЕРБ като ушушкахте държавата червените и разни там политолози да не се упражняват ,разбира се че Бойко трябва да управлява

Интересно ми е, дали се срещат още олигофрени, вярващи на това, което Тиквата говори?

евала,хареса ми

Освен песен на английски нека качи една чалга тя поне е на български.От Кънев нищо не става,той Костов затова и го е назначил.

Тия едва влязоха, а се пазарят като на битака.

Ама много смешна Румяна Бъчварова, как постове и лакомия за пари могат да те направят жалка колежке !?

Дръж властовият кокал Бойко, остана да изсмукаш костният мозък на държавата.После им го хвърли на другите партии да се оправят.За българите не бери грижа ,те се самоунищожават и са на изчезване.

Всичко в нашата държава е предпоследно и това правителство също. С всеки изминал ден става всеп по-ясно, че дори и да съставят правителство, няма да е задълго. С тези пазарлъци доказват за кой ли път, че никой не мисли за държавата и народа, а гледа единствено и само властта, сиреч облагите.

Герберастите друго няма да признаят! Що зор беше да бутнат Орешарски още от ПЪРВИЯ му ден, та сега да се гъбаркат и да си остаят коня у ряката?!

БИЗНЕСА БИЛ ПРИТИСНАТ при Бойко??? Спомням си че разни хеликоптери хвъркаха и снимаха от горе разни имоти населени и ползвани, но без акт 16 т.е. без данъци, спомням си че бутнаха митничарското село (незаконно построено на някакъв язовир) и вързаха бензиностанциите към ДДС че да спрем да наливаме мазут вместо дизел - и това било притискане на бизнеса ??????? Бат Бойко обаче прекалява, ако си в политиката следва да управляваш, а не само да търсиш подкрепа на избори и после да шикалкавиш. Взе да ми писва и май няма да гласувам повече..

И като хвърчаха хеликоптерите какво стана? На кой олигарх бутнаха незаконните сгради? Аз пък си спомням, че изгониха рибарите, а тия с палитите не ги пипнаха.

ДА НЕ Е ЛУД

Как на някои хора не им увряха тиквите, че ББ е равен както на Станишев, така и на Орешарски, и на всички гадове в България. Как не им увряха главите, че от всезнаещия и всеможещия ББ нищо не става, доказа, че е супернекадърен,малко по-малко от станишката, но много повече от Иван Костов например.Какво очакват от него тези, които го подкрепиха, се вижда ясно като на длан.Как, по какъв начин някои му се кланят и му правят с.....ки, просто е непонятно, но е за сметката на всички.

Ей имали някой от Каварна.

алое блацц - тикинг бомб (Бомбата цъка)??? старите ,,навици,, не се ,,забравят,,!!! ,,бомбата цъка,,-от ,,рекетният,, жаргон!!!

"(Бомбата цъка)" или барбекюто се "разпалва"?! Дупетат на чеверме ли ще печем ... тази зима?

А аз бих пуснал политиците по живо по здраво с песента на АС/DC "Highway to Hell" !!!

А после Hell Bells

krassikat@

Клавиатурата ми изяде едно "s"...

ако им лирсва съпровод на кавал да им заема моя.......

Ай сектир от мамони като теб (мамон от испански значава свиркаджия,минетаджия)

голям си тонто....

Клептокрацията забравя, че освен техните клоунски особи в картинката присъства и ограбеният български народ. Присъстват и емигрантите, част от които избягаха от грабежа, но не всички са безразлични към съдбата на страната си. Иначе, голяма част от нас ограбените, просто няма шанс да надигнат глави, заради перманентната борба с абсурдната несправедливост, насочена директно към нас, в угода на онез, споменати най-горе.

Спокойно, стабилно правителство ще има. Дори БСП ще го подкрепи. Напразно чаката да получавате заплати за тролене, да го знаете просто. Борисов победи окончателно.

За кои тролове говориш? Аз забелязвам само такива, които са в групата на желаещите да се пришият към мнозинството, както и някои лобисти - често двете групи съвпадат. Така че, ако се чудиш от къде ще ливнат критики към новосформираният кабинет - от там ще е, от разни незадоволени финансови претенции. Но кой ли ще слуша жалкият им меркантилен плач?

Те тея Ние всичките от пенсионерският Клуб Веселин Маринов. сме поткрепили главният Бойко Борисов

Ей големи сме будали българите. А всички политици много добре знаехте какъв ще бъде резултата от изборите и че никой няма да има пълно мнозинство. Защо се кандидатирате въобще, като нямате намерение да участвате в създаване на правителство. Видяхте ли се, че без ДПС за нищо не ставате. Обединете се и управлявайте-какво толкова преговаряте и делите. Шепа народ сме и не можем да се обединим.

Формулата на това управление е трудно да се опише, камо ли да се коментира. Поради две причини. Първо, защото е твърде вероятно и тя да се окаже предпоследна. Да си спомним: в деня след изборите известният с умението си да взема остри завои лидер на партията, спечелила най-много гласове, обяви, че няма да прави никаква коалиция, а еднопартиен кабинет на малцинството със споделена отговорност. Само три дни по-късно вече не допускаше нищо друго освен ясна коалиция с писмено споразумение. Оттогава досега мнението му многократно се колебаеше между тези две крайности.

тия не са го взели на сериозно но тия с тоягите май няма много да търпят

ОТ ВСИЧКИ МУЗИКАЛНИ ПОСЛАНИЯ НАЙ ИСТИНСКО Е ТОВА НА БОРИСОВ - песента на Aloe Blacc - Ticking Bomb (Бомбата цъка).!! АГЕНТ БУДА Е ПРАВ! БЪЛГАРИЯ ВЪРВИ ПО ПЪТЯ НА ЕДНА СТРАНА КОЯТО НИ СОЧЕХА КАТО ПРИМЕР ПРИ ВЛИЗАНЕТО ВЪВ ВАЛУТНИЯ БОРД - Аржентина!! ПРЕЗ 2001 ГОДИНААРЖЕНТИНА ИЗЛЕЗЕ ОТ БОРДА СПОНТАННО С НЕОРГАНИЗИРАН НАРОДЕН БУНТ И С ИСКАНЕТО ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ И ПРОФСЪЮЗИ ДА НАПУСНАТ ВЛАСТТА!! ПОВОД ДА РЕВОЛЮЦИЯТО БЕ ГЪРМЕЖА НА БАНКОВАТА СИСТЕМА И ОБЕЗЦЕНКА НА ВЛОГОВЕТЕ НА АРЖЕНТИНЦИТЕ! КТБ И ОСТАНАЛИТЕ ФИНАНСОВИ ПИРАМИДИ НА БЪЛГОРСКИТЕ ОЛИГАРСИ СА БОМБАТА КОЯТО ЩЕ ВЗРИВИ БЪЛГАРИЯ!!! БЪЛГАРСКИТЕ ВЛОЖИТЕЛИ ОТ ЧУЖБИНА ЩЕ ДОЙДАТ ЗА ДА ИЗТРИЯТ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА ТАЗИ АНТИЧОВЕШКА АНТИБЪЛГАРСКА ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА!! БОМБАТА ЦЪКА БОРИСОВ ЩЕ ОТНЕСЕ И ТЕБ И СМЕШНАТА ТИ ПАРТИЯ!! НЯМА ДА ОТМИНЕ И ОСТАНАЛИТЕ МАТРЬОШКИ НА БИВШАТА БКП !!!

И това ще стане когато влезем във валутния съюз !! По-гяволите ще минат на еврова или доларова позиция и пак ще платят "овцете" , както винаги е било !! Както и сега, когато повечето от негарантираните депозити в КТБ са преоформени с цесии и ще бъдат прихванати от активите на банката. Ще се окаже , че фонда за гарантиране на депозитите т.е. държавата, няма да си възстанови средствата похарчени за покриване на гарантираните депозити и това ще "легне" на бюджета, за всеобща "радост" !!

Сигурно ще има нови избори.

след 4 години.

Много трол днес:)

Ти си най-големия трол явно.

Разни политолози като врачки говорят едно и също ,че ГЕРБ е притискал бизнеса ,да ако източват ддс а те не са малко

Рамадан не може да е премиер защото е протеже на уволнения с лилавите венци. Ако Рамадан стане премиер, това ще е подмяна на вота и ще му се случи случката с Орешарски.

Костов го уволниха такива манипулатори като теб, платените медии които изливаха помия и промиваха мозъците на населението и комундетата където дадоха на царя половин Бг имоти и му написаха 2 страници с лъжи за да го свалят за да могат да правят каквото си искат. 20 години правят каквото си искат ,защото на такива като теб не увират мозъците

fixxxer@mail.bg

Само където в "оня" катеБейския списък името на Костов го има, а това на Виденов - не!

След като съм накарал българския народ да уволни един мразен от мен политик, това означава, че съм умен и красив. Абе плужек, даваш ли си сметка колко си прост и какви алабализми твориш? Или това е опорна точка на лаборанта с лилави венци?

Накрая българският народ ще се включи в играта с музикалните послания и ще "поздрави" политиците с песента "Боят настана"...

Любимата игра на Бойко Борисов "тука има, тука нема" продължава с пълна сила!

сарказъм и завист раздира червените душички,но срещу действителността трудно може да се противопостави човек...,а тя е,че бсп за пореден път е безгласна буква в пиесата!!!

Държавата потъва а тия двамата кретени си разменят песнички!

държавата потъна преди 17-18 години и беше на път да потъне още веднъж(ктб),но...криви излязоха някои номенклатурни сметки!!!

Да, Бойко се опитва да остроумничи, но да се надяваме, че си дава сметка, че ,,бомбата цъка,, в неговите гащи....Както е казал народът ,,...най-добре се смее този дето последен се смее...,,

Само ГЕРБ и Бойко Борисов избира.Така ще е и на другите избори.

Народа иска ББ и ГЕРБ да го управляват , а не смешници и празнодумци!

Тоест, Б.Б. не е смешник и празнодумец?!

Не може Радан да е премиер, на нас ни трябва човек на олигархията

Е, Костов е уволнен, няма да имате човек на олигархията.

Костов го уволниха такива манипулатори като теб, платените медии които изливаха помия и промиваха мозъците на населението и комундетата където дадоха на царя половин Бг имоти и му написаха 2 страници с лъжи за да го свалят за да могат да правят каквото си искат. 20 години правят каквото си искат ,защото на такива като теб не увират мозъците

Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже! В случая освен мъка "музикални" послания е равнозначно и на простотия. Боже, Боже, колко мъка и простотия има по тоя свят Боже. Некомпетентност, алчност и простотия. Такива са реалностите.

ПРИ НАС НЯМА ТАКИВА МУЗИКИИ ПОЗДРАВЛЕНИЯ.

Не знаеш ли каква е абриатурата или какво точно означава ДоганПедерасаСадран

Бомбата избухна иважаеми зрителе.Професор Жучков го каза в неделя по 120 минути по БТВ.Нова партия от академици и професори,която ще се казва БАБ (Балъци и Анадолци България не Ви ще)

БСП вече не е на власт. Спокойно. Преговори за стабилна България се водят бавно. Видяхме бързото намигване между Местан, Станишев и Сидеров до какво води.

РК щял да е МП! Какъв опит има това момче! Смешна работа , това да не е като да се изхвърляш по телевизията и вестниците! Това е сериозна работа! Ако това нещо се случи , това си е чиста подмяна на вота на избирателите!

Няма как разумни хора кото имат смелост за реформи да са премиери, там трябва да е някой агент на ДС или мутра и кукла на конци

След Б.Б. всеки би бил по-добър премиер.

Интересно защо мутрата не е в затвора ? Докато нещата стоят по този начин, България винаги ще бъде мафиотска държава.

щото всичките обвинения дотук,все на камък удрят! интересното е защо геев не е в затвора и то за добре известно престъпление-нарушаване на държавната тайна!!!

Това ВС ли ти каза да го пишеш тука! За големи балами взимаш останалите и най вече себе си ако си мислиш , че ти вярваме!

Ко стана, ба Бат Бойко?

Ние ли грешно се молихме Господи, Ти ли ни грешно разбра?

Сбъркали сте гишето... Вие сте се молили на Българския Господ, пък тез от които очаквате нещо им дърпат канапите американци, евреи и турци...

ТИК-ТАК, ТИК-ТАК, ТИК.ТАК....БУФФФФ

О гарга!Сра ли днес?

Господа, доверието и търпението на избирателите са две съвсем различни неща! Меко казано, вече започвате да се лигавите.

М-даа, бомбата цъка!!!

Няма кой да ги търпи тези олигарси във властта.Не им искаме псевдодемокрацията която е геноцит за българския народ.Време е властта да се взима насила от продажниците Плевналиев и Бойко.Никакво съставяне на престъпното им правителство.Национална стачка пред националната теливизия, да се пуска черното знаме за национален траур на всички обезумели богати псета.Къде са истинските журналисти които да помогнат на народа да се спасим о ттези интелигентни изедници мръсни.

и на кого ще я дадеш бе!?

Пляс, пляс пИдалите водно колело

Другаре кво стана с БОСТАНА, а - пак се оакахте май

От бостана - нищо не остана ... Само един Boss...